Ups, vpis na tečaj Certificiran Praktik Hipnoze se je žal zaključil, prijava ni več mogoča.
Vpišite se na čakalno listo za morebiten termin v prihodnosti.

Po oddaji spodnje prijavnice boste preusmerjeni na anketo. Vabimo vas, da jo izpolnite in ste tako lahko korak bližje prijavi na tečaj Praktik Hipnoze.

V kolikor se bomo odločili za sodelovanje z vami, vas bomo kontaktirali.

Spoznajte skrivnost hipnoze in samohipnoze ter naredite preboj s hipnozo

dni
ur
minut
sekund do začetka webinarja

7-dnevni brezplačni spletni hipnotični izziv

Spoznali boste, kako hipnoza deluje in kako lahko to znanje uporabite v dobro zase in za druge. 

Vsak dan boste prejeli nov izziv, ki bo zasnovan tako, da vas spodbudi k razmišljanju in predvsem k akciji.

Pridružite se mi na 7-dnevnem hipnotičnem izzivu: 

Skrivnost hipnoze in samohipnoze

Urgentni webinar:
7 praktičnih tehnik hipnoze

Ali si želite nečesa več, nečesa boljšega?

Danes je lahko povsem običajen dan, lahko pa je nekaj več kot to. 

Začnite ustvarjati življenje, ki si ga želite, in živite po svojih merilih. Vsak trenutek je lahko odločilen, da naredite spremembo.

Pridružite se mi na Urgentnem webinarju in spoznajte 

7 praktičnih tehnik hipnoze

Po 7-dnevnem izzivu boste lahko ...

Sodelovanje v izzivu je brezplačno, brez obveznosti in odprto za vse, ki želijo spoznati hipnozo in samohipnozo ter izboljšati svoje znanje in spretnosti na področju hipnoze. Ne potrebujete predhodnega znanja o hipnozi, le pripravljenost za učenje in raziskovanje.

Vsakodnevni izziv, ki ga dobite, ustvarja pozitiven pritisk, da se premaknete iz svoje cone udobja in preizkusite nove stvari. To ni skupina za nejevoljneže, ljudi, ki niso pripravljeni nič narediti za svoje cilje ali igralce žrtve. To je kraj prijaznih in aktivnih ljudi, ki praktične tehnike hipnoze takoj prenesejo v prakso z namenom doseganja izjemnih nestandardnih rezultatov.

Pridružite se mi na brezplačnem 7-dnevnem spletnem izzivu Skrivnost hipnoze in samohipnoze ter odkrijte svoj notranji potencial in moč.

Kaj vse lahko v življenju spremenite s pomočjo hipnoze?

Sodelovanje na webinarju je brezplačno, brez obveznosti in odprto za vse, ki želijo spoznati hipnozo in samohipnozo ter izboljšati svoje znanje in spretnosti na področju hipnoze. Ne potrebujete predhodnega znanja o hipnozi, le pripravljenost za učenje in raziskovanje.

To ni skupina za nejevoljneže, ljudi, ki niso pripravljeni nič narediti za svoje cilje ali igralce žrtve. To je kraj prijaznih in aktivnih ljudi, ki praktične tehnike hipnoze takoj prenesejo v prakso z namenom doseganja izjemnih nestandardnih rezultatov.

Pridružite se mi na brezplačnem Urgentnem webinarju 7 praktičnih tehnik hipnoze ter odkrijte svoj notranji potencial in moč.

Pridružite se mi na 7-dnevnem hipnotičnem izzivu.

Pridružite se mi v ponedeljek, 29. 5. 2023, ob 20.00.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Zakaj je hipnoza ena izmed najbolj uporabnih in trajnih tehnik programiranja uma?

Hipnoza je stara več tisoč let. Uporablja se zato, da lahko na sebi in drugih delate trajne spremembe v razmišljanju, vedenju in pri doseganju želenih rezultatov.

POZOR: Vi sami sebe 24 ur na dan, 7 dni v tednu in 365 dni v letu (samo)hipnotizirate. Vprašanje je le, ali vas vaša (samo)hipnoza vodi k rezultatom, ki si jih želite.

