Mastermind orodja

Naroči CD-je Mastermind Akademije

Naročilo CD-jev in knjig

Naročam spodnje CD-je in knjige Mastermind akademije. Za naročilo označite CD-je in knjige, ki jih želite naročiti in izpolnite naročilnico.
Brezplačni sprostitveni CD Mastermind Akademije

Brezplačni CD

Prenesi brezplačni CD Mastermin Akademije.
 
Brezplačna knjiga Think and grow rich

Brezplačna knjiga

Prenesi brezplačno knjigo "Think and grow rich" avtorja Napoleon Hill.

Brezplačne e-novice

Prijavite se na novice in prejemali boste vsa sveža obvestila in brezplačne novice.

Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja podjetja ZEMA d.o.o. in politiko varovanja osebnih podatkov!

MMAMastermindcim

Vpišite zgornjo kodo


 

POHVALE

POHVALE IN MNENJA UDELEŽENCEV IN UDELEŽENK SEMINARJEV, DELAVNIC IN KONFERENC

 

Matjaž Kek in Aleksander ŠinigojMatjaž Kek (Nekdanji selektor Slovenske Nogometne Reprezentance)
Znanje in praktične nasvete dr. Aleksandra Šinigoja tudi sam uporabljam pri svojem delu zaradi usmerjenosti k rezultatom in pozitivni energiji.Dejan ZavecDejan Zavec
Zahvalil bi se predvsem Aleksandru za izjemno vodenje, s katerim nam je pokazal, da so meje samo v naših glavah. Izkušnja, ki sem jo doživel tukaj je povezovanje, spoznal pa sem tudi, da ima skupina in deljenje mnenje veliko moč. Prebil sem zid osebnostne rasti, dobil izkušnjo za še bogatejše korake v življenju, postal sem zrelejša oseba.


Saša LenderoSaša Lendero (Več)
Za NLP sem prvič slišala pred petnajstimi leti, ko sem delala kot prevajalka in pomočnica uspešne novozelandske terapevtke Jillyan Baldwin, ki je pri svojem delu z ljudmi med drugim uporabljala tudi to čudovito tehniko. Že takrat sem bila povsem očarana nad močjo in dosegom NLP-ja, ki je na terapijah povzročal prave katarze. Nato je minilo precejšnje število let. Vmes sem končala univerzitetni študij sociologije in dve leti obiskovala predavanja Zorana Milivojeviča s področja Transakcijske Analize ter razvijala svojo pevsko kariero. Pred kratkim pa sem se ponovno srečala z NLP. O delu Aleksandra sem slišala že veliko pohvalnih in navdušenih izkušenj, zato sem se z velikim veseljem udeležila njegovih delavnic. NLP je učinkovit, uporaben, zabaven in izjemno osvežilen. Aleksander pa je rojen predavatelj in uresničevalec te odlične tehnike, ki je pri meni začela noro delovati že dva dni po prvem modulu in moj prvi cilj uresničuje 100 %. Hvala!

Peter BlohDr. Peter Baloh, član uprave Bisol d.d.
O NLPju sem v preteklosti slišal marsikaj dobrega in ne tako dobrega; prvo so mi znali sogovorci jasno utemeljiti, drugega pa nikoli. In res, izobraževanje za Praktika je ena sama pozitiva. Izboljšal sem veščine komuniciranja, postavljanja in doseganja ciljev (tudi takšnih poprej nedosegljivih), ter naredil kvalitetne osebnostne preskoke. Vse to mi je pomagalo pri delu s sodelavci, s strankami in poslovnimi partnerji, pa seveda pri odnosih doma. Aleksandra sem izbral zaradi sproščenega in intuitivnega pristopa, ter globine in širine znanj, ki jih redno izpopolnjuje pri največjih svetovnih NLP imenih.

Sara IsakovićSara Isaković, Olimpijska podprvakinja
V veselje mi je bilo spoznati Aleksandra. V parih sekundah sem začutila njegovo iskrenost, prisrčnost, sploh pa pozitivnost, ki me je napolnila s posebno energijo. Psihologija/nevro-psihologija, je poleg športa, moja največja ljubezen in se s tem nameravam ukvarjati celo življenje. Izredno spoštujem Aleksandrovo delo, me fascinira, zanima in želja je, da se od njega čim več naučim, saj si tudi jaz želim delati z ljudmi in jim pomagati doseči svoje življenjske cilje."

Nana MilčinskiNana Milčinski, pevka
Mislim, da so pozitivne spremembe, ki jih delam na sebi tisto, kar osmišlja moje življenje in kar mi daje globlje bistvo. Takrat, ko mi za le te zmanjka idej, zaprem oči in si zaželim, da bi v tej smeri dobila novo vodstvo. Lani, ko sem to storila, se je pojavil prijatelj s tremi knjigami, ki so me zelo inspirirale. Letos pa je bil to Aleksander. Mislim, da je bila MASTERMIND AKADEMIJA edina šola v kateri čisto vse kar sem se naučila potrebujem vsak dan, vsako sekundo in v vseh situacijah. Želim si, da bi se svet nekoč tako spremenil, da bi bili take šole deležni že otroci v osnovnih šolah.

Boštjan RomihBoštjan Romih
Nevrolingvistično programiranje je gotovo eden pomembnejših mejnikov moje osebne in profesionalne poti. Je razburljivo in navdušujoče potovanje po prepletenih programčkih naših misli, besed, vzorcev, dejanj, prepričanj, vrednot .... Aleksander je zabaven, živahen krmar z veliko primorskega šarma in zdrave pristnosti. Človek, ki želi rasti, se mora raziskovati, prepoznati in se sam odločati o svojih dejanjih. NLP je pri tem lahko v veliko pomoč, v to sem se prepričal na lastni koži. In še drobni tisk: pozor, na svetu ni tečaja ali trenerja, ki bi vam spremenil življenje, če SAMI tega ne želite. Z drugimi besedami, za rezultate bo treba delati - tudi doma. ;)

Britta BilačBritta Bilač, evropska prvakinja v skoku v višino
Aleksandra sem spoznala popolnoma naključno (hkrati pa verjamem, da v življenju ni naključij!) in me je navdušil za področje NLP. Že v času svoje športne kariere sem uporabljala različne tehnike motivacije in vizualizacije kot pripravo na treninge in tekmovanja, zato me še danes zanimajo novosti na področjih osebne rasti, motivacije, izboljšanja življenjske energije itn. Kot mamica pa tudi kdaj potrebujem konkretno pomoč… ;). Delavnica je bila zame veliko presenečenje, saj me je Aleksander navdušil s svojim načinom predavanja (in pristnim primorskim naglasom!) in uživala sem tudi, ker je bila »moja« skupina bila izredno pozitivna, sproščena, vedoželjna

Tinkara KovačTinkara Kovač, zmagovalka EME 2014 (Več)
Ko sem obiskala Aleksandrovo prvo delavnico, sem spoznala nekaj povsem novega - Aleksander je NLP. Njegova delavnica, polna zabavnih insertov, je polna rock'n'roll energije, živih barv in pozitivnih čustev. Gre za takojšnjo implementacijo nevrolingvističnega programiranja v naša življenja, dokler se sploh ne zavedamo več časa, ko tega v življenju nismo imeli. Neverjetno je občutiti, kako lahko še bolj kot karkoli prej, učinkovito komuniciram, uvajam spremembe na sebi in drugih na vseh področjih življenja. In tukaj sem sedaj, da se naučim, da lahko to počnem kadarkoli, po svoji volji in eleganci.

Janja DermastjaJanja Dermastja, NLP Coach
Aleksandra sem spoznala, ko sem se udeležila njegove delavnice SECRET. Navdušil me je! Že dolgo sem namreč iskala primerno izobraževanje za NLP Praktika. Aleksandrova energija, strokovnost, simpatičnost, zabavnost ter občutek za ljudi so me prepričali. Takoj sem se udeležila usposabljanja za NLP praktika. Ker sem po poklicu pedagog in izkusila takšna in drugačna izobraževanja, sem bila tako navdušena, da sem se odločila še za vrsto drugih usposabljanj.Pridobila sem ogromno novih znanj in veščin. Hvala Aleksander!

Marko SkubicMarko Skubic, podjetnik
NLP je super, NLP z dr. Aleksandrom Šinigojem pa je odličen. Z Aleksandrom sva se spoznala eno sončno soboto v aprilu 2014, ko je bil gostujoč predavatelj na enem izmed mojih letošnjih izobraževanj. Energija, s katero je Aleksander napolnil tisto ogromno predavalnico je bila neizmerna in v trenutku sem bil prepričan, da je Aleksander prava izbira tudi za NLP. Z Aleksandrom, ki je odličen predavatelj, predvsem pa mentor in vodja, sem uspešno opravil seminar za Certificiran Praktik Hipnoze, Licenciranega in certificiranega NLP Praktik, NLP Mojster Praktik in NLP Coach. Aleksander je iz vseh nas v vseh izobraževanjih znal izvabiti tisto najboljše in nas usmerjal v to, da smo presegali same sebe. Veliko smo se naučili z medsebojnim delom in ogromno od Aleksandra. Aleksander hvala ti za ves trud, vso energijo in delo, ki si ga vložil v to, da smo pripravljeni za samostojno nadaljnje delo. Z velikim veseljem pričakujem nova izobraževanja v 2015.

Petra Prcač DolinšekPetra Prcač Dolinšek, Biro 2000 d.o.o.
Kot direktorica in lastnica dveh podjetij se redno izobražujem tako doma kot v tujini. Pridobljeno znanje in veščine predajam naprej svojim zaposlenim in podjetju omogočam, da svoje storitve stalno izboljšuje. Program NLP praktik me je zanimal zaradi dveh stvari in sicer zaradi uporabe veščin, ki mi, kot vidim, najbolj koristijo pri končni sklenitvi posla ter uporabe tehnike pri poučevanju otrok, ki se lepo dopolnjuje s t.i. TPR metodo, ki jo pri svojem delu že uporabljamo. Pri Aleksandrovih predavanjih mi je všeč predvsem to, da je veliko praktičnega dela in vaj, medtem ko je pri večini govorcev najprej teorija in šele na to praksa. Prav tako so njegove delavnice zelo sproščene na katerih ne manjka smeha. Zato Aleksandra in njegovo delo z veseljem priporočam.

