ONLINE ŠOLA VODENJA

Morda ste vodja in iščete načine, kako bolj učinkovito komunicirati z vašimi sodelavci, da boste naredili preboj v tem letu ali pa morda šele razmišljate, da bi vašo kariero nadaljevali kot vodja in želite biti pripravljeni in kompetentni, da postanete vodja, ki navdihuje, v obeh primerih ste tukaj na pravem mestu.

Končno – preverjen sistem za vodje, ki so predani doseganju rezultatov s svojim timom.

Želim več informacij!

Predstavljajte si – čez nekaj tednov boste pripravljeni s Certificirano ONLINE šolo vodenja™ samozavestno in kompetentno reševati poslovne in komunikacijske izzive.

Nič več izgub in podpovprečnih rezultatov. Čas je, da izkoristite vaš potencial in potencial vaših sodelavcev in skupaj naredite preboj.

Nič več napetih odnosov s sodelavci. Uporabite učinkovite komunikacijske strategije, ki navdihujejo.

Nič več zapravljanja časa. Čas je, da učinkovito in uspešno multiplicirate vaš čas ter se osredotočate na 20% aktivnosti, ki vam prinašajo 80% rezultatov.

To je šele začetek! Imeli boste vse, kar potrebujete, in boste deležni celovite podpore, da kar najbolje izkoristite največji potencial, ki ga imate na področju vodenja – avtentičnost.

Sprememba, ki jo boste naredili s Certificirano ONLINE šolo vodenja™ je več kot le to, da ste podkovani s ‘teorijo’. Je preizkušen sistem, ki vam pomaga, da:

uspešno vodite sebe in postanete karizmatični vodja,

učinkovito komunicirate z lastniki, s sodelavci in strankami,

odkrivate, razvijate in zadržite talente v podjetju,

navdihujete in opolnomočite sodelavce, da maksimalno izkoristijo njihov potencial skladno s poslanstvom in z vizijo podjetja,

multiplicirate vaš čas,

vodite z zgledom in kot vodja konstantno dosegate rezultate,

prenehate z nekoristnimi navadami in aktivnostmi, ki ne vodijo k ciljem,

nenehno izzivate status quo ter uspešno in učinkovito uvajate spremembe.

Online šola vodenja: Končno – preverjen sistem za vodje, ki so predani doseganju rezultatov s svojim timom.

Vaš celovit generator poslovnega uspeha!

Tudi, če še niste vodja ali ne nameravate prevzeti vodstvene funkcije, vam bo program Certificirane ONLINE šole vodenja™ dvignil samozavest in prepričljivost v komunikaciji ter vam dal kompetence, ki vam bodo v pomoč v vseh poslovnih situacijah.

V Certificirani ONLINE šoli vodenja™ boste:

jasno definirali vaše karierne cilje in naredili načrt vaše vodstvene kariere,

postali bolj samozavestni in prepričljivi,

se naučili hitro in učinkovito vzpostaviti stik z različnimi ljudmi,

spoznali, kako prepoznati in opolnomočiti talente, da naredijo preboj,

definirali vaše prioritete in skladno z njimi organizirali vaš urnik,

ugotovili, katere aktivnosti vam prinašajo rezultate in katere ne,

uvedli nove rituale, ki vodijo k vašim ciljem in modelirali uspešne poslovne strategije,

ustvarili okolje za celostno rast in generirali uspeh.

S tem ko postanete kompetenten avtentičen vodja, ki navdihuje in dosega vrhunske rezultate s svojo ekipo, boste bolj uspešno in učinkovito vodili vaš tim, naredili boste manj napak pri vodenju in se iz njih tudi učili ter jih znali izkoristiti za rast. Vaše podjetje, vaš tim lahko raste le toliko kot vi rastete. Zato se danes odločite in investirajte v vašo rast, kajti to je investicija, ki vam prinese najvišje obresti.

”Certificirana ONLINE šola vodenjaTM je generator, ki ustvari okolje, da se vse, kar počnete ali ne počnete kot vodja, obrestuje. Predstavlja vaše skrivno orodje avtentičnega vodenja.”

Aleksander

Online šola vodenja: Končno – preverjen sistem za vodje, ki so predani doseganju rezultatov s svojim timom.

Vaš celovit generator poslovnega uspeha!

Podrobneje o delavnici

Certificirana ONLINE šola vodenja™ vas pripravi na uspeh, ne glede na to ali šele začenjate vašo vodstveno kariero ali pa ste vodja že dolga leta.

Vaš trening se začne z našim Personal Power Process™ programom, ki je namenjen temu, da postanete sprememba, ki jo želite v svetu – da postanete vodja, kot bi ga vi radi imeli.

