Brezplačen webinar - Kako manifestirati več denarja v vaše življenje

Spoznajte zakon privlačnosti v praksi

Začnemo že v četrtek, 25.11.2021, ob 20. uri!

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Brezplačen webinar - Kako manifestirati več denarja v vaše življenje

Si želite več denarja zase in za vaše najbližje?
Imate stare vzorce o denarju, ki bi jih radi premagali, spremenili?
Ste bili ali ste na robu s financami?
Ste sprejeli kdaj kakšno napačno odločitev s katero ste »izgubili« veliko denarja?
Vidite, kako drugim uspeva, vi pa se borite za preživetje?

Pridružite se mi na brezplačnem webinarju! Spoznajte zakon privlačnosti v praksi!

Prijavite se zdaj!

Manifestacija denarja, vam v OSMIH korakih omogoča, da:

se odločite in naredite finančni preboj v vašem življenju,

se osvobodite omejujočih prepričanj o denarju in blaginji,

ustvarite vizijo vašega sanjskega življenja,

naredite načrt, kako boste vašo vizijo uresničili,

se osredotočite na aktivnosti, ki vas bodo pripeljale do vašega cilja,

znate izbrati ljudi, ki vam bodo pomagali in vas podpirali pri doseganju vaše vizije,

spoznate načine in čas za nenehno učenje,

prepoznate pomen in vrednost, da vračate dobro družbi in ljudem okoli vas.

Recite »PA-PA« občutkom jeze in »revni« naravnanosti

»Revna« naravnanost je tisto, kar vas drži, da vedno znova obtičite v začaranem finančnem krogu. Vaša VREDNOST je odvisna od vašega NAPORA (ki ga nikoli ni dovolj) in kot rezultat je »še bolj trdo delati« in »delati več« vaša strategija do finančne svobode. Ni treba, da vam povem, da to ni povsem prava strategija. Kajne?

NE SRAMUJTE SE! NISTE VI KRIVI!

Če se mučite s financami kot večina ljudi, potem je velika verjetnost, da razmišljate in delujete z »revno« naravnanostjo, ki ste se je naučili v preteklosti.

V redu je! To je edino, kar ste znali … DO ZDAJ!!!

Z »revno« naravnanostjo je vaša rast odvisna od vašega NAPORA. Vse, kar je »novo«, »drugačno«, deluje preveč rizično. Nenehno le tipate in sanjate vaše sanje, namesto, da stopite v akcijo in zaživite vaše sanje.

To je naravnanost, ki vas bo držala prezaposlene in premalo plačane na poti nenehnega stresa vse do izgorelosti.

Če se vam torej vaša finančna svoboda zdi »nemogoča« ali kot »neuresničljive sanje«, potem je pravi čas, da opravite z »revno« naravnanostjo enkrat za vselej in začnete razmišljati kot

Milijonarji so vizionarji.

Tudi vi lahko z vašo vizijo postanete milijonarji.

Morda bo vaša vizija manjša od milijona evrov, kar je čisto v redu.

Vaša vizija je VAŠA vizija.

Pomembno je, da je vaša vizija pozitivna,

lepa, svetla, svobodna finančna prihodnost …

… do takšne prihodnosti vam pomaga spletni program

MANIFESTACIJA DENARJA.

Začnemo že v četrtek, 25. 11. 2021, ob 20. uri!

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

MANIFESTACIJA DENARJATM NI »FINANČNI IZZIV«  KOT STE

SE GA MORDA ŽE UDELEŽILI …

… JE POPOLN TRANSFORMACIJSKI PROCES, KI 

BO SREMENIL VAŠ NAČIN RAZMIŠLJANJA

IZ »REVNE NARAVNANOSTI«

NARAVNANOST »MILIJONARJA«!

Brezplačne delavnice izobrazevanja moč misli

Začnemo že v četrtek, 25. 11. 2021, ob 20. uri!

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Pohvale zadovoljnih udeležencev

Številni udeleženci naših delavnic so potrdili, da so naša predavanja vrhunska!

Začnemo že v četrtek, 25. 11. 2021, ob 20. uri!

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Vaš gostitelj na webinarju bo dr. Aleksander Šinigoj.

Pred nekaj manj kot 15 leti je bilo moje življenje na pomembni prelomnici. Takrat bi mi zaradi stresa, nezdravega življenja, previsoke telesne teže in negativnega razmišljanja skorajda odpovedalo srce. Ta dan mi bo najbrž ostal v spominu vse življenje kot dan, ko sem se ponovno rodil, dobil novo priložnost.

Ne vem, ali se vam je kdaj zgodilo, da ste imeli v sebi glas in ga niste poslušali? Kot nekakšen klic? No, tako sem se jaz takrat počutil. Imel sem željo, da bi počel nekaj drugega kot to, za kar sem se šolal, vendar sem ta glas sprva skušal preslišati. Po glavi so mi rojili pomisleki: »Kaj si bodo drugi mislili?«, »Le kdo bo hotel mene poslušati?«. Ko pa sem ležal v bolnišnici, je bil ta notranji glas tako močan, da sem ga moral slišati. Sprva sem bil nekoliko izgubljen, saj nisem vedel, kje in kako začeti. Po naključju sem se udeležil enodnevne delavnice z Brian Tracyjem. Seveda danes vem, da ni naključij. Postavil sem si 10 ciljev in čisto vse dosegel. Ne samo dosegel, presegel.

