Ups, vpis na brezplačno 4-dnevno delavnico Hipno Diploma se je žal zaključil.
Vpišite se na čakalno listo za morebiten termin v prihodnosti.

Naučite se hipnoze in samohipnoze na 4-dnevni brezplačni online delavnici!

dni
ur
minut
sekund

do naslednje delavnice

Hipno Diploma za osebno in poslovno transformacijo

Kaj če bo vaše življenje čez eno leto popolnoma enako kot zdaj?

Bi to za vas bilo OK, ali bi si želeli, da so stvari drugačne?

Danes je lahko za vas povsem običajen dan.

Lahko pa je odločilen trenutek. Trenutek, ko nehate čakati, da se bo nekaj spremenilo … in začnete ustvarjati svoje življenje po svojih merilih.

Bodite prvi obveščeni o naslednjem terminu delavnice.

Na katerih področjih si želite spremembe?

S hipnozo in samohipnozo boste končno imeli čisto vsak dan na voljo preizkušeno orodje za spremembo in programiranje vašega uma. Orodje, nad katerim imate VI sami popoln nadzor. Orodje, ki deluje tudi medtem ko spite. Orodje nad katerim boste navdušeni, ko ga boste podrobno spoznali.

Ste za?

Bodite prvi obveščeni o naslednjem terminu delavnice.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Na brezplačni delavnici boste spoznali:

hipnoza 2022 mb

Ko spremenite svoje vedenje, se spremenijo rezultati, ki jih dobivate! Hipnoza je najbolj trajno in globoko orodje za spreminjanje vedenja in vzorcev.

Bodite prvi obveščeni o naslednjem terminu delavnice.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

4-dnevni trening hipnoze povsem brezplačno

Delavnica bo potekala v spodaj navedenih terminih, vsakič od 20.00 do predvidoma 21.30, skupaj kar 6 ur treninga hipnoze in samohipnoze povsem brezplačno

Spoznali bomo:

Dan 1: Moč misli – uvod v hipnozo in samohipnozo

Spoznali boste priložnosti, ki vam jih odpira moč nezavednega uma. Izvedeli boste, kaj je hipnoza in samohipnoza ter kako lahko hipnotične tehnike tudi sami uporabite v svojem življenju.

Dan 2: 7 korakov do globoke hipnoze in samohipnoze

Enostaven proces, kako v 7 korakih preidete do globoke hipnoze in samohipnoze ter naredite spremembo v svojem življenju na bolje. Proces hipnoze boste lahko takoj uporabili v svojem življenju.

Dan 3: Praktična uporaba hipnoze in samohipnoze

Predstavil vam bom vsa področja življenja, na katerih lahko uporabite hipnozo in kako se spremembe, ki jih naredite s hipnozo in samohipnozo odražajo v vašem vsakdanjem življenju. 

Dan 4: Naredite preboj – Spreminjanje navad, vedenja in rezultatov s hipnozo 

Posvetili se bomo vašemu preboju, kako lahko spremenite svoje navade in vedenja, ki vam nato prinesejo boljše rezultate. Vaš cilj mora biti, da spremenite vedenje s pomočjo hipnoze. Ko boste dnevno, konstantno izvajali želeno vedenje, lahko pričakujete želene rezultate na področju denarja, kariere, odnosov, zdravja, osebne in duhovne rasti itd.

Pridružite se mi na 4-dnevni brezplačni online delavnici!

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Hipnoza je tehnika stara več tisoč let. Danes hipnozo uporabljajo uspešni športniki, podjetniki, vodje. Uporablja se v medicini, šolstvu, pravu, … Uporablja se na vseh področjih, kjer ljudje želijo odlične, nadpovprečne rezultate.

Pohvale zadovoljnih udeležencev

Številni udeleženci naših delavnic so potrdili, da so naša predavanja vrhunska!

