Mastermind orodja

Naroči CD-je Mastermind Akademije

Naročilo CD-jev in knjig

Naročam spodnje CD-je in knjige Mastermind akademije. Za naročilo označite CD-je in knjige, ki jih želite naročiti in izpolnite naročilnico.
Brezplačni sprostitveni CD Mastermind Akademije

Brezplačni CD

Prenesi brezplačni CD Mastermin Akademije.
 
Brezplačna knjiga Think and grow rich

Brezplačna knjiga

Prenesi brezplačno knjigo "Think and grow rich" avtorja Napoleon Hill.

Brezplačne e-novice

Prijavite se na novice in prejemali boste vsa sveža obvestila in brezplačne novice.

 

CERTIFICIRAN IN LICENCIRAN NLP PRAKTIK ZA VODJE IN PODJETNIKE

Datum: 10.07.2018 | LJUBLJANA
Vrsta dogodka › Izobraževanja › Delavnica

Certificiran in licenciran NLP praktik za vodje in podjetnike

Če ste vodja, če ste podjetniki, se zavedate najverjetneje, da je skupina ljudi, ki jih vodite velikokrat odvisna o vaših komunikacijskih sposobnosti, od tega, kako dobro znate vzpostaviti stik, kakšna vprašanja znate postavljati, ali znate motivirati, inspirirati. NLP znanja, ki jih boste slišali na tej delavnici so posebej prilagojena in pripravljena, da jih lahko takoj uporabite pri vodenju in pri rasti vašega podjetja.

 • Bi radi spoznali načine, kako povečati vašo motivacijo, dosegati hitreje vaše cilje in se pri tem bolj zabavati?
 • Vas zanimajo načini in tehnike, kako upravljati z vašimi mislimi, kako programirati vaš um, kako spreminjate nezavedne vzorce vedenja?
 • Si želite spremembe na enem izmed področij: kariera, finance, odnosi, zdravje, komunikacija, osebna rast itd?
 • Bi radi pridobili nova znanja, s katerimi lahko potencialno ustvarite povsem novo kariero in spremenite življenje sebi ter drugim izmed vas?
 • Bi se radi učili NLP s strani enega najbolj nadarjenih, zabavnih in rezultatsko orientiranim NLP trenerjev v Sloveniji in celo v svetu?

 

 

NLP Praktik je študij odličnosti, kjer se boste naučili bolje upravljati z vašimi mislimi in občutki. Vaši občutki vplivajo na vaše vedenje. Vaše vedenje vpliva na rezultate, ki jih dobivate na področju kariere, financ, zdravja, komunikacije itd.

V primeru, če verjamete v Zakon privlačnosti, boste lahko z uporabo NLP tehnik dobili koristne in uporabne metode, da boste v vaše življenje privlabili več.

Po plačilu celotne kotizacije in ob opravljenih izpitnih igrah, boste pridobili certifikat, ki je priznan v svetu (pozor izdaja ga sam soustanovitelj NLP g. dr. Richard Bandler). Pred začetkom izobraževanja je potrebno podpisati pogodbo v angleškem jeziku za pridobitev certifikata.

Dr. Richard Bandler je poleg tega, da je soustanovitelj NLP, tudi kreator dveh novih tehnologij, ena je DHE (Design Human Engineering) in druga je NHR (Neuro-Hypnotic Repaterning). Obe omenjeni tehniki ali skupini tehnik bosta predstavljeni v okviru študija NLP.

Kaj vključuje omenjena cena:

 • udeležba na vseh srečanjih NLP Praktikov,
 • udeležba na Alumni srečanjih Mastermindakademije,
 • mednarodni certifikat NLP Praktik (in to gre za resnično najbolj priznan in razširjen certifikat po vsem svetu – v preko 180 državah lahko nadaljujete svoj študij)
 • licenco za uporabo NLP (pozor – to je eden izmed redkih študijev, kjer dobite tudi licenco in pravico za prakticiranje NLP)
 • sodelovanje na izpitnih igrah za pridobitev certifikata NLP Praktik,
 • gradivo s praktičnimi vajami v slovenskem jeziku,
 • spoznavanje podobno mislečih ljudi,
 • posebni popusti pri nakupu knjigi in avdio programov,
 • dostop do tehnik, ki jih Dr. Richard Bandler sploh še ni objavil v nobeni knjigi in ima dostop do njih omejena skupina asistentov in ljudi, ki so ob dr. Richard Bandlerju,
 • dostop do enega najboljših predavateljev za NLP na svetu!

