Pridružite se vaši novi družini, družini pozitivno naravnanih, energičnih in ciljno usmerjenih posameznikov, ki delujejo za vas in zaradi vas. V našem okolju vzpostavljamo prostor, kjer je vsak posameznik dragocen in kjer lahko vsak prispeva k skupnemu uspehu. Vsak dan se trudimo, da bi bili boljši, in s tem omogočamo, da se tudi vi vsak dan razvijate, rastete in napredujete.

Vabljeni, da z novo družino naredite kvantni preskok v življenju in stopite na pot uspeha. Skupaj bomo presegali meje, preizkušali nove stvari in ustvarjali močne in trajne vezi. Pridružite se nam in izkoristite priložnost, da se potopite v svet osebne in poslovne rasti.

Kaj počnemo?

Naš glavni cilj so uspehi in rezultati naših strank, do katerih jim pomagamo z delavnicami za osebno in poslovno rast. Naša misija je podpreti posameznike in podjetja, da izkoristijo svoj polni potencial in dosežejo svoje sanje. S pomočjo našega celostnega pristopa in inovativnih metod dela bomo skupaj presegli vsa pričakovanja.

Torej, če se želite pridružiti ekipi, ki nenehno stremi k izboljšavam, razvoju in rasti, potem je Mastermind Akademija pravo mesto za vas. Pridružite se nam in skupaj bomo pisali zgodbo uspeha!

Naša vizija

V Mastermind Akademiji nas navdihuje vizija, da postanemo vodilno globalno podjetje za osebno in poslovno rast

Naš cilj je, da naše izobraževalne vsebine in programi ne samo navdihujejo, ampak tudi bistveno izboljšujejo življenja ljudi po vseh 195 državah sveta

Zasledujemo sanje, da bi pustili trajen in pozitiven odtis na svetu, s čimer bomo življenje na našem planetu naredili še lepše.

Naše vrednote

ODLIČNOST

V vsakem projektu, v katerem smo vpleteni, stremimo k izjemnosti. Naša odličnost ni samo v rezultatih, ampak tudi v procesu - v načinu, kako pristopamo k svojemu delu, se odzivamo na izzive in sodelujemo kot ekipa.

POŠTENOST

Ohranjamo integriteto in poštenost v vsem, kar počnemo. Smo iskreni, odkriti in pošteni do sebe ter do ljudi, s katerimi sodelujemo. Naša dejanja se vedno ujemajo z našimi besedami, kar ustvarja okolje zaupanja in spoštovanja.

IZBOLJŠEVANJE

Neprestano nadgrajujemo svoje znanje in postajamo boljši vsak dan. Sprejemamo izzive in priložnosti za učenje kot del naše poti k izboljšanju. Presegamo pričakovanja strank, kar je dokaz naše zavezanosti k izboljšanju. Z nenehnim izboljševanjem bi radi postali št. 1 na svetu.

REZULTATI

Naša strast do uspeha naših strank se kaže v naši predanosti doseganju izjemnih rezultatov. Smo osredotočeni na zagotavljanje vrednosti in vse, kar počnemo, je usmerjeno k doseganju učinkovitih in merljivih rezultatov za naše stranke.

SODELOVANJE

Verjamemo, da je moč v skupinskem delu. Skupaj lahko dosežemo več, kot lahko kdorkoli sam. Sodelovanje nam omogoča izmenjavo idej, združevanje različnih spretnosti in sodelovanje za skupne cilje.

INOVATIVNOST

Spodbujamo inovativnost in ustvarjalnost. Sprejemamo in izkoristimo priložnosti za nove in boljše načine izpolnjevanja potreb naših strank.

Zakaj izbrati nas?

#1 Priložnost za osebno rast in karierni razvoj

Pri nas vam ni samo zagotovljena služba, ampak tudi obsežna priložnost za učenje, rast in karierni razvoj. Skupaj bomo oblikovali osebni razvojni načrt, ki bo podprl vaše cilje in ambicije, ne le znotraj podjetja, ampak tudi v širši karieri. Podpiramo učenje in nenehno izboljševanje tako posameznikov kot celotne ekipe.