Brian Tracy je bil moj prvi mentor. Le nekaj let kasneje pa sem imel možnost tudi predavati z njim. Na začetku svoje nove poti sem bil ganjen, ker je bil nekje nekdo, ki je pomagal točno takim ljudem, kot sem bil sam. Začetnikom, ki niso znali upravljati s svojimi mislimi in svojim umom. In želel sem si, da bi tudi sam lahko nekoč pomagal drugim ljudem. Želel sem si pozitivno vplivati na druge, jim v deževnem življenju pričarati nekaj sonca. Vlivati upanje. Sejati seme ljubezni do sebe.

In sprva nisem mogel verjeti, kako vse, kar sem se naučil, deluje. Moja pot seveda ni bila linearna in vedno lahka. Bilo je veliko ovir, preprek, zavojev, ki pa sem jih s trdim delom in motivacijo uspel premagati. Spoznal sem Tony Robbinsa in sem od leta 2005 član njegove ekipe, sprva kot prostovoljec, danes kot Senior Leader. Od leta 2009 sem tudi asistent pri dr. Richard Bandlerju, so-ustanovitelju Nevrolingvističnega programiranja. Edini iz Slovenije in sploh iz tega širokega dela srednje Evrope. Hvaležen, da se od njega lahko učim že več kot 10 let. NLP je postal zame tista stvar, ki me je tako navdušila, da sem jo želel deliti, predajati naprej,  z njo pomagati tudi drugim. In danes lahko z osvojenim znanjem pomagam ljudem, da odpravijo strahove, povečajo motivacijo, pobrišejo negativna prepričanja, izkoristijo več svojega potenciala, prebudijo velikana v sebi. Do danes sem predaval v 22 državah, na 4 kontinentih. Vmes sem se šolal še pri različnih drugih podjetnikih kot so Sir Richard Branson, Paul Mckenna, Jack Canfield, Keith Cunningham, Brian Tracy, Robert G Allen, Bob Proctor, Harv T. Eker, Dr. John Demartini, Lord Sugar, itd. V živo sem srečal večino ljudi iz filma Skrivnost (The Secret) in se seveda tudi od njih veliko naučil.

Tudi vas pozivam k akciji. Ne čakajte. Ne dovolite, da šele tako drastičen dogodek, kot sem ga sam doživel prebudi glas v vas. Poslušajte svojo intuicijo, poslanstvo. Če imate v sebi klic, željo, da bi z mojo pomočjo in podporo sebi in drugim spremenili življenje, potem ne odlašajte. Danes stopite v kontakt z mano oziroma z mojo ekipo, danes sprejmite to odločitev in začnite korakati proti svojemu novemu življenju, proti svojim ciljem. Iz lastnih izkušenj vam lahko povem, da bo vaše življenje in življenje ljudi, ki vas obdajajo, po tej transformaciji in spremembi, ki jo boste doživeli, povsem drugačno. Skupaj lahko sprožimo val, ki bo spremenil svet na bolje.

S humornim in na videz lahkotnim pristopom sem navdušil in pomagal tudi številnim znanim Slovencem: med drugim so z mano doživeli moč preobrazbe ukoreninjenih navad in uveljavili najboljše notranje potenciale nogometni selektor Matjaž Kek, pevki Nana Milčinski in Tinkara Kovač, plavalka Sara Isakovič, TV voditeljica Anja Križnik Tomažin, terapevtka Anita Kejžar Škulj, boksar Dejan Zavec in številni drugi.

Pri svojemu delu sem najbolj ponosen na rezultate mojih študentov. V letu 2018 je naš udeleženec po delavnici podvojil promet in zaslužil skoraj 1 mio EUR več kot leto prej. Potem smo imeli študenta, ki je s spremembo svojih misli spremenil svoje vedenje, odložil odvečno telesno težo in pretekel vseh 5 največjih svetovnih maratonov. Z nami je bil tudi par, fant in punca, ki sta se s pomočjo, ki sta jo dobila na delavnici, pobotala in skupaj z otrokom srečno živita. Veliko udeležencev neha kaditi, živijo bolj zdravo, so bolj srečni, odpravijo pretekle misli na zlorabe in najdejo partnerja ter končno svobodno zaživijo.

Zame je moj uspeh v resnici uspeh mojih študentov in mojih udeležencev. Ker spremljam njihova življenja, vem, da ima moje življenje smisel, da jih spominjam na to, da so srečni.

Vabim vas, da se mi pridružite na tej misiji in poslanstvu tudi vi.

Začnemo že v četrtek, 25. 11. 2021, ob 20. uri!

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Kako naj zaupam kakovosti webinarja dr. Aleksandra Šinigoja?

O kakovosti webinarjev pričajo visoke številke njihovih udeležencev.
Povprečno zabeležimo okrog 600+ poslušalcev.

Ali predstavljene tehnike manifestacije res delujejo?

Seveda, gre za tehnike, ki se preverjano uporabljajo tudi na drugih področjih. Webinar pa jih predstavi v povezavi z izboljšanjem finančnega področja. O njihovi verodostojnosti pričajo dosežki naših tečajnikov.

Kako naj vem ali je webinar sploh zame?

Webinar je namenjen vsem, ki si želijo izboljšati stanje na svojem finančnem področju. Webinar je popolnoma brezplačen, zato se ga lahko udeležite tudi tisti, ki ste samo radovedni in želite izvedeti več. Vsekakor z udeležbo nimate kaj izgubiti.

PRIJAVNICA

Registriraj se tukaj za BREZPLAČNO VSTOPNICO!