Kako najti stranke za coaching in predavanja?

Bi radi postali coachi? 100K+ Coaching Masterclass je edini tovrstni program v Sloveniji in svetu, kjer se boste naučili, kako postaviti vaš coaching posel in kako vaše znanje spremeniti v EUR. 

Brezplačni webinar: 14. september 2020, ob 20.00

Želim se prijaviti!
Smiljan Mori Tomaž Gorec Petra Škarja Aleksander Šinigoj

Kako najti stranke za coaching in predavanja?

Bi radi postali coachi?

Vas zanima, kako bi zgradili vaš coaching posel? Bi radi povečali vaš promet s coachingi od 0 do 100.000 EUR in več?

Vas zanima, kako ovrednotiti vaše coaching delo? Bi radi delali skupinski coaching, poslovni coaching, life coaching? 

Bi radi zgradili avtomatiziran coaching program s katerim boste lahko pomagali vašim strankam in služili denar tudi medtem ko spite?

Tier Coaching Masterclass je edini tovrstni program v Sloveniji in svetu, kjer se boste naučili, kako postaviti vaš coaching posel in kako vaše znanje spremeniti v €.

Brezplačni webinar bo potekal v ponedeljek, 14.9., ob 20.00.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost.

Na webinarju se boste naučili in praktično delali na naslednjih področjih:

zmagovalni mindset za coache,

100k EUR in več s pomočjo coachinga,

coaching posel – kako ga postaviti in kako ga povečati,

pozicioniranje in unique selling proposition (USP),

marketing in 5 nivojev coachinga (5 Tier coaching),

monetizacija posla.

Tier Coaching Masterclass je edini tovrstni program v Sloveniji in svetu, kjer se boste naučili, kako postaviti vaš coaching posel in kako vaše znanje spremeniti v EUR.

Kmalu bo 10 let od kar sem že asistent pri dr. Richard Bandlerju, so-ustanovitelju NLP. 13 leto (z nekaj pavze vmes) sem tudi prostovoljec pri Anthony Robbinsu, zaradi svojega truda in prispevka sem napredoval in postal Senior Leader. Sodeloval sem s številnimi svetovnimi imeni na področju coachinga in predavateljstva. Predvsem pa sem se iz lastnih izkušenj naučil, kako coaching posel in kako predavateljski posel postaviti iz 0. Vse kar sem se naučil pri dr. Bandlerju, pri Tony Robbinsu, pri vrhunskih mentorjih in coachih iz vsega sveta bom sedaj delil z vami. Ni treba, da delate iste napake, ki sem jih jaz naredil na začetku, predvsem bi rad, da hitreje pridete sami do cilja, do rezultata.

Komu je webinar namenjen: Webinar je namenjen vsem, ki že imate nekaj predznanja vsaj iz 1 izmed naslednjih področij: NLP, hipnoze, coachinga, theta healinga, reiki, masaže, terapije itd. Če ste do sedaj bili že vsaj na 1 delavnici ali webinarju s področja osebnostne rasti, potem je webinar za vas.

Komu webinar ni namenjen: Če še niste obiskali nobene delavnice ali webinarja s področja osebnostne rasti, potem webinar ni za vas. Webinar tudi ni za vas, če niste pripravljeni res intenzivno delati in stopiti na trg ter se predstaviti javnosti.

Pohvala

Brezplačni webinar bo potekal v ponedeljek, 14.9., ob 20.00.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost.

Pohvale zadovoljnih udeležencev

Številni udeleženci naših delavnic so potrdili, da so naša predavanja vrhunska!

PRIJAVNICA

Registriraj se tukaj za BREZPLAČNO VSTOPNICO!