Tomas Globočnik Tomas Globočnik
Na NLP praktiku sem spoznal številne tehnike, ki so uporabne v vsakdanjem življenju,na poslovnem področju za mene kot bivšega vrhunskega športnika pa še posebno na športnem področju. Žal večinoma teh tehnik preko vašega NLP praktika nisem spoznal že prej. Zagotovo pa bom lahko pridobljeno znanje posredoval na nove rodove vrhunskih športnikov. Seveda pa je zaključena celota NLP praktika možna le ob tako fantastičnem in strokovnem podajanju znanja kot ga izvaja dr. Aleksander Šinigoj. Aleksander še enkrat hvala.

Maja VidmarMaja Vidmar, športna plezalka
Kot vrhunska športna plezalka, zaposlena v slovenski vojski,v športni enoti, sem zelo navdušena nad tehnikami in znanjem, ki jih prinaša NLP. Več tehnik sem že spoznala med samo športno kariero in moram reči, da sem bila nad tehnikami vedno zelo pozitivno presenečena, saj so tako kot v športu zelo uporabne in učinkovite tudi na splošno v življenju. V skupini, ki sem jo spoznala v okviru Mastermind Akademije je res prava energija, ljudje s konkretnimi cilji, ki pa verjamem da jih bodo s pomočjo dr. Aleksander Šinigoja uspešno dosegli. NLP in Mastermind Akademijo priporočam vsem, ki se profesionalno ukvarjate s športom ali vsem, ki bi radi uresničili svoje cilje.

Brigita LangerholcBrigita Langerholc, nekdanja atletinja in trenerka
Z NLP vsebino sem se srečala pred leti, ko sem še obiskovala Univerzo v Los Angelesu. Imela sem težave s samozavestjo in nenaden padec mojih športnih rezultatov. NLP Coach Kim Vincent mi je izredno pomagala s tehnikami NLP to blokado odpravit. Že takrat me je vsebina tehnik izredno zanimala, toda ni bil pravi čas, da bi opravila seminar. Lansko leto sem ob pravem času izvedela za Aleksandra Šinigoja in njegove sproščene NLP delavnice. Moram reči, da sem po doooolgem času spet uživala in to na NLP praktiku. Aleksander je zabaven, spontan, poln znanja in predan svojemu delu. Naša skupina je bila fenomenalna. Na praktiku me je najbolj presenetilo,kako si kljub ogromnemu delu na sebi v preteklosti, še vedno postavljam nekatera >zabetonirana< prepričanja o svetu. Zdaj jih s tehnikami NLP-ja počasi odpravljam. Seminar NLP-ja je izredno učinkovit, počutim se, da sem zopet našla sebe, polno smeha, načrtov za naprej, ter znanja, ki ga bom prenašala na moje varovance v atletiki in še kje drugje.

Tina MarinšeTina Marinšek, pevka
Nevrolingvistično programiranje... kaj je kaj to sem si mislila, ko sem dobila informacije o eni izmed Aleksandrovih delavnic. Po prvih podatkih sem povprašala gospoda Googla in se odločila, da se ga udeležim. Svoji naravi in predvsem načinu življenja, ki ga hvaležno lahko živim, pripisujem to, da načeloma ne prebavljam dobro kakršnihkoli priročnikov, predavanj in pametovanj o samouporabi. Danes je trg preplavljen s tem in žal mi je, da mora biti tako. Dejstvo je, da ljudje v večini danes nimajo na voljo toliko prostega časa kot jaz in se sami s seboj ukvarjajo znatno manj ali pa skorajda nič in tu se dela škoda, ki pa gre v prid "višjim inštancam". Tovrstne delavnice so primerne ravno za ta medijsko nasičen čas utrujenih in okupiranih ljudi, da se ne pozabi na sebe in na moč, ki jo lahko imamo nad sabo. Aleksander je predavanje začinil s svojo hudomušnostjo, razbremenil telesa in nam predstavil ideje in zmožnosti, na katere verjetno nihče ni upal pomisliti, da so v naših rokah.

Matjaž MarkičMatjaž Markič, Evropski prvak v plavanju in udeleženec olimpijskih iger
Ko sem prvič prebiral zakaj gre pri NLP-ju sem se takoj našel. Veliko NLP-ja in njegovih tehnik sem sam namreč že doživel/uporabljal na največjih tekmovanjih in med celoletnim fokusiranjem na željeni cilj/rezultat., le da nisem vedel da je to NLP. Zato sem se odločil da se udeležim usposabljanja za NLP praktika ter tehnike nadgradim. Največja pohvala gre Dr. Aleksandru Šinigoju, ki je zelo zabaven, inteligenten in energičen predavatelj ter velik mojster NLP-ja. Toliko znanja, tehnik in izkušenj prenesti na tečajnike je občudovanja vredno. Po udeležbi na tečaju sem 100% prepričan in lahko rečem, da bi vsem športnikom in njihovim trenerjem NLP prišel zelo prav pri zastavljanju in doseganju svojih ciljev. Sam sem bil zelo navdušen nad filozofijo NLP-ja in bom zagotovo te tehnike uporabljal na svoji športni poti in kasneje pri trenerskem delu.

Julija KramarJulija Kramar, pevka in zmagovalka oddaje Slovenija ima talent
Nepopisno lepo je bilo na enem mestu začutiti toliko energije, ki nas je združevala v vsej naši drugačnosti, a vendar v enakosti odprtosti drug do drugega, sprejetosti in topline ene velike družine. Hvala vsem sošolkam in sošolcem ter seveda tebi Aleksander! Veselim se naslednjega srečanja!

 

 

Benjami SavšekBenjamin Savšek, slovenski kanuist ter dobitnik bronastega odličja na svetovnem prvenstvu
Predavanja dr. Aleksandra Šinigoja so mi bila zelo zanimiva in polna pozitivne energije. NLP tehnike, ki sem se jih naučil, jih vsakodnevno uporabljam v svojem življenju in športu, saj tako lažje realiziram svoje postavljene cilje in se napolnim z novo energijo.

 

Anja Križnik TomažinAnja Križnik Tomažin, Trenerka javnega nastopanja in komunikacijski coach
Kot trenerka javnega nastopanja in komunikacijski coach vedno stremim za novimi znanji ter novimi metodami. Sem namreč zagovornica vse življenjskega učenja in mnenja, da si dober trener in coach lahko šele takrat, ko imaš za seboj zakladnico znanja in v danem trenutku iz nje pobiraš modele, orodja, metode in tako na najboljši možni način pomagaš svojim klientom. Z NLP-jem sem se spogledovala že nekaj let in če bi vedela kaj vse te tehnike in filozofija NLP-ja dajo, bi se odločila za študij že mnogo prej. A očitno se vse stvari zgodijo z razlogom in čakala sem toliko časa, dokler nisem naletela na Aleksandra Šinigoja, ki je izjemen predavatelj, učitelj in mentor. Njegova širina znanja je neizmerna in najine poti se bodo zagotovo še križale, saj z NLP-jem še nisem končala. Hvala Aleksander za vse tvoje znanje.

Joerg PolzinJoerg Polzin, Head of Business Management Crop Protection BASF Srbija d.o.o.
The workshop was another important step in the development of our management team. Already in the preparation of the workshop you took very well care of a customized approach addressing the specific needs of our team. The result of that was a well balanced workshop: just the right mix of theoretical background and practical exercises to keep everybody curious and focused throughout the whole workshop. With your open-minded and situational guidance through the various aspects of 'management culture' the story-line was always clear and still there was room for interesting excursions requested by the participants. Last but not least you created a great learning atmosphere. Our team will remember that workshop not only for the valuable input received but also for the regular laughter throughout the 2 days. It would be a great pleasure to work together again!

Anita Kejžar ŠkuljAnita Kejžar Škulj, izvajalka ponovne povezave
>Pred odločitvijo za NLP Praktik sem preverila več različnih NLP šol v Sloveniji. Osebno mi je bila najbolj všeč NLP šola iz Mastermind Akademije, ki je energijska, zabavna in Aleksandrova osebnost daje širino. Meni je seminar dal tisto, kar potrebujem osebno in učinkovite tehnike, ki sem jih takoj uporabila pri mojih strankah, ki pridejo na osebno vodenje.<

 

Marko PetkovičMarko Petkovič
NLP Praktik z Aleksandrom je bilo do neke mere razodetje. Ugotovil sem, da nisem poznal nekaj najpomembnejših orodij v človeški komunikaciji, niti se nisem zavedal marsičesa kar sicer teče na nezavedni ravni a močno vpliva na naše misli, prepričanja in vedenja. Podana orodja so preprosta in z malo vaje uporabna v vsakodnevnem življenju. Za razliko od mnogih izobraževanj je izobraževanje NLP Praktik pod vodstvom Aleksandra zaradi velikega števila praktičnih demonstracij, predvsem pa samostojnih praktičnih vaj name pustilo močan vtis. Obenem se vidi, da Aleksander NLP tudi sam živi, kar mu daje potrebno izjemno kredibilnost. Je odličen posredovalec znanja (namerno nisem uporabil besede "predavatelj") saj svoje znanje in izkušnje posreduje prepričljivo, z obilico dobre energije ter veliko humorja. Vsem, ki jih NLP zanima, izobraževanje toplo priporočam, sam pa zaključujem z mislijo "škoda, da ker nisem tega opravil davno prej".

Katja KorenKatja Koren, pevka
NLP in Aleksander sta vstopila v moje življenje prav res kot kak neznani leteči predmet in mi dala čudovito znanje mojega vesolja, ki sem ga iskala že dolgo. Pozitivna energija, znanje in utelešenje NLP-ja - Aleksander, ki vse to nesebično deli, nasmejani in iskreni obrazi, prijetne besede in zanimive zgodbe so le del vseh misli, ki so me spomnile in znova naučile, kako zelo živi smo in kako zelo preprosto je vse! Ker je vse to v nas samih. NLP je zagotovo zelo prijetno spoznavanje in učenje lastnega uma ter oplemenitenje vsega, kar že smo.

Elvis SinabegovičELVIS SINANBEGOVIČ
Aleksander Šinigoj je guru NLP-ja na naših tleh.

