.

"UTRINKI IZ PREDAVANJ IN ŽIVLJENJA DR. ALEKSANDRA ŠINIGOJA ...

V nadaljevanju si lahko ogledate fotografske utrinke iz predavanj dr. Aleksandra Šinigoja doma in po svetu. Več utrinkov pa si lahko ogledate tudi na Facebook strani Mastermind Akademije. Spremljajte nas!

.

Skupinski utrinki 2018

Nekaj skupinskih utrinkov Mastermind Akademije iz leta 2018. Navdušeni nasmehi udeležencev pričajo o kvaliteti predavatelja in delavnic:

.

Aleksander Šinigoj na Kitajskem

Spodaj si lahko ogledate kako samozavestno in navdušeno je dr. Aleksander Šinigoj zavzel oder na Kitajskem:

.

Premagujemo strahove 2018

Nekaj utrinkov premagovanja strahov na poti do cilja iz leta 2018. Navdušeni nasmehi udeležencev pričajo o uspešno o(s)pravljenih strahovih:

.

Dr. Aleksander Šinigoj v svojem elementu

Spodaj si lahko ogledate nekaj utrinkov iz predavanj in delavnic, ki jih dr. Aleksander Šinigoj z navdušenjem vodi. Nasmehi in zavzetost udeležencev pričajo o kvaliteti predavatelja in delavnic:

.

Utrinki iz delavnic NLP Praktik (julij) in NLP Mojster Praktik (april) 2018

Nekaj ‘maturantskih’ utrinkov iz delavnic Certificiran in licenciran NLP Praktik in NLP Mojster Praktik, ki sta potekali v aprilu in juliju 2018. Navdušeni nasmehi udeležencev govorijo zase:

.

Motivacijske za lepši dan

Dr. Aleksander Šinigoj je na svojih predavanjih poln dobrih, življenjskih nasvetov. Preberite si nekaj motivacijskih misli za lepši dan:

... POSTANITE TUDI VI DEL TE ČUDOVITE ZGODBE."

Aleksander Šinigoj

Pišite mi. Kako vam lahko pomagam?

Imate specifično vprašanje? Potrebujete spodbudo pri prvih korakih v pravo smer - smer boljše prihodnosti? Veselim se vašega sporočila.

Podjetje: ZEMA d.o.o.,
Davčna številka: SI14778386

Mednarodni prehod 2A, Vrtojba
5290 Šempeter pri Gorici

Tel: + 386 (0) 5 338 48 57
[email protected]