PREBOJ 2.0 z NLP Mojstrom Praktikom

Brezplačen webinar

Predstavljajte si, kako zgleda vaše življenje, ko ste znova polni energije in motivacije ter ponovno dosegate zastavljene cilje z lahkotnostjo in pozitivno naravnanostjo.

Izpolnite obrazec in obveščeni boste o prihodnjem terminu delavnice!

Vse to ste enkrat že imeli, zdaj pa ste morda ujeti v neko rutino in nikakor, da se spomnite na vaše znanje in tehnike, ki ste jih pridobili na NLP Praktiku, če pa se že spomnite nanje in na čaroben čas, ki ste ga preživeli na tečaju, pa se nikakor ne premaknete, da bi jih znova uporabili.

Največja napaka, ki jo lahko naredijo NLP Praktiki je, da naredijo en preboj z NLP Praktikom in potem ne dvigujejo svojega znanja na še višji nivo. Znanj iz NLP Praktika ne ponavljajo, polna znanja pa ostane le polica, na kateri je gradivo, ki so ga dobili. Tako znanja in tehnike tonejo v pozabo, vi pa ne dobivate več rezultatov, ki ste jih dobili z NLP Praktikom.

Če zgornje velja tudi za vas, ne skrbite. To je pogosta in največja napaka NLP Praktikov, vendar zanjo obstaja preprosta rešitev.

Obljubljam vam, da lahko znova doživite dobre občutke, kot ste jih že nekoč na NLP Praktiku in da s ponovitvijo znanja in nadgradnjo na še višji nivo ponovno dosegate vaše cilje lahkotneje in hitreje.

POZOR ...

Cena takšnega webinarja je 497 € + DDV – vendar POZOR, ker sem ugotovil, da kdaj pa kdaj vsi potrebujemo malo »goriva« in da je konsistentna nadgradnja znanj bistvenega pomena za to, da konstantno rastete in dosegate rezultate – in to je to, kar si iskreno želim za vas – sem se odločil, da je ta delavnica BREZPLAČNA za vse NLP Praktike (vse, ki ste NLP Praktik opravili pri nas ali kje drugje). Če ste NLP Praktik opravili drugje, nam prosim pošljite certifikat oz. potrdilo, da lahko na delavnico pridete brezplačno.

Izkoristite torej to izjemno priložnost in se nam pridružite na BREZPLAČNEM webinarju!

Izpolnite obrazec in obveščeni boste o terminu delavnice!

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Pridružite se nam na webinarju PREBOJ 2.0 z NLP Mojstrom Praktikom, na katerem boste:

Izognite se torej največji napaki, ki jo lahko naredijo NLP Praktiki in se nam pridružite na brezplačnem webinarju PREBOJ 2.0 NLP Mojster Praktik.*

*Edini pogoj za udeležbo na webinarju je, da ste opravili NLP Praktika (pri nas ali kje drugje).

PRIJAVNICA

Registriraj se tukaj za BREZPLAČNO VSTOPNICO!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X