#2 Energija in dinamika

Ustvarjamo okolje, ki združuje pozitivno energijo in dinamiko. Naša ekipa je polna entuziastičnih in ambicioznih sodelavcev, ki si ne prizadevajo le za lastni uspeh, ampak tudi za uspeh celotne ekipe. Skupaj slavimo dosežke in se učimo iz izzivov. Odločeni smo, da postanemo najboljši na svetu na področju, ki ga pokrivamo.

#3 Podpora ekipe

Biti del naše ekipe pomeni biti del skupnosti talentiranih in visoko motiviranih marketinških superjunakov. Tu si medsebojno pomagamo, delimo znanje in izkušnje ter skupaj uživamo tako v uspehu kot v sproščenih trenutkih. Pri nas ne boste nikoli sami – imeli boste ekipo, ki vam bo vedno stala ob strani.

#4 Nagrada

Naša želja je, da vsi sodelavci, ki delajo z nami, prejemajo nadpovprečne nagrade za svoj prispevek. Nagrade se ne izražajo zgolj v finančni obliki, ampak tudi v obliki navdušujočih team building izkušenj in neprecenljivih priložnosti za pridobivanje novih znanj ter osebno rast. Stremimo k temu, da vsak posameznik občuti, da je njegov prispevek cenjen in nagrajen.

#5 Pozitivnost

V našem kolektivu gojimo pozitivno vzdušje. Naša ekipa je polna sodelavcev, ki so ne le profesionalni in predani, ampak tudi pozitivni in zabavni. Stremimo k temu, da se vsak član naše ekipe vsak dan vrača domov z nasmeškom na ustih in občutkom zadovoljstva. To dosežemo z ustvarjanjem okolja, kjer prekipevajo iskrive ideje, kjer se sliši smeh, kjer je prostor za igrivost in kjer se na različne situacije zna pogledati z lahkotno, zabavno perspektivo. Naš cilj je, da je delo z nami vedno nekaj, česar se veselite, nekaj, kar vam daje energijo, ne samo za delo, ampak tudi za življenje.

AKTUALNI RAZPISI

V sklopu naše dolgoročne vizije načrtujemo konkretno širitev. Imejte v mislih, da smo zaradi velikega števila povpraševanj v čakalni vrsti nekoliko bolj obremenjeni. Zato, če ste zainteresirani, ne čakajte na “jutri” – oddajte svojo prijavo čim prej.

CONTENT WRITER

V našem podjetju iščemo content writerje in copywriterje, ki odlično obvladajo slovenščino in angleščino ter so strastni do pridobivanja novega znanja na področju osebne ter poslovne rasti.

COPYWRITER

V našem podjetju iščemo talentirane copywriterje, ki odlično obvladajo slovenščino in angleščino ter so navdušeni nad ustvarjanjem prodajnih besedil, ki bodo prepričala našo ciljno publiko.

WORDPRESS MANAGER

V našem podjetju iščemo sposobnega WordPress Managerja, ki obvlada tako slovenščino kot angleščino in ima strast do spletnega razvoja in upravljanja spletnih strani.

FUNNEL BUILDER

V našem podjetju iščemo ustvarjalnega in tehnično podkovanega Funnel Builderja, ki odlično obvlada slovenščino in angleščino ter ima strast do ustvarjanja prodajnih poti in optimizacije konverzij.

FACEBOOK ADS MANAGER

V našem podjetju iščemo zavzetega in analitično naravnanega Facebook Ads Managerja, ki odlično obvlada slovenščino in angleščino ter ima strast do digitalnega marketinga in analitike.

KAKO SE PRIJAVIM?

Za komunikacijo glede prijave na mesto v naši ekipi te vabimo, da klikneš na enega od spodnjih gumbov, odvisno na katero delovno mesto se prijavljaš in izpolniš vprašalnik, ki te čaka s klikom na ta gumb.

Če te pa še kaj dodatno zanima, nam lahko pišeš na elektronski naslov [email protected].

Če bomo prepoznali, da si primerno kandidat/ka na podlagi oddanega vprašalnika, te bo v najkrajšem možnem času kontaktiral nekdo iz naše pisarne.