"Moje počutje je odlično. Z delom na sebi in z vero vase postajam drugačna. Sebi sem dosti bolj všeč. Glede odnosov...ma z otroki še vedno "bijem" bitke, na dolgi rok pa vem, da smo skupaj na pravi poti. Nasploh pa so odnosi največji izziv zame. V enih situacijah odreagiram tako, da sem ponosna sama nase, v drugih bi lahko drugače, ampak ravnam tako, kot v tistem trenutku znam in zmorem. Kar se tiče kariere ..., ko sem bila na izobraževanju, sem bila brez službe. Kmalu po zaključku, sem dobila službo 🙂. Nisem sigurna, če bom tukaj ostala, ker so spremembe moja edina konstanta. Zdravje je pa odlično. Hvaležnost, radost, spoštovanje sebe in drugih, delajo čudeže. Hipnozo delam tako sebi kot domačim, meni je ta način že od nekdaj blizu in če bi lahko, bi vse skupaj ponovila." - Biljana

"To je bila ena izmed najboljših naložb v mojem življenju. Hvaležna Aleksandru in celi ekipi za tečaj. Postala sem samozavestnejša, v sebi nosim neizmerljiv mir, ljubezen in sočutje. V napetih situacijah ostajam mirna, presodna. Zvečer, ob poslušanju hipnotičnih zgoščenk, hitreje zaspim in se zbudim spočita. Ker delam z otroki, sem poskusila nekaj zanimivosti hipnoze tudi v razredu. Otroci so bili navdušeni. Postali so mirnejši, navezali smo pristnejše odnose. Veselim se delavnice v živo. Rada bi čimprej tudi nadgradila znanje z mojstrom hipnoze. Moja mantra je: KAR DELAM, DELAM S PREPROSTOSTJO IN STRASTJO TER LJUBEZNIJO! Hvaležna, da sem vas spoznala." - Mojca Obreza

Za delavnico Praktik hipnoze sem se odločila, ker sem potrebovala spremembo. Nekaj zase. Na koncu me je rešila pred kompletnim zlomom. Namreč, mama je hudo zbolela in sem zanjo skrbela leto in pol. S pridobljenim znanjem sem uspešno našla v sebi moč ter ravnovesje, da sem uspela preživeti zame težko obdobje. Ravnovesje sem našla v vsakodnevni samohipnozi in v pisanju. Končno verjamem vase, v svojo moč, sposobnost, znanje. Tako sem izdala lani mojo prvo ilustrirano knjigo za osebnostno rast, ki ima dve darili, meditacijo za otroke in pobarvanko. Druga knjiga pride te dni iz tiskarne, tretja knjiga je v ilustraciji in pripravi za tisk. Smaragdna knjigica je v delu, v njej pa bo glavna oseba dekle, ki sem jo spoznala na tej delavnici hipnoze, dogajala pa se bo na reki Soči. Vztrajnost, vera vase in orodja...so najboljša tabletka za svetlo prihodnost. - Ksenija Bažon

"V lanskem poletju sem pričela z masterclassi Ključ do glasu, vpisani spremljajo moj tečaj za vokal. Znotraj tečaja uporabljam tudi NLP tehnike in hipnozo in moram reči, da dela čudeže. Spomnim se, ko sem komaj prvi dan preživela s svojimi učenci, izvedli smo hipnozo, vaje za dihanje, vaje za avtentičnost glasbenega izraza in drugo. Večer po prvem učnem dnevu je imel eden od učencev koncert. S samohipnozo in nlp tehnikami sva že v enem dnevu dosegla rezultat - ni imel treme na odru, pravzaprav je zelo užival in nenazadnje - preko svojega glasu je izražal samega sebe skozi svojo edinstveno zgodbo. Klical me je sredi noči in z navdušenjem vzkliknil: »Deluje!«" - Tinkara Kovač

Brezplačno se prijavite, spoznajte hipnozo in samohipnozo in vaše življenje nikoli več ne bo enako kot prej.

Bodite prvi obveščeni o naslednjem terminu delavnice.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Z vami bom Aleksander Šinigoj.

Z NLP se ukvarjam že vrsto let. Od leta 2005 sem član ekipe Tony Robbinsa, sprva kot prostovoljec, kasneje kot Senior Leader in od leta 2020 kot Trener (edini trener pri Tony Robbinsu iz Slovenije). Od leta 2009 sem asistent pri dr. Richard Bandlerju, so-ustanovitelju Nevrolingvističnega programiranja. Sem tudi Licenciran NLP Master trener, naziv, ki si ga delim z le 30 ljudmi na svetu. Do danes sem predaval v 22 državah, na 4 kontinentih.

Zame je moj uspeh v resnici uspeh mojih študentov in mojih udeležencev. Verjamem, da je čisto v vsakem posamezniku ogromno potenciala in možnosti za rast in razvoj.

Na vaše novo življenje.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X