Mastermind orodja

Naroči CD-je Mastermind Akademije

Naročilo CD-jev in knjig

Naročam spodnje CD-je in knjige Mastermind akademije. Za naročilo označite CD-je in knjige, ki jih želite naročiti in izpolnite naročilnico.
Brezplačni sprostitveni CD Mastermind Akademije

Brezplačni CD

Prenesi brezplačni CD Mastermin Akademije.
 
Brezplačna knjiga Think and grow rich

Brezplačna knjiga

Prenesi brezplačno knjigo "Think and grow rich" avtorja Napoleon Hill.

Brezplačne e-novice

Prijavite se na novice in prejemali boste vsa sveža obvestila in brezplačne novice.

Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja podjetja ZEMA d.o.o. in politiko varovanja osebnih podatkov!

MMAMastermindcim

Vpišite zgornjo kodo


 

MASTERMIND SKUPINA: 10x RAST

Datum: 29.08.2019 | LJUBLJANA
Vrsta dogodka › Izobraževanja › Delavnica

Podjetniki? Nekaj super norega imam za vas.

V četrtek, 29. avgusta, od 9.30 do 15.30 ure, načrtujem Mastermind skupino z naslovom "Rast 10x" v katero bi rad povabil podjetnike (ali bodoče podjetnike) oz. vodje podjetja, ki jih zanima, da v letu 2019 podvojite, potrojite, skratka bistveno, bistveno povečate svoje poslovanje. Mastermind skupino priporočam vsem, ki ste podjetniki ali vodje oz. direktorji in bi si radi vzeli 1 dan, ko boste praktično delali na vašem poslu. Brez motenj.

Delali bomo na naslednjih področjih:

 • Kako povečati vašo osebno rast, kot vodja, da ne boste vi ozko grlo
 • Kako lahko hitreje rasti kot podjetje in skupina, kako in kaj delegirati
 • Kako privlačiti in obdržati najboljše sodelavce, ustvarjati pogoje za njihovo rast
 • Kako podvojiti, potrojiti, 10x povečati prodajo
 • 20% stvari, ki vam lahko prinesejo 80% rezultatov - na kaj se fokusirati
 • Kako poenostaviti procese, da boste delovali optimalno
 • Kako odpraviti ovire in omejitve za 10x rast vašega podjetja

 

POZOR:

Mastermind skupina ni namenjena komurkoli. Če niste vodja, če niste podjetnik, vas žal ne moremo sprejeti v skupino. Udeležba na sami skupini je brezplačna, vendar je za to, da vas povabimo, potrebno donirati za izgradnjo šole za otroke v Keniji. Skupaj bi rad, da zberemo kolikor tudi stane ena izgradnja enega celega razreda v šoli. Vsa sredstva gredo v celoti na šolo. Res zaupam ljudem in organizaciji, ki stoji zatem in je preverjeno. Zelo verjetno bom šel tudi sam v Kenijo na otvoritev šole. En primer šole imate tudi na spodnji sliki.

 

Če vas zanima, kako so bili otroci hvaležni in srečni, ko so jim zgradili podobno šolo si poglejte tale posnetek:

Prej in potem

Najem dvorane, kosilo, prigrizke Mastermind skupine, bom v celoti poravnal sam, zato je vaš edini "strošek" oz. investicija omenjena donacija. Prosim pišite čimprej Tjaši na tjasa@mastermindakademija, da vas zanima udeležba na tej Mastermind "10x Rast" delavnici, Tjaša vam bo tudi predstavila kam in kako nakazati donacijo in kakšen je tudi minimalen znesek donacije.

Garantiram vam 2 zadevi:

1) Osebno bom naredil vse, da boste dobili vsaj 10x več vrednosti na tej mastermind skupini kot donirate.

2) Sredstva bodo šla v prave roke in verjamem, da si čisto vsi otroci zaslužijo izobraževanje.

Ker bodo vsi ostali udeleženci tudi delali na vaših primerih, ne bomo omogočili, da se prijavijo konkurenčna podjetja vašemu - zato je pomembno, da nam napišete vašo dejavnost.

 

 • Vas zanima, kako biti korak pred konkurenco?
 • Vas zanima, kako odpraviti najbolj veliko oviro v vašem poslu?
 • Bi radi delali po standardih najbolj učinkovitih mastermind skupin?
 • Bi radi naredili nekaj dobrega za otroke, ki drugače sploh ne bi mogli hoditi v šolo?

