Certificiran in licenciran NLP Coach, Life Coach in Business Coach

je vaš naslednji korak, če slišite klic, poklicanost, da pomagate drugim, vendar še ne veste, kako; če si želite spremembe v vašem kariernem življenju in bi radi začeli znova, delali, kadar želite in s kom želite ter zaživeli vaše sanjsko življenje, ali če ste vodja in se soočate z izzivi, kako pomagati vašim sodelavcem, da boste skupaj naredili preboj.

Želim več informacij!
coach

Certificiran in Licenciran NLP Coach, Life Coach in Business Coach vključuje napredne tehnike in pristope NLP in coachinga ter vas opremi z znanjem in kompetencami, da pomagate drugim, da uspejo. Tudi, če ne nameravate poklicno izvajati coachinga, je Certificiran in licenciran NLP Coach lahko koristen za vas, saj lahko NLP in coaching tehnike, ki se jih boste naučili, učinkovito uporabljate pri prodaji, pri vzgoji otrok, pri komunikaciji s partnerjem, pri odpravi blokad, strahov, ki jih morda imate vi ali ljudje okoli vas, domala na vseh področjih. Tako boste postali pravi Life Coach oziroma Business Coach.

Tekom programa Certificiran in licenciran NLP Coach boste spoznali:

katere koncepte uporabljajo uspešni coachi. Model za uspeh v coachingu™ vam bo dal znanja za celovit pristop pomoči vašim klientom, strankam in vašim timom, kajti coaching je dandanes nepogrešljiva kompetenca uspešnih vodij,

kako pomembna je Orodjarna učinkovitega coacha™ za vaš uspeh v coachingu. Orodja in tehnike, ki jih boste tekom programa spoznali, boste lahko takoj uporabili pri vašem delu. Pri tem vam bo v pomoč tudi »Paket za začetek«, ki vam bo omogočil, da nemudoma začnete uporabljati tehnike v praksi. Dobili boste vzorec pogodbe, obrazec za uvodno srečanje, coaching dnevnik, in še mnogo drugega gradiva v fizični in digitalni obliki,

Life, Business, NLP rešitve™, ki vam bodo pomagale, da boste znanja NLP Coachinga uporabili na vseh področjih življenja (Life Coach), kot profesionalni coach (Business Coach) pa se boste znali specializirati in pozicionirati na trgu,

kakšna vprašanja postavljati oziroma ne postavljati, da boste navdihnili vaše sogovornike za akcijo in premik k ciljem. Blueprint prebojnih vprašanj™ je obvezna oprema tako pri coachingu kot pri prodaji in nenazadnje tudi pri vodenju,

Generator plačljivih klientov ™. Že tekom študija boste s pomočjo osnutka naredili vaš marketinški načrt in dobili vso pomoč in podporo, potrebno za vaš vstop na trg oziroma za povečanje vašega tržnega deleža.

Transformacija v podjetju po načelu Paretovega pravila 20/80

” Sodeluj in deluj z nekom, ki je uspešnejši od tebe! “

Naslednja delavnica z začetkom 4. maja 2021, v Ljubljani.

Termini in potek NLP COACH:

Ljubljana:

1. MODUL: 4. – 6. maj 2021

2. MODUL: 15. junij 2021

3. MODUL: 14. – 16. september 2021

4. MODUL: 5. oktober 2021

5. MODUL: 16. – 18. november 2021

6. MODUL: 14. december 2021

tor: 15:00 – 19:30, sre., čet.:9:00 – 17:30

Glede na trenutne razmere, si pridržujemo pravico, da termine, ki so planirani v živo, izpeljemo online preko spleta

Iskreno verjamemo v pravilo “10.000 ur”, zato boste na srečanjih veliko vadili tako s soudeleženci kot tudi z gostujočimi klienti. Vsaka vaja vključuje tudi podajanje in prejemanje povratne informacije kot ene izmed najpomembnejših pospeševalcev transformacije v coachingu. Transformacije, da postanete NLP Coach, Life Coach in Business Coach. Prav tako bo vaša naloga, da izvedete določeno število coachingov med enim in drugim srečanjem, zato je celoten program sestavljen iz 6 modulov:

1. MODUL

Vaša coaching pot se začne s spoznavanjem NLP coachinga in kolesom dobrega coacha. V prvem modulu bomo pozornost namenili vzpostavljanju stika, ujemanju s klientom, 3 najpomembnejšim stvarem pri NLP Coachingu, igranju vlog, 5 nivojem poslušanja, 3 ključnim stilom coaching vrnitvenega sporočila. Spoznali boste prve coaching koncepte, kot so zaupanje, povezanost, utilizacija in drugi. Naučili se boste pisati coaching dnevnik in podajati ter prejemati povratno informacijo. Dobili boste okvir, kako začeti in izvesti coaching srečanje.

