Od konference nas loči še...

dni
ur
minut
sekund

Hvala vam za čudovit dogodek.

Mastermind konferenca 2023
Dogodek leta za vašo osebno in poslovno rast

Dylan Ayaloo – mojster nezavednih intervencij 

Na Mastermind konferenci 2023 boste lahko spoznali vrhunskega predavatelja za spremembo notranjega sveta in nezavednih vzorcev, ki vam bo na praktičnih primerih intervencij 1:1 demonstriral, kako se lahko človek spremeni v 30 minutah ali manj ter kako lahko to transformacijo živi v praksi.

Phillip Holt – eden najbolj znanih angleških hipnotizerjev vam bo predstavil moč hipnoze in samohipnoze na konkretnih praktičnih primerih in indukcijah. Spoznajte tega genija za programiranje nezavednega uma v živo.

Jernej Babijslovenski “Wim Hof” vas bo skupaj z Leonelo na varen in navdihujoč način popeljal v svet mrzle vode, da boste vanjo lahko vstopali z nasmeškom.

Konferenca bo potekala v živo v Novi Gorici, v Veliki sejni dvorani Mestne občine Nova Gorica, z neposrednim prenosom preko spleta.
Posnetki bodo na voljo še 7 dni po dogodku.

Nekatera predavanja bodo potekala v angleškem, druga v slovenskem jeziku

Za prevod angleških predavanj bo poskrbljeno. 

Čas je, da končno stopite iz svoje cone udobja.
Mastermind konferenca 2023 je kraj, kjer se začne vaša pot do osebne in poslovne preobrazbe.
Ali si nam drznete pridružiti?

Moč hipnoze je v vaših rokah. Se bojite razkriti svoj potencial? Ne zamudite predavanja enega najbolj priznanih angleških hipnotizerjev, Phillipa Holta.

MASTERMIND konferenca, 4.–6. 9. 2023, v Novi Gorici.

Izkoristite neponovljivo priložnost za boljšo prihodnost.

Program Mastermind konference 2023

Dobrodelnost na Mastermind konferenci 2023

Z velikim veseljem oznanjamo, da bo letošnja konferenca tudi dobrodelnega značaja, saj bomo združili moči in pomagali žrtvam nedavnih poplav, ki so izgubili svoje domove ali utrpeli veliko škodo.

Pomagali bomo 4 članski družini, iz občine Luče. Hiša, v kateri so preživeli toliko dragocenih trenutkov, je nepopravljivo prizadeta in mora biti žal porušena. Začasno so si bivališče uredili pri starih starših.

Prispevate lahko želen znesek tako, da skenirate spodnjo QR kodo:

Oziroma nakažete preko:

 • HUMANITARNO DRUŠTVO KID OTROK OTROKU
 • Ulica Gradnikove brigade 9, 5000 Nova Gorica
 • TRR: SI56 6100 0001 2595 215
 • Namen: MASTERMIND POPLAVE 2023

Udeležite se 20 vrhunskih predavanj, na katerih se prepletajo motivacija, inspiracija in transformacija – vse na enem mestu!

Posebnosti Mastermind konference 2023

Ledeni potop in delavnica dihanja v spremljavi gongov

Skupaj z Jernejem Babijem in Leonelo Djakovič bomo ob spremljavi gongov izvedli tummo tehniko dihanja (WHM), aktivirali alfa možganske valove in dostopali do podzavesti. Dodatno bomo zavestno aktivirali naš center s tehniko kondenzacije-power breathing, si nadeli ščit-iron chi kung in se najprej v mislih podali v vodo, da bo telo predhodno prejelo to izkušnjo. Prepoznali bomo obrambne mehanizme, da jih bomo lahko kasneje razumeli in nadzorovali. Neposredno pred potopom ogrejemo celotno telo in dvignemo energijo z viking hako. Nato se bomo zavestno in nadzorovano podali v hladno vodo, si nadeli ščit, ga nato odvrgli in dovolili telesu, da opravi, kar najbolje zmore in zna.
Gre za način spopadanja s stresom v vsakodnevnem življenju. Tokrat bo ta stres mrzla voda, v kateri bomo na koncu uživali, jo sprejeli in se z novim fokusom podali v nov dan.

Priporočljiva oprema za udeležbo na potopu:

 • topla, udobna oblačila,
 • čevlji za v vodo,
 • večja brisača ali odeja,
 • podloga za vadbo oz. ležanje.

V primeru hujših zdravstvenih težav se mora udeleženec pred potopom v mrzlo vodo posvetovati z zdravnikom.
Če nam sporočite svoje zdravstvene težave, lahko bolje poskrbimo za varnost in vam prilagodimo vaje.
Primeri zdravstvenih stanj, ki jih je pomembno vedeti:

 • težave s srcem in (veliko) previsok krvni tlak, za katerega oseba uporablja zdravila,
 • odpoved ledvic,
 • angina pektoris,
 • Raynaudov sindrom (tip I),
 • migrene,
 • okrevanje po nedavni operaciji,
 • panična motnja, depresija ali PTSP ipd.,
 • hladna urtikarija,
 • huda astma,
 • stare poškodbe.

Delavnice s Phillipom Holtom

1. Mastering the Mind: A Dive into Unconscious Programming

Potopite se v globine programiranja nezavednega uma in raziskuje to fascinantno področje programiranja naših misli, vedenj in prepričanjPridobite vpogled v moč uma in se naučite tehnik, kako odkleniti svoj skriti potencial za osebno rast in transformacijo. To predavanje ponuja edinstveno priložnost za razumevanje in obvladovanje zapletenega delovanja človeškega uma.

2. The Unseen: A Workshop on Hypnotic Techniques

Doživite intenzivno, poglobljeno, interaktivno izkušnjo s hipnozo in se naučite močnih tehnik za dostopanje do podzavesti in vplivanje nanjo. Odkrijte umetnost indukcije za vzpostavljanje stanj transa, ustvarjanje učinkovitih sugestij in odklepanje potenciala za osebno transformacijo. Phillip Holt ponuja edinstveno priložnost za poglobitev razumevanja hipnotičnih tehnik in njihovo učinkovito uporabo na različnih področjih življenja. Stopite v svet nevidnega in odklenite moč uma.

3. Decoding the Depths: The Power of Hypnosis

Na tej delavnici bo Phillip Holt odstiral tančice skrivnosti hipnoze in njenega izjemnega potenciala. Odkrijte, kako hipnoza lahko odklene skrite sposobnosti, premaga izzive in spodbuja osebno rast. Pridobite vpogled v znanost o hipnozi, spoznajte njene praktične uporabe in raziskujte njen transformacijski učinek na področjih, kot so sprememba neželenega vedenja, obvladovanje stresa in osebnostna rast. To razsvetljujoče predavanje ponuja privlačno potovanje v razumevanje hipnoze in njeno sposobnost za dostopanje do neizkoriščenih globin človeškega uma.