 

Dr. Aleksander Šinigoj bo na delavnici razkril, kako lahko z majhnimi nezavednimi spremembami vplivate na to, da NLP tehnike deluje v tisti smeri, ki si jo sami tudi želite.

 

Pohvale udeležencev

(veliko več jih najdete na spletni strani http://www.mastermindakademija.com/pohvale.php)

Številni udeleženci naših delavnic so potrdili, da so predavanja, ki jih organiziramo v okviru Mastermindakademije vrhunska!

»Z NLP-jem sem se spogledovala že nekaj let in če bi vedela kaj vse te tehnike in filozofija NLP-ja dajo, bi se odločila za študij že mnogo prej. A očitno se vse stvari zgodijo z razlogom in čakala sem toliko časa, dokler nisem naletela na Aleksandra Šinigoja, ki je izjemen predavatelj, učitelj in mentor. Njegova širina znanja je neizmerna in najine poti se bodo zagotovo še križale, saj z NLP-jem še nisem končala. Hvala Aleksander za vse tvoje znanje.«
Anja Križnik Tomažin, Trenerka javnega nastopanja in komunikacijski coach

»Predavanja dr. Aleksandra Šinigoja so mi bila zelo zanimiva in polna pozitivne energije. NLP tehnike, ki sem se jih naučil, jih vsakodnevno uporabljam v svojem življenju in športu, saj tako lažje realiziram svoje postavljene cilje in se napolnim z novo energijo.«
Benjamin Savšek, slovenski kanuist ter dobitnik bronastega odličja na svetovnem prvenstvu

»NLP Praktik z Aleksandrom je bilo do neke mere razodetje. Ugotovil sem, da nisem poznal nekaj najpomembnejših orodij v človeški komunikaciji, niti se nisem zavedal marsičesa kar sicer teče na nezavedni ravni a močno vpliva na naše misli, prepričanja in vedenja. Podana orodja so preprosta in z malo vaje uporabna v vsakodnevnem življenju. Za razliko od mnogih izobraževanj je izobraževanje NLP Praktik pod vodstvom Aleksandra zaradi velikega števila praktičnih demonstracij, predvsem pa samostojnih praktičnih vaj name pustilo močan vtis. Obenem se vidi, da Aleksander NLP tudi sam živi, kar mu daje potrebno izjemno kredibilnost. Je odličen posredovalec znanja (namerno nisem uporabil besede "predavatelj") saj svoje znanje in izkušnje posreduje prepričljivo, z obilico dobre energije ter veliko humorja. Vsem, ki jih NLP zanima, izobraževanje toplo priporočam, sam pa zaključujem z mislijo "škoda, da ker nisem tega opravil davno prej".«
Marko Petkovič

»Pod navdušujočim Aleksandrovim vodenjem sem pridobila vrsto novih znanj in obnovila mnogo tistega, kar uporabljam v svojem zasebnem in poklicnem življenju že 20 let. Vseh znanj na kratko ni možno opisati, zato izberem tista, ki so name naredila najmočnejši vtis. Na NLP Praktiku sem se naučila boljšega opazovanja ljudi in okoliščin okoli sebe, novega načina komunikacije in se seznanila s hipnozo, kar je vse spremenilo moj pogled na svet. Na NLP Mojstru sem našla manjkajoče ključe do boljše komunikacije, načina spreminjanja vrednot in odpravila omejujoča prepričanja, ki so me zadrževala na mestu. NLP Coach pa je bil pravo odkritje, na katerem sem se naučila v praksi uporabiti znanje in ga uvesti v svoje delo. Vsak od tečajev mi je ponudil ogledalo, osebnostno rast, nove možnosti za razvoj mojega svetovalnega dela in nov način poučevanja v moji šoli astrologije. Ob tem me je Aleksander vsakokrat, ko sem se znašla pred dilemo, vzpodbujal in mi dal novega zagona, da še nekaj spremenim pri sebi in tako zaživim drugače kot prej. Priporočam ga tudi vam.«
Irena Stopar, astrologinja in osebna mentorica,
http://www.astro.si

