5T Business Coach – Za notranje coache in uvedba notranjega coachinga | Aleksander Šinigoj

5T BUSINESS COACH - ZA NOTRANJE COACHE IN UVEDBO NOTRANJEGA COACHINGA

Kadar je notranji coaching nekaj novega v vašem podjetju in predstavlja spremembo za zaposlene, najprej izvedite pilotni projekt notranjega coachinga, da predstavite vrednost notranjega coachinga. Četudi se vam bo morda lahko zdelo, da za to nimate časa, je ta korak ključen za uspeh, saj vam in notranjemu coachu omogoča, da program dopolnite, spremenite in ukrojite potrebam vaših zaposlenih podjetju.

Udeležencem predstavite program notranjega coachinga, da bodo razumeli učinek coachinga nanje in na organizacijo kot celoto. 

Med predstavitvijo odgovorite na vprašanja o internem coachingu, kot so:

Pogosto zastavljena vprašanja:

Pišite nam in z veseljem vam pošljemo več informacij.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Zavedajte se, da je uvajanje novega programa sprememba, ki (kot vsaka druga sprememba v podjetju) lahko naleti na upor. Več vprašanj kot boste odgovorili tekom predstavitve in pilotnega projekta, bolj bodo udeleženci pripravljeni sodelovati in večja bo korist notranjega coachinga.

S pilotnim notranjim coachingom boste dvignili kredibilnost notranjemu coachu in vrednost samemu coaching programu. Investiranje v vaše zaposlene na način, da jim zagotovite dober coaching program je ključna sestavina razvoja zaposlenih (predvsem vodij) v podjetju.

PRIMER DOBRE PRAKSE: Uvedba internega coachinga v NLB

Pišite nam in z veseljem vam pošljemo več informacij.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Na delavnici se boste naučili in praktično delali na naslednjih področjih:

Potek tečaja: (prek spleta)

  • četrtek, 5.11.2020, od 16.30 do 20.30
  • petek, 6.11.2020, od 9.00 do 18.00
  • sobota, 7.11.2020, od 9.00 do 15.00

Pišite nam in z veseljem vam pošljemo več informacij.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Vsem udeležencem delavnice podarjamo tudi 5 BONUSOV za lažji začetek:

BONUS 1 - MESEČNI COACHING KLICI ONLINE

Namen tega bonusa je, da bom vsak mesec spremljal vaše delo, komentiral vaš napredek, vam pomagal z ovirami in omejitvami, z nasveti itd. Torej vsak coaching online srečanja so namenjena temu, da vas motiviram, spodbujam, svetujem, pomagam. V kolikor ne vem odgovora se bom pozanimal pri mojih coaching in mentorjih. Vsi klici se snemajo. Na klice bom občasno povabil kakšnega gosta s specifičnim znanjem (npr. Facebook promocija). Predvidenih je 4 coaching klicev.

Vrednost bonusa znaša 4.000 €.

BONUS 2 - 4X PRAKTIČNA MASTERMIND SREČANJA

Dobili se bomo torej 4x, kjer bomo najprej naredili klasično mastermind srečanje. Vaša vsebina s katero pridete na Mastermind mora biti povezana s tem, kako boste zgradili vaš coaching posel in povečali vašo prodajo, oz. našli več strank. Srečanja bodo potekala ob petkih od 9.00 do 15.30 – približno vsake 2 meseca. Točni termini bodo objavljeni. Tudi, če v živo ne boste mogli, bomo vse kar delamo snemali in lahko se pridružite tudi virtualno (Skype, Zoom, …).

Vrednost bonusa znaša 4.000 €.

BONUS 3 - POVABILO NA VAŠ DOGODEK NA FACEBOOK-u

Ko boste pripravljeni aktivno stopiti na trg, bomo na facebook-u objavili povabilo za vaš brezplačen dogodek ali vaš lead magnet oz. vašo optin stran. 

Vrednost bonusa znaša 3.000 €.

BONUS 4 IN 5: FACEBOOK SKUPINA IN BREZPLAČNA DELAVNICA

Za konec pa imam za vas še DVA BONUSA: zaprta Facebook coaching skupina z ostalimi člani in mano, kjer pomagamo drug drugemu in se dnevno spodbujamo k preboju na področju coachinga, ter BREZPLAČNA DELAVNICA: Mastermind skupina- 10x rast. Za več informacij kliknite tukaj.

Vrednost bonusa znaša 927,00 €.

Pišite nam in z veseljem vam pošljemo več informacij.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Moja garancija za vaš uspeh:

GARANCIJA: Z delavnico vam ne morem jamčiti, da boste zaslužili že v prvem letu več kot 100.000 EUR z vašimi predavanji ali coachingi. Lahko pa vam obljubim, da bom naredil vse, kar je v moji moči, vam predal vse znanje, ki je v moji moči, da boste naredili preboj, ki si ga želite in se lahko kasneje ekskluzivno posvetili temu, kar je vaše poslanstvo. Garantiram tudi, da boste dobili vsaj 10x toliko vrednosti, kot boste zanjo plačali. Na delavnici boste dobili naziv “5T Business Coach”. To bo pisalo na certifikatu in to bo pisalo tudi na računu. Delavnica je primerna tudi za podjetnike in vodje, da znajo svoje produkte in storitve pravilno “zapakirati”. Plačilo na obroke je mogoče, vendar morate vsaj 50% zneska poravnati pred začetkom delavnice – kar znaša 1000 EUR + DDV. Enkratno plačilo v celoti vam prinaša še en poseben dodaten bonus. Če imate kreditno kartico, ki omogoča obroke dobite obroke + bonus. Kaj je dodaten bonus, če takoj plačate v celoti oz. s kreditno kartico? Za 1 dan lahko od 8 do 16. ure brezplačno najamete naš studijo z vso opremo.