 

 
 

Irena stoparIrena Stopar, astrologinja in osebna mentorica, www.astro.si
Pod navdušujočim Aleksandrovim vodenjem sem pridobila vrsto novih znanj in obnovila mnogo tistega, kar uporabljam v svojem zasebnem in poklicnem življenju že 20 let. Vseh znanj na kratko ni možno opisati, zato izberem tista, ki so name naredila najmočnejši vtis. Na NLP Praktiku sem se naučila boljšega opazovanja ljudi in okoliščin okoli sebe, novega načina komunikacije in se seznanila s hipnozo, kar je vse spremenilo moj pogled na svet. Na NLP Mojstru sem našla manjkajoče ključe do boljše komunikacije, načina spreminjanja vrednot in odpravila omejujoča prepričanja, ki so me zadrževala na mestu. NLP Coach pa je bil pravo odkritje, na katerem sem se naučila v praksi uporabiti znanje in ga uvesti v svoje delo. Vsak od tečajev mi je ponudil ogledalo, osebnostno rast, nove možnosti za razvoj mojega svetovalnega dela in nov način poučevanja v moji šoli astrologije. Ob tem me je Aleksander vsakokrat, ko sem se znašla pred dilemo, vzpodbujal in mi dal novega zagona, da še nekaj spremenim pri sebi in tako zaživim drugače kot prej. Priporočam ga tudi vam.

Dušan VodlanDušan Vodlan
Kot športni direktor PK Lukec Krško, kjer se poleg osnovnih nalog in del v zadnjem obdobju zmeraj več ukvarjam tudi z psihološko pripravo športnikov in regeneracijo v športu, sem zelo hvaležen dr. Aleksandru Šinigoju za pomoč pri odpravljanju strahov naše mlade in perspektivne športne plesalke Teje Volčanjk. Ko sem mu omenil naš problem je takoj predlagal termin in v čudoviti uri in pol je Teji pomagal s psiho terapijo in drugimi tehnikami do večje samozavesti ter motiviranosti za Evropsko prvenstvo. Njen problem in tudi večini talentiranih otrok, je po moje predvsem v tem, da premalo verjamejo v sebe oziroma se bojijo, da bi razočarali sebe oziroma svoje prijatelje. Že na tem prvenstvu pa se je videlo, da je premik narejen v pravo smer, zato verjamem, da je pred njo še lepa kariera športne plesalke. Seveda pa bo morala še naprej posvečati veliko časa, poleg treningom tehnike in kondicije tudi psihološki pripravi za nastop. Tokrat je Teji zmanjkalo nekaj športne sreče, saj bi ob eni boljši oceni dosegla lahko bronasto kolajno, ki bi se v tej situaciji prav gotovo svetila kot zlata. Hvala tudi skupini za sodelovanje. Še enkrat iskrena hvala dr. Šinigoju, za pripravljenost pomagati in navdušujoč prikaz motivacije in odprave raznih strahov. Želim mu še veliko uspešnih terapij in predavanj.

Teja VolčanjkTeja Volčanjk
Dr. Aleksandra Šinigoja sem obiskala zaradi problemov s tremo pred plesnimi tekmovanji, ki me je ovirala pri doseganju boljših rezultatov. Z njegovim vodenjem sem izvedla nekaj tehnik proti strahu in napredek sem začutila že med samo terapijo. Pet dni po snidenju sem imela evropsko prvenstvo, kjer se je pokazala učinkovitost terapije. Na oder sem stopila skoraj brez treme in polna samozavesti, ter na koncu zasedla 4. mesto. Še enkrat hvala Dr. Šinigoju.

Kickboxing Zveza SlovenijeJanez Ohnjec, Kickboxing Zveza Slovenije
Aleksander je predaval v okviru rednega letnega šolanja trenerjev Kickboxing zveze Slovenije za potrjevanje licence. S predavanjem nas je navdušil, navdihnil. Pred seboj smo imeli takšnega predavatelja, ki gleda v oči in posluša vprašanja. Njegova naivna življenjskost, oplemenitena z leti treninga in jasnega cilja, nam je vzbudila zaupanje in domačnost. Znanje se je zdelo dosegljivo vsakomur, ki ga je bil voljan sprejeti. NLP je sistem tehnik, ki zahtevajo čuječnost in empatijo. Znanje na katerem lahko gradimo modrost, ki jo ta krasni, novi svet tako zelo potrebuje. Hvala Aleksander!

Gabrijela KukovecGabrijela Kukovec Pribac, Organizator pedagoškega in animacijskega programa
Otroško zdravilišče in letovišče Rdečega križa Debeli rtič
Po delavnici Mastermind Akademije se je moje življenje začelo spreminjati s svetlobno hitrostjo. V 14 dneh sem že dobila ponudbo za svojo "sanjsko službo", kjer sem sedaj zaposlena. Ne glede na vse moje izkušnje, znanje ali trud, tega ne bi zmogla sama, brez pomoči in praktičnih nasvetov ter tehnik, ki jih je na zabaven način posredoval dr. Aleksander Šinigoj. Priporočam!

Sašo DolesSašo Doles
Sam sem se kot oseba, ki išče znanje, po ogledu filma Skrivnost, sem se znašel tudi na tej spletni strani Mastermind Akademije. Prvič,ko sem zagledal vse te oznake NLP, nisem točno vedel, o čem gre, kljub nevedenju a želji po znanju, sem se brez kakršnegakoli predstavitvenega dogodka upisal na NLP Praktika. Pravijo da je vse na ključ (na-ključ-je) in verjamem, da je bil tudi moj obisk te spletne strani ključ, da je odprl moj um in spoznanje, da sem obiskoval nepozabne tečaje NLP-ja z odličnimi ljudmi in gosti, ki nam jih je pripravil Dr. Aleksander Šinigoj. Pri Mastermind Akademiji sem naredil tudi tečaj prakitka hipnoze, v prihodje pa verjamem, da me čaka še veliko novih znanj v Aleksandrovi družbi. Sama predavanja, delavnice, seminarje in vse kar pripravi Aleksander s pomočjo svoje ekipe bi pohvalil, saj se čuti ta energija, da to, kar počne, dela s srcem, da ga naprej vodi inspiracija, da želi resnično pomagati drugim in vrednote,ki jih ima, so na pravem mestu. Aleksander je marsikomu že spremenil življenje na bolje, z njegovo pomočjo, pa bo vedno več takih ljudi, ki bodo prav tako lahko to širili naprej. Aleksander, hvala za vse znanje, iskrenost, prijaznost in srčnost!

Sandra PuceljSandra Pucelj
Hvala za krasno NLP delavnico, kjer sem uživala v zabavnem in sproščenem podajanju znanja, se veliko naučila in kar je najpomembnejše - pridobljeno znanje že takoj naslednji dan samozavestno in uspešno uporabila pri svojem delu s strankami :).

 

 

Gorazd rusGorazd Rus, termografiranje.si
Tudi če na delavnico prideš utrujen te predavanje Aleksandra predrami in da dodatno energijo in moč, da nadaljuješ s še večjim elanom. Vedno odlična pripravljena predavanja, ki jih lahko uporabiš na zelo različnih področjih v življenju.

 

 

Ana PerAna Per
Po kratkem srečanju z Dr. Aleksander Šinigojem sem povečala svojo koncentracijo, motivacijo za učenje in samo hitrost učenja ter samozavest. Z vsem tem sem v prvem naslednjem preizkusu uspešno opravila izpit s katerim sem lahko nadaljevala študij. Obenem se sedaj veliko več smejem in sem ponovno polna optimizma. Priporočam njegovo delo, metodologijo in tehnike, ki jih uporablja. Izpit na fakulteti sem opravljala večkrat neuspešno.

 

ožnjo na avtocesti je sedaj odpravljen. Ta delavnica mi je pomagala tudi pri odpravi mojih slabih razvad. In sicer prav tako hitro sem se odvadila kajenja in grizenja noht. S doseženimi cilji sem zelo srečna in zadovoljna.

Roman Šuštaršič Roman Šuštaršič
Na svetu je veliko pomembnih stvari, a veliko srce je najpomembnejše in Aleksander ga ima. Zato so njegova predavanja zelo poučna, zanimiva in kratkočasna.

 

 

Samo DervišićSamo Dervišić
Delavnica Skrivnost "se je pojavila" v mojem življenju ravno takrat, ko sem to najbolj potreboval. Takšne življenjske motivacije in usmeritve uma v pravo smer še nisem doživel. Mastermind akademiji in Aleksandru bi se zahvalil za to življenjsko izkušnjo in nedvomno bom nadaljeval z obiski delavnic in predavanj. V upanju na čimprejšnje snidenje pa še naprej "delam na sebi".

Timotij Tinauer
Aleksander, v veliko veselje mi je bilo da sem te spoznal. Ta dva tedna sta bila zame vrhunska, tvoja energija, način predstavitve snovi je bil zanimiv. Res mi je bilo v veliko veselje obiskovat to delavnico. Druženje s tabo in vsemi prisotnimi mi je dalo nov zagon tako privat kot poslovno. Dobil sem veliko znanja katerega lahko uporabim in seveda nadgradim. Delavnico bi priporočal vsem! Mnenje lahko uporabiš kjerkoli in kadarkoli. Lep pozdrav in verjamem da se se vidimo na kakšnem nadaljevalnem tečaju.

Sabina ŠtrajharSabina Štrajhar (TRI-PRO d.o.o.)
Posebna pohvala najboljšemu predavatelju kar sem jih kdaj v življenju srečala. Hvala gospodu Aleksandru Šinigoju!

Rebeka Luznik
http://luznik-transport.si
Pri odločanju za NLP praktika sem si ogledala več predstavitev NLP- a v Sloveniji, prepričala pa me je le ena šola- to je MASTERMIND AKADEMIJA. Okvir Mastermind akademije ni le poučevanje NLP-a, je veliko več. Gre za dvig razpoloženja posameznika in ključno spremembo vibracije, ki izboljša in po potrebi spreminja zorni kot posameznika. Odločitev je padla. :) Iskreno priporočam vsem, ki bi radi iz svojega življenja naredili še več.

David HriberskiDavid Hriberski, Personal Business Coach
Hvala za super delavnico. Lahko rečem svaka čast! Bil sem na raznih predavanjih po Sloveniji in v tujini ampak to kar zna pa Aleksander ustvariti, to pa še nisem doživel. To je to in to vsi potrebujemo. Hvala.
 