Vabljeni na brezplačen Urgentni webinar, kjer boste spoznali, kako lahko tehnike hipnoze in samohipnoze uporabite na sebi ali na drugih.

S hipnozo in samohipnozo boste končno imeli čisto vsak dan na voljo preizkušeno orodje za spremembo in programiranje vašega uma. Orodje, nad katerim imate VI sami popoln nadzor. Orodje, ki deluje tudi medtem ko spite. Orodje nad katerim boste navdušeni, ko ga boste podrobno spoznali.

Ste za?

Na tem webinarju boste odkrili skrivnosti hipnoze in samohipnoze, ki vam bodo omogočile, da dosežete večje samozavedanjevečjo motivacijo in boljšo samopodobo ter posledično boljše rezultate.

Zakaj je hipnoza ena izmed najbolj uporabnih in trajnih tehnik programiranja uma?

Hipnoza je stara več tisoč let. Uporablja se zato, da lahko na sebi in drugih delate trajne spremembe v razmišljanju, vedenju in pri doseganju želenih rezultatov.

POZOR: Vi sami sebe 24 ur na dan, 7 dni v tednu in 365 dni v letu (samo)hipnotizirate. Vprašanje je le, ali vas vaša (samo)hipnoza vodi k rezultatom, ki si jih želite.

Vabljeni na brezplačen 7-dnevni hipnotični izziv, kjer boste spoznali, kako lahko tehnike hipnoze in samohipnoze uporabite na sebi ali na drugih.

S hipnozo in samohipnozo boste končno imeli čisto vsak dan na voljo preizkušeno orodje za spremembo in programiranje vašega uma. Orodje, nad katerim imate VI sami popoln nadzor. Orodje, ki deluje tudi medtem ko spite. Orodje nad katerim boste navdušeni, ko ga boste podrobno spoznali.

Ste za?

V tem hipnotičnem izzivu boste odkrili skrivnosti hipnoze in samohipnoze, ki vam bodo omogočile, da dosežete večje samozavedanjevečjo motivacijo in boljšo samopodobo ter posledično boljše rezultate.

Pridružite se mi na 7-dnevnem hipnotičnem izzivu.

Pridružite se mi v ponedeljek, 29. 5. 2023, ob 20.00.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Trening hipnoze povsem brezplačno

Srečamo se v ponedeljek, 29. 5. 2023, ob 20.00, ko vam bom predstavil tehnike hipnoze, ki jih lahko takoj implementirate v prakso. 

 • Uvod v hipnozo in samohipnozo

Spoznali boste osnovne koncepte hipnoze in samohipnoze. Spoznali boste, kaj je in kaj ni hipnoza, kaj so miti o hipnozi in tudi kako lahko hipnozo uporabite sami v vašem vsakdanjem življenju. Postali boste veliko bolj pozorni, kako vas okolica hipnotizira in tudi kakšne sugestije dobivate. Razumeli boste, da je čisto vse hipnoza oz. samohipnoza. 

 • Hipnotični fenomeni in hipnotična stanja

Želim, da razumete razliko med alfa, beta, theta, delta in gama možganskimi valovi. Možgansko valovanje, natančneje različne frekvence možganskih valov v človeških možganih merimo v hertzih (Hz) s posebno napravo EEG (elektroencefalograf). Spoznali boste tudi različne hipnotične fenomene in stanja, ki jih lahko dosežete s hipnozo. 

 • Struktura hipnoze in samohipnoze

V obliki praktične demonstracije boste spoznali 7 korakov, ki jih morate izvesti za učinkovito hipnozo oz. samohipnozo. Na začetku, ko se hipnoze oz. samohipnoze šele učite, je pomembno, da upoštevate strukturo, s katero boste pri sebi ali pri drugih dosegali globlja trans stanja. Z vajo in poglabljanjem znanja, bo teh 7 korakov za izvajanje hipnoze oz. samohipnoze postalo nezavedna kompetenca. Spoznali boste tudi področja, na katerih lahko omenjeno strukturo uporabite. 