Delavnice z Dylanom Ayaloojem

1. Living in Higher Consciousness: Interventions and Teachings by Dylan Ayaloo

Udeležite se transformacijskega popotovanja v življenje na višji ravni zavesti. Dylan bo postregel z intenzivnimi vajami in vas vodil skozi intervencije, ki omogočajo tektonske premike od najglobljih temin do pomembnih spoznanj in življenja, v katerem izkoristite svoje največje potenciale.

2. Living Your Transformation

Na tem navdihujočem predavanju boste stopili na transformacijsko pot, da začnete živeti svoje najboljše življenje.  Raziščite učinkovite strategije, orodja in načine za spremembo miselnosti, ki vam omogočajo ustvarjanje trajnih pozitivnih sprememb na različnih področjih vašega življenja. Naučite se praktičnih tehnik za premagovanje ovir, sprejemanje osebne rasti in usklajevanje svojih dejanj s svojim pravim potencialom. To zanimivo predavanje vam bo dalo moč, da prevzamete nadzor nad svojo transformacijo in zaživite izpolnjujoče življenje. Odkrijte ključ do osebne moči in radosti življenja.

Zabava z Nino Pušlar in Skupino Chicas

Dylan Ayaloo, mojster intervencij podzavesti, vam bo pokazal, kako lahko spremenite svoje življenje v samo 30 minutah.
Pridite in izkusite to transformacijo v živo!

Predavatelji Mastermind konference 2023

Kdo so predavatelji Mastermind konference 2023?

Dylan Ayaloo

Mednarodno priznan transformacijski vodja in mednarodni trener trenerjev joge je posvetil svoje življenje odpiranju src in prebujanju misli z delom na svojem notranjem svetu.

Od skromnih začetkov v Maleziji do njegovega vplivnega dela v Londonu in širše Dylanova pot od olimpijske ravni borilnih veščin do mednarodnega poučevanja joge in omogočanja osebne transformacije po celem svetu v zadnjih nekaj desetletjih ga je pripeljala do razvoja njegovega življenjsko pomembnega dela o notranjem dialogu.

Njegovo strokovno znanje in strast sta vodila k temu, da je postal iskani mentor in trener, ki navdihuje posameznike po vsem svetu, da živijo svoj najvišji potencial v tem življenju ter izpolnjujejo življenje z radostjo in namenom.

Gabrijela Petič

Gabrijela Petrič je univerzitetno diplomirana pravnica in magistra prava in managementa nepremičnin, ki je svojo karierno pot začela z delom na fakulteti in jo nato nadaljevala na področju sociale. Z več kot 15 letnimi izkušnjami dela z ljudmi, je prepoznala kako pomembno vlogo ima komunikacija pri ustvarjanju odnosov, zato se je specializirala kot družinska mediatorka, pridobila znanja nevrolingvističnega programiranja in postala NLP coach. Kot vodja se zaveda, kako pomembna je ustrezna komunikacija, da s tem pripomore k razvoju zaposlenih in ustvarjanju pozitivnega delovnega okolja.

Verjame v edinstven potencial vsakega posameznika in v moč komunikacije pri oblikovanju zdravih in konstruktivnih odnosov. V zadnjem času je njen fokus osredotočen v pomoč posameznikom in skupinam pri izboljšanju komunikacije in medsebojnih odnosov.

S svojimi znanjem, izkušnjami in različnim pristopom vključno z NLP-jem, coachingom in znanjem iz področja reševanja konfliktov nudi vodstvo, navdih in praktične strategije vsem, ki si želijo doseči cilje in odkriti polni potencial. Je večna in hvaležna učenka življenja in raziskovalka odnosov.

Igor Miljavec

Igor že 22 let vodi Medobčinsko društvo slepih in slabovidnih Nova Gorica, a ne kot konvencionalno društvo, ampak z modernimi, v strokovnost in razvoj posameznika usmerjenimi pristopi. Že vse odraslo življenje se zaveda pomembnosti osebne rasti in jo preliva v prakso. Od leta 2020 se nepretrgano udeležuje izobraževanj pri dr. Aleksandru Šinigoju.

Pri prizadevanju za boljše življenje vseh ranljivih skupin se osredotoča zlasti na dve področji: rehabilitacijo (usposabljanje za vsakdanje življenje) slepih in slabovidnih v domačem okolju ter dostopnost prostora, storitev, informacij in digitalizacije za vse. Najbolj ceni tisto teorijo, ki jo je mogoče prenesti v prakso.

Igorjeva vizija zajema širjenje sodelovanja s stroko kot tudi uporabniki v Sloveniji in zunaj njenih meja. Njegov moto: Za vse se najde rešitev!

Jernej Babij in Leonela Djakovic

Jernej je certificiran osebni trener, trener borilnih veščin, inštruktor joge in pilatesa, praktikant budokona, poslovnež, oče in človek.

Vse življenje se je izobraževal, večinoma v borilnih veščinah, tekmoval je v boksu, Muay Thaiju in Arnisu. Zaradi tega se je veliko spopadal s poškodbami, vedno se je silil naprej in nikoli ni obupal, le delal je vedno več in več; zanj nič ni bilo nikoli dovolj. Nato je prišlo do izčrpanosti in depresije, bil je popolnoma na dnu, izgubljen.

Poskusil je z zdravljenjem pri zdravnikih, terapevtih, s tradicionalno medicino, vendar ni nič pomagalo. Spet se je našel v Naravi in z njeno pomočjo je postal spet boljši.

Sedaj pomaga ljudem, da se odpravijo v naravo, v mraz. Pomaga jim, da se znebijo vseh njihovih sodb in napovedi ter se povežejo s svojo pravo notranjo naravo. In po vsaki ekspediciji in potopu vidi nasmehe na njihovih obrazih.

Sam je bil tudi na ekspediciji WHM Poland, kjer se je učil od inštruktorjev WHM, vendar je našel lastno metodo, ki mu bolj ustreza. To sedaj prenaša tudi naprej, na svojih ekspedicijah. 

Leonela vas bo pospremila z zvočno terapijo na gongih in himalajskih skledah v vaš nezavedni um

Sama pravi, da se je vse življenje iskala. Še sama ni vedela kaj išče, niti kje naj iskanje začne. 

S pomočjo zvočnih terapij in izobraževanja na tem področju, je spoznala, da vse kar išče je že del nje. 

Janez Zavašnik

Mag. telekomunikacij in Licenciran in certificiran trener poslovnih in življenjskih veščin.

