Certificirana šola vodenja z NLP tehnikami | Online tečaj

ONLINE ŠOLA VODENJA

Morda ste vodja in iščete načine, kako bolj učinkovito komunicirati z vašimi sodelavci, da boste naredili preboj v tem letu ali pa morda šele razmišljate, da bi vašo kariero nadaljevali kot vodja in želite biti pripravljeni in kompetentni, da postanete vodja, ki navdihuje, v obeh primerih ste tukaj na pravem mestu.

Končno – preverjen sistem za vodje, ki so predani doseganju rezultatov s svojim timom.

Predstavljajte si – čez nekaj tednov boste pripravljeni s Certificirano ONLINE šolo vodenja™ samozavestno in kompetentno reševati poslovne in komunikacijske izzive.

To je šele začetek! Imeli boste vse, kar potrebujete, in boste deležni celovite podpore, da kar najbolje izkoristite največji potencial, ki ga imate na področju vodenja – avtentičnost.

Sprememba, ki jo boste naredili s Certificirano ONLINE šolo vodenja™ je več kot le to, da ste podkovani s ‘teorijo’. Je preizkušen sistem, ki vam pomaga, da:

Online šola vodenja: Končno – preverjen sistem za vodje, ki so predani doseganju rezultatov s svojim timom.

Vaš celovit generator poslovnega uspeha!

Tudi, če še niste vodja ali ne nameravate prevzeti vodstvene funkcije, vam bo program Certificirane ONLINE šole vodenja™ dvignil samozavest in prepričljivost v komunikaciji ter vam dal kompetence, ki vam bodo v pomoč v vseh poslovnih situacijah.

V Certificirani ONLINE šoli vodenja™ boste:

ustvarili okolje za celostno rast in generirali uspeh.

S tem ko postanete kompetenten avtentičen vodja, ki navdihuje in dosega vrhunske rezultate s svojo ekipo, boste bolj uspešno in učinkovito vodili vaš tim, naredili boste manj napak pri vodenju in se iz njih tudi učili ter jih znali izkoristiti za rast. Vaše podjetje, vaš tim lahko raste le toliko kot vi rastete. Zato se danes odločite in investirajte v vašo rast, kajti to je investicija, ki vam prinese najvišje obresti.

”Certificirana ONLINE šola vodenjaTM je generator, ki ustvari okolje, da se vse, kar počnete ali ne počnete kot vodja, obrestuje. Predstavlja vaše skrivno orodje avtentičnega vodenja.”

Aleksander

Online šola vodenja: Končno – preverjen sistem za vodje, ki so predani doseganju rezultatov s svojim timom.

Vaš celovit generator poslovnega uspeha!

Podrobneje o delavnici

Certificirana ONLINE šola vodenja™ vas pripravi na uspeh, ne glede na to ali šele začenjate vašo vodstveno kariero ali pa ste vodja že dolga leta.

Vaš trening se začne z našim Personal Power Process™ programom, ki je namenjen temu, da postanete sprememba, ki jo želite v svetu – da postanete vodja, kot bi ga vi radi imeli.

Modul 1: Personal Power Process™

Vaša karizma in avtentičnost sta ključni, da postanete vodja, ki mu ljudje sledijo. Postalo vam bo kristalno jasno, kam ste namenjeni.

Pri vas začnemo zato, ker je vaša jasnost in osebna moč jedro vašega vodenja in nenazadnje tudi jedro poslovanja vašega podjetja oziroma tima, ki ga vodite.

Spoznali boste:

Modul 2: R.A.P.I.D. Communication Strategy™

Dolgi in neproduktivni sestanki so eden največjih skritih stroškov, ki se jih večina vodij ne zaveda. Čas je, da uporabite R. A. P. I. D. komunikacijsko strategijo in prihranite.

Spoznali boste:

Modul 3: T.A.L.E.N.T. Match Motivator™

Ustvarite mogočen tim, ki bo sposoben skupaj premagovati najtežje ovire in kreirati nove ideje ter dosegati izjemne rezultate. Ena najzahtevnejših nalog vodje je, da v različnih ljudeh prepoznate najboljše in jih spodbudite, da izkoristijo njihov potencial.

Spoznali boste:

Modul 4: Triple Time Maximiser™

Ja, ‘planiranje’ lahko postane vaša priljubljena aktivnost. Čeprav imamo vsi na razpolago 24 ur dnevno, boste kot vodja uspešnejši, če jih boste maksimalno izkoristili. Iz stresnega kaosa boste naredili red v vašem življenju, uravnotežili vašo pozornost med delom in družino, zdravjem, rekreacijo, osebno rastjo, prijatelji in zabavo.

Spoznali boste:

Modul 5: Complete Growth Generator™

Ja, ‘planiranje’ lahko postane vaša priljubljena aktivnost. Čeprav imamo vsi na razpolago 24 ur dnevno, boste kot vodja uspešnejši, če jih boste maksimalno izkoristili. Iz stresnega kaosa boste naredili red v vašem življenju, uravnotežili vašo pozornost med delom in družino, zdravjem, rekreacijo, osebno rastjo, prijatelji in zabavo.

