Mastermind orodja

Naroči CD-je Mastermind Akademije

Naročilo CD-jev in knjig

Naročam spodnje CD-je in knjige Mastermind akademije. Za naročilo označite CD-je in knjige, ki jih želite naročiti in izpolnite naročilnico.
Brezplačni sprostitveni CD Mastermind Akademije

Brezplačni CD

Prenesi brezplačni CD Mastermin Akademije.
 
Brezplačna knjiga Think and grow rich

Brezplačna knjiga

Prenesi brezplačno knjigo "Think and grow rich" avtorja Napoleon Hill.

Brezplačne e-novice

Prijavite se na novice in prejemali boste vsa sveža obvestila in brezplačne novice.

Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja podjetja ZEMA d.o.o. in politiko varovanja osebnih podatkov!

MMAMastermindcim

Vpišite zgornjo kodo


 

CERTIFICIRAN MOJSTER PRAKTIK HIPNOZE

Datum: 21.03.2019 | LJUBLJANA
Vrsta dogodka › Izobraževanja › Delavnica

Ljubljana, 21. - 23. marec in 25. - 27. marec 2019

 

 

Za vse navdušence hipnoze in samohipnoze organiziramo delavnico Mojster Praktik Hipnoze.

 

Gre za nadaljevalni in napredni tečaj, kjer bomo spoznavali, kako lahko hipnozo še poglobimo, dodamo nove elemente in dosegamo globoka hipnotična stanja.

 

Phillip Holt

 

Kaj boste izvedeli na delavnici?

- kako lahko poglobite vaša trans in hipnotična stanja?

- Kako lahko izbrišete NOCEBO efekt, ki je velikokrat poglavitni razlog zakaj ljudje nimajo denarja, kariere in odnosov, ki jih želijo?

- Kako lahko uporabite tehniko časovne črte za brisanje negativnih občutkov, negativnih korenov teh občutkov in celo brisanje odločitev ter prepričanj?

- Kako lahko uporabite podmodalnosti na časovni črti za poglabljanje transa in izvajanje terapije brez asociranja klienta v pretekle izkušnje (npr. travme)?

- Kako lahko uporabite posebno Asocirano Regresijsko Metodo s katero bo vaša preteklost izgubila moč, negativni vzorci bodo povsem izginili?

- Kako lahko hitro pomagate sebi in drugim, da preidejo v globoka trans stanja?

- Kako lahko hipnotizirate verbalno in kako neverbalno?

- Kako lahko uporabite verižni DTI za preboj v vašem življenju?

- Katere so glavne tehnike za indukcijo v globoki trans?

- Kako ravnati s klienti, ki se še ne znajo čisto prepustiti in umiriti?

- Podmodalnosti globokega transa, spreminjanje podmodalnosti za še globji trans?

- Uporaba hipnoze v “terapevtske” namene?

- Kombiniranje hipnoze z drugimi tehnikami?

- Kako se pozicionirati na trgu?

- Amnezija + Anestezija

- Hipnotični “maček”

- Odprava kajenja, telesna teža, disciplina, koncentracija itd 

- Verižne metafore za sprožanje verige čustvenih stanj pri hipnozi z odprtimi očmi

- … ++++ številna presenečanja...

 

Prvi dan bomo ponovili znanje in ga postavili na skupen imenovalec, saj eni izmed vas že nekaj časa niste uporabljali hipnoze in ste vaša NLP gradiva oz. gradiva, ki ste jih dobili na Praktiku Hipnoze “pozabili” na policah. V nadaljevanju, bomo vadili nove tehnike indukcije, poglabljanja, regresije, časovne črte. Z eno besedo - zadeti boste od transa :).

V okviru tečaja bomo odkrivali in prakticirali anestezijo, kjer udeleženci ne čutijo bolečine s hipnotično sugestijo. Ta tehniko se lahko uporablja, na primer pri zobozdravniku.

Obravnavali bomo tudi hitro indukcijo, ponovno indukcijo in poglabljanje tehnik.

Program bo kot vedno zelo bogat in doživet. 

TERMINI:

21. marec 2019 (16:30 - 20:30)

22. marec 2019 (16:30 - 20:30) 

23.  marec 2019 (9:00 - 17:30) 

25. marec 2019(16:30 - 20:30) 

26. marec 2019 (9:00 - 17:30) 

27. marec 2019 (9:00 - 17:30)


Delavnica mojster praktik hipnoze z dr. Aleksandrom Šinigoj

Cena delavnice je 2.497 EUR + DDV

Dobite lahko 2 popusta: popust, če ste naši NLP Praktiki in popust, če ste naši Praktiki Hipnoze. 
Oba popusta se seštevata.