Modul 1: Personal Power Process™

Vaša karizma in avtentičnost sta ključni, da postanete vodja, ki mu ljudje sledijo. Postalo vam bo kristalno jasno, kam ste namenjeni.

Pri vas začnemo zato, ker je vaša jasnost in osebna moč jedro vašega vodenja in nenazadnje tudi jedro poslovanja vašega podjetja oziroma tima, ki ga vodite.

Spoznali boste:

Načine za postavljanje jasnih ciljev in strategij. Kot vodja morate imeti jasno vizijo, kam pluje vaša ladja.

Kako voditi sebe. Vsi smo vodje in najprej moramo znati voditi sebe, da lahko vodimo druge.

Preproste in učinkovite tehnike osredotočanja in sproščanja, ki vam bodo pomagale, da se počutite dobro in samozavestno pri vodenju.

Kako vaša kongruentnost vpliva na vašo kredibilnosti in doseganje rezultatov vašega tima.

Modul 2: R.A.P.I.D. Communication Strategy™

Dolgi in neproduktivni sestanki so eden največjih skritih stroškov, ki se jih večina vodij ne zaveda. Čas je, da uporabite R. A. P. I. D. komunikacijsko strategijo in prihranite.

Spoznali boste:

Kako definirati namen pogovorov in pogajanj. Končno bodo vaši pogovori, sestanki, pogajanja potekali ciljno in usmerjeno k rezultatom.

Preproste tehnike vzpostavitve stika s sogovorniki bodo vaše pogovore in pogajanja spremenile v harmonijo odnosov.

Umetnost postavljanja vprašanj, da dobite prave odgovore. Ljudem lahko postavite veliko vprašanj, obstaja pa ENO vprašanje, ki naredi bistveno razliko v rezultatu vaših pogovorov.

10 ključnih tehnik NLP za učinkovito komuniciranje, ki jih lahko uporabite vedno in povsod, da boste bolj prepričljivi v pogajanjih.

Kako uspešno rešiti probleme in konflikte ter jih uporabiti kot vzvod za nov preboj.

Modul 3: T.A.L.E.N.T. Match Motivator™

Ustvarite mogočen tim, ki bo sposoben skupaj premagovati najtežje ovire in kreirati nove ideje ter dosegati izjemne rezultate. Ena najzahtevnejših nalog vodje je, da v različnih ljudeh prepoznate najboljše in jih spodbudite, da izkoristijo njihov potencial.

Spoznali boste:

Kako prepoznati in obdržati talente v podjetju ter kdaj in kako nekoga odpustiti.

Povezovanje talentiranih posameznikov v visoko učinkovite time.

Kako opolnomočiti in nuditi ustrezno podporo sodelavcem, da dosegajo rezultate skladno z vizijo in strategijo podjetja.

Kdaj in kako uporabiti coaching in kdaj je bolj primerno direktivno vodenje. Kot uspešen vodja morate poznati in uporabljati različne stile vodenja, pri čemer je nujno dobro poznavanje kompetenc in stopnje zavezanosti sodelavcev.

5 ključnih motivacijskih tehnik za doseganje izjemnih rezultatov.

Modul 4: Triple Time Maximiser™

Ja, ‘planiranje’ lahko postane vaša priljubljena aktivnost. Čeprav imamo vsi na razpolago 24 ur dnevno, boste kot vodja uspešnejši, če jih boste maksimalno izkoristili. Iz stresnega kaosa boste naredili red v vašem življenju, uravnotežili vašo pozornost med delom in družino, zdravjem, rekreacijo, osebno rastjo, prijatelji in zabavo.

Spoznali boste:

Katere aktivnosti morate začeti, s katerimi prenehati in katere obdržati. Kot vodja morate znati reči NE aktivnostim, ki vam ne prinašajo dodane vrednosti.

Preproste tehnike za ovrednotenje in reorganiziranje vaših dnevnih prioritet. Navdušeni boste nad učinkom premišljenega planiranja vaših aktivnosti.

Kako pridobite 2 uri dnevno, brez da vračate domov v poznih urah ali si prinašate delo domov.

Modul 5: Complete Growth Generator™

Rast bo postala vaša stalnica. Problemov ne morete rešiti z istim razmišljanjem kot ste ga imeli, ko ste jih ustvarili, zato je nujno, da se konsistentno izobražujete, osebno in poslovno rastete in s tem generirate celovito rast vašega podjetja.

Spoznali boste:

Kako definirati poslanstvo in vizijo podjetja. Naloga vodje je, da vsi člani tima živijo s poslanstvom in vizijo podjetja, saj je od tega odvisen uspeh.