 

Uršula Soban KerekešUršula Soban Kerekeš
Aleksander je res vrhunski predavatelj: je karizmatičen in zabaven. Njegova predavanja so interaktivna in sproščujoča, vsebinsko neverjetno bogata in nadvse poučna, saj je učenje skozi igro oz. lastno izkušnjo res najbolj učinkovito in prijetno! Všeč mi je tudi način kako ustvarja skupinsko dinamiko, skozi različne aktivnosti ("petke", objemi, krog). Tako se lahko s soudeleženci nadvse hitro povežeš in kmalu se ustvarijo prisrčni in pristni medčloveški odnosi, česar je v tem svetu vedno manj. Zato verjamem, da lahko dober vodja, ustvarja boljši, srečnejši svet in Aleksander je živ primer tega. Hvala za to čudovito izkušnjo!

Carmen LevovnikCarmen Levovnik (Coach, trener in Prva dama slovenske elektronike)
Z NLPjem sem se srečala prvič pred 10-imi leti ko sem opravila NLP Praktika, 5 let pozneje še NLP Mojster Praktika, ves čas pa sem na prejšnjem podjetju delala kot Vodja razvoja in izobraževnaja kadrov kjer sem uporabljala tudi znanje iz NLP. Potem sem se preselila iz Ljubljane v Ljutomer in se odpravila na pot samostojne podjetnice. Pri svojem delu sem vsestranska. Psihologija in nevro-psihologija sta zraven moje glasbe/elektronike s katero se ukvarjam že 20 let, moja največja ljubezen. Moje delo pretežno zajema treninge na temelju NLP tehnik (motivacija, komunikacija, razvoj kadrov v podjetjih, vsebine za osebno rast i.t.d.) in Coaching.

Po zadnjem izobraževanju na NLP, leta 2009 sem ponovno začutila željo po znanju in še bolj učinkovitemu izvajanju mojih storitev - zato sem se v letu 2014 odločila za nadaljevanje izobraževanja na NLP Coach pri Aleksandru v Mariboru z namenom pridobiti širino, globino in sistematiko pri delu. O njegovem delu nisem veliko slišala. Izkušnja zame pri njemu je bila tako povsem nova.

Sedaj, ko sem že certificiran in licenciran NLP Coach pa lahko povem, da sem zelo vesela, da sme se po prijetnih izkušnjah na prejšnjih NLP izobraževanjih z drugimi trenerji odločila zanj in si tako dopustila možnost preizkusiti nekoga novega, drugačnega.

Aleksander je kot predavatelj zelo sproščen, prisrčen in pozitiven, ima intuitivni pristop dogodkom, situacijam in ljudem, svoje ure pa začini s kančkom humorja, ki vsem sede na kožo. Navdušena sem bila tudi nad njegovim znanjem, ki ga nabira pri svojem delu in najbolj priznanih ustvarjalcih NLPja po svetu.

Tekom procesa izobraževanja sem izkoristila vsako priliko za delo na sebi, bila pa sem tudi med kolegi s katerimi smo skupaj hodili po poti osebne preobrazbe. Pridobila sem ogromno znanja o coachingu, ob tem osvežila znanje iz prejšnjih letnikov, zastavila nove cilje in med samim procesom praktičnega dela na treningu (bila sme Coach in hkrati coachana) tudi rešila marsikatero oviro/omejujoče prepričanje. Izboljšala sem način in učinkovitost mojega coachinga, naredila kvalitetne osebnostne preskoke in pozitivne spremembe na sebi. Vse to je proces, ki traja, spremembe se ne zgodijo od danes na jutri, s pomočjo znanja NLP in Coachinga pa se ti procesi odvijejo hitreje.

Vse spremembe so mi pomagale pri mojem delu, izboljšanju odnosov, pri delu v timu s katerim organiziramo dogodke, komunikacijo nasploh in pa motivacijo, da se prej odpravim na pot do zastavljenih ciljev. Implementacija NLPja v življenje prinaša samo pozitivne rezultate in zdaj si težko predstavljam, da v življenju nimam NLPja in znanja Coachinga.

Moje poslanstvo je pomagati ljudem, da čimprej dosežejo svoje cilje - trening NLP in Coach pa mi je dal veliko tega, kar za to potrebujem. Obisk Aleksandrovih predavanj in delavnic priporočam.

NATAŠA BABIČNATAŠA BABIČ
Aleksander je krasen predavatelj, ki zna vsebino podati z veliko mero humorja. Posebej bi pohvalila njegov osebni pristop in željo, da v vsakem od nas prižge iskro, ki nas bo premaknila.

 

 

Vesna V RazboršekVesna V. Razboršek
Z NLP sem se spogledovala že dlje časa, saj sem vedela, da mi bodo vsebine izjemno koristile pri vodenju skoraj 80-ih zaposlenih. Vendar me do takrat nobeno ponujeno izobraževanje ni povsem prepričalo.

Dejansko je res tako, ko je učenec pripravljen, pride učitelj. In preko spleta zanimivih okoliščin sem spoznala dr. Aleksandra Šinigoja, ki je izjemen človek in neverjeten predavatelj. Ima sposobnost, da zahtevne vsebine predstavi na svež, lahkoten način, začinjen s humorjem in sproščenostjo. Zna motivirati, predvsem pa ima edinstven um, ki nikogar ne pusti ravnodušnega in tako v vsakem primeru vpliva na ljudi. In pusti sled.

Vsebine NLP bi priporočila vsakemu, ki se je odločil za spremembe v življenju, tako na kariernem, kot osebnem področju. Moje priporočilo pa gre zlasti ljudem na vodilnih položajih. Z NLP boste pridobili izjemne vsebine za vodenje sodelavcev, motiviranje in kar je najpomembnejše, naučili se boste, da vaši cilji niso nekje v nedefinirani prihodnosti, ampak, da so že danes povsem jasni, imajo točen datum uresničitve in da imate že danes ključne vire za uresničitev. Pot pa vam bo dalo NLP. Res pa je, da ko enkrat spoznate NLP, ni več izgovorov za nedoseganje ciljev. Ampak to so sladke skrbi, kaj ne?

Danica Cvetko Danica Cvetko
Vsak ima svoje sanje in vsak ima neke cilje, majhne in velike. Morda se jih tudi ne zavedamo vedno. In ravno to je lahko največja težava, zavedanje svojih sanj in ciljev. Delavnica "Skrivnost v akciji", mi je prinesla v prvi vrsti ravno to- globlje zavedanje. In potrditev, da je mogoče. Da se z odločno voljo, usmeritvijo namere in aktivnostjo lahko doseže prav vse. Vpogledi, ki sem jih dobila na delavnici me močno motivirajo, da končno izpeljem vse o čemer sanjam že tako dolgo. Prav vse, zato sem izredno Hvaležna Aleksandru Šinigoju in bi delavnico priporočila prav vsakemu, ki se išče na poti do tistega pravega cilja."

Alenka Vindiš Alenka Vindiš, nekdanja Miss Slovenije
Že nekaj mesecev nazaj sem dobila željo, da se udeležim NLP PRAKTIKA. Po raziskovanju na spletu, sem se hitro odločila za Mastermind Akademijo. Že prvi dan udeležbe na seminarju, sem vedela, da je bila odločitev najboljša možna. Drug dan pa me je izstrelilo v višave. Za sebe sem vedno menila, da ciljam višje od večine ljudi, da vidim in hočem od življenja več, a ko sem poslušala predavatelja Aleksandra, je neke moje notranje omejitve razstrelilo. Nenadoma sem začela videti toliko večjo vizijo od moje stare. Ideje so začele kar deževati, da sem jih morala praktično ves čas zapisovati v notesnik, da mi kaka ne pobegne. Tokom seminarja sem dobila tudi idejo za svojo knjigo in navdih je bil tako močan, da sem jo že tokom seminarja, ki je trajal sedem dni, pol spisala. Dobila sem tudi cel kup tehnik, ki so res noro dobro delujoče. Predzadnji dan seminarja smo delali vajo za boljše udejanjanje stvari, ki jo želimo, a z njo odlašamo. Sama sem izbrala željo po več teka. To smo s posebno vajo povezali s besedami, ki bi si jih naj rekli, da se motiviramo. Sama sem izbrala besede:”Zdrava sem.” Poleti sem kar lepo tekala, sedaj ob hladnejših dnevih, pa je vse v meni govorilo:”Hladno je. Tema je zunaj. Bom čez vikend.” Dan po seminarju, se zjutraj zbudim, pomislim na tek in ujamem misel, ki je kar sama prišla:”Zdrava sem.” In sem kot na seminarju v miselni vaji vstala, se oblekla in akcija šla teč. Resnično navdihujoče mi je bilo videti, s kakšno vnemo se je Aleksander trudil, da bi resnično pomagal vsem udeležencem seminarja. Na začetku seminarja, je ena udeleženka omenila, da ji gre na živce Smiljan Mori. In ne bodi ga len, nam ga je Aleksander pripeljal v dvorano, da bi tečajnici in vsem ostalim, dal dragoceno lekcijo, da se lahko od vsakega kaj naučimo. Priporočam!

Maja VlasakMaja Vlasak
Aleksander je izjemen, karizmatičen predavatelj, svoje široko strokovno znanje predaja na zelo simpatičen, enostaven, duhovit in zanimiv način, z veliko pozitivne energije in srčnosti. Naša življenja spreminja na bolje in nam pokaže, da je življenje lepo. Hvala

Katja Ravnjak Petrovič
Aleksander je zame velik človek. Zelo ga spoštujem, saj deluje iz resnične želje pomagati sočloveku. To, kar nam je dal, je neprecenljivo in mislim, da smo zaradi njega vsi na tem seminarju doživeli eno veliko življenjsko prelomnico na bolje. Aleksander, vsaka ti čast in en velik hvala. Zaradi tebe je naš svet lepši. Vrhunska izvedba celotnega seminarja, od izvajanja in zanimivosti vaj do pristopa k problematiki. Predvsem bi pohvalila Aleksandrovo dostopnost. Čeprav nam je bil mentor in predavatelj, smo in ga vsi čutimo kot prijatelja. Dal nam je vedet in čutit, da je prav vsak izmed nas pomemben. Zaradi njega smo postali kot majhna družina in verjamem, da smo pridobili prijatelje za celo življenje

Dunja Petak
Aleksander se mi zdi odličen predavatelj, ki ima široko znanje. Cenim njegovo pripravljenost in predanost to znanje posredovati drugim. Hkrati mi je zelo všeč, da zna v svoje predstavitve vključiti tudi humor, kar še dodatno popestri že tako zanimivo izobraževanje.Všeč mi je bila predvsem praktična naravnanost delavnice in številne vaje, ki smo jih tudi sami preizkusili.