 • Praktičen primer indukcije

Beseda indukcija izhaja iz angleške besede induce, kar pomeni vpostaviti trans. Glavni namen indukcije pri hipnozi oz. samohipnozi je, da z njo zaobidemo t.i. kritični faktor. Kritični faktor je meja med zavednim in nezavednim umom. Služi temu, da nam pomaga zaščititi sebe pred nekoristnimi sugestijami iz okolice, obenem pa nas velikokrat tudi omejuje, da naredimo želene spremembe. Spoznali boste vrste indukcij, ki jih lahko uporabite v svojem življenju in se naučili konkretno praktično indukcijo, ki jo lahko uporabite takoj na sebi ali z njo pomagate drugim. Transformirajte življenje s hipnozo in samohipnozo.

 • Uporaba sider pri hipnozi in samohipnozi

Raziskali bomo uporabo sider v hipnozi in samohipnozi. Sidra so pomembno orodje, s katerim lahko poglobite trans stanja. Spoznali boste, kako lahko sidra uporabite za krepitev pozitivnih sugestij in vzpostavitev novega vedenja. Pogovarjali se bomo o moški in ženski energiji ter kako lahko s pomočjo uporabe sider ter hipnoze oz. samohipnoze izboljšate svojo fleksibilnost pri polarnosti, ki je predpogoj za dobro komunikacijo in dobre odnose tako doma kot v službi. Naučite se sidrati pozitivne občutke in s pomočjo sider nadzirati negativne občutke.

 • Sugestije za spremembo v hipnotičnem stanju

Naučili se boste, kako lahko uporabite hipnozo in samohipnozo za spremembe v vedenju in miselnosti. Skupaj bomo raziskali, kako lahko oblikujete pozitivne sugestije in afirmacije ter jih uporabite za spremembe vašega življenja. Če verjamete v moč misli, če verjamete v zakon privlačnosti, boste lahko na praktičnih primerih spoznali, kako lahko hipnozo oz. samohipnozo uporabite za aktivacijo zakona privlačnosti v želeno smer. Spoznali boste, kako lahko s hipnozo in samohipnozo spreminjate navade, ki so glavni način, kako lahko dosežete želene rezultate v življenju. Dosezite svoje cilje s hipnozo oz. samohipnozo.

 • Poglabljanje hipnoze in globoka trans stanja

Posvetili se bomo naprednim tehnikam hipnoze in samohipnoze, ki omogočajo globoko trans stanje. Skupaj bomo raziskali, kako lahko uporabite te tehnike za globoko sprostitev, povečanje koncentracije in izboljšanje samopodobe. Spoznali boste tudi, kako je lahko hipnoza oz. samohipnoza poslovna priložnost in kako lahko pripravite svoje lastne posnetke zase ali za druge. Naučite se kako vzpostaviti hipnotično stanje in poglobiti trans, v katerem lahko delate globje in trajne spremembe.

Webinar je povsem neobvezujoč in brezplačen. Izkoristite priložnost, da pridobite nova znanja zase oz. da boste z njimi pomagali drugim povsem brezplačno.

Prijavite se!

7-dnevni trening hipnoze povsem brezplačno

Srečujemo se vsak večer od 20.30 do 21.15, ko vam predstavim novo tehniko hipnoze. Vabljeni, da ste z mano v živo, neglede na to ali me spremljate že od prvega dne ali pa ste se prijavili kasneje.

 • Dan 1: Uvod v hipnozo in samohipnozo

Na prvem dnevu boste spoznali osnovne koncepte hipnoze in samohipnoze. Spoznali boste kaj je in kaj ni hipnoza, kaj so miti o hipnozi in tudi kako lahko hipnozo uporabite sami v vašem vsakdanjem življenju. Po tej delavnici boste veliko bolj pozorni, kako vas okolica hipnotizira in tudi kakšne sugestije dobivate. Razumeli boste, da je čisto vse hipnoza oz. samohipnoza. Spoznali boste 5 korakov, kako lahko s hipnozo od problema oz. izziva pridete do želenega rezultata. Večer bomo zaključili s posebno meditacijo, s katero boste lahko globoko in mirno spali.