Matej Zaplotnik

Matej Zaplotnik je praktično vse svoje življenje posvetil delu z otroki. Že od študentskih let je praktično vsak njegov delavnik v tesni povezavi z otroci in mladostniki, ki se soočajo z različnimi težavami.

Leta 2014 je svoje delo usmeril v področje ločitve staršev. Saj ima izredno veliko otrok in mladostnikov v vzgojnih institucijah izkušnjo ločitve staršev. Življenje z ločnima ločenima staršema ima celo vrsto izzivov, na katere niso pripravljeni niti starši, niti otroci.

Svoje poslanstvo vidi v tem, da pomaga staršem po ločitvi vzpostaviti takšno obliko skrbi za otroka, da bo resnična zadovoljevala dolgoročne otrokove koristi in potrebe.

Nataša Jerman Rajh

Nataša je:

 • učiteljica integralnih tehnik dihanj & NLP Life in Business coachinja (individualna srečanja ter vodenje skupin),
 • asistentka dr. Aleksandra Šinigoja pri programu NLP Praktik in NLP Coach,
 • avtorica dihalne jutranje in večerne e-vadbe Mojih 7 minut: enostavne dihalne tehnike po metodi Wima Hofa in dr. Konstantina Butejke, dihanje na kvadrat, čebelji dih, hipnotično sproščanje,
 • avtorica edinstvenega programa Stresi stres: preplet učinkovitih dihalnih tehnik, nevrolingvističnega programiranja, čuječnosti ter meditacije,
 • predavateljica programa s Čuječnostjo do dobrega počutja (Zasavska ljudska univerza),
 • predavateljica programa Dih moj najboljši prijatelj (Zasavski varstveno-delovni center, ljudske univerze Tolmin, Celje, Žalec),
 • individualni coaching proti stresu in izgorelost: coaching v kombinaciji z dihalnimi tehnikami.

Zdrav dih je temelj zdravja. Je prvi in ključen korak do vašega notranjega miru. Ko boste ozavestili svoj dih, boste pripravljeni na korenito spremembo vašega zasebnega in poslovnega življenja. Zdravi, umirjeni posamezniki so nosilci in tvorci zdravega podjetja

Njeno poslanstvo je pomagati posameznikom in skupinam:

 • obvarovati se stresa in izgorelosti, 
 • (spet) najti sebe in vzpostaviti notranji mir, 
 • prevzeti vajeti svojega življenja v svoje roke. 

Simona Adamič Kavšek

Simona je diplomirana ekonomistka, ki je svojo kariero začela v uspešnem slovenskem podjetju, kjer so bile spremembe edina stalnica, challenge pa motor, nato je svojo pot nadaljevala v mednarodnem koncernu, kasneje pa se je odločila, da gre v podjetništvo, saj je ugotovila, da si želi delati z ljudmi, ki imajo radi spremembe, dinamiko in zelo radi ustvarjajo, se učijo vedno novih stvari in znanje vpeljujejo v svoje življenje. 

Danes sta z možem lastnika ustvarjalne trgovine pri Levčku, kjer že mnogo let navdušujejo ljudi za ustvarjanje, pomagajo z idejami kako s kreativnostjo, poskušanjem, izzivi, ter drugimi tehnikami povečati zadovoljstvo in uspešnost ali navdušiti druge za inovativnost

Zadnja leta se veliko izobražuje in mnogokrat jo srečamo kot mentorja in coacha na področju poslovnih veščin, osebne rasti, komunikacije, kulture in odnosov v podjetju, s kupci in ostalimi partnerji, družino ali prijatelji. Meni, da je ključ do uspeha agilna, vitka organizacija, kjer pomembno vlogo igrata kreativnost in inovativnost, da pridemo do uspeha.

Vesna Lapornik

Vesna Lapornik je mediatorka, coachinja in reiki mojstrica. Leta 2006 je diplomirala na Fakulteti za upravo. Leta 2011 je tudi sama doživela svojo temno noč duše. Od leta 2015 dalje se intenzivno izobražuje na področju osebne rasti in nevrolingvističnega programiranja. Svoja znanja v največji meri pridobiva od dr. Aleksandra Šinigoja. V preteklosti pa tudi od številnih domačih učiteljev/mentorjev/predavateljev kot so Milan Vujasinovič, Saša Einsiedler, Snježana Ristič, Savina Atai, Špelca Morojna, Ksenja Lorber, Tatjana Rudman, Andrejka Pancar in še mnogi.

Danes pomaga ženskam, ki so se znašle na mrtvi točki. Z njeno pomočjo klientke ponovno obudijo vero vase in v življenje na sploh. Korak po korak začnejo graditi nove sanje in novo življenje, predvsem pa svojo bolečo preteklost transformirajo v navdihujočo prihodnost.

Zara Krivec

Magistrica Zara Krivec  je podjetništvo okušala že kot otrok, saj je bil njen oče obrtnik. Z računovodskimi storitvami je začela, že davnega leta 1986, ravno pri  njem. Sledili so očetovi prijatelji in znanci, obrtniki, katerim je z največjim veseljem pomagala, da so imeli računovodstvo in ostalo dokumentacijo urejeno tako, kot je potrebno. Knjiga »5 korakov kako monetizirati svoj hobi« je odličen zbir vseh izkušenj in znanj, ki bodo zelo koristili vašemu delovanju in temu, kako vaš hobi učinkovito pretopite v posel in v denarne prilive. V knjigi so po korakih opisane pomembne aktivnosti, ki vas izstrelijo med tiste, ki hočete in boste sami odločati o svojem poslu in o svojih zaslužkih. 

Ker se Zara stalno izobražuje in nadgrajuje svoje bogate izkušnje, kar z veseljem deli z vami in vam pomaga pri vaši uspešni poslovni in karierni poti. Pravkar se uči, kako kot coachinja pomagati podjetnicam in podjetnikom, da obdržijo več svojega zasluženega denarja. Poleg tega ima opravljena izobraževanja ABC vodenja, Govorica telesa, Komunikacija, ima tudi  pridobljene mednarodne  licence za Mentorja, za NLP trenerja in za Hipnozo. 

Njen računovodski servis je prepoznan predvsem po tem, da razume  podjetnike in podjetnice,  saj diha z njimi že večino svojega življenje. Preko očetove in svoje firme, ter tudi preko izkušenj »njenih« podjetnic in podjetnikov si je pridobila ogromno izkušenj, zaradi tega tudi zelo dobro razume poslovne izzive, ter ve, kako jih premagati. 