Špela Golob
Aleksander je fantastičen predavatelj in tudi izjemen človek. Je prijazen, strokoven in z veseljem deli svoje bogate izkušnje z drugimi. Z lahkoto ga vzamem kot svoj vzor. Vse pohvale.

Daniela Žagar
Čudovito je spoznanje, da svoja čustva, misli, želje obvladuješ in da z usmerjanjem svojih sugestij oz. misli lahko izboljšuješ sebe in druge. To in še več nas je naučil Aleksander s svojim odprtim, sproščenim pristopom in veliko pozitivnostjo.

Romana S. Žnuderl
Iskreno - tako izjemnega predavanja še v svojem 20 letnem pedagoškem poklicu nisem doživela. Hrepenenje po spremembi misli, sidrih, želji po sreči je najboljša popotnica današnjega dne, ki bo trajala celo šolsko leto.

Valerija Žnidarič Žitek
Na zanimiv in duhovit način podana vsebina, ki lahko spreminja življenja. Dal mi je pozitivne energije za novo šolsko leto.

Helena Papež
Maksimalen trud za naš napredek in preboje.

Stanko Lipič
Izjemna pohvala predavatelju, vzpostavljanju dobrega stika, kakovosti podajanja vsebin, pohvala za ogromno praktičnega dela.

Andrej Česenj
Vse je potekalo brez problema.

Mojca Komadina
Aleksander je super predavatelj. Izžareva srčnost, toplino in dejansko čutiš, da vsem nam želi dobro in z veseljem, ljubeznijo predaja svoja znanja. Izredno dostopen, karizmatičen in simpatičen. Super si Aleksander. Veliko si nas naučil in ustvari čudovito vez med nami. Hvala ti.

Breda Vodopija
Mojstrsko obvladovanje situacij in znanje, ki ga Aleksander prenaša na udeležence. Družina mastermind.

Ksenija Petek
Skupina je bila super. Aleksander je fantastičen, res užitek je delati z njim. Prava faca od mojstra hipnoze.

Jože Pavlinjek
Vse je bilo super.

Silvij Vodopija
Spontanost, izkušnje, znanje, sproščenost, hipnotičnost.

Mija Češarek
Čudovito predstavljeno, z veliko prakticiranja v sproščenem vzdušju. Odlično.

Silvana Križnik Barić
Pohvala v prvi vrsti predavatelju, znanje ki ga ima je neizmerno in podano iz srca. Hvala je premalo za to, kar čutim in bi rada izrazila. Dobila sem ogromno novega znanja, prijateljev, pozitivne energije. To predavanje je bilo magično potovanje.

Katjuša Stanič
So izobraževanja in seminarji. In so izobraževanja in seminarji Aleksandra Šinigoja. Z izrednim in vrhunskim predavanjem sem v kratkem času prišla do veliko zanimivega novega znanja. Domov odhajam z dobrim občutkom, da je bila moja izbira za Aleksandrovo izobraževanje prava in z motivacijo za nadgradnjo obstoječega znanja. Priporočam ga tudi vam!

Vesna Vodišek Razboršek
Aleksandrova delavnica je povsem drugačna od ustaljenih izobraževanj. Je izjemna, edinstvena, ponuja svežino, humor, sproščenost, preprosto popolna je. Spoznala sem, da je možno vse spremeniti, popraviti, izboljšati, razvijati in uspeti.

Nejc Volarič
Pri Aleksandru Šinigoju me je prepričala njegova sproščenost, prijaznost, pozitivnost. NLP praktik bi priporočil popolnoma vsem, saj bi to znanje moral imeti vsak.

Helena Papež
Življenje je prekratko, zato je pomembno, da gremo po svoji poti, brez odvečnih vprašanj. Aleksander je zelo topel, ustrežljiv, požrtvovalen, aktiven predavatelj z veliko znanja in vedno poln presenečenj.

Polona Pulko
Na Mastermind akademijo sem se prvič prijavila na Certificiran praktik Hipnoze lansko leto, letos pa na Licenciran in certificiran NLP praktik. Ne vem zakaj sem prvič izbrala Mastermind akademijo, a vem zakaj sem jo ponovno letos. Prepričal me je Aleksander z ogromno strokovnega znanja, ki nam ga je obakrat nesebično predajal. Prepričal me je z neizmerno energijo, z vero v ljudi , s karizmo in pripeljal do spoznanja, da ni nikoli prepozno, da uresničiš svoje sanje. Verjamem da se moje izobraževanje na Mastermind akademiji še ni zaključilo.

Mojca Kaštrun
Predavanje je top, odpre ti misli na katere si pozabil. Je zelo pozitivno.

Tanja Volmajer
Praktični nasveti. Nori občutki. Kot bi stopila iz celice.

Mateja Čamernik
Bilo je zanimivo, dinamično, zabavno. Predavatelj je prijazen in simpatičen. Konkretni odgovori na praktična vprašanja udeležencev, koristne vaje, zelo motivacijsko, odličen zaključek.

Vesna Kuzmin
Odlično predavanje. Ne vem, če je možna izboljšava, ker je bilo predavanje samo odlična.

Vlasta Kregar
Zanimivi primeri in simpatično predavanje. Všeč mi je odštekanost.

Simona Šubic
BOMBASTIČNO! To sem potrebovala. Hvala

Dragan Babič
Energičen nastop, zanimive in kreativne vaje.

Saša Šuvak
Zelo všečno, sveže, drugačno. Najbolj mi je bilo všeč dinamično, igrivo podajanje snovi, teme. Odkritost, pogovor o vseh mogočih temah-super, res!

Matej Kranjc
Do uspeha ne pridemo s posnemanjem drugih ali s poskusi, da bi jih prekosili, temveč z odkrivanjem naših talentov in z razvijanjem njihovega polnega potenciala. Aleksander zna to spodbuditi na sproščen in nevsiljiv način.

Neva Čuček
Oseben, pristen stik učencev in predavatelja. Veliko vaje in praktičnega dela. Zelo fajn.

Matic Šumrada
Sproščeno vzdušje, zabavno predavanje, odprtost pri vprašanjih in odgovorih.

Lea Zagmajster Jovanović
Všeč mi je bil način dela. Bila je fantastična izkušnja in spet drugačna od že videnega in slišanega.

Saša Brinovšek
Zelo mi je bilo všeč predavanje, veliko novega sem izvedela, žal sem malo predavanja zamudila zaradi obveznosti, ampak sem svojo radovednost potešila in mislim, da se bom prijavila še na kakšno delavnico.

Jožef Kopše
Lepo izluščeno bistvo v tako kratkem času.

Špela Cocelj Minatti
Sproščen, prijeten predavatelj. Super filmčki, snamanje s kamero,.Odličen koncept izobraževanja.

Barbara Dobrajc
Pohvalila bi moč voditelja, da je tako hitro spravil 8 ljudi, ki se ne poznajo, v t.i. "skupino" , ki si je tako hitro zaupala in se prepustila novim znamenjem in znanju.

Marija Tomšič
Aleksander je super. V vsakem trenutku daje občutek da je velik "znalec".

Mojca Polajnar Peternelj, Mojkom s.p.
Četrti modul NLP Praktika, zame osebno šele drugi po uvodnem delu o hipnozi, je gostil posebno gostjo v podobi kače Lejle. Čeprav so bile kače vedno moja šibka točka - nisem jih mogla gledati niti po televiziji (pri filmih o Haryu Potterju sem npr. vedno mižala ob prizorih s kačo), kaj šele, da bi se je dotaknila ali si jo celo obesila okrog vratu - sem se odločila, da je čas, da ta strah premagam. S pomočjo Aleksandra, ki me je vodil skozi pripravo, predvsem pa z neizmerno energijo, ki sem jo ves čas prejemala od svojih sošolk in sošolcev, sem se uspela soočiti s kačo in se je celo dotakniti, kar je zame nepojmljivo. Po tem vikendu verjamem, da lahko uresničim marsikaj, za kar sem bila do sedaj prepričana, da ne zmorem!
Predvsem pa verjamem v neizmerno energijo, ki jo lahko podarimo drug drugemu, saj sem je med preizkušnjo sama od svojih kolegic in kolegov prejela toliko, da je bo dovolj tudi za kakšne trdovratne projekte, ki so doslej čakali name. Hvala vam in hvala Aleksandru, odličnemu predavatelju in še boljšemu motivatorju!

Darinka Triler
Na delavnici zaključevanje prodajnih razgovorov in NLP mi je bilo všeč to, da je bilo vključenih veliko primerov skozi samo pripoved, ki bodo 100% koristni na terenu.

Diana Joldić
Dr. Aleksander Šinigoj je izvrsten predavatelj. Stvari pove logično, ne zahtevno ter na prilagodljiv in razumevajoč način. Vse pohvala!

Aleksander Djuratović
Zelo dobri praktični primeri, oseben pristop ter vključevanje tvoje panoge v delavnico Zaključevanje prodajnih razgovorov in NLP.

Marjetka Perme
Zanimivo, prijetno in zabavno. Vesela sem , da sem se udeležila delavnice Uvod v hipnozo, ampak škoda, da sta dva popoldneva tako kratka.

Jernej Plankl
Pohvala za izvedbo in strokovnost-preprostost.

Borut Kuk
Pohvalil bi čisto vse, predvsem pa pozitivno naravnanost.

Sergej Mekinda
Aleksander, ti si car. Na zelo simpatičen način si nas veliko naučil in nam omogočil odlično izkušnjo. Ne srečam pogosto takega strokovnjaka, ki je tako zelo skromen.

Snježana Ristić
Zahvala za vse kar sem se naučila.

Blanka Centa
odlično počutje, sproščenost. Vse ok.

Urška Koletnik
Ni bilo dolgočasno. Živahen, nalezljiv nastop predavatelja ter stik z udeleženci.

Vesna Pišek
Zelo živahno, zanimivo in zabavno podajanje vsebine.

Mateja Zorko
Popestrena delavnica z zgodbami, brez problema se najdeš v kakšni in na podlagi nje obudiš svoje sanje, ambicije.

Mihelca Romih
Zelo dobra tema, da se obudijo ponovno neke zamisli, da osmislimo svoje delo. Tudi predavatelj je znal zadevo zelo dobro, simpatično predstaviti.