2. MODUL

Tekom drugega modula boste spoznali in vključili v vaše coaching poslanstvo nov coaching koncept, ki vam bo omogočil, da klientom pomagate, da na izziv, s katerim pridejo k vam, pogledajo z različnih perspektiv. S spoznavanje novih coaching vprašanj boste postopoma dopolnjevali vaš blueprint prebojnih vprašanj.

3. MODUL

Na tretjem modulu boste spoznali uporabo kolesa življenja, kolesa uspeha, kolesa poslovanja in različnih dimenzij kolesa pri coachingu, preslikanje v coachingu, T.O.T.E. v coachingu. Z vajami, kot npr. igranje vlog in coaching juggling boste utrjevali nova znanja, spreminjali prepričanja in preokvirjali. Spoznali boste vrsto novih coaching konceptov (integriteta, izziv, dovoljenje, bistvo, agenda, intuicija, …) in ugotovili, kaj pomeni klient kot sistem ter posodobili vašo zbirko coaching vprašanj s torpedo vprašanji. Po tem modulu boste že precej usposobljeni in pripravljeni pomagati drugim do preboja.

4. MODUL

Mastermind akademija slovi po tem, da znanja pridobivate na sproščen in zabaven način. Modul 4 pri NLP Coachu pa bo zagotovo eden izmed najbolj zabavnih, saj boste spoznali, kako in kdaj lahko uporabite humor kot coaching koncept za preboj vaših klientov.

5. MODUL

Do tega modula bo vaša orodjarna učinkovitega coacha že precej bogata, zato se boste z Life, Business in NLP rešitvami lahko odločili za specializacijo na vašem področju. Poleg tega boste na tem modulu dodali 13 klasičnih coaching vprašanj, nove coaching koncepte (tišina, integracija, strukture, prvak) in spoznali gremline. Modul 5 bo tudi precej poslovno obarvan: spoznali boste coaching sprejemanja odločitev, sistematični pristop k sprejemanju odločitev v 6 korakih; GROW model, različice viharjenja možganov (brainstorming), GRID analizo, osebno SWOT analizo, 3 dimenzije izbire; coaching v praksi – pri vodenju in v poslovnem svetu.

6. MODUL

Na zadnjem modulu boste dopolnili vašo orodjarno učinkovitega coacha z novimi coaching koncepti ter razvili vaš coaching koncept. Ob koncu sledi izpit in izpitne igre ter popotnica za vaš nov začetek. Postali boste pravi NLP Coach, Life Coach ter Business Coach.

PRIMER DOBRE PRAKSE: Uvedba internega coachinga v NLB

Naslednja delavnica z začetkom 4. maja 2021, v Ljubljani.

nlp coach

Po končani delavnici boste prejeli naslednje certifikate:

Life Coach – v slovenskem in angleškem jeziku

Business Coach – v slovenskem in angleškem jeziku

NLP Coach* – v angleškem jeziku

coaching

*Pogoj za pridobitev certifikata NLP Coach, ki ga izdajamo skladno z licenco Society of NLP – najstarejše in največje svetovne organizacije za NLP – in ga podpiše sam dr. Richard Bandler, so-ustanovitelj NLP, je, da imate opravljen Certificiran in Licenciran NLP Praktik in Certificiran in Licenciran NLP Mojster Praktik (ki pa nista nujna pogoj za udeležbo na delavnici). Poleg mednarodno priznanega certifikata pridobite tudi licenco za uporabo NLP tehnik in vsebin v okviru coachinga. Za pridobitev licence in mednarodnega certifikata je potrebno podpisati licenčno pogodbo z mednarodno zvezo v angleškem jeziku. Veljavnost pogodbe in licence znaša navadno dve leti, po tem obdobju je mogoče licenco brezplačno podaljšati na posebnem spletnem naslovu.

NLP certificate Aleksander Šinigoj
NLP world certificate Aleksander Šinigoj

Naslednja delavnica z začetkom 4. maja 2021, v Ljubljani.