Zaradi tako bogatih izkušenj skozi vsa ta leta in skozi različne gospodarske sisteme, ve kako pomagati v podjetništvu  in ve, kako lahko najbolj koristi na poslovnih področjih. Zara  je tudi avtorica odlične poslovne knjige Gremo mi na svoje, napisala jo je na podlagi bogatih izkušenj, za vse, ki si želijo uspešno potovati  na lastni poslovni poti, in tudi  za tiste, ki že poslujejo na svoji lastni poslovni poti  in tudi za vse, ki šele začenjajo s svojim samostojnim poslom. Je tudi  avtorica številnih člankov in  seminarskih nalog.

MASTERMIND konferenca, 4.–6. 9. 2023, v Novi Gorici.

Izkoristite neponovljivo priložnost za boljšo prihodnost.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost.
Prijavite se še danes!

Na konferenci boste spoznali, kako lahko tehnike nevrolingvističnega programiranja – NLP, hipnoze in coachinga postanejo ključni element za dosego vaših osebnih in poslovnih ciljev. Praktične vaje in študije primerov vam bodo omogočile, da razvijete veščine, ki so ključne za vodenje sebe in drugih do uspeha. Ne glede na to, ali ste v vlogi vodje, podjetnika ali pa si želite izboljšati svoje zasebno življenje in medosebne odnose, boste pridobili dragocena (spo)znanja in strategije za uspešno uporabo hipnoze, coachinga in tehnik NLP v vsakdanjem življenju.

Pridružite se nam na Mastermind konferenci 2023 in odkrijte, kako vam lahko tehnike NLP, hipnoze in coachinga v praksi omogočijo, da se učinkovito razvijate, rastete in dosežete svoje osebne in poslovne cilje.

Skupaj gradimo skupnost navdihujočih posameznikov, ki si prizadevajo za trajno spremembo in uspeh.

Pridobite novo znanje, navežite pomembne stike s pozitivnimi, odprtimi, navdihujočimi ljudmi in postanite najboljša verzija sebe.

Rastite z nami na Mastermind konferenci 2023!

Zagotovite si svojo vstopnico!

1 konferenčni dan

1/3 Mastermind konference
565 + DDV
 • Udeležba na 1 konferenčnem dnevu
 • Znanje najboljših predavateljev iz prve roke
 • Pogostitev med odmori
 • Najnovejše tehnike s področja hipnoze, NLP in coachinga
 • Celoten večerni program
 • All inclusive doživetje

2 konferenčna dneva

2/3 Mastermind konference
800 + DDV
 • Udeležba na 2 konferenčnih dnevih
 • Znanje najboljših predavateljev iz prve roke
 • Pogostitev med odmori
 • Najnovejše tehnike z enega področja (NLP, hipnoza ali coaching)
 • Celoten večerni program
 • All inclusive doživetje

3 konferenčni dnevi

All inclusive: 3/3
1200 + DDV
 • Udeležba na celotni konferenci
 • Znanje najboljših predavateljev iz prve roke
 • Pogostitev med odmori tekom celotne konference
 • Najnovejše tehnike z vseh področij NLP, hipnoze in coachinga
 • Celoten večerni program
 • All inlcusive doživetje

Pridružite se nam v živo ali preko spleta in pridobite dostop do posnetkov konference še dodaten teden po dogodku.
Izkoristite priložnost, da te neverjetne trenutke podoživite večkrat!

Pohvale zadovoljnih udeležencev

Številni udeleženci Mastermind konference so potrdili, da so naša predavanja vrhunska!

Aleksander HVALA za napotke, kako govoriti na prodajni predstavitvi. Moja oktobrska delavnica je RAZPRODANA. Razpisala sem jo za 12 oseb, pa sem morala sprejeti še 13. osebo. Za zadnje prosto mesto se je bil pravi boj dveh oseb. Pa še en nepredviden razlog je bil, da je bila predstavitev tako uspešna. Med poslušalci je bil moj osebni zdravnik, ki me je presenetil z obiskom in je potrdil vse, kar sem povedala o svojih preteklih boleznih in hitrem zdravljenju. Domači kraji imajo tudi prednosti.
- Nevenka Žejn

V prvi vrsti mi je Mastermind konferenca bila všeč predvsem zaradi neverjetne energije in pozitivne naravnanosti vseh udeležencev, pa tudi zaradi koristnih in neprecenljivih informacij.
Hvala za vse, hvala za nadvse prijetno in koristno druženje!
- Damijana Bihar

Naučila sem se, kako pomagati sebi: kako obdržati fokus, kako najti moč in pogum, kako odpraviti prepričanja in strahove. Na kratko: Kako galopirati lahkotno z vajetmi v rokah. Poleg tega je to čudovito orodje, da sledim svojemu poslanstvu in pomagam drugim. Hkrati pa je odlična kombinacija z mojo že obstoječo kariero.
- Sara Škorjanc

K težavam se naučiš pristopati s coaching pristopom in te kar naenkrat dobijo novo dimenzijo. Odprta coaching vprašanja ti predvsem pri prodaji dajo nove možnosti, začneš več poslušati in “prodajati z vprašanji”. Dosegel sem natančnejše postavljanje vprašanj, kar je v prodajnem timu je rezultiralo s 30% rastjo klientov in prihodkov.
- Alan Gregorec

MASTERMIND konferenca, 4.–6. 9. 2023, v Novi Gorici.

Izkoristite neponovljivo priložnost za boljšo prihodnost.

Hotelske namestitve

Mastermind konferenca 2023 bo potekala v bližini Kongresnega centra Hotela Perla, zato vam priporočamo bivanje v Hitovih hotelih.

HIT, d.d. je desetletja največje in poslovno najbolj uspešno slovensko igralniško-turistično podjetje, ki s svojo odličnostjo zna prisluhniti in zadovoljiti tudi najzahtevnejšega gosta. Zato HIT, d.d. tudi zagotovo ve, kako ugoditi potrebam poslovnega gosta, ki želi sebi in svojim partnerjem ponuditi kreativno in sproščeno delovno okolje, pa tudi paleto zabave, iger, kulinaričnih dobrot ter športno-rekreativnih in kulturnih prireditev.

Booking HIT Perla:
tel.: (05) 33 11 341
fax: (05) 336 32 98
mail: [email protected]

Udeležencem priporočamo, da namestitev (število nočitev) rezervirate neposredno v navedenih hotelih pod šifro »INFOSEK«, hkrati pa vas prosim, da nam rezervacijo posredujete tudi na elektronski naslov [email protected], da zagotovimo zadostno število sob. 

Mastermind akademija ima za udeležence rezervirane sobe po posebni ceni. Prosimo vas, da si čim prej zagotovite namestitev, da ne ostanete brez prenočišča.

Vsi udeleženci imate:

 • brezplačno parkiranje v garažni hiši hotela Perla,
 • prost vstop v igralnico hotela Perla,
 • prost vstop v diskoteko.