Meta Oblak
Delavnica Zakon privlačnosti je bila sproščena, odlična. Najbolj se mi je bila všeč iskrenost Aleksandra Šinigoja.

Tatjana Hribar
Mnogo praktičnih vaj, mnogo energije izžareva iz Aleksandra in nujno je, da pride na udeležence.

Rebeka Tomšič
Izjemen kontakt učitelja z učenci, veliko primerov iz življenja, nenehne spodbude k sodelovanju, odlična glasba,.

Zlata Žibert Iglič
Bilo je popolno- vse kar sem pričakovala, sem tudi prejela. Aleksander je čudovit, poklican od boga. Hvala za vse!

Jelka Kastelec
Super, fantastično, zabavno, zanimivo ter polno pozitivne energije. Napolniš si baterije do konca.

Enej Jogan
Zelo zanimiva izkušnja , energična predstavitev, odlično zastavljena delavnica, veliko dobre energije in motivacije. Odlično!

Marjeta Velepec
Način podaje informacij je izviren, duhovit in zanimiv. Prav nič dolgočasno. Delavnica je tudi praktično usmerjena in nas je takoj obogatila zato vem, da bom sledila NLP izobraževanju.

Doroteja Klobasa Jelenko
Bilo je zanimivo. Zadovoljilo je vsa moja pričakovanja.

Jenka Veltruski
Izvrstno izvedena delavnica, zabavno podajanje znanja, praktični primeri. Vsa pohvala Aleksandru-nadaljuj, saj si krasen!

prof. dr. Marko Ferjan (Fakulteta za organizacijske vede, Kranj)
Dr. Aleksander Šinigoj je s konkretnimi znanji in motivacijskimi sposobnostmi za vodenje, spodbujanje, reševanje največjih izzivov in vprašanj, popestril program naše konference in med naše udeležence vnesel pozitivno energijo, zato zelo priporočamo sodelovanje z dr. Aleksandrom Šinigojem in Mastermind Akademijo.

Doris Lozej
Kot šolska psihologinja sem si zaželela vnesti v svoje svetovalno delo spremembe, več ustvarjalnosti, več igrivosti. To mi je prineslo šolanje za NLP Praktika pod mojstrskim vodstvom Aleksandra Šinigoja, ki je res z dušo in srcem prenašal to znanje na nas in nas dobesedno navdušil za NLP. To je bila zame neprecenljiva in dragocena izkušnja- darilo, ki je popestrila moje delo in pomembno nadgradila moje psihološko znanje. To ni samo pot k odličnosti, je tudi pozitiven odnos do življenja, sprememba mišljenja, veselje do učenja in ustvarjanje toplih, ljubečih odnosov. Dobila sem številna orodja, tehnike in nove ideje za delo z otroki, starši, učitelji...le ta mi pomagajo, da vzpostavim dober stik z otrokom, da ga motiviram in na zabaven način dosežem cilj. Pri tem gre za enostavne in dinamične tehnike, ki jih lahko uporabi kasneje tudi učenec sam, učitelj ali starš za izboljšanje počutja, komunikacijskih spretnosti, zmanjševanje strahov in izboljšanje čustvenega stanja in za doseganje dobrih medsebojnih odnosov. Pri svojem delu z otroki veliko uporabljam meditacije z elementi avtogenega treninga ,vizualizacije, pozitivne sugestije, posebne jezikovne vzorce, ki otroka pomirjajo, sproščajo. Tako je učenec bolje pripravljen za šolsko delo, s tem, ko aktivira notranje vire moči, ustvarjalnost in iznajdljivost. To imajo otroci zelo radi. Učenci radi poslušajo sprostitvene CD Mastermind Akademije za boljše učenje, za notranji mir.. To res čudežno deluje.

Teja Valenčič
Velika pohvala Aleksandru, odličnemu predavatelju, z izjemno pozitivnostjo, znanjem in pripravljenostjo pomagati, navdušiti. Vesela sem, da sem spoznala odločna orodja s pomočjo katerih lahko izboljšam tako svoje počutje, prepričanja, navade, idr. kar v praksi že udejanjam in uresničujem. Upam, da bom lahko kmalu ta znanja in tehnike ponujala drugim, ki so željni teh znanj in katerim bom lahko s tem pomagala. Prav tako sem vesela in hvaležna za vso podporo, ki sem jo na naših modulih prejemala od čudovitih sošolcev, podobno mislečih ljudmi, s pozitivno naravnanostjo, s katerimi upam, da bom še sodelovala in se družila. Postali smo prijatelji in upam, da se bomo še srečavali, izmenjavali izkušnje, se veselili in utrjevali pridobljeno znanje.

Tatjana Cukijati ( Mestna občina Nova Gorica)
Pohvalila bi celotno organizacijo Mastermind konference, imenitne predavatelje, aktualne teme ter ogromno pozitivne energije.

Karla Šturm (Biotehniška fakulteta Ljubljana)
Čeprav konferenca še ni končana, se že sedaj oblikuje nadvse pozitiven občutek. Nesporno dejstvo je, da Mastermind akademija s celotno ekipo živi tako kot sporoča. Odličen izbor predavateljev, ki s svojimi predstavitvami ustvarjajo neverjeten mozaik znanja in energije, ki jo posredujejo poslušateljem, ki prihajojo iz različnih področij zaposlitve, a vsak gotovo najde nekaj zase. Čas, odmerjen za predavanja tako zanimivih predavateljev mine vedno prehitro.

Anđa Gabrijelčič (TŠC Nova Gorica)
Odlični predavatelji na Mastermind konferenci. Veliko novega znanja, motivacije in vero, da lahko spremeniš in vplivaš na svoje mišljenje ter zavedanje, da si lahko sam pomagaš k srečnejšemu življenju.

Orjana Turk
Pohvala organizatorju in organizaciji Mastermind conference, ki je homogena in je skrbela za naše dobro počutje in vzdušje. Zakon privlačnosti deluje in se prenaša v prakso.

Magda Hudoklin
Zelo zanimivi predavateljina Mastermind konferenci in zelo zanimive teme, ki nas vračajo k naši prvinskosti, zavedanju in spoznavanju samega sebe in ponujajo tehnike, s katerimi si lahko sami pomagamo doseči večjo kakovost življenja.

Darja Vrtačič
Pohvaliti moram zanimive teme in predvsem predavatelje. Zelo zanimiv dan in veliko novih informacij. Hvala.

Anija Vidic
Pohvalila bi popolnoma vse na Mastermind konferenci.

Doris Lozej ( OŠ Milojke Štrukelj)
Super izbor predavateljev in tem! Veliko pozitivne energije. Hvala. Hvala tudi Aleksandru in ekipi, ki so pripravili čudovit dogodek, nepozabno druženje.

Marta Vidmar
Izbor predavateljev, aktualne teme, podajanje vsebin.

Eva Cvetko (Ekonomska šola Ljubljana)
Pohvala za organizacijo, izbor predavateljev ter točnost.

Nataša Erjavec
Absolutno super izbor predavateljev. Odlično! Teme so odlične.

Mirjam Volk (OŠ Šempeter)
Izjemni predavatelji. Zelo aktualne teme.

Flora Bratuž
Na NLP praktiku bi pohvalila vse sošolke, sošolce, predavatelja, predavalnice.

Blanka Tanko
Pohvalila bi neverjetno homogenost skupine, vodenje skupine ter veliko optimizma s strani Aleksandra.

Silva Abram
Izjemna skupina, na NLP praktiku ter polna energije.

Anija Vidic
Pohvalila bi NLP kot sam po sebi, še posebno pa Aleksandra, ki naredi NLP tak, kot sem ga jaz doživela- popoln, nezemeljski- zato pa je NLPJ

Majča Tanko
Še posebej bi pohvalila Aleksandra- res je TOP. Moram reči, da sta mi prvi in zadnji modul najbolj ostala v spominu- predvsem, kar zadeva časovno črto in najno vezane strategije.

Tadeja Drenovec
Pohvale je namenjena načinu predavanja, ki nam jo je predstavil predavatelj. Pohvala konceptu delavnice.

Urška Kolednik
Zelo pozitiven in pristen pristop, prijeten občutek naklonjenosti in sprejetosti sem doživljala, zelo inspirativno za nadaljno delo na sebi.

Ana Per
Ukvarjanje s posameznikom in skupno sodelovanje skupine pri pomoči, enakopravna razdelitev vlog (ponavljanje vaje), vkvarjanje z aktualnimi željami, dovolj jasna razlaga, podajanje informacij, motivacija. Aleksander je definitivno eden najboljših ljudi, kar sem jih v življenju spoznala.

Veronika Šorn
Sproščenost izražanja predavatelja.

Tatjana Kenk Jurjevčič
Energičen, vesel, pozitiven predavatelj. Skupino je očaral in začaral.

Barbara Flakus
Pohvala predavatelju za izjemne sposobnosti in talent ter željo in voljo, ki jo daje in premore. Noro. On je moj vzornik!

Anja Vidic
Bilo je fantastično, fenomenalno, veličastno! Bila je moja najlepša življenjska izkušnja do sedaj! Zakaj? Ker sem odkrila ljubezen do same sebe! Super ste, hvala vam, kar tako naprej! To je to kar v življenju rabimo in to morajo izvedet vsi ljudje!

Neja Škrinjar (Pristop)
Predavatelj je karizmatičen in izvrsten. Tema je zanimiva in koristna.

Anja Vidic ( Zavarovalnica Maribor)
Pohvalila bi energijo, iskrenost, dobro voljo, igrivost, spontanost Aleksandra Šinigoja ter njegovo pomoč ljudem.

Bojan Žalec (Evo to je to s.p.)
Sem pod močnim čustvenim nabojem, da je toliko pozitivnih ljudi, da bi pohvalil in se zahvalil za prekrasen večer.

Alenka Čehovin (OŠ Vipava)
Dobro, spontano, spodbujajoče!

Mia Požlep (MŠŠ)
Pohvalila bi energijo predavatelja.

Maja Habjan (Monotro d.o.o.)
Izvrstna delavnica! Prišla utrujena od celotnega dne, odšla pa navdušena, nabita s pozitivno energijo. Hvala.