Ustvarjajte AHA trenutke...

Pohvale zadovoljnih udeležencev

Številni udeleženci naših delavnic so potrdili, da so naša predavanja vrhunska!

Naslednja delavnica z začetkom 4. maja 2021, v Ljubljani.

Vsem udeležencem NLP Coacha podarjamo še 6 BONUSOV:

BONUS 1 - 7 KORAKOV: KAKO SI PRIDOBITE STRANKE ZA COACHING

Številni trenerji, coachi, terapevti, svetovalci imajo danes ogromno znanja, vendar tega znanja ne znajo prodati svojim strankam, ne znajo pridobiti strank, ki bi jim plačale za njihove storitve. In Coach brez strank v resnici sploh ni coach, razen na papirju. Tudi s tem ko si coach pridobi stranke in dela z njimi, postaja iz dneva v dan boljši. Na tej bonus delavnici boste izvedeli, kako si lahko pridobite stranke za coaching. Predstavljena bo preverjena in strukturirana metoda, kako lahko stranke nagovorite, kako strankam prodate svoje storitve in tudi, kako lahko coachinge uspešno pripeljete do konca. Ob koncu delavnice boste imeli konkreten izvedbeni načrt, kako do strank. Imeli boste možnost brezplačnega svetovanja, kako lahko koncept in korake prilagodite vašemu konkretnemu primeru oz. vašim željam, odvisno od coaching niše, ki jo boste oz. ste jo izbrali. Vrednost delavnice znaša 297,00 € + DDV.

BONUS 2 - ZAČETNA PREDSTAVITEV NA TRGU

V okviru študija NLP Coach, bodo študentje dobili možnost, da se predstavijo na trgu. Na bazo Mastermind Akademije, ki šteje preko 25000 elektronskih naslovov, bo poslano vabilo za brezplačno delavnico, na katero se bodo lahko prejemniki elektronske pošte odzvali. Vsak študent NLP Coacha bo na dogodku imel 5. min časa za predstavitev publiki. S strani publike bo tudi dobil povratno informacijo v obliki ankete, ki jo bomo izvedli na dogodku.  Predstavitev ni obvezna, saj nekateri ljudje pridejo na seminar NLP coach, ker želijo coaching koncepte in tehnike uporabiti zgolj pri vodenju, prodaji in/ali medosebni komunikaciji ter nimajo (še) namena vstopiti na trg kot coachi. Vsi, ki pa imate željo postati profesionalni coach na trgu, pa boste imeli to edinstveno priložnost, da po dogodku dobite prve brezplačne kliente, ki jih boste potem z znanji, pridobljenimi na NLP coachu, nadgradili v prave (plačljive) kliente. Lanski študentje so bili navdušeni nad tovrstnim bonusom in nastopom. Vrednost tovrstne predstavitve je sicer neprecenljiva, vendar smo jo ovrednotili na 403,00 € + DDV.

BONUS 3 - KAKO ZASLUŽITI MEDTEM KO SPITE

Predstavljajte si, da medtem ko spite in sanjate služite vašim strankam in ob tem služite denar. V tej online delavnici vam bo dr. Aleksander Šinigoj odkril metodo, kako lahko služite medtem ko spite. Gre za razmišljanje 21. stoletja. Vrednost delavnice znaša 297,00 € + DDV, udeleženci NLP Coacha jo dobite brezplačno.

BONUS 4 – ODPRAVITE OMEJUJOČA PREPRIČANJA

Ste imeli kdaj idejo, da bi naredili nekaj novega, nekaj revolucionarnega, vendar tega niste storili, ker vas je nekaj ustavilo. Najpogosteje so omejujoča prepričanja tista, ki ljudi ustavijo, da ne izkoristijo potenciala, ki ga imajo v sebi. Odpravite morebitna omejujoča prepričanja in uspešno zakorakajte v coaching svet. Za vas smo pripravili delovni zvezek in zgoščenko za odpravo omejujočih prepričanj v vrednosti 297 EUR + DDV, ki jo kot bonus prejmete brezplačno.

BONUS 5 – MASTERMIND SKUPINA POSLOVNI BRAINSTORMING ZA PODJETNIKE IN VODJE

Podjetniki, vodje, coachi se nenehno sprašujejo kako podvojiti, potrojiti, 10x povečati prodajo. Katerih 20% aktivnosti vam prinaša 80% rezultatov? Kako odpraviti ovire in omejitve za 10x rast vašega podjetja? Vse to in še več boste predelali v ekskluzivni Mastermind skupni 10x RAST, ki je namenjena zgolj podjetnikom, coachem in vodjem. Skupina je tudi dobrodelno obarvana z zbiranjem sredstev za izgradnjo šole v Keniji.

