Delavnica je BREZPLAČNA za vse NLP Praktike in Praktike Hipnoze.

Napredne tehnike hipnoze in samohipnoze

Kako upravljati z vašimi mislimi, zavedno delati spremembe na nezavednem?

Obiščite vrhunsko delavnico Napredne tehnike hipnoze in samohipnoze, ki jo organiziramo posebej za udeležence tečaja NLP Praktik in Praktik Hipnoze.

Gre za nadaljevalno in napredno znanje, kjer bomo spoznavali, kako lahko hipnozo še poglobimo, dodamo nove elemente in dosegamo globoka hipnotična stanja.

Izpolnite obrazec in obveščeni boste o prihodnjem terminu delavnice!

Na katerih področjih si želite spremembe?

Z naprednimi tehnikami hipnoze in samohipnoze lahko znanje, ki ste ga pridobili na dosedanjih tečajih poglobite in nadgradite, ga delite tudi z drugimi in implementirate v svoj posel.

Ste za?

Izpolnite obrazec in obveščeni boste o terminu delavnice!

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Prijavite se na brezplačno online delavnico Napredne tehnike hipnoze in samohipnoze, kjer boste spoznali:

Praktik Hipnoze 2021
Praktik Hipnoze MB 2021

Hipnoza je tehnika stara več tisoč let. Danes hipnozo uporabljajo uspešni športniki, podjetniki, vodje. Uporablja se v medicini, šolstvu, pravu, … Uporablja se na vseh področjih, kjer ljudje želijo odlične, nadpovprečne rezultate.

POZOR ...

Cena takšne delavnice je 497 € + DDV – vendar POZOR, ker sem ugotovil, da kdaj pa kdaj vsi potrebujemo malo »goriva« in da je konsistentna nadgradnja znanj bistvenega pomena za to, da konstantno rastete in dosegate rezultate – in to je to, kar si iskreno želim za vas – sem se odločil, da je ta delavnica BREZPLAČNA za vse NLP Praktike in Praktike Hipnoze (vse, ki ste NLP Praktika in Praktika Hipnoze opravili pri nas ali kje drugje). Če ste NLP Praktika ali Praktik Hipnoze opravili drugje, nam prosim pošljite certifikat oz. potrdilo, da lahko na delavnico pridete brezplačno.

Izkoristite torej to izjemno priložnost in se nam pridružite na BREZPLAČNI delavnici

Potek delavnice Napredne tehnike hipnoze in samohipnoze:

Na voljo imate napredni trening hipnoze in samohipnoze povsem brezplačno.

Moč misli – uvod v hipnozo in samohipnozo

Spoznali boste priložnosti, ki vam jih odpira moč nezavednega uma. Izvedeli boste, kaj je hipnoza in samohipnoza ter, kako lahko hipnotične tehnike tudi sami uporabite v svojem življenju.

7 korakov do globoke hipnoze in samohipnoze

Spoznali boste enostaven proces, kako v 7 korakih preidete do globoke hipnoze in samohipnoze ter naredite spremembo v svojem življenju na bolje. Proces hipnoze boste lahko takoj uporabili v svojem življenju.

Praktična uporaba hipnoze in samohipnoze

Spoznali boste, na katerih področjih življenja lahko uporabite hipnozo in kako se spremembe, ki jih naredite s hipnozo in samohipnozo odražajo v vašem vsakdanjem življenju. 

Naredite preboj: Spreminjanje navad, vedenja in rezultatov s hipnozo 

Posvetili se bomo vašemu preboju, kako lahko spremenite svoje navade in vedenja, ki vam nato prinesejo boljše rezultate. Vaš cilj mora biti, da spremenite vedenje s pomočjo hipnoze. Ko boste dnevno, konstantno izvajali želeno vedenje, lahko pričakujete želene rezultate na področju denarja, kariere, odnosov, zdravja, osebne in duhovne rasti itd.

Brezplačno se prijavite, nadgradite znanje hipnoze in samohipnoze in vaše življenje nikoli več ne bo enako kot prej.

Izpolnite obrazec in obveščeni boste o terminu delavnice!

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Z vami bom Aleksander Šinigoj.

Z NLP se ukvarjam že vrsto let. Od leta 2005 sem član ekipe Tony Robbinsa, sprva kot prostovoljec, danes kot Licenciran NLP Master trener. Od leta 2009 sem asistent pri dr. Richard Bandlerju, so-ustanovitelju Nevrolingvističnega programiranja. Naziv Licenciranega NLP Master trenerja si delim z le 30 ljudi na svetu. Do danes sem predaval v 22 državah, na 4 kontinentih.

Zame je moj uspeh v resnici uspeh mojih študentov in mojih udeležencev. Verjamem, da je čisto v vsakem posamezniku ogromno potenciala in možnosti za rast in razvoj.

Na vaše novo življenje.

PRIJAVNICA

Registrirajte se tukaj za BREZPLAČNO VSTOPNICO!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X