POHVALA:

Roman Šuštaršič

Delavnica Mojster Praktik Hipnoze ni le izpolnila moja pričakovanja temveč jih je tudi krepko prekosila. Dr. Aleksander Šinigoj je v sodelovanju s Philipom Holtom pripravil odlično predavanje. Velika dodana vrednost, je praktična usmerjenost podprta z jasnim, strokovnim a izjemno lahko razumljivim predavanjem. Naučena snov mi veliko pomaga tako pri predavanjih kakor delu s klienti. Priporočal jo bi vsakemu, ki želi uporabiti hipnozo profesionalno, ali  kot samopomoč za razvoj in dvig osebnega potenciala.Ko na koncu dodamo še sproščeno energijo z veliko humorja in kančkom igrivosti je to delavnica, ki je enostavno ne smete zamuditi. 

 Predavatelji

dr. Aleksander Šinigoj

Dr. Aleksander Šinigoj je master trener NLP. Edini trener v Sloveniji in sploh v celotni Srednji in Vzhodni Evropi, ki mu je dr. Richard Bandler podelil ta častni naziv in je dobil to ugledno mesto med približno 30 najboljšimi trenerji na svetu. Kmalu bo 10 let od kar je tudi asistent pri Dr. Richard Bandlerju, so-ustanovitelju Nevrolingvističnega programiranja. To je tudi garancija, da boste izvedeli na njegovih delavnicah najnovejše tehnike NLP tehnike direktno od vira, garancija, da boste izvedeli točno tiste tehnike in izboljšave tehnik, ki preverjetno deluje in tudi razlago, ki je ni mogoče dobiti v nobeni knjigi.
 
Prvi njegov mentor je bil Brian Tracy, s katerim je pred kratkim tudi skupaj predaval na istem odru. Leta 2005 je postal crew member pri Anthony Robbinsu, kjer je kasneje tudi napredoval v Senior Leaderja. Spet edini iz Slovenije, ki je pri Anthony Robbinsu Senior Leader. Na delavnicah NLP boste videli cel kup tehnik, ki jih ekskluzivno uporablja Anthony Robbins. Aleksander odlično kombinira Robbinsov NLP in “uradni” NLP.  Aleksander je še vedno Senior Leader pri Anthony Robbinsu, vendar ga boste zaradi časovnih omejitev videli zgolj na delavnici Date With Destiny, ki jo tudi osebno vodi sam Tony Robbins.
Šolal se je pri številnih mednarodnih trenerjih in znanih podjetnikih, kot so Sir Richard Branson, Paul Mckenna, Jack Canfield, Keith Cunningham, Brian Tracy, Robert G Allen, Bob Proctor, Harv T. Eker, Dr. John Demartini, Lord Sugar, itd. Pomagal je na deset tisoče ljudem doma in po svetu narediti preboje. Ljudje po njegovih delavnicah naredijo številne preboje, odpravijo strah pred letenjem, javnim nastopanjem, shujšajo 30kg, pretečejo 42km maraton, nekajo kaditi, najdejo “idealnega” partnerja, zanosijo, podvojijo prodajo, se finančno osvobodijo, znajo bolje javno nastopati, postanejo še bolj uspešni podjetniki,... Ljudje ne pridejo na njegove delavnice zgolj po teorijo, pridejo po rezultate. 
 
Aleksander je tudi sam podjetnik in poleg delavnic vodi tudi lastni 2 podjetji. Delal je za številna ugledna podjetja v Sloveniji in v tujini, kot je npr. Coca-cola GmbH iz Nemčije. Predaval je že v 22 državah, na štirih kontinentih, med drugim je tudi avtor številnih avdio programov, knjig in inovativnih pristopov, ki vodijo k pozitivnim spremembam in uresničevanju ciljev posameznika. Sodeloval je v številni TV in radijskih oddajah. Ponavadi je razprodan vsaj 6 mesecev vnaprej.
 
Če bi radi naredili preboj v svojem življenju, če bi radi denar, kariero, odnose, energijo, rast, če bi radi končno manifestirali to, kar si želite, potem naj bo dr. Aleksander Šinigoja vaš coach in vaš trener. Ljudje mu večkrat očitajo humor, direktnost, odličnost, odločnost, očitajo mu to, da je najboljši trener, kar so jih kdaj poslušali in očitajo mu predvsem to, da je obseden s tem, da pomaga drugim, da naredijo svoje lastne preboje v življenju. Aleksander je lahko edina prava garancija za vaš uspeh. Seveda boste za ta uspeh morali tudi sami nekaj narediti. Sprejmite odločitev, da investirate vase in vašo novo prihodnost

Da, želim se prijaviti
Cena: 2.497,00 EUR + 22% DDV

Da, zanimajo me dodatne informacije o dogodku

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.