BONUS 6 – ZAPRTA FB MASTERMIND SKUPINA

Vsi udeleženci Certificiranega in licenciranega NLP Coach-a, Life Coach-a in Business Coach-a boste povabljeni v zaprto Fb Mastermind skupino, kjer boste lahko dobili podporo in pomoč skupine, reševali vprašanja, ki se vam bodo morebiti pojavljala tekom študija in praktičnih vaj, delili vaše izkušnje in napredek ter se nenehno učili, da postanete najboljši coach, kar ste lahko. Vrednost tega bonusa je neprecenljiva.

Naslednja delavnica z začetkom 4. maja 2021, v Ljubljani.

7 razlogov, zakaj je delavnica
Certificiran in licenciran NLP Coach, Life Coach in Business Coach
primerna za vas

Aleksander Šinigoj klic nlp

NOV POKLIC

Morda slišite nek klic, poklicanost, da pomagate drugim z vašo zgodbo in izkušnjami, vendar nimate še ustreznega znanja in tehnik, kako to prenesti na druge, da bodo naredili preboj. Po delavnici NLP Coach, Life Coach in Business Coach praktično pridobite nov poklic, ki lahko vam in mnogim ljudem okoli vas spremeni življenje na bolje.

COACHING KOT STIL VODENJA

Ste vodja in bi radi coaching kot stil vodenja uvedli v vaše delo ter s tem povečali motivacijo sodelavcev, izboljšali komunikacijo in klimo v podjetju.

POVEČANJE PRODAJE

Morda ste podjetnik oziroma prodajalec in želite povečati vašo prodajo. Coaching vprašanja in NLP tehnike so mogočno prodajno orodje, ki vašo prodajo dvigne na drug nivo, ne da bi pri tem bili vsiljivi. Vaša prodaja bo srčna in vaše stranke bodo navdušene od strasti, ki jo boste izžarevali nad vašimi produkti in storitvami.

DODATNA MILJA

Vsi najuspešnejši ljudje na tem svetu (ne glede na branžo) so najuspešnejši zato, ker so pripravljeni narediti nekaj več, ker so kljub svoji veličini vedno lačni novega znanja in ker so pripravljeni narediti dodatno miljo, dodaten korak. Morda želite tudi vi narediti korak naprej in vašim strankam ponuditi več. S tem ko boste vključili coaching v vaš obstoječ izobraževalni, svetovalni, terapevtski posel, boste vašim strankam dali več kot pričakujejo in dosegli boljše rezultate.

VZTRAJNOST & MOČ

Ne glede na to, kaj počnete, ali ste podjetnik/podjetnica, vodja, prodajalec/prodajalka, maser/maserka, frizer/-ka, terapevt/-ka, zdravnik/zdravnica, učitelj/učiteljica, joga inštruktor/-ica, … vedno in povsod ste obkroženi z ljudmi, ki potrebujejo vašo pomoč. Morda se vam dogaja, da nimate prave moči in/ali vztrajnosti, da bi jih razumeli in jim pomagali. Ko boste podkovani z najnovejšimi NLP tehnikami in coaching koncepti, boste imeli bistveno več moči in vztrajnosti, da ljudem pomagate pri transformaciji njihovih življenj.

VAŠ MASTERMIND

Dobili boste dostop do znanj, tehnik in pristopov, ki jih uporabljajo najbolj uspešni svetovni coachi, kar vam bo omogočilo, da jih tudi vi uporabite pri podpori vašim strankam, da bodo z vašo pomočjo naredile preboj. Vaši soudeleženci bodo vaša nova mastermind skupina, ki vas bo podpirala in vam pomagala na vaši nadaljnji poti. In naj vas spomnimo, da se boste na Mastermind akademiji učili od edinega Master trenerja NLP v Sloveniji dr. Aleksandra Šinigoja, ki mu je dr. Richard Bandler, soustanovitelj NLP podelil ta naziv, kar ga uvršča med 30 TOP trenerjev na svetu.