Rok za prijavo na razpise ni določen, vendar ti priporočamo, da nam svojo prijavo pošlješ čim prej (idealno v roku dveh dni od branja te strani). V preteklosti smo zaradi velikega zanimanja hitro zapolnili razpoložljiva mesta in posledično omejili dostop do te spletne strani. Zato je pomembno, da se čim prej prijaviš, da se zagotoviš priložnost za sodelovanje.

OPISI DELOVNIH MEST

CONTENT WRITER

V našem podjetju iščemo content writerje in copywriterje, ki odlično obvladajo slovenščino in angleščino ter so strastni do pridobivanja novega znanja na področju osebne ter poslovne rasti. 

Iščemo osebo, ki je spretna v tipkanju in je proaktivna, ne potrebuje stalnega nadzora in je sposobna samostojno opravljati delo. Če zmoreš preživeti cel dan za računalnikom, brez težav slediš zastavljenim rokom in jih redko zamudiš, potem je to priložnost zate.

Vrednotimo posameznike, ki so pripravljeni prevzeti odgovornost za doseganje rezultatov in ki so osredotočeni na dolgoročno sodelovanje (več let). Če si učinkovit/-a pri delu z računalnikom in iščeš dolgoročno sodelovanje, potem te vabimo, da se prijaviš in postaneš del naše ekipe.

Tvoja ključna naloga bo razvijanje zanimivih in vsebinsko bogatih vsebin, ki bodo pritegnile in navdušile našo ciljno publiko. Iščemo osebo, ki je seznanjena (ali se želi poglobljeno seznaniti) z različnimi pristopi in tehnikami na področju osebne rasti in duhovnosti, vključno s zakonom privlačnosti, hipnozo, NLP in coachingom.

Poleg tega boš imel/a priložnost sodelovati pri oblikovanju in razvijanju novih programov, tečajev in delavnic, ki bodo vplivali na izboljšanje kakovosti življenja naših strank. Tvoja sposobnost raziskovanja, pisanja in izražanja kompleksnih idej na preprost in dostopen način bo ključnega pomena.

Če imaš izkušnje in veselje do pisanja o temah, ki se nanašajo na osebno rast in razvoj, te vabimo, da se pridružiš naši dinamični ekipi.

Delo in odgovornosti:

Od tebe pričakujemo natančnost, zanesljivost in samozavest pri sprejemanju odločitev. Z vsakim dnem boš prevzel/a več odgovornosti, saj si želimo graditi na posameznikih, ki so pripravljeni prevzeti vodilne vloge in se aktivno angažirajo v svojem delu.

COPYWRITER

V našem podjetju iščemo talentirane copywriterje, ki odlično obvladajo slovenščino in angleščino, ter so navdušeni nad ustvarjanjem prodajnih besedil, ki bodo prepričala našo ciljno publiko.

Če si oseba, ki je hitra na tipkovnici, proaktivna, sposobna samostojnega dela in zmoreš delati brez stalnega nadzora, potem je to priložnost zate. Iščemo tiste, ki lahko brez težav sledijo rokom, redko zamujajo in so sposobni prevzeti odgovornost za doseganje rezultatov. Če te zanima dolgoročno sodelovanje (več let) in si učinkovit/-a pri delu z računalnikom, te vabimo, da se prijaviš in postaneš del naše ekipe.

Tvoja glavna naloga bo ustvarjanje prepričljivih prodajnih besedil, ki bodo pritegnila in navdušila našo ciljno publiko. Iščemo osebo, ki se želi poglobiti v različne pristope in tehnike osebnega razvoja, vključno z zakonom privlačnosti, hipnozo, NLP in coachingom.

Poleg tega boš imel/a priložnost sodelovati pri oblikovanju in razvijanju prodajnih strani, oglasov in drugih marketinških vsebin, ki bodo prispevali k rasti našega podjetja. Tvoja sposobnost raziskovanja, pisanja in preprostega izražanja kompleksnih idej v prodajno usmerjen način bo ključnega pomena.