Pridružite se mi 29.8.2019 na Mastermind delavnici "10x Rast". Pišite Tjaši na tjasa@mastermindakademija.com.

Aleksander Šinigoj

 



Predavatelji

O dr. Aleksander Šinigoj

Dr. Aleksander Šinigoj je master trener NLP. Edini trener v Sloveniji in sploh v celotni Srednji in Vzhodni Evropi, ki mu je dr. Richard Bandler podelil ta častni naziv in je dobil to ugledno mesto med približno 30 najboljšimi NLP trenerji na svetu. Kmalu bo 10 let od kar je tudi asistent pri Dr. Richard Bandlerju, so-ustanovitelju Nevrolingvističnega programiranja. To je tudi garancija, da boste izvedeli na njegovih delavnicah najnovejše NLP tehnike direktno od vira, garancija, da boste izvedeli točno tiste tehnike in izboljšave tehnik, ki preverjetno delujejo in tudi razlago, ki je ni mogoče dobiti v nobeni knjigi.
 
Prvi njegov mentor je bil Brian Tracy, s katerim je pred kratkim tudi skupaj predaval na istem odru. Leta 2005 je postal crew member pri Anthony Robbinsu, kjer je kasneje tudi napredoval v Senior Leaderja. Spet edini iz Slovenije, ki je pri Anthony Robbinsu Senior Leader. Na delavnicah NLP boste videli cel kup tehnik, ki jih ekskluzivno uporablja Anthony Robbins. Aleksander odlično kombinira Robbinsov NLP in “uradni” NLP.  Aleksander je še vedno Senior Leader pri Anthony Robbinsu, vendar ga boste zaradi časovnih omejitev videli zgolj na delavnici Date With Destiny, ki jo tudi osebno vodi sam Tony Robbins.
Šolal se je pri številnih mednarodnih trenerjih in znanih podjetnikih, kot so Sir Richard Branson, Paul Mckenna, Jack Canfield, Keith Cunningham, Brian Tracy, Robert G Allen, Bob Proctor, Harv T. Eker, Dr. John Demartini, Lord Sugar, itd. Pomagal je na deset tisoče ljudem doma in po svetu narediti preboje. Ljudje po njegovih delavnicah naredijo številne preboje, odpravijo strah pred letenjem, javnim nastopanjem, shujšajo 30kg, pretečejo 42km maraton, nekajo kaditi, najdejo “idealnega” partnerja, zanosijo, podvojijo prodajo, se finančno osvobodijo, znajo bolje javno nastopati, postanejo še bolj uspešni podjetniki,... Ljudje ne pridejo na njegove delavnice zgolj po teorijo, pridejo po rezultate. 
 
Aleksander je tudi sam podjetnik in poleg delavnic vodi tudi lastni 2 podjetji. Delal je za številna ugledna podjetja v Sloveniji in v tujini, kot je npr. Coca-cola GmbH iz Nemčije. Predaval je že v več kot 22 državah, na štirih kontinentih po vsem svetu, med drugim je tudi avtor številnih avdio programov, knjig in inovativnih pristopov, ki vodijo k pozitivnim spremembam in uresničevanju ciljev posameznika. Sodeloval je v številni TV in radijskih oddajah. Ponavadi je razprodan vsaj 6 mesecev vnaprej.
 

Če bi radi naredili preboj v svojem življenju, če bi radi denar, kariero, odnose, energijo, rast, če bi radi končno manifestirali to, kar si želite, potem naj bo dr. Aleksander Šinigoja vaš coach in vaš trener. Ljudje mu večkrat očitajo humor, direktnost, odličnost, odločnost, očitajo mu to, da je najboljši trener, kar so jih kdaj poslušali in očitajo mu predvsem to, da je obseden s tem, da pomaga drugim, da naredijo svoje lastne preboje v življenju. Aleksander je lahko edina prava garancija za vaš uspeh. Seveda boste za ta uspeh morali tudi sami nekaj narediti. Sprejmite odločitev, da investirate vase in vašo novo prihodnost.

Da, želim se prijaviti
Cena: 760,00 EUR + 22% DDV

Da, zanimajo me dodatne informacije o dogodku

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.