7 strategij avtentičnega vodenja. Modelirajte vaše vzornike na poslovnem področju in modele uporabite pri vašem vodenju.

Zakaj in koga najeti kot vašega coacha pri vodenju. Tudi kot vodja potrebujete podporo, da lahko rastete in razvijate vaš posel.

Katere vsebine morate nujno deliti z vašim timom, da boste povečali uspešnost in učinkovitost.

Kako zagotoviti konsistentno celovito rast podjetja.

Online šola vodenja: Končno – preverjen sistem za vodje, ki so predani doseganju rezultatov s svojim timom.

Vaš celovit generator poslovnega uspeha!

Zraven tega prejmete 3 BONUSE v skupni vrednosti 6220 € + DDV (za vas brezplačno).

BONUS 1 - Delegiranje za vodje (online video program)

V tem bonusu se boste naučili, kako lahko delegirate naloge sodelavcem, kako jih lahko predate na način, da vam ni treba skrbeti in kako zagotoviti kontrolo kakovosti izvajanja posameznih nalog. Pomemben vidik delegiranja bo tudi način, tehnike, komunikacija, preverjanje razumevanja, spremljanje izvajanja in uspešen zaključek.

BONUS 2 - Upravljanje sprememb za vodje (online video program)

Zaposleni se sprememb velikokrat bojijo še posebej, ko gre za spremembe, ki drastično spremenijo način dela. V tem posebnem bonus modulu se boste naučili, kako lahko upravljate spremembe, kaj lahko naredite, da zmanjšate odpor pred spremembami, kako pravilno komunicirate, da bo projekt, ki bi ga radi pripeljali do konca, uspešen.

BONUS 3 - Vodenje projektov pri vodenju (online video program)

Vodja se srečuje z izzivom, kako voditi projekte, kako pravilno določati mejnike in kako na sestankih uspešno spremljati realizacijo teh mejnikov. V tem bonusu se boste na enostaven in strukturiran način naučili, kako lahko vodite projekte in kako lahko zagotovite, da bodo uspešno zaključeni.

Kako poteka program

V Mastermind akademiji se zavedamo, da je vaš čas dragocen. In prav organizacija časa je ena izmed najpomembnejših kompetenc uspešnih vodij. Pozabite na čakanje v prometnih zamaških, prestavljanje sestankov zaradi vašega izobraževanja in iskanja varstva za otroke zaradi vaše večdnevne odsotnosti. Certificirana ONLINE šola vodenja™ je oblikovana tako, da vam omogoča pridobivanje znanj in veščin kar v vaši pisarni in prilagojeno vašemu urniku. Tako boste prihranili čas vožnje, potne stroške in morebitne stroške bivanja in vaše šolanje uvrstili v vaš urnik po vaši želji.

Ko se pridružite, boste prejeli e-pošto z vašim geslom in TAKOJŠEN DOSTOP do spletnega učnega centra, ki vključuje vse, kar potrebujete za začetek. Ko se program začne, boste tedensko dobivali dostop do novega modula in dodatnih vsebin.

Po zaključku programa Certificirane ONLINE šola vodenja™, se odpre dostop do izpita. V roku 1 leta od nakupa lahko certificirate neomejeno število vodij znotraj vašega podjetja. Po enem letu je cena posameznega certifikata 97€ + DDV.

Pozor: licenca za uporabo vsebin Certificirane ONLINE šole vodenja™ vam ob enkratnem nakupu ostane trajno.

Certifikate prejmete po uspešno zaključenem testiranju v elektronski obliki.

30 dnevna garancija

”Prepričan sem, da boste navdušeni nad Certificirano ONLINE šolo vodenjaTM. Prav tako vem, da če sledite korakom in jih implementirate v vaše delo, bo vaša izkušnja transformacijska. Da to potrdim, vam dam 30 dni, da živite s programom in se v tem času odločite, ali je to za vas … Če se odločite, da ni za vas, nam pišite in vrnili vam bomo plačan znesek.”

Aleksander

Online šola vodenja: Končno – preverjen sistem za vodje, ki so predani doseganju rezultatov s svojim timom.

Vaš celovit generator poslovnega uspeha!

Želite pridobiti več informacij o dogodku?

Imate specifično vprašanje? Potrebujete spodbudo pri prvih korakih v pravo smer - smer boljše prihodnosti? Pišite nam in poslali vam bomo najugodnejšo ponudbo v tem trenutku. Veselimo se vašega sporočila ali vašega klica na mobilno številko 031 323 690.