Ups, vpis na webinar Napredne tehnike hipnoze in samohipnoze se je žal zaključil, prijava ni več mogoča. Vpišite se na čakalno listo za morebiten termin v prihodnosti.

Webinar je BREZPLAČEN za vse NLP Praktike in Praktike Hipnoze.

Posnetek je na voljo še:

dni
ur
minut

Napredne tehnike hipnoze in samohipnoze

Kako upravljati z vašimi mislimi, zavedno delati spremembe na nezavednem?

Obiščite vrhunski brezplačni webinar Napredne tehnike hipnoze in samohipnoze, ki jo organiziramo posebej za udeležence tečaja NLP Praktik in Praktik Hipnoze.

Gre za nadaljevalno in napredno znanje, kjer bomo spoznavali, kako lahko hipnozo še poglobimo, dodamo nove elemente in dosegamo globoka hipnotična stanja.

Vabljeni k ogledu posnetka brezplačnega webinarja.

Na katerih področjih si želite spremembe?

Z naprednimi tehnikami hipnoze in samohipnoze lahko znanje, ki ste ga pridobili na dosedanjih tečajih poglobite in nadgradite, ga delite tudi z drugimi in implementirate v svoj posel.

Ste za?

Pridružite se mi na brezplačnem webinarju tudi vi!

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Prijavite se na brezplačni webinar Napredne tehnike hipnoze in samohipnoze, kjer boste spoznali:

Praktik Hipnoze 2021
Praktik Hipnoze MB 2021

Hipnoza je tehnika stara več tisoč let. Danes hipnozo uporabljajo uspešni športniki, podjetniki, vodje. Uporablja se v medicini, šolstvu, pravu, … Uporablja se na vseh področjih, kjer ljudje želijo odlične, nadpovprečne rezultate.

POZOR ...

Cena takšnega webinarja je 497 € + DDV – vendar POZOR, ker sem ugotovil, da kdaj pa kdaj vsi potrebujemo malo »goriva« in da je konsistentna nadgradnja znanj bistvenega pomena za to, da konstantno rastete in dosegate rezultate – in to je to, kar si iskreno želim za vas – sem se odločil, da je ta webinar BREZPLAČEN za vse NLP Praktike in Praktike Hipnoze (vse, ki ste NLP Praktika in Praktika Hipnoze opravili pri nas ali kje drugje). Če ste NLP Praktika ali Praktik Hipnoze opravili drugje, nam prosim pošljite certifikat oz. potrdilo, da lahko na webinar pridete brezplačno.

Izkoristite torej to izjemno priložnost in se nam pridružite na BREZPLAČNEM webinarju

Brezplačno se prijavite, nadgradite znanje hipnoze in samohipnoze in vaše življenje nikoli več ne bo enako kot prej.

Pridružite se mi na brezplačnem webinarju tudi vi!

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Z vami bom Aleksander Šinigoj.

Z NLP se ukvarjam že vrsto let. Od leta 2005 sem član ekipe Tony Robbinsa, sprva kot prostovoljec, danes kot Licenciran NLP Master trener. Od leta 2009 sem asistent pri dr. Richard Bandlerju, so-ustanovitelju Nevrolingvističnega programiranja. Naziv Licenciranega NLP Master trenerja si delim z le 30 ljudi na svetu. Do danes sem predaval v 22 državah, na 4 kontinentih.

Zame je moj uspeh v resnici uspeh mojih študentov in mojih udeležencev. Verjamem, da je čisto v vsakem posamezniku ogromno potenciala in možnosti za rast in razvoj.

Na vaše novo življenje.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X