Perla, Casinò & Hotel 4*

Z vidika udeležbe na konferenci je ta hotel najbolj priročen, saj se nahaja neposredno v središču Nove Gorice. Hotel sodi med prestižne, zato ima tudi nekoliko višjo ceno v primerjavi z ostalimi. Lokacija: center, Kidričeva 7, 5000 Nova Gorica.

Cena

Enoposteljna soba z zajtrkom: 99,00 EUR (na osebo/na noč)
Dvoposteljna soba z zajtrkom: 65,50 EUR (na osebo/na noč)
Turistična taksa: 2,50 EUR (na osebo/na noč)
[email protected]

Park, Casinò & Hotel 4*

Luksuzen in prijazen hotel, ki je od konferenčnega centra oddaljen cca. 400 m. Lokacija: center, Delpinova 5, Nova Gorica.

Cena

Enoposteljna soba z zajtrkom: 77,00 EUR (na osebo/na noč)
Dvoposteljna soba z zajtrkom: 58,50 EUR (na osebo/na noč)
Turistična taksa: 2,50 EUR (na osebo/na noč)
[email protected]

Hotel Sabotin 3*

Prijeten hotel, ki je od konferenčnega centra oddaljen 1 km. Lokacija: Cesta IX. korpusa 35, 5250 Solkan.

Cena

Enoposteljna soba z zajtrkom: 63,00 EUR (na osebo/na noč)
Dvoposteljna soba z zajtrkom: 46,00 EUR (na osebo/na noč)
Turistična taksa: 2,50 EUR (na osebo/na noč)
[email protected]

Hotel Lipa 3*

Prijeten hotel, ki se nahaja v Šempetru pri Gorici, kar pomeni 4,5 km od konferenčnega centra. Lokacija: Trg Ivana Roba 7, 5290 Šempeter pri Gorici.

Cena

Enoposteljna soba z zajtrkom: 63,00 EUR (na osebo/na noč)
Dvoposteljna soba z zajtrkom: 46,00 EUR (na osebo/na noč)
Turistična taksa: 1,75 EUR (na osebo/na noč)
[email protected]

Tukaj je še dodaten predlog, kjer si lahko rezervirate bivanje v času Mastermind konference.

DAM boutique hotel & restaurant

Privoščite si bivanje v luksuznem boutique DAM hotelu, v Novi Gorici.

Cena

140 € na osebo na noč
Spletna stran hotela

MASTERMIND konferenca, 4.–6. 9. 2023, v Novi Gorici.

Izkoristite neponovljivo priložnost za boljšo prihodnost.

Skratka …

Učenje je vseživljenjski projekt. Ko že mislite, da že vse veste in znate, se najverjetneje motite. Če bi vse vedeli in znali, potem se nikoli ne bi znašli v kočljivi ali stresni situaciji, saj bi jo znali premostiti ali celo preprečiti.

Morda vam je tudi vsakodnevno obiskovanje službe postalo preveč monotono ali pa imate do nje celo odpor. 

Čas je, da UKREPATE.

Praktično znanje, ki ga boste osvojili na Mastermind konferenci, boste lahko že isti dan implementirali v svoje življenje in delo.

Prijavite se ZDAJ in odkrijete, kako spremeniti miselne in vedenjske vzorce, ki vas omejujejo na enem ali več področjih in se morda odražajo kot stres, nezadovoljstvo, konflikti, neučinkovitost, odpor …

Zagotovite si svojo vstopnico!

1 konferenčni dan

1/3 Mastermind konference
565 + DDV
 • Udeležba na 1 konferenčnem dnevu
 • Znanje najboljših predavateljev iz prve roke
 • Pogostitev med odmori
 • Najnovejše tehnike s področja hipnoze, NLP in coachinga
 • Celoten večerni program
 • All inclusive doživetje

2 konferenčna dneva

2/3 Mastermind konference
800 + DDV
 • Udeležba na 2 konferenčnih dnevih
 • Znanje najboljših predavateljev iz prve roke
 • Pogostitev med odmori
 • Najnovejše tehnike z enega področja (NLP, hipnoza ali coaching)
 • Celoten večerni program
 • All inclusive doživetje

3 konferenčni dnevi

All inclusive: 3/3
1200 + DDV
 • Udeležba na celotni konferenci
 • Znanje najboljših predavateljev iz prve roke
 • Pogostitev med odmori tekom celotne konference
 • Najnovejše tehnike z vseh področij NLP, hipnoze in coachinga
 • Celoten večerni program
 • All inlcusive doživetje

Mastermind konferenca 2023 – osebna in poslovna rast na dosegu roke! Zagotovite si svojo vstopnico in se pripravite na presenetljivo potovanje do vaše osebne in poslovne preobrazbe. Se vidimo septembra v Novi Gorici!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.

Phillip Holt

Phillip Holt je licenciran trener, licenciran NLP Mojster Praktik, poslovni NLP mojster praktik Združenja za NLP (nevrolingvistično programiranje), Mojster trener UNLPA, član BBNLP, napredni hipnotizer, je član Sveta certificiranih hipnoterapevtov in certificiran trener državnega združenja hipnoterapevtov in tudi certificiran trener za hitro branje.

Aleksander Šinigoj

dr. Aleksander Šinigoj je predavatelj in strokovnjak za osebno in poslovno rast. Do boljših rezultatov pomaga številnim domačim in tujim gospodarstvenikom, zdravnikom, športnikom, psihologom, študentom, dijakom itd. Delal je za številna ugledna podjetja v Sloveniji in tujini, npr. Coca-cola GmbH iz Nemčije. Predaval je že v več kot 20 državah po svetu, na štirih kontinentih, je tudi avtor številnih avdioprogramov, knjig in inovativnih pristopov, ki vodijo k pozitivnim spremembam in uresničevanju ciljev posameznika. Je človek iz prakse, kar pomeni, da vse, kar predava, implementira in prenaša v svoje življenje. Verjame, da je čisto v vsakem posamezniku ogromno potenciala in možnosti za rast in razvoj.

Dylan Ayaloo

Mednarodno priznani transformacijski vodja in mednarodni trener trenerjev joge je posvetil svoje življenje odpiranju src in prebujanju misli z delom na svojem notranjem svetu.

Razgibana pot od skromnih začetkov v Maleziji do vplivnega dela v Londonu in širše, od olimpijske ravni borilnih veščin do mednarodnega poučevanja joge in omogočanja osebnih transformacij po vsem svetu v zadnjih nekaj desetletjih, je Dylana pripeljala do razvoja njegovega življenjsko pomembnega dela o notranjem dialogu.

Njegovo strokovno znanje in strast sta vodila k temu, da je postal iskani mentor in trener, ki navdihuje posameznike po vsem svetu, da živijo svoj najvišji potencial v tem življenju ter izpolnjujejo življenje z radostjo in namenom.

