Mastermind orodja

Naroči CD-je Mastermind Akademije

Naročilo CD-jev in knjig

Naročam spodnje CD-je in knjige Mastermind akademije. Za naročilo označite CD-je in knjige, ki jih želite naročiti in izpolnite naročilnico.
Brezplačni sprostitveni CD Mastermind Akademije

Brezplačni CD

Prenesi brezplačni CD Mastermin Akademije.
 
Brezplačna knjiga Think and grow rich

Brezplačna knjiga

Prenesi brezplačno knjigo "Think and grow rich" avtorja Napoleon Hill.

Brezplačne e-novice

Prijavite se na novice in prejemali boste vsa sveža obvestila in brezplačne novice.

 

CERTIFICIRAN MOJSTER PRAKTIK HIPNOZE S PHILLIPOM HOLTOM

Datum: 10.09.2018 | LJUBLJANA
Vrsta dogodka › Izobraževanja › Delavnica

Ljubljana, od 10. do 15. september 2018


Predavatelja: Phillip Holt in Aleksander Šinigoj

Za vse navdušence hipnoze in samohipnoze organiziramo delavnico Mojster Praktik Hipnoze.

 :

 

Gre za nadaljevalni in napredni tečaj, kjer bomo spoznavali, kako lahko hipnozo še poglobimo, dodamo nove elemente in dosegamo globoka hipnotična stanja.

 

Phillip Holt

 

Kaj boste izvedeli na delavnici?

- kako lahko poglobite vaša trans in hipnotična stanja?

- Kako lahko izbrišete NOCEBO efekt, ki je velikokrat poglavitni razlog zakaj ljudje nimajo denarja, kariere in odnosov, ki jih želijo?

- Kako lahko uporabite tehniko časovne črte za brisanje negativnih občutkov, negativnih korenov teh občutkov in celo brisanje odločitev ter prepričanj?

- Kako lahko uporabite podmodalnosti na časovni črti za poglabljanje transa in izvajanje terapije brez asociranja klienta v pretekle izkušnje (npr. travme)?

- Kako lahko uporabite posebno Asocirano Regresijsko Metodo s katero bo vaša preteklost izgubila moč, negativni vzorci bodo povsem izginili?

- Kako lahko hitro pomagate sebi in drugim, da preidejo v globoka trans stanja?

- Kako lahko hipnotizirate verbalno in kako neverbalno?

- Kako lahko uporabite verižni DTI za preboj v vašem življenju?

- Katere so glavne tehnike za indukcijo v globoki trans?

- Kako ravnati s klienti, ki se še ne znajo čisto prepustiti in umiriti?

- Podmodalnosti globokega transa, spreminjanje podmodalnosti za še globji trans?

- Uporaba hipnoze v “terapevtske” namene?

- Kombiniranje hipnoze z drugimi tehnikami?

- Kako se pozicionirati na trgu?

- Amnezija + Anestezija

- Hipnotični “maček”

- Odprava kajenja, telesna teža, disciplina, koncentracija itd 

- Verižne metafore za sprožanje verige čustvenih stanj pri hipnozi z odprtimi očmi

- … ++++ številna presenečanja...

 

Prvi dan bomo ponovili znanje in ga postavili na skupen imenovalec, saj eni izmed vas že nekaj časa niste uporabljali hipnoze in ste vaša NLP gradiva oz. gradiva, ki ste jih dobili na Praktiku Hipnoze “pozabili” na policah. V nadaljevanju, bomo vadili nove tehnike indukcije, poglabljanja, regresije, časovne črte. Z eno besedo - zadeti boste od transa :).

Philip Holt ima ogromno število različnih certifikatov s področja hipnoze. Predava in hipnotiriza po vsem svetu. V okviru tečaja bomo odkrivali in prakticirali anestezijo, kjer udeleženci ne čutijo bolečine s hipnotično sugestijo. Ta tehniko se lahko uporablja, na primer pri zobozdravniku.

Obravnavali bomo tudi hitro indukcijo, ponovno indukcijo in poglabljanje tehnik.

Program bo kot vedno zelo bogat in doživet. 