Spoznali boste:

Online šola vodenja: Končno – preverjen sistem za vodje, ki so predani doseganju rezultatov s svojim timom.

Vaš celovit generator poslovnega uspeha!

Zraven tega prejmete 7 BONUSOV v skupni vrednosti 7333 € + DDV (za vas brezplačno).

BONUS 1 - Delegiranje za vodje (online video program)

V tem bonusu se boste naučili, kako lahko delegirate naloge sodelavcem, kako jih lahko predate na način, da vam ni treba skrbeti in kako zagotoviti kontrolo kakovosti izvajanja posameznih nalog. Pomemben vidik delegiranja bo tudi način, tehnike, komunikacija, preverjanje razumevanja, spremljanje izvajanja in uspešen zaključek.

BONUS 2 - Upravljanje sprememb za vodje (online video program)

Zaposleni se sprememb velikokrat bojijo še posebej, ko gre za spremembe, ki drastično spremenijo način dela. V tem posebnem bonus modulu se boste naučili, kako lahko upravljate spremembe, kaj lahko naredite, da zmanjšate odpor pred spremembami, kako pravilno komunicirate, da bo projekt, ki bi ga radi pripeljali do konca, uspešen.

BONUS 3 - Vodenje projektov pri vodenju (online video program)

Vodja se srečuje z izzivom, kako voditi projekte, kako pravilno določati mejnike in kako na sestankih uspešno spremljati realizacijo teh mejnikov. V tem bonusu se boste na enostaven in strukturiran način naučili, kako lahko vodite projekte in kako lahko zagotovite, da bodo uspešno zaključeni.

BONUS 4 - Mastermind skupina 10x Rast (online video program)

Spoznali boste teme kot so: kako prepoznati priložnosti, strategije uspešnih podjetnikov, kako izboljšati vaš “mindset” in odnos do rasti.

BONUS 5 - Zaprta FB Mastermind skupina

Postanite del zaprte FB Mastermind skupine kjer se boste virtualno srečevali, izmenjevali vaše misli, ideje, vprašanja, odgovore, se skupaj motivirali …

BONUS 6 - Trije stebri vodenja: Fokus, Rast, Odločnost

1. Delajte, kar je zares pomembno: Delajte 20% stvari, ki vam bodo prinesle 80% rezultat
2. Rast podjetja in strategija, posebna vizualizacija za podjetje
3. Samozavest in spodbuda za vztrajne podjetnike

BONUS 7 - Delavnica Kvantni preboj

Če želite narediti občuten preboj v življenju na katerem koli področju, potrebujete konkretno spremembo v notranjem svetu. KVANTNI PREBOJ je ekskluzivno decembrsko druženje Mastermind Akademije, kjer vam bomo pomagali ustvariti vizijo, da dosežete izjemne rezultate in stopite stopničko višje na poti do osebnega in poslovnega uspeha. Dogodek poteka v živo ali preko spleta. Skupaj ustvarjajmo svetlo prihodnost!

Termini in potek Certificiran online šole vodenja:

V Mastermind akademiji se zavedamo, da je vaš čas dragocen. In prav organizacija časa je ena izmed najpomembnejših kompetenc uspešnih vodij. Pozabite na čakanje v prometnih zamaških, prestavljanje sestankov zaradi vašega izobraževanja in iskanja varstva za otroke zaradi vaše večdnevne odsotnosti. Certificirana ONLINE šola vodenja™ je oblikovana tako, da vam omogoča pridobivanje znanj in veščin kar v vaši pisarni in prilagojeno vašemu urniku. Tako boste prihranili čas vožnje, potne stroške in morebitne stroške bivanja in vaše šolanje uvrstili v vaš urnik po vaši želji.

8-dnevna garancija zadovoljstva

”Prepričan sem, da boste navdušeni nad Certificirano ONLINE šolo vodenjaTM. Prav tako vem, da če sledite korakom in jih implementirate v vaše delo, bo vaša izkušnja transformacijska. Da to potrdim, vam dam 8 dni, da živite s programom in se v tem času odločite, ali je to za vas … Če se odločite, da ni za vas, nam pišite in vrnili vam bomo plačan znesek.”

Aleksander

Online šola vodenja: Končno – preverjen sistem za vodje, ki so predani doseganju rezultatov s svojim timom.

Vaš celovit generator poslovnega uspeha!

Želite pridobiti več informacij o dogodku?

Imate specifično vprašanje? Potrebujete spodbudo pri prvih korakih v pravo smer – smer boljše prihodnosti? Pišite nam in poslali vam bomo najugodnejšo ponudbo v tem trenutku. Veselimo se vašega sporočila ali vašega klica na mobilno številko 031 323 690.

[wpforms id=”4910″]
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X