»Za NLP sem prvič slišala pred petnajstimi leti, ko sem delala kot prevajalka in pomočnica uspešne novozelandske terapevtke Jillyan Baldwin, ki je pri svojem delu z ljudmi med drugim uporabljala tudi to čudovito tehniko. Že takrat sem bila povsem očarana nad močjo in dosegom NLP-ja, ki je na terapijah povzročal prave katarze. Nato je minilo precejšnje število let. Vmes sem končala univerzitetni študij sociologije in dve leti obiskovala predavanja Zorana Milivojeviča s področja Transakcijske Analize ter razvijala svojo pevsko kariero. Pred kratkim pa sem se ponovno srečala z NLP. O delu Aleksandra sem slišala že veliko pohvalnih in navdušenih izkušenj, zato sem se z velikim veseljem udeležila njegovih delavnic. NLP je učinkovit, uporaben, zabaven in izjemno osvežilen. Aleksander pa je rojen predavatelj in uresničevalec te odlične tehnike, ki je pri meni začela noro delovati že dva dni po prvem modulu in moj prvi cilj uresničuje 100 %. Hvala! «
Saša Lendero

»Pred odločitvijo za NLP Praktik sem preverila več različnih NLP šol v Sloveniji. Osebno mi je bila najbolj všeč NLP šola iz Mastermind Akademije, ki je energijska, zabavna in Aleksandrova osebnost daje širino. Meni je seminar dal tisto, kar potrebujem osebno in učinkovite tehnike, ki sem jih takoj uporabila pri mojih strankah, ki pridejo na osebno vodenje.«
Anita Kejžar Škulj, izvajalka ponovne povezave

»Pri odločanju za NLP praktika sem si ogledala več predstavitev NLP- a v Sloveniji, prepričala pa me je le ena šola- to je MASTERMIND AKADEMIJA. Okvir Mastermind akademije ni le poučevanje NLP-a, je veliko več. Gre za dvig razpoloženja posameznika in ključno spremembo vibracije, ki izboljša in po potrebi spreminja zorni kot posameznika. Odločitev je padla. :) Iskreno priporočam vsem, ki bi radi iz svojega življenja naredili še več.«
Rebeka Luznik (Luznik transport)

 

Mogoče ste prebrali priliko znanega indijskega pisatelja Anthony De Mella z naslovom Najboljše seme: Kmet, čigar žito je vedno prejelo prvo nagrado na državnem sejmu, je imel navado, da je delil svoje najboljše seme z vsemi kmeti v sosedstvu. Ko so ga vprašali, zakaj, je odgovoril: »Pravzaprav zaradi lastne koristi. Veter dviga cvetni prah in ga odnaša s polja na polje. Če torej moji sosedje gojijo slabše žito, bo križna oprašitev znižala tudi kakovost mojega žita. Zato skrbim, da sejejo samo najboljše seme.« Vse, kar dajte drugim, dajte sebi.

Naučite se številnih tehnik s katerimi boste lahko pomagali svojim družinskim članom, prijateljem, znancem, sodelavcem oz. ostalim, katerim želite izboljšati kakovost življenja. Najboljši športniki na svetu, vrhunski atleti, najboljši podjetniki in managerji, vsi imajo v svojem življenju nekoga, na katerega se lahko obrnejo za kakšen nasvet. Vsi ti ljudje se obdajo s skupino, ki verjame vanje in ki jih v težkih trenutkih podpirajo. Tudi vi potrebujete skupino, ki vas bo spodbujala in vas usmerjala v pravo smer. Tudi vi potrebujete skupino s katero boste rastli in postajali uspešnejš

Na seminarju boste obravnavali naslednje teme:

1. Sklop:

Kaj je NLP, Predpostavke NLP, Zemljevid ni pokrajina, Očesni gibi, VAKOG, Zaznavnik položaji, Asociran/Disociran/E, Disney, SMART cilji, Diltsova piramida, NLP oblikovanje in postavljanje ciljev.