Blaž Brodnjak

Blaž Brodnjak je diplomiral na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani in nadaljeval z magistrskim študijem MBA na IEDC – Poslovni šoli Bled.

Od junija 2016 aktivno sodeluje pri vodenju in upravljanju NLB, kjer opravlja vlogo predsednika uprave. V okviru svoje odgovornosti se osredotoča na poslovanje s prebivalstvom, privatno bančništvo in korporativno bančništvo (CMO). Pred tem je bil namestnik predsednika uprave in član uprave NLB.

Pred letom 2012 je pridobil dragocene izkušnje pri delu v skupini Hypo Alpe-Adria, kjer je dve leti vodil divizijo za poslovanje z gospodarskimi družbami in javnim sektorjem. Prav tako je imel pomembno vlogo v Zavarovalnici Triglav, kjer je bil pooblaščenec uprave. Prej je štiri leta sodeloval kot član uprave BAWAG banke, d.d., in med letoma 2004 in 2005 uspešno vodil poslovanje z gospodarskimi družbami v Raiffeisen Krekovi banki.

Blaž Brodnjak ima tudi bogate izkušnje na področju sodelovanja v nadzornih odborih. Kot predsednik ali član je aktivno deloval v 13 bankah, treh zavarovalnicah ter enem proizvodnem podjetju. Poleg tega je dejaven član predsedstva Rokometne zveze Slovenije. Leta 2017 je prevzel vodilno vlogo kot predsednik Nadzornega sveta Združenja bank Slovenije, medtem ko od leta 2020 naprej opravlja funkcijo predsednika Ameriške gospodarske zbornice v Sloveniji (AmCham Slovenija).

Anna Tia Paynich

Mag. Anna Tia Paynich, certificirani, licencirani tantra coach za osebnostno rast in poslanstvo, vodi podjetnike in posameznike skozi svojo spletno Akademijo treninga uma in tantrične energije. Zaposleni in podjetniki z njeno podporo, znanjem, energijo in kongruentnostjo dosežejo popolno notranjo in zunanjo preobrazbo na področju zdravja, medsebojnih odnosov, ljubezni do sebe, partnerstva, poslanstva.

Anna je magistrirala kot modna oblikovalka in stilistka v Parizu. Petnajst let je ustvarjala kreacije v tujini za večje modne guruje.

Svojo prvo knjigo je napisala leta 2006 – Blišč in beda iz sveta mode in kreatorjev. Kasneje se je posvetila alternativnim tehnikam zdravljenja, za katere je pridobila tudi certifikate.

Njena druga knjiga Unconditional love on loan je nastala leta 2018 in se uvrstila med najbolj prodajanje knjige na Amazonu. Posveča se tantričnemu znanju in kot mojstrica pomaga h kreiranju obilja skozi žensko in moško spolno energijo.

Njena tretja knjiga Usodna energija je bila izdana konec leta 2020. Njen namen je prebuditev žensk in moških skozi raziskovanje spolne energije. Z gurujem Durgadasom eno leto vodi Mednarodno šolo Tantre. Predavala in vodila je tantra delavnice na največjem duhovnem festivalu Everness v Budimpešti. Letos je prejela najvišjo iniciacijo v tantra svetu, kobro 4.

Gabrijela Petrič

Gabrijela Petrič je univerzitetna diplomirana pravnica ter magistrica prava in managementa nepremičnin, ki je svojo karierno pot začela z delom na fakulteti in jo nato nadaljevala na področju sociale. Z več kot 15-letnimi izkušnjami dela z ljudmi, je prepoznala kako pomembno vlogo pri ustvarjanju odnosov ima komunikacija, zato se je specializirala kot družinska mediatorka, pridobila znanja nevrolingvističnega programiranja in postala NLP coach. Kot vodja se zaveda, kako pomembna je ustrezna komunikacija, da s tem pripomore k razvoju zaposlenih in ustvarjanju pozitivnega delovnega okolja. Verjame v edinstven potencial vsakega posameznika in v moč komunikacije pri oblikovanju zdravih in konstruktivnih odnosov. V zadnjem času je osredotočena v pomoč posameznikom in skupinam pri izboljšanju komunikacije in medsebojnih odnosov. S svojimi znanjem, izkušnjami in različnimi pristopi, vključno z NLP, coachingom in znanjem s področja reševanja konfliktov, nudi vodstvo, navdih in praktične strategije vsem, ki si želijo doseči cilje in odkriti polni potencial. Je večna in hvaležna učenka življenja in raziskovalka odnosov.

Vesna Lapornik

Vesna Lapornik je mediatorka, coachinja in reiki mojstrica. Leta 2006 je diplomirala na Fakulteti za upravo. Leta 2011 je doživela svojo temno noč duše. Od leta 2015 dalje se intenzivno izobražuje na področju osebne rasti in nevrolingvističnega programiranja. Svoja znanja v največji meri pridobiva od dr. Aleksandra Šinigoja, v preteklosti pa tudi od številnih drugih domačih učiteljev/mentorjev/predavateljev.

Danes pomaga ženskam, ki so se znašle na mrtvi točki. Z njeno pomočjo klientke ponovno obudijo vero vase in v življenje na sploh. Korak po korak začnejo graditi nove sanje in novo življenje, predvsem pa svojo bolečo preteklost transformirajo v navdihujočo prihodnost.

Petra Zavašnik

Petra je profesorica biologije, ki je s srcem in strastjo predana tako biologiji, ki jo je poučevala v gimnaziji, kot tudi osebnostni rasti. Zaradi osebnih izzivov se je podala na raziskovanje nevrolingvističnega programiranja, hipnoze in coachinga pri dr. Aleksandru Šinigoju. Navdušena nad uporabnostjo vsebin, tehnik, enostavno uporabo v praksi in s tem učinkovitega kreiranja svoje prihodnosti, je postala trenerka življenjskih in poslovnih veščin.

Med svojo potjo osebne rasti je dosegla lepe rezultate, med katerimi navzven izstopa izguba kar 26 kg odvečne telesne teže. Vsi dosežki so privedli do transformacije njenega življenja in so postali navdih, da pomaga drugim na njihovi lastni poti do izgube telesne teže.

S svojim znanjem biologije in pridobljenimi veščinami s področja NLP, hipnoze in coachinga Petra zdaj deluje kot coachinja in mentorica. Zavzema se za celostni pristop k izgubi telesne teže, ki vključuje razumevanje delovanja uma, telesa, prehrane in telesne aktivnosti. S svojim delom pomaga posameznikom doseči trajne pozitivne spremembe v odnosu do njihovega telesa in zdravega načina življenja. Ponuja varno in zaupanja vredno okolje, kjer posamezniki lahko razvijejo samozavest in vztrajnost pri doseganju svojih ciljev. S prilagojenimi pristopi pomaga posameznikom na njihovi edinstveni poti do zdrave telesne teže in dobrega počutja.

