Add a heading (5)

že 3. knjigo v seriji Dobrojutrnic

Dobrojutrnica
Zajtrk za dušo 3

V novi knjigi boste našli

184 navdihujočih misli za dobro jutro

(ki jih še posebej potrebujete v teh negotovih časih)

pasica_misel

V življenju ni naključij.

To, da boste odprli poljubno stran v knjigi
in v njej prebrali točno to,
kar potrebujete v tem trenutku, ni naključje.

Ko je učenec pripravljen, vedno pride učitelj.

Ko je srce odprto, lahko vanj stopi ljubezen.

Odprite um in srce za raziskovanje
in razprite roke spremembam, ki se bodo
začele dogajati v vašem življenju,
ko boste ponotranjili vsebino te knjige.

Najlepše šele prihaja.

Pripravljeni ste.

Spremenite svoje misli in spremenili boste svoj svet in svoje življenje.

Kliknite spodnji gum in si zagotovite svoj izvod knjige

Dobrojutrnica, Zajtrk za dušo 3

Ker iskreno želimo, da tudi vi spremenite
svoje misli in svoje življenje na bolje,
smo za vas pripravili izjemno priložnost …

V trgovini vas čaka nekaj paketov knjig po akcijski ceni!!*

*akcija velja do 31. 10. 2021

Pokukaj v notranjost knjige

Za vse, ki želite pokukati v novo knjigo

Dobrojutrnica, zajtrk za dušo 3

smo (naključno) izbrali 3 dobrojutrnice:

»Vaše misli imajo neverjetno moč. Karkoli mislite dovolj dolgo z močnimi občutki, boste prej ali slej manifestirali v svojem življenju – dobro ali slabo. Vaš zunanji svet je popolna refleksija vašega notranjega sveta. Če bi radi spremenili svoj zunanji svet, začnite z eno samo mislijo. In potem tej misli dodajte še eno misel in še eno misel. Vse te misli bodo ustvarile nove občutke. Novi občutki bodo ustvarili novo vedenje. Novo vedenje bo ustvarilo želene rezultate. Začnite pri vzroku, ne pri posledici.«

Mnenja bralk in bralcev Dobrojutrnic

Bonus:

Znotraj knjige

vas čaka povezava

za prenos brezplačne zgoščenke.

Dr. Aleksander Šinigoj

Pred nekaj manj kot 15 leti je bilo moje življenje na pomembni prelomnici. Takrat mi je zaradi stresa, nezdravega življenja, previsoke telesne teže in negativnega razmišljanja skoraj odpovedalo srce. Ta dan mi bo ostal v spominu vse življenje kot dan, ko sem se ponovno rodil.

Ne vem, ali se vam je kdaj zgodilo, da ste imeli v sebi glas in ga niste poslušali? Kot nekakšen klic? No, tako sem se jaz takrat počutil. Imel sem željo, da bi počel nekaj drugega kot to, za kar sem se šolal, vendar sem ta glas sprva skušal preslišati. Po glavi so mi rojili pomisleki: »Kaj si bodo drugi mislili?«, »Le kdo bo hotel mene poslušati?«.

Ko pa sem ležal v bolnišnici, je bil ta notranji glas tako močan, da sem ga moral slišati. Sprva sem bil nekoliko izgubljen, saj nisem vedel, kje in kako začeti. Po naključju sem se udeležil enodnevne delavnice z Brian Tracyjem. Danes vem, da ni naključij. Postavil sem si 10 ciljev in čisto vse dosegel. Ne samo dosegel, presegel.

Danes sem avtor 8 knjig, tako v slovenskem kot v angleškem jeziku.  Od leta 2005 sem član ekipe Tony Robbinsa, sprva kot prostovoljec, danes kot Senior Leader. Od leta 2009 sem tudi asistent pri dr. Richard Bandlerju, so-ustanovitelju Nevrolingvističnega programiranja. Pohvalim se lahko tudi z nazivom Master trener, ki si ga deli z le 30 ljudi na svetu.
Do danes sem predaval v 22 državah, na 4 kontinentih. Vsako leto organiziram več kot 15 delavnic, preko katerih pomagam udeležencem da tudi oni dosežejo svoje cilje.

Zame je moj uspeh v resnici uspeh mojih študentov in mojih udeležencev. Ker spremljam njihova življenja, vem, da ima moje življenje smisel, da jih spominjam na to, da so srečni.

Vabim vas, da se mi pridružite na tej misiji in poslanstvu tudi vi.

Na vaše novo življenje.