Anita Prijatelj
Mentalni wellness resnično pomaga premagati vsakodnevni stres in napetosti, ki se vsakodnevno nalagajo v nas. Že v prvih trenutkih aktivira stanje popolne sproščenosti celotnega telesa in uma. Občutek sproščenosti pa traja še dolgo po končanju ure z Mind spa. Priporočam ga vsem, ki živite hiter tempo življenja, da se ustavite in si prioščite wellness za um in telo.

Tina Farič ( Merkur zavarovalnica d.d.)
Zelo veliko pozitivne energije. Bila sem brez pričakovanj, ker sem bila prvič na taki delavnici. Zelo pozitivni občutki.

Zlatka Vlasta Zgonc (OŠ Maksa Pečarja)
Aleksander je dober in simpatičen predavatelj.

Nataša Kruljc (Merkur zavarovalnica d.d.)
Sproščenost, zanimive anekdote, pozitivnost, učinkovite vaje.

Irena Macedoni
Predavatelj s svojo karizmo pritegne k poslušanju in aktiviranju želje za dosego ciljev.

Polona Plakovšek (BSH hišni aparati d.o.o.)
Pozitivna energija,spretno povezovanje in predstavitev tem, ki so koristne.

Bojana Stopar (OŠ Šturje)
Aktualna tema, zanimiv predavatelj, zanimivi primeri, nov pogled na stare dileme.

Alenka Čehovin ( OŠ Draga Bajca Vipava)
Pohvalila bi način podajanja snovi ter Aleksandra Šinigoja in njegovo vero in zaupanje v to kar dela.

Donata Lahajnar (Zavod RS za zaposlovanje)
Pohvalila bi karizmo voditelja, način podajanja snovi, strukturiranost snovi, upoštevanje dinamike skupine.

Ksenija Leban Zega (OŠ Dornberk)
V kratkem času veliko uporabnih znanj.

Barbika Šaver (OŠ Solkan)
Zanimivo izvajanje,ni bilo dolgočasno, nekaj novega.

Rosana Pahor (Tehnični šolski center Nova Gorica)
Super vodenje ekipe!

Alenka Zdešar (Plima donosov d.o.o.)
Zelo prijetno vzdušje.

Mateja Lah (Zavas d.o.o.)
Seminar omogoča posamezniku, da svet pogleda v novi luči. Doseganje ciljev postane stvarno in realno dejanje, pri tem pa se počutimo zadovoljni, navdihnjeni. Omogoča nam, da premikamo gore. Metode in tehnike lahko apliciramo tako v poslovno kot zasebno življenje.

Aljoša Naglič
Odlična izvedba, izjemna energija, praktične in uporabne vsebine za izboljšanje vseh področij v življenju.

Mateja Š. Dimic
Zelo sproščeno okolje, pozitivna energija. To mi bo zelo koristilo. In življenje je vsak dan lepše.Hvala!

Nataša Skrt Leban
Svežina, energija, ideje, povezanost.V tako kratkem času sem uspela razmišljati o svojem življenju, naredila toliko načrtov, pridobila veliko novih prijateljev, si zastavila toliko ciljev, se imela lepo.

Donata Lahajnar
Dan po vašem seminarju sem poklicala profesorja in se dogovorila za nalogo, ki je že delam!!!! Zanimivo se mi zdi, da sem bila do takrat ENO LETO V LERU! Veste, nisem tip, ki verjame v čudeže, ki pridejo "od zunaj", toda doumela sem, da pravzaprav ne gre za spremembo od zunaj, temveč globoko od znotraj. To pa je ravno tudi podlaga in smisel NLP - sprememba miselnosti, ki se potem zrcali na dejanju in vedenju. Moram pa priznati, da se je ta proces pri meni pokrenil izredno hitro in učinkovito, če upoštevam časovno dimenzijo svoje (re)akcije.

Melita Plešnik Konečnik
Zelo bi pohvalila predavatelja, ki je izjemen. S svojo pozitivno naravnanostjo izredno vpliva na poslušalce. Njegovo predavanje se prehitro konča.

Metka Martinčič
Rada bi pohvalila predavatelja, njegov zanimiv pristop do ljudi.

Nuša Selan
Pozitivna energija, sproščenost.

Mirko Lajkovič
Všeč mi je bilo aktiviranje vseh udeležencev, ker to deluje dosti močneje kot zgolj poslušanje.

Mateja Brglez
Že naslov delavnice pove veliko. Samo pozitivno mišljenje ustvarja dobre sadove, ki so naložba za našo dušo, osebnost, samopodobo, ki začne od znotraj žareti navzven in spontano začne odajati pozitivno vibracijo in energijo okolici. Ob rojstvu je te pozitivne energije največ, z odraščanjem pa se začne izgubljati, koliko je odvisno predvsem od zunanjih dejavnikov (družina, okolica, družba) in naše osebnosti - dednine . Rezultat je naša samopodoba. Naši dijaki imajo nizko samopodobo, kar se odraža v neoblikovanih ciljih in skromnosti do sebe in svojih željah. Delavnica Moč pozitivnega mišljenja v podjetjih jim je odprla nova vrata in tehniko za doseganje lastnih ciljev, ki temelji na močni želji , volji, vztrajnosti , zaupanju vase in uspehu. Sporočilo delavnice se začuti preko filma o uspešnem invalidu: "Ljubezen do sebe in samospoštovanje je osnovni pogoj za uspeh". Moč in uspešnost predavatelja se je začutila med predavanjem in še po končanem predavanju, ko so misli kot odmev počasi lezle pod kožo. Preko takih delavnic se začnejo mladostniki ukvarjat i s samopodobo, svojimi nacrti, cilji in pozitivno energijo, ki jo ta trenutek potrebujejo za uspesen zaključek. Mislim, da je bila delavnica ob pravem casu izvedena.

Tatjana
Delavnico Moč pozitivnega mišljenja je za dijake in učitelje na šoli izvedel dr. Aleksander Šinigoj. V veliki predavalnici se nas je zbralo več kot 100. Učitelji so bili navdušeni in tudi dijakov se je dotaknilo. Predavatelj s konkretnim in direktnim pristopom ter primeri iz življenja vpliva na naše razmišljanje. Meni osebno je polepšal dan. Imam občutek, da s svojim nasmehom, vero in prepričanjem kar seva pozitivno energijo.

Nada
Na četrtkovem predavanju sem zelo uživala in dijaki, s katerimi sem govorila, so bili tudi navdušeni, saj se jih je tema pozitivno( jasno!) dotaknila in kar veliko dobrih misli je še ostalo z njimi. Predavanje je bilo res zelo koristno in pozitivno in menim, da bo marsikomu pomagalo v iskanju rešitev vsakodnevnih tegob, predvsem pa dijakom v želji po uspešnem zaključku šole. Vsekakor so taka predavanja ( zanimiva, živahna, aktivna) zelo dobrodošla tako za dijake kot nas učitelje. Pozdravček, Nada

 

Rebeka Luznik
Pri odločanju za NLP praktika sem si ogledala več predstavitev NLP- a v Sloveniji, prepričala pa me je le ena šola- to je MASTERMIND AKADEMIJA. Okvir Mastermind akademije ni le poučevanje NLP-a, je veliko več. Gre za dvig razpoloženja posameznika in ključno spremembo vibracije, ki izboljša in po potrebi spreminja zorni kot posameznika. Odločitev je padla. :)

Iskreno priporočam vsem, ki bi radi iz svojega življenja naredili še več

Blanka Vodopivec
Seminar je naredil opazne spremembe pri meni, to so mi povedali drugi in tudi sama sem se dobro počutila. Menim, da imamo vsi v sebi pozitivne in negativne tendence, ta seminar pa je mojstrsko potegnil iz nas pozitivne...in kar je najlepše, naučil nas je, kako to naredimo tudi sami.

Zarja Kralj
Aleksander je res krasna dušica, ki uživa pri širjenju znanjin nas vedno znova spomni na to, kar pravzaprav nekje globoko v nas že vemo.

Natalija Majes
Pohvala predavatelju, ki dela s srcem in se potrudi za vsakega posameznika. Motivira te, da začneš razmišljati in spreminjati stvari.

Doris Lozej
Res bi pohvalila predavatelja, ki je snov prikazal na izredno zgoščen, zanimiv in prepričljiv način. Slišala sem veliko več stvari kot sem pričakovala, čutila sem izredno močno energijo.

Marta Vidmar
Pozitivna naravnanost predavatelja in super skupina za izmenjavo izkušenj in nasvetov.

Anđa Gabrijelčič (TŠC Nova Gorica)
Predavanja so bila zelo zanimiva in na delavnicah smo se lahko veliko naučili. Na vajah sem pridobila veliko znanja, kako praktično pridobiti vso pozitivno energijo in jo pravilno usmeriti.

Barbara Vidali (Banka Sparkasse)
Polno energije, zanimivo, novo, sveže!

Denise Sirk ( TŠC Nova Gorica)
Zelo v redu izpeljana delavnica še posebej, ker smo delali vaje. Pridobila sem veliko pozitivnih predlogov kako izboljšati nekatere zadeve ter koristne nasvete. Hvala za vložen trud Aleksandru!

Rosana Pahor ( TŠC Nova Gorica )
Zelo učinkovite tehnike. Iz delavnice sem odšla sproščena in dobre volje.

Teja Valenčič ( Virs Primorske )
Zelo poučno in koristno!

Mojca Lampret Kričaj (Factor Banka)
Zelo dober način motiviranja udeležencev, dobro uporabljene tehnike ...

Breda Kuželj (Factor Banka)
Jasen in enostaven način podajanja, predvsem vizualizacije in metode dihanja. Všeč mi je, da lahko tehnike in metode, ki so opisane v knjigah, končno uporabim tudi vodeno na delavnici.

Petra Frangež (študentka)
Pohvala voditelju Aleksandru za posredovanje in predstavitev seminarja, ki ga je izvedel z velikim entuziazmom in pozitivno energijo.

Janez Hadalin (Zavas d.o.o.)
Seminar je pomembna osvežitev duha za vsakega posameznika. Razlika od preostalih seminarjev je v tem, da kot slušatelj odideš domov poln pozitivnih občutkov in pozabiš na težave, ki jih imamo tako v osebnem kot v profesionalnem življenju.

Jelka Mihajlovska (OŠ Horjul)
Vam, gospod Aleksander za Vašo odprtost, poznavanje vsebin, širino duha in srca.