Če imaš izkušnje in veselje do pisanja prodajno usmerjenih besedil, te vabimo, da se pridružiš naši dinamični ekipi.

Delo in odgovornosti:

V našem podjetju je predanost in trud ključnega pomena. Ne iščemo posameznikov, ki se skrivajo za svojim delom, ampak tistih, ki so pripravljeni stopiti v ospredje. Vsak korak je pomemben in vsak član ekipe je ključen za naš uspeh.

Od tebe pričakujemo natančnost, zanesljivost in samozavest pri sprejemanju odločitev. Z vsakim dnem boš prevzel/a več odgovornosti, saj si želimo graditi na posameznikih, ki so pripravljeni prevzeti vodilne vloge in se aktivno angažirajo v svojem delu.

WORDPRESS MANAGER

V našem podjetju iščemo sposobnega WordPress Managerja, ki obvlada slovenščino in angleščino, ter ima strast do spletnega razvoja in upravljanja spletnih strani.

Če si hitra, proaktivna oseba, ki ne potrebuje stalnega nadzora, je to priložnost zate. Iščemo posameznike, ki so sposobni slediti rokom, jih redko zamujajo in so pripravljeni prevzeti odgovornost za doseganje rezultatov. Če si učinkovit/-a pri delu z računalnikom in te zanima dolgoročno sodelovanje (več let) v dinamičnem okolju, te vabimo, da se prijaviš in postaneš del naše ekipe.

Tvoja ključna naloga bo upravljanje in vzdrževanje naših WordPress spletnih strani, ki bodo služile kot temelj za našo digitalno prisotnost. Iščemo osebo, ki ima izkušnje z WordPressom, razume kako deluje spletno gostovanje, SEO in ima dobro razumevanje spletne varnosti.

Poleg tega boš imel/a priložnost sodelovati pri ustvarjanju in razvijanju novih spletnih strani, optimizaciji hitrosti, programiranju zahtevanih funkcionalnosti in implementaciji novih tehnologij, ki bodo pomagale našemu podjetju rasti. Tvoja sposobnost hitrega učenja, reševanja tehničnih izzivov in natančnega dela bo ključnega pomena.

Če imaš izkušnje in veselje do dela z WordPressom in spletnim razvojem, te vabimo, da se pridružiš naši dinamični ekipi.

Delo in odgovornosti:

V našem podjetju je predanost in trud ključnega pomena. Ne iščemo posameznikov, ki se skrivajo za svojim delom, ampak tistih, ki so pripravljeni stopiti v ospredje. Vsak korak je pomemben in vsak član ekipe je ključen za naš uspeh.

Od tebe pričakujemo natančnost, zanesljivost in samozavest pri sprejemanju odločitev. Z vsakim dnem boš prevzel/a več odgovornosti, saj si želimo graditi na posameznikih, ki so pripravljeni prevzeti vodilne vloge in se aktivno angažirajo v svojem delu.

FUNNEL BUILDER

V našem podjetju iščemo ustvarjalnega in tehnično podkovanega Funnel Builderja, ki odlično obvlada slovenščino in angleščino, ter ima strast do ustvarjanja prodajnih poti in optimizacije konverzij.

Če si hitro učeč/-a, proaktiven/-na, ne potrebuješ stalnega nadzora in znaš učinkovito slediti rokom, potem je to priložnost zate. Iščemo posameznike, ki so pripravljeni prevzeti odgovornost za doseganje rezultatov in iščejo dolgoročno sodelovanje (več let). Če si tehnično spreten/-a, imaš dobro razumevanje prodajnih procesov in digitalnega marketinga, te vabimo, da se prijaviš in postaneš del naše ekipe.

Tvoja glavna naloga bo načrtovanje, oblikovanje in izvajanje prodajnih lijakov, ki bodo optimizirali našo prodajno strategijo. Iščemo osebo, ki je seznanjena z različnimi platformami za gradnjo lijakov, razume princip digitalnih prodajnih poti in ima sposobnost merjenja in analiziranja rezultatov.

Poleg tega boš sodeloval/a pri strategiji trženja, optimizaciji konverzij, testiranju in izboljšanju prodajnih poti. Tvoja analitična spretnost, ustvarjalnost in zmožnost reševanja izzivov bodo ključnega pomena.

