Mastermind Klub 10x Rast

Ste podjetnik ali podjetnica  v nenehnem stresu zaradi negotove prihodnosti …

Ste naveličani finančno se boriti iz meseca v mesec in želite imeti kontrolo nad vašimi financami …

Gledate druge, kako jim uspeva, vi pa delate dolge ure in ure in vam nikakor ne uspe …

Če se najdete v zgornjih trditvah, potem je skrajni čas, da združite moči s podobno mislečimi in stopite iz povprečja.

Pridružite se nam Mastermind Klub 10x Rast.

Želim več informacij!
Mastermind-Klub-10x-Rast

Kaj so glavni razlogi za prenehanje podjetij?

Ne naredijo raziskave trga, kar pomeni, da ne vedo, kaj je dejanska potreba trga. 42% start-up podjetij propade, ker ne rešujejo potreb trga.

Nimajo finančnih sredstev, posel pa zahteva večje vložke kot so si prvotno zamislili. Razlog se skriva v nepravilnem načrtovanju finančnega plana,  ki bi podjetje popeljal do točke konstantne rasti in razvoja.

Premalo so prisotni na trgu, kar pomeni, da ne uporabljajo marketing strategij, ki so danes na voljo. Poleg tega, da je za nekatera podjejta pomembna fizična lokacija, je danes za vse pomembna lokacija na internetu in družbenih omrežjih.

Ne pivotirajo. Prav v časih kriz (kot je pandemija koronavirusa) je za preživetje podjetja nujno, da je pripravljeno na spremembe in jih tudi uvede.

Nimajo fokusa – želijo ustreči vsem naenkrat.

Se prehitro širijo. Čudno, ampak tudi to je pogost razlog. Zakaj? Lastniki niso ne miselno ne logistično pripravljeni na širitev, kar prispeva k porastu konfliktov znotraj ekipe. 

Skozi zgodovino smo bili priča vrsti kriz in dejstvo je, da jim bomo tudi v prihodnje. Ne zatiskajte si oči, da vaše podjetje posluje v varnem okolju brez vzponov in padcev. Potrebno je, da se konstantno izobražujete ter se obkrožite z uspešnimi podjetniki.

Zagotovite si, da boste iz krize koronavirusa šli kot zmagovalec, pripravljen na nove izzive.

Kaj dobite, če se pridružite Mastermind Klubu 10x Rast

Modeliranje uspeha:

1 x mesečno

Strategije uspešnih podjetnikov iz prve roke

Mastermind skupina z mano in ostalimi člani:

1 x mesečno v živo preko spleta

Mindset:

1 x mesečno

NLP, hipnoza, coaching, komunikacija, …

Business:

1 x mesečno

Prodaja, dobiček, stroški, 20/80, zaposleni …

Pridružite se Mastermind Klubu 10x Rast

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Komu je program namenjen

V Mastermind Klub 10x Rast so vabljeni vsi podjetniki, lastniki podjetij, vodje, direktorji, vsi, ki bi radi postali podjetniki. Želimo si pozitivno mislečih, pozitivnih in pogumnih podjetnikov (gladiatorjev), ki so pripravljeni še naprej trdo delati za dobrobit svojih strank, sodelavcev in družbe.

klub 10x rast

Kaj bomo v programu izvedeli?

Spoznali boste teme kot so: kako prepoznati priložnosti, strategije uspešnih podjetnikov, kako izboljšati vaš “mindset” in odnos do rasti. 

Ali se lahko iz Mastermind Kluba 10x Rast odjavim?

Da, pogoj je samo, da ste z nami vsaj 3 mesece. Torej 3 x 77 EUR+DDV je vaša minimalna investicija. Po 3 mesecih se lahko odločite, da nadaljujete z nami ali tudi ne.

Kaj, če ne morem spremljati vseh vsebin, ker imam veliko dela?

Nič hudega, vse vsebine so posnete in jih lahko pogledate naknadno. Zavedajte se, da vam ni treba vsega konzumirati. Če dobite 1 samo idejo, 1 sam koncept, 1 samo misel, ki jo boste implementirali v vaše podjetje, potem je bila investicija v program 100x upravičena.

Strah me je, kaj bo v prihodnje.

Strah je normalna reakcija na spremembe. Prihodnost bo sigurno drugačna, ravno zato, je sedaj najboljši čas, da se nanjo dobro pripravite. Vsakemu padcu, sledi ponovn vzpon, tudi v gospodarstvu.

Nova realnost nam bo prinesla potrebo po novih stortivah in znanjih. Pomembno je, da znate prepoznati trende trga ter v njih zaznati priložnosti za svojo rast.  

Sem začetnik v podjetništvu, se lahko vseeno pridružim?

Seveda. V klubu so ljudje tako z ogromno izkušnjami kot tudi popolni začetniki. In prav to je čar našega kluba – povezovanje ljudi z različnimi izkušnjami. 

Želite pridobiti več informacij o dogodku?

Imate specifično vprašanje? Potrebujete spodbudo pri prvih korakih v pravo smer – smer boljše prihodnosti? Pišite nam in poslali vam bomo najugodnejšo ponudbo v tem trenutku. Veselimo se vašega sporočila ali vašega klica na mobilno številko 031 323 690.

Povpraševanje Mastermind Klub 10x Rast