Jernej Babij

Jernej je certificiran osebni trener, trener borilnih veščin, inštruktor joge in pilatesa, praktikant budokona, poslovnež, oče in človek.

Vse življenje se je izobraževal, večinoma v borilnih veščinah, tekmoval je v boksu, Muay Thaiju in Arnisu. Zaradi tega se je veliko spopadal s poškodbami, a je vedno rinil naprej in nikoli ni obupal, le delal je vedno več in več; zanj nikoli nič ni bilo dovolj. Nato je prišlo do izčrpanosti in depresije, bil je popolnoma na dnu, izgubljen.

Poskusil je z zdravljenjem pri zdravnikih, terapevtih, s tradicionalno medicino, vendar ni nič pomagalo. V Naravi se je ponovno našel in z njeno pomočjo postal spet boljši.

Sedaj pomaga ljudem, da se odpravijo v naravo, v mraz. Pomaga jim, da se znebijo vseh svojih sodb in napovedi ter se povežejo s svojo pravo notranjo naravo. In po vsaki ekspediciji in potopu vidi nasmehe na njihovih obrazih.

Sam je bil tudi na ekspediciji WHM Poland, kjer se je učil od inštruktorjev WHM, vendar je našel lastno metodo, ki mu bolj ustreza. To sedaj prenaša tudi naprej na svojih ekspedicijah. 

Nataša Jerman Rajh

Nataša je:

 • učiteljica integralnih tehnik dihanj & NLP,
 • Life in Business coachinja (individualna srečanja ter vodenje skupin),
 • asistentka na delavnicah dr. Aleksandra Šinigoja,
 • avtorica dihalne jutranje in večerne e-vadbe Mojih 7 minut: enostavne dihalne tehnike po metodi Wima Hofa in dr. Konstantina Butejke, dihanje na kvadrat, čebelji dih, hipnotično sproščanje,
 • avtorica edinstvenega programa Stresi stres: preplet učinkovitih dihalnih tehnik, nevrolingvističnega programiranja, čuječnosti ter meditacije,
 • predavateljica programa s Čuječnostjo do dobrega počutja (Zasavska ljudska univerza),
 • predavateljica programa Dih, moj najboljši prijatelj (Zasavski varstveno-delovni center, ljudske univerze Tolmin, Celje, Žalec),
 • izvajalka individualnega coachinga proti stresu in izgorelosti: coaching v kombinaciji z dihalnimi tehnikami.

Zdrav dih je temelj zdravja. Je prvi in ključen korak do vašega notranjega miru. Ko boste ozavestili svoj dih, boste pripravljeni na korenito spremembo vašega zasebnega in poslovnega življenja. Zdravi, umirjeni posamezniki so nosilci in tvorci zdravega podjetja.

Njeno poslanstvo je pomagati posameznikom in skupinam:

 • obvarovati se stresa in izgorelosti,
 • (spet) najti sebe in vzpostaviti notranji mir,
 • prevzeti vajeti svojega življenja v svoje roke.

Janez Zavašnik

Janez Zavašnik je magister telekomunikacij in je prvih 22 let svoje kariere opravljal različna dela v razvoju v velikem slovenskem podjetju, nazadnje kot menedžer telekomunikacijskih tehnologij in inovacij. Bil je član različnih delovnih teles v okviru mednarodnih organizacij za standardizacijo ETSI, ITU in IEEE ter sodeloval z vodilnimi svetovnimi proizvajalci telekomunikacijskih komponent v sklopu razvojnih projektov. Je poročen in oče 4 otrok.

V prostem letu svoje kariere se je posvetil študiju hipnoze, nevrolingvističnega programiranja in coachinga. Uporabnost in učinkovitost tehnik in metod NLP in hipnoze na različnih področjih ga je tako navdušila in prevzela, da kariero nadaljuje kot trener življenjskih in poslovnih veščin.

Svoj sistemski in analitični pristop s pridom uporablja pri coachingu na področju osebnostne in poslovne rasti ter partnerskih odnosov s poudarkom na enostavni in učinkoviti uporabi veščin in tehnik.

Matej Zaplotnik

Matej Zaplotnik je nekdo, ki je praktično vse svoje življenje posvetil delu z otroki. Že od študentskih let je tako rekoč vsak njegov delovnik tesno povezan z otroki in mladostniki, ki se soočajo z različnimi težavami. Leta 2014 je svoje delo usmeril na področje ločitve staršev, saj ima izredno veliko otrok in mladostnikov v vzgojnih institucijah izkušnjo ločitve staršev. Življenje z ločenima staršema ima celo vrsto izzivov, na katere niso pripravljeni niti starši, niti otroci. Svoje poslanstvo vidi v tem, da pomaga staršem po ločitvi vzpostaviti takšno obliko skrbi za otroka, da bo resnična zadovoljevala njegove dolgoročne koristi in potrebe.

Zorica Perić

Zorica je diplomirana ekonomistka, ki je svojo kariero začela v manjšem trgovskem podjetju, kjer je spoznala maloprodajo do podrobnosti. Kasneje je nadaljevala svojo pot v velikem slovenskem podjetju, kjer je pridobila dragocene izkušnje z vodenjem, nato pa v mednarodnem podjetju, kjer je razširila svoje znanje na področjih financ in poslovanja. S svojimi bogatimi 25-letnimi izkušnjami dela z ljudmi je prepoznala pomembno vlogo, ki jo ima komunikacija pri ustvarjanju dobrega delovnega okolja. Kot vodja se zaveda, da je ustrezna komunikacija ključnega pomena za razvoj zaposlenih. Zavzema se za jasno in učinkovito komunikacijo, ki spodbuja sodelovanje, odprto izmenjavo idej in izgradnjo zaupanja med člani ekipe.

Zadnjih nekaj let se intenzivno izobražuje na področju osebne rasti. V tem času je pridobila dragoceno znanje s področij nevrolingvističnega programiranja, hipnoze in coachinga, ki ga uspešno uporablja tako pri svojem delu kot tudi v vsakdanjem življenju. S pridobljenim znanjem deluje kot coachinja in mentorica, specializirana za poslovne veščine in osebno rast. S strastjo pomaga ljudem doseči njihov polni potencial, spodbuja jih k osebnemu napredku ter jih usmerja pri doseganju njihovih ciljev.

Leonela Djakovič

Leonela Djakovič je učiteljica razrednega pouka, po duši pa plesno-zvočna alkimistka.

Njeno poslanstvo je deliti z ljudmi globoko zaznavanje višjih vibracij, ki zdravijo, osmišljajo življenje in odpirajo naša srca ter podzavest.