Mateja Vurnik (CDI Univerzum)
Seminar Zakon privlačnosti mi je dal veliko učinkovitih in enostavnih orodij, s katerimi bom v življenju ohranjala energijo, ki sem jo dobila na seminarju. Predavatelj ne "prodaja" teorije, ampak z lastnimi primeri iz prakse 100 odstotno prepriča udeleženca seminarja. Poleg tega pa je seminar organiziran izkustveno in udeleženec tekom dveh dni opaža lastno transformacija. Deluje!

Nuša Kodrič (Elektro Slovenija d.o.o.)
V 37. letih službe - veliko izobraževanja, še nisem bila na tako prijetnem, zanimivem in aktualnem predavanju. Bravo - ga toplo priporočam!

Aleš Gabršček (EKO Plus d.o.o.)
Seminar v izvedbi dr. Šinigoja ponuja orodja, ki so nepogrešljiva v procesu uveljavljanja organizacijske kulture in je zaradi tega še posebej primeren za izbrano ciljno skupino. Vsebine oborožujejo, način podajanja pa motivira in navdaja s pozitivno energijo. Zelo priporočam vsem!

Suzana Pesjak (Unistar LC d.o.o.)
Odlično izpeljana konferenca, na katero se je vredno prijaviti. Pohvalila bi izviren sprejem udeleženk z majhnimi pozornostmi.

Hermina Beč (Elektro Slovenija d.o.o.)
V kolikor ima kdo možnost, naj se konference udeleži, ker je super. Pohvalila bi vse.

Ana Pavlovski (Stelkom d.o.o.)
Zanimivo, motivacijsko, profesionalno, uporabno, koristno. Odnos , ki je odprt, motivacijski in prijazen!

Saška Dujmic (Elektro Slovenija d.o.o.)
Konference bi se morali udeležiti tudi drugi profili izobrazbe iz našega podjetja!!!

Ivica Mak (Elektro Slovenija d.o.o.)
Kljub temu, da je bil zunaj lep sončen dan, smo kolegice iz vseh pokrajin Slovenije uživale v predstavitvah aktualnih tem, organizaciji ter odličnem in sproščenem vzdušju.

Renata Unuk (Elektro Slovenija d.o.o.)
Vredno se je udeležiti takšnega seminarja.

Nuša Kodrič (Elektro Slovenija d.o.o.)
V 37. letih službe - veliko izobraževanja, še nisem bila na tako prijetnem, zanimivem in aktualnem predavanju. Bravo - ga toplo priporočam!

Jolanda Slavec (VA, Živilska tehnologija d.o.o)
Kaj takšnega še nisem doživela na nobenem seminarju - seveda v pozitivnem smisli!!! Priporočam!

Natalija Borišek (Telekom Slovenije d.d.) Celotna organizacija konference je pohvale vredna.

Irena Sajovic (Svea d.d. Zagorje)
Seminar, kakršnih nismo vajeni! Ni dolgočasno, poskrbljeno za dušo, možgane in telo.

Meta Arh Mrgole (OŠ Helene Puhar Kranj)
Zelo so nas razvajali!

Vasja Zbičajnik (Zdravstveni dom Slovenj Gradec)
Priporočljivo vsem zaposlenim.

Darja Petrovčič (Nlb d.d., Ljubljana)
Prijetno in pomirjujoče, da so še vedno ljudje, vedno pripravljeni na dobro za svoje bližnje in sebe. Pohvalila bi >relax vložke< + energije.

Zlata Forjanič (Fakulteta za strojništvo)
Nepozaben "pršut" z g. Kraljem.

Darja Bernik (Telekom Slovenije d.d.)
Vesela sem, da sem se udeležila seminarja.

Jelka Babšek (OŠ Spodnja Šiška)
Nisem še bila na takšnem seminarju. Zelo naj, naj, naj.

Katarina Šubic (Lekarna Ljubljana)
Prijetno druženje z obilico koristnimi informacijami.

Vivijana Raduha (Terme Lendava d.d.)
Zelo dobro organizirana konferenca. Zanimivo, poučno, veliko koristnih informacij.

Martina Maver
Na zelo preprost način predstavljena tehnika reševanja problemov, zelo koristno in vzpodbudno.

Ruska Stevanovič (Breskvar Trade)
Zelo zanimivo/poučno/krepi samozavest.

Stella Gornik
Dobro vodenje in usmerjanje (predavatelj ni dovolil, da zaidemo s poti).

Bojan Fele (ZZZS)
Sproščenost, super predavatelj.

Martina Erlach
Vzbuja zavedanje, da vsi doživljamo svet in situacije skozi svoja "očala vzorcev". In da se jih da sneti, zamenjati. Zelo mi je všeč zgodba o gospe G-to se dogaja vedno, pa zaznamo ali pa ne.

Alenka Krump (Meblo kovinoplastika storitve d.o.o)
Sproščeno in konstruktivno okolje.

Andreja Mezinec (ZZZV Nova Gorica)
Zelo lepo opravljena in izpeljana delavnica, dinamična.

Nataša Jerončič (Gimnazija Nova Gorica)
Pohvala za izvedbo, predavatelj mi je bil kot prijatelj.

Jožica Koren
Všeč mi je sproščeno vzdušje na delavnici.

Lolita Šerod (Sinaty d.d.)
Zelo mi je všeč, da so tudi praktični primeri. Predavatelj se je zelo potrudil, da smo predavanja tudi razumeli. Čestitke in vsem želim obilo uspehov na vseh področji naprej. Z vašim pozitivnim pristopom in navdušenjem zelo dobro motivirate udeležence, ki smo vam za vse zelo hvaležni.

Elena Barl (Bioprod d.o.o.)
Vsebine so zelo zanimive, pa način podajana je dober. Praktična vaja mi je pomagala razumeti svoj problem in dobiti rešitev v sodelovanju s kolegi na delavnici!

Maja Štubelj (Unicredit banka Slovenije)
Delo na konkretnih primerih, sproščena atmosfera: odkritost in dobronamernost predlogov.

Betka Štefanič (Dolenjski list Novo mesto)
Uporabno. Koristno. Tovrstne zadeve je potrebno ponavljati, da >zlezejo< pod kožo

Marjanca Peklar
Ja, Aleksander je res faca. Kot da se poznamo že od ne vem kdaj. Šel je v našo notranjost, ne da vi vedeli, da rešujemo skoraj intimne zadrege.

Irena Matjašič
Bilo je čudovito, homogena skupina tako, da smo delali do 20.ure.

Maja Kos (Zavod kneginje Eme)
Hvala za osvežujočo izkušnjo srečanja s skrito ustvarjalno močjo naše notranjosti in s skrito ustvarjalno/sodelovalno močjo skupine. S svojim programom udejanjate vsebine, ki so ključne za preobrazbo posameznika in naroda v tem prelomnem času. Iskreno sodelovanje - z našo notranjostjo, s soljudmi in z bitji narave - je kažipot in vizija za jutrišnji dan.

Petra Rozina (Kongo Hotel & Casino d.o.o.)
Všeč mi je bilo, ko smo vsi sodelovali in se pogovarjali.

Tatjan Rijavec
Bilo je zelo sproščeno, aktualno in osvežujoče; priporočam vsem, ki želijo izboljšati svojo samozavest.

Marjetka Stanko (Akrapovič d.d.)
Vesela sem, da mi je spet prišla stvar in ljudje - novi naproti, ko sem to potrebovala.

Karmen Hribar
Najbolj mi je bilo všeč sproščeno vzdušje in to da smo veliko delili svoje izkušnje, to da smo udeleženci veliko govorili in s tem je vse postajalo jasnejše. Vse teme so mi bile zelo zanimive in Aleksander je predaval zelo na sproščen in navdušujoč način.

Lucija Drenovec
Predavatelj ima ogromno znanja in predava s srcem, iz sebe. Poslušalec dobi občutek, da vsakega posebej razume in čuti.

Blaž Banič
Aleksander je odličen predavatelj in motivator.

Klavdija Kočiš (Glotta Nova d.d.)
Pohvalila bi veliko zanimivih primerov, zgodbic.

Karin Elena Sanchez (Glotta Nova d.d.)
Srčnost, iskrenost, pristnost predavatelja.

Teja Vetrovec (Založba Ara)
Pohvalila bi interakcijo med udeleženci, praktičnost predstavitve in vsebinsko bogatost programa.

Katarina Drenik (ADAX International d.o.o.)
Dober predavatelj, dobri slajdi, v redu lokacija, v redu ljudje, prijetno vzdušje. Hvala!

Barbara Kante (Kerinba d.o.o.)
Zanimivo sodelovanje vseh prisotnih, zelo domače.

Jelka Mihajlovska (OŠ Horjul)
Hvala Vam, gospod Aleksander za Vašo odprtost, poznavanje vsebin, širino duha in srca, ki ste ju podelili z nami.

Anita Prijatelj (PAN-JAN d.o.o.)
Vse je bilo v redu. Profesionalen predavatelj, ustrezni prostori. Bolje od pričakovanega.

Sonja Trstenjak (Center za socialno delo Celje)
Predavatelj je bil super, tudi teme-vsebina je bila dobra!

Gaber Marolt (Maromi d.o.o.)
Kul.

Darja Vrtačič ( Kovinotehna Mki d.o.o.)
Pohvalila bi sproščenost in prisrčnost predavatelja.

Lucija Drenovec
Predavatelj je poln znanja in čuti se, kako rad ima ljudi. Zdi se, da se je med nami počutil kot riba na vodi.

Tanja Belšak
Odlično je bilo in polno pozitivne energije.

Lilijana Sulič ( OŠ Milojke Štrukelj NG )
Pohvala vodstvu in energiji v skupini, sproščenem vzdušju, novim idejam in elanu za naprej.

Tamara Čefarin ( HIT d.o.o. )
Zelo prijeten voditelj, praktičen prikaz tehnik, sproščeno.

Matjaž Valenčič
Pohvala predavatelju predvsem za razlago, kako miselne ovire spremeniti, da lažje preidemo v akcijo.

Loreta Krpan ( Prologistic )
Zelo zanimivo in razumljivo.

Estere Leban ( Merkur d.d. )
Pohvalila bi dobro predstavitev.

Leonida Čefarin ( Ajpes )
Zelo izčrpna, razumljiva in duhovita razlaga.

Robert Brüfach
Aleksander Šinigoj-najboljši slovenski učitelj in mojster NLP veščin

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.