Če imaš izkušnje in veselje do dela z digitalnim marketingom, oblikovanjem prodajnih poti in optimizacijo konverzij, te vabimo, da se pridružiš naši dinamični ekipi.

Delo in odgovornosti:

V našem podjetju je predanost in trud ključnega pomena. Ne iščemo posameznikov, ki se skrivajo za svojim delom, ampak tistih, ki so pripravljeni stopiti v ospredje. Vsak korak je pomemben in vsak član ekipe je ključen za naš uspeh.

Od tebe pričakujemo natančnost, zanesljivost in samozavest pri sprejemanju odločitev. Z vsakim dnem boš prevzel/a več odgovornosti, saj si želimo graditi na posameznikih, ki so pripravljeni prevzeti vodilne vloge in se aktivno angažirajo v svojem delu.

FACEBOOK ADS MANAGER

V našem podjetju iščemo zavzetega in analitično naravnanega Facebook Ads Managerja, ki odlično obvlada slovenščino in angleščino, ter ima strast do digitalnega marketinga in analitike.

Če si hitro učeč/-a, proaktiven/-na, ne potrebuješ stalnega nadzora in znaš učinkovito slediti rokom, potem je to priložnost zate. Iščemo posameznike, ki so pripravljeni prevzeti odgovornost za doseganje rezultatov in iščejo dolgoročno sodelovanje (več let). Če imaš dobro razumevanje Facebook oglaševanja, analitike in si zainteresiran/-a za optimizacijo oglaševalskih kampanj, te vabimo, da se prijaviš in postaneš del naše ekipe.

Tvoja glavna naloga bo načrtovanje, izvajanje in optimizacija Facebook oglaševalskih kampanj. Iščemo osebo, ki je dobro seznanjena s Facebook Ads Managerjem, ima razumevanje za ciljanje občinstva in zna analizirati ter optimizirati oglaševalske kampanje.

Poleg tega boš sodeloval/a pri razvoju oglaševalske strategije, analiziranju rezultatov in identificiranju priložnosti za izboljšanje. Tvoja sposobnost analiziranja podatkov, reševanja izzivov in iskanja kreativnih rešitev bo ključnega pomena.

Če imaš izkušnje in veselje do dela z digitalnim oglaševanjem, razumevanjem občinstva in optimizacijo oglaševalskih kampanj, te vabimo, da se pridružiš naši dinamični ekipi.

Delo in odgovornosti:

V našem podjetju je predanost in trud ključnega pomena. Ne iščemo posameznikov, ki se skrivajo za svojim delom, ampak tistih, ki so pripravljeni stopiti v ospredje. Vsak korak je pomemben in vsak član ekipe je ključen za naš uspeh.

Od tebe pričakujemo natančnost, zanesljivost in samozavest pri sprejemanju odločitev. Z vsakim dnem boš prevzel/a več odgovornosti, saj si želimo graditi na posameznikih, ki so pripravljeni prevzeti vodilne vloge in se aktivno angažirajo v svojem delu.

KAKO SE PRIJAVIM?

Za komunikacijo glede prijave na mesto v naši ekipi te vabimo, da klikneš na enega od zgornjih gumbov, odvisno na katero delovno mesto se prijavljaš in izpolniš vprašalnik, ki te čaka s klikom na ta gumb.

Če te pa še kaj dodatno zanima, nam lahko pišeš na elektronski naslov [email protected].

Če bomo prepoznali, da si primerno kandidat/ka na podlagi oddanega vprašalnika, te bo v najkrajšem možnem času kontaktiral nekdo iz naše pisarne.

Rok za prijavo na razpise ni določen, vendar ti priporočamo, da nam svojo prijavo pošlješ čim prej (idealno v roku dveh dni od branja te strani). V preteklosti smo zaradi velikega zanimanja hitro zapolnili razpoložljiva mesta in posledično omejili dostop do te spletne strani. Zato je pomembno, da se čim prej prijaviš, da se zagotoviš priložnost za sodelovanje.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X