Ups, vpis na delavnico NLP Diploma ter tečaj NLP Praktik se je žal zaključil.
Vpišite se v čakalno listo za morebiten termin v prihodnosti ter prejmite motivacijsko hipnotično zgoščenko.

Po oddaji spodnje prijavnice boste preusmerjeni na anketo. Vabimo vas, da jo izpolnite in ste tako lahko korak bližje prijavi na tečaj NLP Praktik.

V kolikor se bomo odločili za sodelovanje z vami, vas bomo kontaktirali.

Urgentni webinar NLP (nevrolingvističnega programiranja)

7 ekskluzivnih NLP tehnik

Želite spoznati načine, kako povečati vašo motivacijo, hitreje doseči cilje in se pri tem bolj zabavati?

Bi radi pridobili nova znanja, s katerimi lahko ustvarite povsem novo kariero in spremenite vaše življenje na bolje?

Želite odpraviti strah pred javnim nastopanjem, letenjem ali čem drugim?

Pridružite se mi in spoznajte, kako reprogramirati svoj um in zaživeti vaše sanjsko življenje.

Bodite z mano LIVE v ponedeljek, 21. 11. 2022, ob 17.00.

Čas je, da spoznate ...

Pridružite se mi na brezplačnem webinarju!

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Trening NLP povsem brezplačno.

  • Začnite živeti svoje življenje – Uvod v NLP

Predstavil vam bom, kaj sploh je NLP oz. nevrolingvistično programiranje ter zakaj in kako si lahko z njim pomagate v vašem vsakdanjem življenju.

  • 7 korakov za doseganje takojšnjih rezultatov z NLP tehnikami

Spoznali boste 7 korakov, kako lahko z NLP tehnikami dosegate želene rezultate. Kakšne tehnike sploh NLP ponuja, kako te tehnike izbrati, kako tehnike prilagoditi izzivu, ki ga imate – bodisi zase ali če bi radi nekomu drugemu pomagali.

  • Premagajte ovire, blokade in strahove enkrat za vselej

Z NLP tehnikami lahko odpravite nezavedne blokade in ovire, ki vas omejujejo, da ne naredite želenega preboja v življenju. Spoznali boste tudi, kako lahko odpravite neželene strahove, ki vas ovirajo, da bi se premaknili proti svojim ciljem z vso močjo in energijo.

  • Celovit osebni in poslovni preboj z NLP v praksi

Zadnji del webinarja pa je namenjen praktičnim primerom uporabe NLP tehnik. Če bi radi naredili preboj na področju odnosov, zdravja, osebnostne rasti ali na področju denarja, kariere, poslovne rasti, boste imeli v tem srečanju veliko praktičnih primerov. Spoznali boste tudi VIP gosta, ki se nam bo na tem srečanju pridružil.

4 tematike, ki lahko vaše življenje ponesejo na nov nivo.

Webinar je namenjen vsem, ki ste prvič slišali za NLP, kakor tudi vsem, ki morda kakšno tehniko že poznate in želite izvedeti več. Potrdila o udeležbi na tem webinarju sicer ne boste dobili, dobili pa boste vrsto praktičnih tehnik, ki jih lahko takoj uporabite v svojem življenju.

Pridružite se mi na brezplačnem webinarju!

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Pohvale zadovoljnih udeležencev

Številni udeleženci naših delavnic so potrdili, da so naša predavanja vrhunska!

»Ko sem obiskala Aleksandrovo prvo delavnico, sem spoznala nekaj povsem novega – Aleksander je NLP. Njegova delavnica, polna zabavnih insertov, je polna rock’n’roll energije, živih barv in pozitivnih čustev. Gre za takojšnjo implementacijo nevrolingvističnega programiranja v naša življenja, dokler se sploh ne zavedamo več časa, ko tega v življenju nismo imeli. Neverjetno je občutiti, kako lahko še bolj kot karkoli prej, učinkovito komuniciram, uvajam spremembe na sebi in drugih na vseh področjih življenja. In tukaj sem sedaj, da se naučim, da lahko to počnem kadarkoli, po svoji volji in eleganci.« - Tinkara Kovač

»Kot direktorica in lastnica dveh podjetij se redno izobražujem tako doma kot v tujini. Pridobljeno znanje in veščine predajam naprej svojim zaposlenim in podjetju omogočam, da svoje storitve stalno izboljšujemo. Program NLP praktik me je zanimal zaradi dveh stvari in sicer zaradi uporabe veščin, ki mi, kot vidim, najbolj koristijo pri končni sklenitvi posla ter uporabe tehnike pri poučevanju otrok, ki se lepo dopolnjuje s t.i. TPR metodo, ki jo pri svojem delu že uporabljamo. Pri Aleksandrovih predavanjih mi je všeč predvsem to, da je veliko praktičnega dela in vaj, medtem ko je pri večini govorcev najprej teorija in šele na to praksa. Prav tako so njegove delavnice zelo sproščene na katerih ne manjka smeha. Zato Aleksandra in njegovo delo z veseljem priporočam.« - Petra Prcač Dolinšek

»Ko sem končal Aleksandrovo delavnico, sem se po 30ih letih tišine odločil, da bom delil s svetom mojo zgodbo o spolni zlorabi. Aleksander mi je dal poleg odločnosti in motivacije tudi številna praktična orodja, da lahko nekaj s tem naredim. Napisal sem knjigo, bil sem gost v številnih TV in radijskih oddajah. Pomagam žrtvam spolnega nasilja povsod po svetu. Priporočam Aleksandrovo delo, če bi se radi osvobodili negativne preteklosti, ki vas morda danes omejuje.« - Simon Mičič, avtor knjige Deček s tatuujem na srcu

»NLP Praktik z Aleksandrom je bilo do neke mere razodetje. Ugotovil sem, da nisem poznal nekaj najpomembnejših orodij v človeški komunikaciji, niti se nisem zavedal marsičesa kar sicer teče na nezavedni ravni a močno vpliva na naše misli, prepričanja in vedenja. Podana orodja so preprosta in z malo vaje uporabna v vsakodnevnem življenju. Za razliko od mnogih izobraževanj je izobraževanje NLP Praktik pod vodstvom Aleksandra zaradi velikega števila praktičnih demonstracij, predvsem pa samostojnih praktičnih vaj name pustilo močan vtis. Obenem se vidi, da Aleksander NLP tudi sam živi, kar mu daje potrebno izjemno kredibilnost. Je odličen posredovalec znanja (namerno nisem uporabil besede “predavatelj”) saj svoje znanje in izkušnje posreduje prepričljivo, z obilico dobre energije ter veliko humorja. Vsem, ki jih NLP zanima, izobraževanje toplo priporočam, sam pa zaključujem z mislijo “škoda, da nisem tega opravil davno prej.« - Marko Petkovič

Z vami bom Aleksander Šinigoj.

Z NLP se ukvarjam že vrsto let. Od leta 2005 sem član ekipe Tony Robbinsa, sprva kot prostovoljec, kasneje kot Senior Leader in od leta 2020 kot Trener (edini trener pri Tony Robbinsu iz Slovenije). Od leta 2009 sem asistent pri dr. Richard Bandlerju, so-ustanovitelju Nevrolingvističnega programiranja. Sem tudi Master trener, ki si ga delim z le 30 ljudi na svetu. Do danes sem predaval v 22 državah, na 4 kontinentih.

Zame je moj uspeh v resnici uspeh mojih študentov in mojih udeležencev. Verjamem, da je čisto v vsakem posamezniku ogromno potenciala in možnosti za rast in razvoj.

Na vaše novo življenje.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X