 • Dan 2: Hipnotični fenomeni in hipnotična stanja

Drugi dan je namenjen temu, da razumete razliko med alfa, beta, theta, delta in gama možganskimi valovi. Možgansko valovanje, natančneje različne frekvence možganskih valov v človeških možganih merimo v hertzih (Hz) s posebno napravo EEG (elektroencefalograf). Spoznali boste tudi različne hipnotične fenomene in stanja, ki jih lahko dosežete s hipnozo. Zaključili bomo s praktično hipnozo, kjer boste spoznali uporabo enega praktičnega hipnotičnega fenomena. Odklenite potencial svojega uma s pomočjo hipnoze.

 • Dan 3: Struktura hipnoze in samohipnoze

V obliki praktične demonstracije boste spoznali 7 korakov, ki jih morate izvesti za učinkovito hipnozo oz. samohipnozo. Na začetku, ko se hipnoze oz. samohipnoze šele učite, je pomembno, da upoštevate strukturo, s katero boste pri sebi ali pri drugih dosegali globja trans stanja. Z vajo in poglabljanjem znanja, bo teh 7 korakov za izvajanje hipnoze oz. samohipnoze postalo nezavedna kompetenca. Spoznali boste tudi področja, na katerih lahko omenjeno strukturo uporabite. Obvladajte umetnost hipnoze oz. samohipnoze.

 • Dan 4: Praktičen primer indukcije

Beseda indukcija izhaja iz angleške besede induce, kar pomeni vpostaviti trans. Glavni namen indukcije pri hipnozi oz. samohipnozi je, da z njo zaobidemo t.i. kritični faktor. Kritični faktor je meja med zavednim in nezavednim umom. Služi temu, da nam pomaga zaščititi sebe pred nekoristnimi sugestijami iz okolice, obenem pa nas velikokrat tudi omejuje, da naredimo želene spremembe. Spoznali boste vrste indukcij, ki jih lahko uporabite v svojem življenju in se naučili konkretno praktično indukcijo, ki jo lahko uporabite takoj na sebi ali z njo pomagate drugim. Transformirajte življenje s hipnozo in samohipnozo.

 • Dan 5: Uporaba sider pri hipnozi in samohipnozi

Peti dan bomo raziskali uporabo sider v hipnozi in samohipnozi. Sidra so pomembno orodje, s katerim lahko poglobite trans stanja. Spoznali boste, kako lahko sidra uporabite za krepitev pozitivnih sugestij in vzpostavitev novega vedenja. Pogovarjali se bomo o moški in ženski energiji ter kako lahko s pomočjo uporabe sider ter hipnoze oz. samohipnoze izboljšate svojo fleksibilnost pri polarnosti, ki je predpogoj za dobro komunikacijo in dobre odnose tako doma kot v službi. Naučite se sidrati pozitivne občutke in s pomočjo sider nadzirati negativne občutke.

 • Dan 6: Sugestije za spremembo v hipnotičnem stanju

Na šestem srečanju se boste naučili, kako lahko uporabite hipnozo in samohipnozo za spremembe v vedenju in miselnosti. Skupaj bomo raziskali, kako lahko oblikujete pozitivne sugestije in afirmacije ter jih uporabite za spremembe vašega življenja. Če verjamete v moč misli, če verjamete v zakon privlačnosti, boste lahko na praktičnih primerih spoznali, kako lahko hipnozo oz. samohipnozo uporabite za aktivacijo zakona privlačnosti v želeno smer. Spoznali boste, kako lahko s hipnozo in samohipnozo spreminjate navade, ki so glavni način, kako lahko dosežete želene rezultate v življenju. Dosezite svoje cilje s hipnozo oz. samohipnozo.

 • Dan 7: Poglabljanje hipnoze in globoka trans stanja

Na zadnjem srečanju se bomo posvetili naprednim tehnikam hipnoze in samohipnoze, ki omogočajo globoko trans stanje. Skupaj bomo raziskali, kako lahko uporabite te tehnike za globoko sprostitev, povečanje koncentracije in izboljšanje samopodobe. Spoznali boste tudi, kako je lahko hipnoza oz. samohipnoza poslovna priložnost in kako lahko pripravite svoje lastne posnetke zase ali za druge. Naučite se kako vzpostaviti hipnotično stanje in poglobiti trans, v katerem lahko delate globje in trajne spremembe.