Z zvokom in plesom se ukvarja že vrsto let. Svoje znanje o zvoku že več kot 10 let izpopolnjuje na Peter Hess akademiji v Zagrebu, kjer je med drugim pridobila certifikat za praktičarko Peter Hess zvočne masažeBachove cvetne plese in plese za naravo se je učila pri dr. Albinci Pesek. V 10 letih izvajanja zvočno-plesnih storitev je ustvarila že vrsto zvočnih kopeli in plesnih delavnic tako za otroke kot odrasle.

Zdravilni zvoki zvočnih posod in gongov so v njeno življenje vnesli popolnoma novo dodano vrednost. Skozi proces izobraževanja se je spremenila tudi sama in začutila, da je to njeno poslanstvo. Hvaležna je, da sme širiti zdravilne zvoke in tako uglasiti vsakega, ki se je takšnim zvokom pripravljen prepustiti.

Zara Krivec

Zara Krivec, magistrica marketinga in prodaje, je podjetništvo okušala že kot otrok, saj je bil njen oče obrtnik. Ravno pri njem je že davnega leta 1986 začela tudi z računovodskimi storitvami. Sledili so očetovi prijatelji in znanci, obrtniki, katerim je z največjim veseljem pomagala, da so imeli računovodstvo in ostalo dokumentacijo urejeno tako, kot je potrebno.

Zarina knjiga 5 korakov kako monetizirati svoj hobi je odličen zbir vseh izkušenj in znanj, ki bodo zelo koristili vašemu delovanju in temu, kako vaš hobi učinkovito pretopite v posel in denarne prilive. V knjigi so po korakih opisane pomembne aktivnosti, ki vas izstrelijo med tiste, ki hočete in boste sami odločali o svojem poslu in o svojih zaslužkih. Zelo zanimivo je tudi poglavje o davčnih prednostih posameznih organizacijskih oblik poslovanja, vključno s konkretnimi izračuni, koliko davka plačate kot samostojni podjetnik in koliko davka plača družba za enak ustvarjen dobiček pri poslovanju.

Navedene izračune in primere pa udeleženci natančno predelajo in preračunajo v večmesečnih programih, ko Zara tudi konkretno, za vsakega udeleženca posebej analizira in predlaga, kaj bi bilo zanj najboljše.

Zara se stalno izobražuje in nadgrajuje svoje bogate izkušnje, kar z veseljem deli z vami in vam pomaga pri vaši uspešni poslovni in karierni poti. Pravkar se uči, kako kot coachinja pomagati podjetnicam in podjetnikom, da obdržijo več svojega zasluženega denarja. Poleg tega ima opravljena izobraževanja ABC vodenja, Govorica telesa, Komunikacija, in pridobljene mednarodne licence za Mentorja, za NLP trenerja in hipnozo.

Njen računovodski servis je prepoznan predvsem po tem, da razume podjetnike in podjetnice, saj diha z njimi že večino svojega življenja. Preko očetove in svoje firme, pa tudi preko izkušenj »njenih« podjetnic in podjetnikov je pridobila ogromno izkušenj, zato zelo dobro razume poslovne izzive in ve, kako jih premagati. Zaradi tako bogatih izkušenj skozi vsa ta leta in skozi različne gospodarske sisteme ve, kako pomagati v podjetništvu in kako lahko najbolj koristi na poslovnih področjih.

Zara je tudi avtorica odlične poslovne knjige Gremo mi na svoje. Napisala jo je na podlagi bogatih izkušenj za vse, ki si želijo uspešno potovati na lastni poslovni poti, in tudi za tiste, ki že poslujejo ali pa šele začenjajo s svojim samostojnim poslom. Je tudi avtorica številnih člankov in seminarskih nalog.

Igor Miljavec

Igor že 22 let vodi Medobčinsko društvo slepih in slabovidnih Nova Gorica, a ne kot konvencionalno društvo, ampak z modernimi, v strokovnost in razvoj posameznika usmerjenimi pristopi. Že vse odraslo življenje se zaveda pomembnosti osebne rasti in jo preliva v prakso. Od leta 2020 se nepretrgano udeležuje izobraževanj pri dr. Aleksandru Šinigoju.

Pri prizadevanju za boljše življenje vseh ranljivih skupin se osredotoča zlasti na dve področji: rehabilitacijo (usposabljanje za vsakdanje življenje) slepih in slabovidnih v domačem okolju ter dostopnost prostora, storitev, informacij in digitalizacije za vse. Najbolj ceni tisto teorijo, ki jo je mogoče prenesti v prakso.

Igorjeva vizija zajema širjenje sodelovanja s stroko, kot tudi z uporabniki v Sloveniji in zunaj njenih meja. Njegov moto: Za vse se najde rešitev!

Simona Adamič Kavšek

Simona je diplomirana ekonomistka, ki je svojo kariero začela v uspešnem slovenskem podjetju, kjer so bile spremembe edina stalnica, izziv pa motor. Nato je svojo pot nadaljevala v mednarodnem koncernu, kasneje pa se je odločila za podjetništvo, saj je ugotovila, da si želi delati z ljudmi, ki imajo radi spremembe, dinamiko in zelo radi ustvarjajo, se učijo vedno novih stvari in znanje vpeljujejo v svoje življenje. Danes sta z možem lastnika ustvarjalne trgovine Pri levčku, v kateri že vrsto let navdušujejo ljudi za ustvarjanje, pomagajo z idejami kako s kreativnostjo, poskušanjem, izzivi in drugimi tehnikami povečati zadovoljstvo in uspešnost ali navdušiti druge za inovativnost.

Zadnja leta se veliko izobražuje in mnogokrat jo srečamo kot mentorico in coachinjo na področju poslovnih veščin, osebne rasti, komunikacije, kulture in odnosov v podjetju, s kupci in ostalimi partnerji, družino ali prijatelji. Meni, da je ključ do uspeha agilna, vitka organizacija, kjer pomembno vlogo igrata kreativnost in inovativnost.

Simon Grižonič

Simon Grižonič je univ. dipl. inž. strojništva, ki se od svojega 12 leta ukvarja s fotografijo, video in avdio tehniko. Poleg bogatih izkušenj v industriji s področja strojništva in zadnjih 6 let tudi kot srednješolski in višješolski predavatelj, je poznan kot strokovnjak na področju spletnega izobraževanja, priprave avdio in video izobraževalnih gradiv, spletnega oddajanja (live stream), postavitve spletnih strani in tehnologije povezane s temi področji. Je tudi direktor podjetja Akademija 369 d.o.o., ki je specializirana za svetovanje, pomoč in usposabljanje podjetnikov in šolnikov iz omenjenih področij.

X