2. Sklop:

Jezikovni vzorci, Kalibracija/interpretacija, Širjenje modela sveta, Meta model, Izbris, Posploševanje, Popačenje, S/R, Sidra, Nezavedno kreiranje sider, Krogi odličnosti, Prekrivanje sider.

3. Sklop:

Chunking up – chunking down, Post hipnotična sugestija, Miltonov model jezika, Prepričjivost pri govoru, Delanje sprememb, Slovar/balon, kisla limona, Uvod v hipnozo, Dvig ven iz hipnoze, Utilization.

4. Sklop:

Podmodalnosti, Delo s podmodalnostmi, Mapping accross, Fobija dan, Tehnike za odpravo strahov, Spreminjanje smeri čustvom, Fast fobija cure, Uvod v strategije in modeliranje.

5. Sklop:

Strategije, Nameščanje strategij, Tehnike za nameščanje strategij, Modeliranje dobrih strategij, Modeliranje »genijev«, Časovna črta,Ugotavljanje časovne črte, Spreminjanje preteklosti, Generativni model sprememb, spreminjanje navad, prepričanj, vrednot posameznika, Izpitne igre.

Cena je 1697,00 EUR + 22% DDV

TERMINI:

10. julij od 15.30 do 20.30

11. julij, od 9.00 do 17.30

12. julij, od 9.00 do 17.30

13. julij, od 9.00 do 15.30

16. julij, od 15.30 do 20.30

17. julij, od 9.00 do 17.30

18. julij, od 9.00 do 17.30


2x ONLINE - LIVE COACHING:  

Vsi posnetki bodo na voljo tudi naknadno.

Vsem udeležencem NLP PRAKTIKA v letu 2018 podarjamo 3 BONUS ONLINE DELAVNICE: 

BONUS ONLINE DELAVNICE: 

Kako spremenite vaše talente v €?

Kako služite denar medtem, ko spite? 

Osnove samohipnoze

 

PLAČEVANJE IN POPUSTI:

- možnost plačila s plačilno kartico na 12 obrokov

Pogostitev je vključena v ceno programa.

Certifikat NLP Praktik lahko dobite po zaključenih modulih in v celoti poravnani kotizaciji.

Pohitite s prijavo. Prijavite se že danes, spremenite vaše življenje z Mastermind Akademijo in NLP.

Vabljeni v našo družbo!

 
Predavatelji

O dr. Aleksander Šinigoj

Dr. Aleksander Šinigoj je NLP trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

 

Dr. Aleksander Šinigoj je bil izbran v skupino asistentov dr. Richarda Bandlerja, soustanovitelja Nevrolingvističnega programiranja. Tri leta je bil redni član ekipe prostovoljcev in sodelavcev Anthony Robbinsa, enega izmed najbolj priznanih motivatorjev na svetu.

Šolal se je pri številnih mednarodnih trenerjih in znanih podjetnikih, kot so Sir Richard Branson, Paul Mckenna, Jack Canfield, Keith Cunningham, Brian Tracy, Robert G Allen, Bob Proctor, Harv T. Eker, Dr. John Demartini, Lord Sugar, itd.

K boljšim rezultatom pomaga številnim domačim in tujim gospodarstvenikom, zdravnikom, športnikom, psihologom, študentom, dijakom, itd.

Delal je za številna ugledna podjetja v Sloveniji in v tujini, kot je npr. Coca-cola GmbH iz Nemčije. Predaval je že v 19 državah, na štirih kontinentih, med drugim je tudi avtor številnih avdio programov, knjig in inovativnih pristopov, ki vodijo k pozitivnim spremembam in uresničevanju ciljev posameznika.

Verjame, da je čisto v vsakemu posamezniku ogromno potenciala in možnosti za rast in razvoj.

Da, želim se prijaviti
Cena: 1.697,00 EUR + 22% DDV

Da, zanimajo me dodatne informacije o dogodku

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.