Coach v stiski

Dobrodelni projekt: Coach v stiski

V Mastermind Akademiji smo pripravili dobrodelni projekt Coach v stiski z namenom, da pomagamo ljudem v stiski.

Dobrodelni projekt: Coach v stiski

Koronavirus in številne spremembe, ki so se v zadnjem letu zgodile po svetu, so veliko ljudi pripeljali do stiske, ki je lahko povezana s kariero, financami, zdravjem, odnosi, vzgojo, strahom itd. Zaradi situacije, v kateri so se znašli, nemočno zrejo v zaprta vrata in ne vidijo vrat, ki so se odprla zanje. Potrebujejo nekoga, ki jim bo pomagal spremeniti pogled, z drugimi besedami, potrebujejo coacha, ki jim nudil podporo, da najdejo moč ter odprejo vrata v novo življenje. Trenutna realnost pa je žal takšna, da si zaradi premalo finančnih sredstev marsikdo ne more privoščiti coacha, zato smo v Mastermind Akademiji pripravili dobrodelni projekt Coach v stiski z namenom, da pomagamo ljudem v stiski.

 

V projektu Coach v stiski prostovoljno sodelujejo številni coachi, ki so v okviru Mastermind Akademije uspešno zaključili študij coachinga, NLP tehnik in hipnoze. V primeru, da ste trenutno v stiski in potrebujete nekoga, ki bi vam prisluhnil, vam postavil nekaj odličnih coaching vprašanj, vam dal spodbudo, da vztrajate naprej, nimate pa za to potrebnih finančnih sredstev, se prijavite v naš projekt in poiskali bomo primernega coacha za vas.

Dobrodelni projekt: Coach v stiski

Za vse, ki v trenutni situaciji potrebujete dodatno spodbudo, motivacijo ali pogovor.

Z izbranim coachem se boste srečali preko spleta z uporabo video/avdio tehnologije, ki je trenutno na voljo.

Pozor:

Projekt je namenjen ljudem, ki so v stiski in si drugače coacha res ne bi mogli privoščiti. V kolikor želite oz. potrebujete coacha in imate na voljo sredstva, vas prosimo, da nam to napišete in vam bomo poslali ponudbo za sodelovanje. Želimo, da je pomoč v okviru projekta Coach v stiski res namenjena ljudem, ki so v stiski in nimajo sredstev, da bi si omogočili tovrstno podporo.

V projektu Coach v stiski ne gre za kakršnokoli obliko zdravljenja, ker za to obstaja uradna medicina, na katero se prosim obrnite v teh primerih. V kolikor imate zdravstvene, psihične, samomorilske in druge težnje, vas prosimo, da se obrnete na vašega osebnega zdravnika, ki vas bo napotil na ustrezno medicinsko pomoč.

 

Naloga coacha je, da vam prisluhne in z vprašanji pomaga najti pot iz situacije, v kateri ste se trenutno znašli, do preboja.

Dobrodelni projekt: Coach v stiski

Za vse, ki v trenutni situaciji potrebujete dodatno spodbudo, motivacijo ali pogovor.

Kako do Coacha v stiski?

Vaše osebne podatke bomo varovali skladno z zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov. 

Na podlagi vaše prijave bomo izbrali ustreznega coacha, ki vam lahko pomaga. Vaša naloga pa je, da izkoristite to priložnost, naredite vse, kar se boste s coachem dogovorili in naredite preboj. 

Včasih je potrebna le ena beseda, en stavek, en človek, da spremenimo življenje na bolje.

Če ste se znašli v stiski in potrebujete spremembo v življenju, smo za vas denarno ovirno odstranili in vam odprli vrata priložnosti. Odprite jih!

Kdaj, če ne ZDAJ?

Dobrodelni projekt: Coach v stiski

Za vse, ki v trenutni situaciji potrebujete dodatno spodbudo, motivacijo ali pogovor.

PRIJAVNICA

Obrazec za pridobitev Coacha v stiski:

[wpforms id=”5990″]
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X