Mastermind orodja

Naroči CD-je Mastermind Akademije

Naročilo CD-jev in knjig

Naročam spodnje CD-je in knjige Mastermind akademije. Za naročilo označite CD-je in knjige, ki jih želite naročiti in izpolnite naročilnico.
Brezplačni sprostitveni CD Mastermind Akademije

Brezplačni CD

Prenesi brezplačni CD Mastermin Akademije.
 
Brezplačna knjiga Think and grow rich

Brezplačna knjiga

Prenesi brezplačno knjigo "Think and grow rich" avtorja Napoleon Hill.

Brezplačne e-novice

Prijavite se na novice in prejemali boste vsa sveža obvestila in brezplačne novice.

 

BREZPLAČNA DELAVNICA: NAREDITE PREBOJ V LETU 2018 Z NLP PRAKTIKOM, NLP MOJSTROM PRAKTIKOM IN NLP COACHEM

Vrsta dogodka › Izobraževanja › Delavnica
Dogodek je BREZPLAČEN!

  • Bi radi spoznali načine, kako povečati vašo motivacijo, dosegati hitreje vaše cilje in se pri tem bolj zabavati?
  • Vas zanimajo načini in tehnike, kako upravljati z vašimi mislimi, kako programirati vaš um, kako spreminjate nezavedne vzorce vedenja?
  • Si želite spremembe na enem izmed področij: kariera, finance, odnosi, zdravje, komunikacija, osebna rast itd?
  • Bi radi pridobili nova znanja, s katerimi lahko potencialno ustvarite povsem novo kariero in spremenite življenje sebi ter drugim izmed vas?
  • Bi se radi učili NLP s strani enega najbolj nadarjenih, zabavnih in rezultatsko orientiranim NLP trenerjev v Sloveniji in celo v svetu?
 
NLP je študij odličnosti, kjer se boste naučili bolje upravljati z vašimi mislimi in občutki. Vaši občutki vplivajo na vaše vedenje. Vaše vedenje vpliva na rezultate, ki jih dobivate na področju kariere, financ, zdravja, komunikacije itd.
V primeru, če verjamete v Zakon privlačnosti, boste lahko z uporabo NLP tehnik dobili koristne in uporabne metode, da boste v vaše življenje privlabili več.
 
 
 
Naredite leto 2018 najlepše in najbolj uspešno leto vašega življenja. Naredite kvantni preboj z NLP v letu 2018!
 

Dobimo se v Ljubljani (Austria trend hotel, Dunajska cesta 154), dne 15. januar 2018, ob 16.30. Predviden zaključek ob 19.00. 

 
POHVALE:

Maja Vlasak 
Aleksander je izjemen, karizmatičen predavatelj, svoje široko strokovno znanje predaja na zelo simpatičen, enostaven, duhovit in zanimiv način, z veliko pozitivne energije in srčnosti. Naša življenja spreminja na bolje in nam pokaže, da je življenje lepo. Hvala 

Vesna V. Razboršek
Z NLP sem se spogledovala že dlje časa, saj sem vedela, da mi bodo vsebine izjemno koristile pri vodenju skoraj 80-ih zaposlenih. Vendar me do takrat nobeno ponujeno izobraževanje ni povsem prepričalo. Dejansko je res tako, ko je učenec pripravljen, pride učitelj. In preko spleta zanimivih okoliščin sem spoznala dr. Aleksandra Šinigoja, ki je izjemen človek in neverjeten predavatelj. Ima sposobnost, da zahtevne vsebine predstavi na svež, lahkoten način, začinjen s humorjem in sproščenostjo. Zna motivirati, predvsem pa ima edinstven um, ki nikogar ne pusti ravnodušnega in tako v vsakem primeru vpliva na ljudi. In pusti sled. Vsebine NLP bi priporočila vsakemu, ki se je odločil za spremembe v življenju, tako na kariernem, kot osebnem področju. Moje priporočilo pa gre zlasti ljudem na vodilnih položajih. Z NLP boste pridobili izjemne vsebine za vodenje sodelavcev, motiviranje in kar je najpomembnejše, naučili se boste, da vaši cilji niso nekje v nedefinirani prihodnosti, ampak, da so že danes povsem jasni, imajo točen datum uresničitve in da imate že danes ključne vire za uresničitev. Pot pa vam bo dalo NLP. Res pa je, da ko enkrat spoznate NLP, ni več izgovorov za nedoseganje ciljev. Ampak to so sladke skrbi, kaj ne?

Več pohval TUKAJ. Predavatelji

O dr. Aleksander Šinigoj

Dr. Aleksander Šinigoj je NLP trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

 

Dr. Aleksander Šinigoj je bil izbran v skupino asistentov dr. Richarda Bandlerja, soustanovitelja Nevrolingvističnega programiranja. Tri leta je bil redni član ekipe prostovoljcev in sodelavcev Anthony Robbinsa, enega izmed najbolj priznanih motivatorjev na svetu.

Šolal se je pri številnih mednarodnih trenerjih in znanih podjetnikih, kot so Sir Richard Branson, Paul Mckenna, Jack Canfield, Keith Cunningham, Brian Tracy, Robert G Allen, Bob Proctor, Harv T. Eker, Dr. John Demartini, Lord Sugar, itd.

K boljšim rezultatom pomaga številnim domačim in tujim gospodarstvenikom, zdravnikom, športnikom, psihologom, študentom, dijakom, itd.

Delal je za številna ugledna podjetja v Sloveniji in v tujini, kot je npr. Coca-cola GmbH iz Nemčije. Predaval je že v 19 državah, na štirih kontinentih, med drugim je tudi avtor številnih avdio programov, knjig in inovativnih pristopov, ki vodijo k pozitivnim spremembam in uresničevanju ciljev posameznika.

Verjame, da je čisto v vsakemu posamezniku ogromno potenciala in možnosti za rast in razvoj.

Da, želim se prijaviti
Dogodek je BREZPLAČEN!

Da, zanimajo me dodatne informacije o dogodku

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.