7-dnevna delavnica je povsem neobvezujoča in brezplačna. Izkoristite priložnost, da pridobite nova znanja zase oz. da boste z njimi pomagali drugim povsem brezplačno.

Prijavite se!

Hipnoza je tehnika stara več tisoč let. Danes hipnozo uporabljajo uspešni športniki, podjetniki, vodje. Uporablja se v medicini, šolstvu, pravu … Uporablja se na vseh področjih, kjer ljudje želijo odlične, nadpovprečne rezultate.

Pohvale zadovoljnih udeležencev

Številni udeleženci naših delavnic so potrdili, da so naša predavanja vrhunska!

"Ko sem vsako noč vizualizirala svoj nastop na Olimpijskih igrah v Pekingu in si predstavljala, kako osvajam svojo medaljo. Takrat se sploh nisem zavedala, kako zelo sem vplivala na svoj podzavestni um, delala samohipnozo, programirala svojo podzavest na uspeh in na to, da sem si priplavala olimpijsko medaljo..." - Sara Isakovič, dobitnica srebrne olimpijske kolajne na Olimpijskih igrah v Pekingu 2008

"Pred delavnico hipnoze je bil moj največji izziv to, da si nisem upala narediti prvega koraka - odpreti svojega podjetja, da bi začela delati nekaj, kar me veseli. Sedaj lahko rečem, da sem odprla svoj popoldanski s. p. in z njim tudi uspešno poslujem. Ponosna sem na odprtje lastnega salona Mentalno telesni wellness, v katerem se moje stranke lahko mentalno in telesno sprostijo. Naredila sem preboj in uspelo mi je z vašo pomočjo, zato velika HVALA vsem vam: tebi Aleksander Šinigoj in tvoji ekipi ter sošolkam in sošolcem Certificiran Praktik Hipnoze 2022! HVALA, HVALA, HVALA!" - Vesna Šegula

"S pomočjo hipnoze sem spoznala, da se s partnerjem ne ujameva več. Odločila sem se, da bova sodelovala samo še poslovno, osebno pa sem želela nekaj več. Nisem si predstavljala, da bom lahko ponovno zaživela polno življenje. Pa sem ga! S pomočjo hipnotičnih tehnik sem premagala strah pred letenjem in se prvič v življenju sama odpravila na letalo, s katerim sem nazadnje letela pred 12 leti, pa še to ne sama. Vse je potekalo tako, kot sem vizualizirala, vzhičena sem bila, navdušena nad potovanjem. Sama sem obiskala sina v Barceloni v času božiča in novega leta. Počutila sem se kot kraljica, ponosna sama nase, kaj sem prvič v svojih 68 letih samostojno dosegla. Sedaj pa novim izzivom naproti!" - Blanka Seliškar

"Spreminja življenje! Lani (2022) sem se udeležil Praktika hipnoze … in že med delavnico sem doživel en ogromen preboj (začel sem nastopati na odru), na koncu leta pa tudi kvantni preboj (spoznal sem ljubezen svojega življenja)! Najlepša hvala Aleksandru Šinigoju in celotni Mastermind družini! Vredno vsakega centa, saj dobiš ogromno več, kot si lahko v sanjah predstavljaš! Takšna je moja izkušnja! Resnično priporočam!" - Damjan Planar

Pridružite se mi na 7-dnevnem hipnotičnem izzivu.

Pridružite se mi v ponedeljek, 29. 5. 2023, ob 20.00.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Z vami bom dr. Aleksander Šinigoj.

Z NLP se ukvarjam že vrsto let. Od leta 2005 sem član ekipe Tony Robbinsa, sprva kot prostovoljec, danes kot Senior Leader. Od leta 2009 sem asistent pri dr. Richard Bandlerju, so-ustanovitelju Nevrolingvističnega programiranja. Sem tudi Master trener, ta naslov si delim z le 30 ljudi na svetu. Do danes sem predaval v 22 državah, na 4 kontinentih.

Zame je moj uspeh v resnici uspeh mojih študentov in mojih udeležencev. Verjamem, da je čisto v vsakem posamezniku ogromno potenciala in možnosti za rast in razvoj.

Na vaše novo življenje.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X