POZOR – delavnica je namenjena temu, da se boste naučili, kako postaviti coaching posel. O coachingu se bomo pogovarjali samo z vidika tega, kako lahko vaša znanja zapakirate v pakete, kaj boste dali v 1. nivo coachinga, kaj 2. nivo coaching, kaj v 3. nivo coachinga itd. Seveda se bomo pogovarjali kako coaching predstaviti, kako prodati oz. zaključiti stranko na brezplačnem srečanju itd. O coachingu se bomo pogovarjali vsebinsko na način – kaj, kje, kako in komu ponuditi, tako da bomo zagotovo šli v vsebino vašega dela. Ne bomo pa se učili npr. coaching tehnik. Pred prijavo potrebujete pametni telefon, ki ima kamero – danes jo ima praktično že vsak telefon. Prosim, da ne kupujete novega telefona, ker je ta, ki ga imate že sedaj čisto v redu. Potrebujete mikrofon za ta telefon (cca 30 EUR), potrebujete stojalo za telefon (od cca 5 EUR do 80 EUR), potrebujete FB stran (brezplačno) in/ali spletno stran. Tudi če nič od tega nimate, lahko kupite naredite naknadno. Priporočeno opremo vam bomo pokazali in tudi dali linke, kjer si jo lahko kupite. Če imate prenosnik, ga lahko prinesete s sabo.

Ne moremo vam dati 100% in absolutne garancije, da boste že prvo leto zaslužili 100.000 EUR. Če boste implementirali vse, kar se bomo dogovorili na delavnici je zelo, res zelo velika verjetnost, da boste imeli toliko prometa že prvo leto. Vendar je nemogoče 100% garantirati, ker je odvisno koliko časa boste namenili temu (če boste to počeli poleg službe, lahko traja nekoliko dlje), odvisno je tudi od tega ali ste že dovolj suvereni pred kamero oz. telefonom itd. Vendar – z znanjem in tehnimami ter obilo dobre volje boste zlahka naredili finančni preboj.

Pogoj za udeležbo na delavnici je, da ste prej že opravili kakršnokoli drugo delavnico, ki vam je dala določeno znanje – npr. Reiki, NLP, hipnoza, coaching, EFT, itd, s katerim lahko pomagate ljudem. Če to znanje imate, boste na tej delavnici dobili znanje, kako definirati ciljno publiko, kako tržiti storitve, kako narediti pakete, kako ovrednotiti pakete, kako prodati in dobiti denar, kako postaviti 5 nivojski coaching, kako dobiti pasivne prihodke iz coachinga, kako pomagati ljudem in kako služiti denar tudi, ko spite. Možno je tudi obratno, da najprej naredite to delavnico, šele potem pa greste po dodatno znanje, vendar morate imete vsaj približno idejo, kako bi radi pomagali ljudem na trgu.

Spremljajte me preko Zoom/Skype povezave:

V kolikor ne morete priti v živo, se lahko prijavite preko spleta in ste z nami preko Zoom/Skype povezave. Vse tudi snemamo in dobili boste tudi posnetke, pri tem pa podpišete, da čisto nihče drugi teh posnetkov ne bo dobil. Glede na to, da sem zadnjih 15 let zbiral ta znanja pri največjih coaching in trenerjih na svetu, prepotoval res vse kontinente, je cena – verjemite – res zelo, zelo ugodna. S tem, ko pridete na delavnico in dobite to akcijsko ceno, se zavezujete, da boste v zameno za ta velikanski popust, ko dosežete 100.000 EUR posneli in/ali zapisali pohvalo.

Kaj pa, če se ne želim izpostaviti v javnosti?

Recimo, da imate cilj, da zaslužite kot coachi 100.000 € letno. Če je to vaš cilj lahko to naredite tako, da imate 1 stranko, ki vam plača 100.000 €. Za to ne potrebujete skoraj nič promocije. Lahko imate 10 strank, ki vam plača vsaka 10.000 €, potrebujete nekoliko več promocije. Lahko imate 100 strank, ki vam plačajo 1000 €, za to potrebujete še malo več promocije. Lahko imate 1000 strank, ki vam vsaka plača 100 €. Za to potrebujete še več promocije, kajti greste že na masovni trg. Zelo je odvisno od poslovnega modela, ki ga boste izbrali. V vsakem primeru morate spremeniti mindset in se manj ukvarjati s tem, kaj si bodo drugi mislili o vas, temveč se morate ukvarjati s tem, kaj bi v resnici radi naredili in pomagali ljudem. Vedno bodo ljudje, ki se vam bodo smejali, ne bodo prijazni z vami itd. To niso vaše stranke. Veliko ljudi pride na moje brezplačne delavnice, vendar to niso vse moje stranke. Posvetite fokus vašim strankam. Delavnico vodim sam. Znotraj coaching klicev, ki jih bomo imeli v živo online in/ali na naših 4 mastermind srečanjih, bom lahko imel goste. Zagotovo je, da bom imel gosta na temo Facebooka/Googla. Prav tako vam bo moja ekipa vam bo v oporo in v poporo.

Kot pravi Oprah: “Ni večjega darila, ki ga lahko dobite takrat, ko se dejansko odzovete na vaš klic, na klic, da pomagate ljudem in pomagate svetu.”

Želite pridobiti več informacij o dogodku?

Imate specifično vprašanje? Potrebujete spodbudo pri prvih korakih v pravo smer – smer boljše prihodnosti? Pišite nam in poslali vam bomo najugodnejšo ponudbo v tem trenutku. Veselimo se vašega sporočila ali klica na mobilno številko 031 323 690.

[wpforms id=”4987″]
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X