TERMINI:

10. september 2018 (16:30 - 18:30)- predavatelj Aleksander Šinigoj 

11. september 2018 (16:30 - 18:30) - predavatelj Aleksander Šinigoj 

12. september 2018 (16:30 - 18:30) - predavatelj Aleksander Šinigoj 

13. september 2018(9:00 - 17:30) - predavatelj Aleksander Šinigoj 

14. september 2018(9:00 - 17:30) - predavatelj Philip Holt s prevodom v slovenščino 

15. september 2018(9:00 - 17:30) - predavatelj Philip Holt s prevodom v slovenščino

Delavnica mojster praktik hipnoze z dr. Aleksandrom Šinigoj

Cena delavnice je 1.997 EUR + DDV

Dobite lahko 2 popusta: popust, če ste naši NLP Praktiki in popust, če ste naši Praktiki Hipnoze. 
Oba popusta se seštevata.

POHVALA:

Roman Šuštaršič

Delavnica Mojster Praktik Hipnoze ni le izpolnila moja pričakovanja temveč jih je tudi krepko prekosila. Dr. Aleksander Šinigoj je v sodelovanju s Philipom Holtom pripravil odlično predavanje. Velika dodana vrednost, je praktična usmerjenost podprta z jasnim, strokovnim a izjemno lahko razumljivim predavanjem. Naučena snov mi veliko pomaga tako pri predavanjih kakor delu s klienti. Priporočal jo bi vsakemu, ki želi uporabiti hipnozo profesionalno, ali  kot samopomoč za razvoj in dvig osebnega potenciala.Ko na koncu dodamo še sproščeno energijo z veliko humorja in kančkom igrivosti je to delavnica, ki je enostavno ne smete zamuditi. 

 
Predavatelji

Phillip HoltPhillip Holt  je licenciran trener, licenciran NLP Mojster Praktik, poslovni NLP mojster praktik Združenja za NLP (nevrolingvistično programiranje), Mojster trener UNLPA, član BBNLP, napredni hipnotizer, je član Sveta certificiranih hipnoterapevtov in certificiran trener državnega združenja hipnoterapevtov, certificiran trener za hitro branje - za učenje 25.000 - 30.000 besed na minuto, in certificiran trener Buzan centra Memory Skills.  Phillip organizira treninge po vsem svetu, med drugimi tudi v naslednjih državah: Kitajska, Malezija, Šri Lanka, Indija, Bližnji vzhod, Savdska Arabija, Bahrajn, Libija, Turčija, Italija in Velika Britanija. Podjetja in organizacije za katere je Phillip predaval:  Shanghai Airlines, HSBC, BAC (British American Tobacco), Petronas, Ciragan Hotel Rixos Hoteli, globalne komunikacije, Turkcell, Arroweld. Gateshead in Newcastle izobraževanje, Sheffield University, Šrilanška Tenis ekipa. Nastopal je na številnih radijskih in televizijskih programih, vključno s Channel 4 The Darker Side of Stage Hipnoza, Granada / Discovery Extraordinary People, Šri Lanka TV Business Matters, italijanski TV, turški TV itd.

 

Aleksander Šinigoj je NLP trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani. Dr. Aleksander Šinigoj je bil izbran v skupino asistentov dr. Richarda Bandlerja, soustanovitelja Nevrolingvističnega programiranja. Tri leta je bil redni član ekipe prostovoljcev in sodelavcev Anthony Robbinsa, enega izmed najbolj priznanih motivatorjev na svetu.
Šolal se je pri številnih mednarodnih trenerjih in znanih podjetnikih, kot so Sir Richard Branson, Paul Mckenna, Jack Canfield, Keith Cunningham, Brian Tracy, Robert G Allen, Bob Proctor, Harv T. Eker, Dr. John Demartini, Lord Sugar, itd.
K boljšim rezultatom pomaga številnim domačim in tujim gospodarstvenikom, zdravnikom, športnikom, psihologom, študentom, dijakom, itd.
Delal je za številna ugledna podjetja v Sloveniji in v tujini, kot je npr. Coca-cola GmbH iz Nemčije. Predaval je že v 19 državah, na štirih kontinentih, med drugim je tudi avtor številnih avdio programov, knjig in inovativnih pristopov, ki vodijo k pozitivnim spremembam in uresničevanju ciljev posameznika.
Verjame, da je čisto v vsakemu posamezniku ogromno potenciala in možnosti za rast in razvoj.
          

 

Da, želim se prijaviti
Cena: 1.997,00 EUR + 22% DDV

Da, zanimajo me dodatne informacije o dogodku

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.