Ups, vpis na webinar Kako manifestirati več denarja v vaše življenje se je žal zaključil, prijava ni več mogoča. Vpišite se na čakalno listo za morebiten termin v prihodnosti.

Premagajte stare vzorce o denarju in dosežite finančno stabilnost

Se želite osvoboditi omejujočih prepričanj o denarju in doseči finančni preboj? Pridružite se našemu brezplačnemu webinarju in odkrijte, kako lahko s spremembo miselnosti ustvarite obilje v svojem življenju. Naučite se, kako oblikovati vizijo vašega sanjskega življenja in jo uresničiti s pravimi koraki. Prijavite se zdaj in začnite svojo pot do finančne svobode!

SE SPRAŠUJETE KAKO MANIFESTIRATI VEČ DENARJA V VAŠE ŽIVLJENJE?

+78.064
zadovoljnih udeležencev

Pridružite se mi pri ogledu posnetka webinarja.

udeležba je brezplačna!

Z vami bom
dr. Aleksander Šinigoj
Licenciran master trener NLP

Kaj vam predstavlja denar?

Denar je verjetno ena izmed najpomembnejših stvari v današnjem svetu. S svojo vrednostjo nam omogoča, da lahko kupujemo stvari, ki jih potrebujemo za preživetje, kot so hrana, voda, obleka in stanovanje, hkrati pa nam omogoča, da si lahko privoščimo stvari, ki jih želimo, kot so potovanja, različni hobiji in drugi užitki.

Denar je hkrati tudi orodje za izražanje naših vrednot in želja. Kako ga zaslužimo, kako ga porabimo, kako ga varčujemo in kako ga vlagamo, odraža naš odnos do denarja in našo življenjsko filozofijo. Za nekatere ljudi je denar sinonim za moč in uspeh, medtem ko drugi vidijo denar kot orodje za doseganje ciljev in izpolnjevanje sanj.

Vendar pa denar lahko povzroča tudi stres in tesnobo, še posebej, kadar ga primanjkuje. Finančne težave lahko vplivajo na številne druge vidike našega življenja, kot so odnosi, zdravje in samospoštovanje. Zato je zelo pomembno, da se naučimo učinkovito upravljati z denarjem, da se znebimo skrbi in dosežemo finančno stabilnost, denar pa postane orodje za uresničevanje naših ciljev.

Pridružite se mi na brezplačnem webinarju.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Iščete načine, kako izboljšati svojo finančno situacijo?

Verjamem, da lahko vsakdo doseže finančno svobodo, če se le nauči uporabljati univerzalne zakone privlačnosti in manifestacije tako, da služijo njegovim ciljem.

Na webinarju Kako manifestirati več denarja v vaše življenje boste spoznali:

Webinar bo vključeval praktične nasvete in vaje, ki vam bodo pomagale pri premagovanju notranjih in zunanjih ovir, da boste lahko manifestirali več denarja v vaše življenje. 

Pohvale zadovoljnih udeležencev

Številni udeleženci naših delavnic so potrdili, da so naša predavanja vrhunska!

"Po delavnici Manifestacija denarja sem manifestirala novo kariero in boljše odnose doma. Počnem to kar res uživam in iz dneva v dan dobivam nove prihodke. Naučila sem se, kaj pomeni dobro čustveno stanje in manifestiranje v takem stanju. Dobro čustveno stanje je enako, kot če v temni sobi prižgeš luč. Vse je drugače, vse je svetlo, obetajoče, navdihujoče… Ja, tudi to je obilje. Zadovoljna sem tudi, ko dobivam pohvale in mnenja zadovoljnih strank. Neprecenljivo. Hvaležna sem za vso znanje in vse korake, ki sem jih naredila." - Ksenija Bažon, 52, diplomirana pravnica ter diplomirana ekonomistka

"Aleksander ima magnetni privlak. Je pa treba priznati, da je eden redkih, ki da poudarek na prakso, vajo, ponavljanje in manj na teorijo, kar se mi zdi odlična kombinacija. Premnogi namreč radi predavajo ure in ure, prakse pa podajo za ščepec soli. Bravo!"
-Alesh Maatko, novinar, glavni in odgovorni urednik portala Evrovizija.com, član strokovne režije festivala Melodije morja in sonca ter evrovizijski poznavalec

"Po delavnici Manifestacija denarja sem končno zamenjala kaotično delovno okolje s službo, v kateri uživam in se bolje počutim, s tem sem si tudi izboljšala svoje finančno stanje. Tega sicer nisem pričakovala ob prijavi, vendar sem po tej online delavnici postala tudi veliko bolj pozitivna oseba. Hvala, da obstajate in pomagate 🥰." - Marija P.

V program manifestacija denarja sem se prijavila iz čistega firbca. Moram pa rečt, da sem bila prijetno presenečena. Že Aleksander kot predavatelj je top, vedno kaj novega slišiš in obnoviš že slišano. Hvaležna sem za vse besede in očitno sem si tudi to zmanefistirala kot tudi razne on line tečaje (ko je bila karantena) prav tako dobre odnose in pozitivno naravnanost. Denar je prihajal iz pričakovanih in nepričakovanih virov. In se vedno prihaja 👌. Kot dodaten pozitiven stranski učinek je bil, da sem postala bolj fit in izgubila 7 kg….skratka manifestacije se dogajajo, samo vprašati moraš na pravi način po njih. Hvala. - Matejka Kucler

Pridružite se mi na brezplačnem webinarju.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Vabljeni k ogledu posnetka webinarja

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Z vami bom Aleksander Šinigoj.

Z NLP se ukvarjam že vrsto let. Od leta 2005 sem član ekipe Tonyja Robbinsa, sprva kot prostovoljec, kasneje kot Senior Leader in od leta 2020 kot Trener (edini trener pri Tonyju Robbinsu iz Slovenije). Od leta 2009 sem asistent pri dr. Richardu Bandlerju, soustanovitelju Nevrolingvističnega programiranja. Sem tudi Licenciran Master trener NLP; ta naziv si delim z le približno 30 ljudmi na svetu. Do danes sem predaval v 23 državah, na 4 kontinentih.

Zame je moj uspeh v resnici uspeh mojih študentov in mojih udeležencev. Verjamem, da je čisto v vsakem posamezniku ogromno potenciala in možnosti za rast in razvoj.

Na vaše novo življenje.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X