COACHING DELAVNICE IN TEČAJI

Ko je učenec pripravljen, se pojavi učitelj. Bi radi spoznali osnovna orodja in tehnike coachinga?

  • NLP Coach
  • 5T Business Coach
  • 100K+ Coach
  • Mastermind Skupina: Rast 10X

Morda slišite nek klic, poklicanost, da pomagate drugim in še ne veste, kako. Morda ste vodja in iščete podporni pristop k vodenju vaše ekipe ali si morda preprosto želite spremembe v vašem kariernem življenju in bi radi začeli znova ali pa ste morda že v svetovalno terapevtskem podjetništvu vendar vam nikakor ne uspe priti na zeleno vejo in se mučite s pridobivanjem strank, v vseh teh primerih so naše delavnice coachinga za vas.

Dejstva so naslednja: najboljši športniki imajo coacha, najboljši podjetniki imajo coacha, najboljši vodje imajo coacha in tudi najboljši coachi imajo coacha. Če želite danes biti najboljši potrebujete coacha in pika. Ne za to, da bi vas opozarjal na vaše napake, temveč, da bi vas spodbujal, kaj še vse lahko naredite. In to je tudi vaša naloga, ko (bo)ste postali coach.

Coaching je 2 bilijona $ vredna globalna industrija, in je ena izmed najhitreje rastočih industrij. Seveda brez ustreznih coaching in poslovnih znanj lahko vaša coaching ladja hitro potone. Če pa želite postati uspešen coach, zgraditi vaš coaching posel in zaživeti vaše sanjsko življenje, s tem ko pomagate drugim, ali pomagati vaši ekipi sodelavcev do novega preboja, se udeležite naših coaching delavnic.

... COACHING NA NAŠIH IZOBRAŽEVALNIH DELAVNICAH ZA KARIZMATIČNE VODJE.

Vpišite svoje podatke in prejmite super darilo - brezplačno e-knjigo.

Postanite del naše družine. Skupaj z vami, za uspešno in srečno prihodnost.

Vpišite svoje podatke in prejmite super darilo - brezplačno e-knjigo.

Postanite del naše družine. Skupaj z vami, za uspešno in srečno prihodnost.


Aleksander Šinigoj

Pišite mi. Kako vam lahko pomagam?

Imate specifično vprašanje? Potrebujete spodbudo pri prvih korakih v pravo smer - smer boljše prihodnosti? Veselim se vašega sporočila.

Podjetje: ZEMA d.o.o.,
Davčna številka: SI14778386

Mednarodni prehod 2A, Vrtojba
5290 Šempeter pri Gorici

Tel: + 386 (0) 5 338 48 57
[email protected]