COACHING konferenca | Mastermind Akademija

COACHING Konferenca - za povečanje učinkovitosti in doseganje osebnih in poslovnih ciljev

S coachingom v podjetju do poslovne odličnost.  Spoznajte eno izmed najhitreje rastočih panog. 
Pridružite se nam eni in edini tridnevni konferenci v Sloveniji na temo coachinga.  

7. - 9. september 2022, Nova Gorica

Na kratko kaj je coaching?

Coaching je interaktivni proces, ki pomaga posameznikom, podjetjem in organizacijam, da dosežejo hitre in odlične rezultate z uporabo posebnih coaching tehnik, ki pripeljejo do lastnega miselnega procesa in razvoja.

Komu je coaching namenjen?

Coaching tehnike so učinkovite pri organizaciji časa, povečanju učinkovitosti, prodaji, komunikaciji, odpravi blokad, strahov, ki jih morda imate vi ali ljudje okoli vas, domala na vseh področjih. 

Namenjen je vsakomur, ki ima željo, da bi naredil korak naprej.

Namenjen je torej različnim profilom ljudi, ki bi želeli izboljšati svoje veščine in se dodatno izuriti na primer na delovnem mestu, da z večjo zagnanostjo opravljajo svoje delo in so bolj motivirani ter organizirani.

Kaj dosežete s coachingom?

Z znanjem, ki ga pridobite na coachingu, si lahko pomagate na različnih področjih življenja ter ste tako uspešnejši in bolj zadovoljni tako vi kot sodelavci in nadrejeni.

Izboljšate lahko osebne in poslovne rezultate, tako da uspešno zastavite in tudi dosegate cilje, se naučite kako uspešno reševati konflikteizboljšati odnose, postanete boljši pogajalci, znate prepričati in uspešno prodajatiločevati zasebno in poslovno življenje, optimalno organizirati čas, izboljšati komunikacijo, izboljšati rezultate podjetja in pri sebi, itd.

COACHING konferenca z začetkom 7. septembra 2022, v Novi Gorici.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Potrjena predavanja Coaching konference 2022

Preverite kdo bo letos predaval na Coaching konferenci v Novi Gorici

KLIKNI TUKAJ ZA PREGLED LETOŠNJIH PREDAVATELJEV

Pohvale zadovoljnih udeležencev

Številni udeleženci naših delavnic so potrdili, da so naša predavanja vrhunska!

COACHING konferenca z začetkom 7. septembra 2022, v Novi Gorici.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Povežimo se in skupaj zgradimo boljši svet.

Konferenca vam omogoča, da v treh dneh spoznate in poslušate  več kot 25 odličnih predavateljev iz Slovenije in širše, se udeležite različnih praktičnih delavnic in se povežete s podobno mislečimi ljudmi na področju človekovega razvoja.

Če delate ali pomagate drugim, da se razvijajo v poslu, izobraževanju, športu ali želite samo izboljšati svoje sposobnosti, je ta dogodek popolnoma primeren za vas.

COACHING Konferenca je konferenca za povečanje učinkovitosti in doseganje osebnih in poslovnih ciljev.

Pohitite s prijavo in izkoristite ekskluzivno ceno 397 € + DDV (za vse 3 dni konference).

Hotelske namestitve

Coaching konferenca 2021 bo potekala v bližini Kongresnega centra Hotela Perla, zato vam priporočamo bivanje v HIT-ovih hotelih.

HIT d.d. je desetletja največje in poslovno najbolj uspešno slovensko igralniško-turistično podjetje, ki s svojo odličnostjo zna prisluhniti in zadovoljiti tudi najzahtevnejšega gosta. Zato HIT d.d. tudi zagotovo ve, kako ugoditi potrebam poslovnega gosta, ki sebi in svojim partnerjem želi ponuditi kreativno in sproščeno delovno okolje, pa tudi paleto zabave, iger, kulinaričnih dobrot ter športno-rekreativnih in kulturnih prireditev.

Booking HIT Perla:
tel.: (05) 33 11 341
fax: (05) 336 32 98

Rezerviraj hotel

Udeležencem priporočamo, da namestitev (število nočitev) rezervirate neposredno v navedenih hotelih po elektronski pošti – [email protected] pod šifro »INFOSEK«, hkrati pa vas prosim, če nam rezervacijo posredujete tudi na [email protected], da zagotovimo zadostno število sob. 

Mastermind akademija ima za udeležence rezervirane sobe po posebni ceni. Prosimo vas, da si čim prej zagotovite namestitev, da ne ostanete brez le-te.

Vsi udeleženci imate:

  • prost vstop v igralnico hotela Perla
  • prost vstop v diskoteko

Vsi gostje imate zagotovljeno brezplačno parkiranje v garažni hiši hotela Perla.

Informacije o hotelih:

Perla, Casinò & Hotel 4*: Z vidika udeležbe na konferenci je ta hotel najprimernejši glede priročnosti, saj se tu odvija tudi sama coaching konferenca. Hotel spada med luksuzne, zato zanj velja tudi nekoliko višja cena v primerjavi s preostalimi. Lokacija: center, Kidričeva 7, 5000 Nova Gorica.

Park, Casinò & Hotel 4*: Luksuzen in prijazen hotel, ki je od konferenčnega centra Perla oddaljen cca. 400 m. Lokacija: center, Delpinova 5, Nova Gorica. 

Hotel Sabotin 3*: Prijeten hotel, ki je 1 km oddaljen od konferenčnega centra Perla. Lokacija: Cesta IX. korpusa 35, 5250 Solkan.

Hotel Lipa 3*: Prijeten hotel, ki se nahaja v Šempetru pri Gorici, kar pomeni 4,5 km od hotela Perla. Lokacija: Trg Ivana Roba 7, 5290 Šempeter pri Gorici.

Skratka…

Učenje je vseživljenjski projekt. Ko že mislite, da že vse veste in znate, se najverjetneje motite. Če bi to bila resnica, potem se ne bi znašli v kočljivi ali stresni situaciji, saj bi to znali premostiti.

Po drugi strani pa vam je morda odhod v službo preveč monoton, postaja celo odpor.

Osvojeno praktično znanje boste lahko že isti dan implementirali v svoje delo in življenje.

Zato je čas, da ukrepate.

Prijavite se zdaj in odkrite, kako spremeniti navade, ki so vam na delovnem mestu omejujoče in se morda odražajo kot stres, konflikt, neučinkovitost, odpor.

Za vprašanja se lahko obrnete na [email protected], ali pokličete na 05 338 48 58.

COACHING konferenca z začetkom 7. septembra 2022, v Novi Gorici.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X