USTVARJANJE ČAROBNOSTI

Morda vas zanima, kako lahko z na videz preprostim pogovorom pomagate vašim najbližjim do pozitivne spremembe. Coaching je namreč zelo učinkovito orodje uspešne komunikacije tudi v vašem vsakdanjem življenju, tako v partnerskem odnosu, v odnosu z otroci, s starši, prijatelji, … S tem ko se boste naučili poslušati in slišati ter postavljati prava vprašanja, boste v vaših odnosih ustvarili čarobnost pristnega in kvalitetnega sobivanja tako doma kot pri delu in poslovanju.

Zakaj nlp coach
Pohvala NLP

Naslednja delavnica z začetkom 4. maja 2021, v Ljubljani.

Vaš Master Trener NLP, dr. Aleksander Šinigoj

Poznan kot srčen predavatelj in nenehni učenec. Je kot edini v Sloveniji, Vzhodni in Srednji Evropi, nosilec naziva Master Trener NLP, ki ga soustanovitelj NLP dr. Richard Bandler podeli le redkim, kar ga uvršča med TOP 30 trenerjev NLP na svetu. Prav tako je redni član ekipe sodelavcev Anthonyja Robbinsa. Nova znanja neposredno iz svetovnih virov prinaša v Slovenijo, da tudi vam omogoči dostop do teh znanj, brez da bi morali potovati na drug konec sveta. Aleksander ljudi uči, kako izkoristiti njihov neverjeten potencial in ob tem uživati tako v majhnih kot v izjemnih dosežkih.

Aleksander Šinigoj Ljubljana Tivoli

Pogosto zastavljena vprašanja:

Ali je možno plačilo na obroke?

Da, na Mastermind akademiji vam nudimo možnost, da pred začetkom delavnice znesek poravnate s kreditno kartico in si uredite plačilo na 12 obrokov.

Ali srečanja potekajo tudi preko spleta?

Da, nekateri moduli potekajo v živo preko spleta (Zoom ali podobno). V spletni učilnici vzpostavimo okolje zelo podobno okolju v pravi učilnici. Enako kot v živo se tudi v spletni učilnici pri vajah razdelite v pare ali manjše skupine in vadite enako kot bi bili skupaj v učilnici.

Kaj, če se ne morem udeležiti vseh srečanj v živo ali preko spleta?

Nič hudega. Morebitna vprašanja nam lahko posredujete po elektronski pošti. Posnetki spletnih srečanj vam bodo na voljo, da si jih pogledate lahko kasneje skladno z vašim urnikom. Posnetke srečanj v živo si lahko pridete ogledat na sedež Mastermind akademije ali jih nadomestite z naslednjo skupino. Prav tako imate med enim in drugim modulom naloge v parih oziroma manjših skupinah, kar pomeni, da ste v nenehnem stiku z vašimi sošolci in si boste lahko tudi vzajemno pomagali.

Nimam izkušenj s coachingom in se bojim, da mi bo neprijetno.

Vsakič, ko počnete neko aktivnost prvič je lahko neprijetno. Delavnica Certificiran in licenciran NLP Coach je zelo praktično naravnana, kar pomeni da boste vse coaching tehnike sproti vadili in uvajali v prakso. Z vajo boste tehnike ponotranjili in jih uporabljali tako v karieri kot v vsakodnevnem življenju. Edino vaja vas bo naredila mojstre.

Strah me je, kaj bo v prihodnje.

V tem trenutku je najbrž strah večino ljudi na tem planetu, vendar ljudje, ki verjamejo vase in prevzemajo odgovornost, prav v tem trenutku največ vlagajo vase in v nova znanja. Sedaj je najboljši čas, da se pripravite na novo prihodnost oz. realnost, morebiti vašo novo kariero. Iz krize leta 2008 je nastalo nekaj res uspešnih milijardnih startupov. Podobno bo tudi sedaj. Glede na trenutno situacijo lahko pričakujemo, da bo potreba po coachingu eksponentno naraščala še naprej, predvsem zaradi tega, ker se ROI (return on investment), ki ga coach prinaša v podjetje ali za posameznika lahko neverjetno hitro izmeri.

Ne maram prodaje in ne znam prodajati

Super. S coaching tehnikami se boste naučili prodajati brez da bi prodajali. Tudi če coaching ni ali ne bo vaša nova kariera in tudi če niste poklicni prodajalec, dejansko vsak dan prodajate vaše ideje, zamisli, prepričanja; vsak dan se pogajate tako doma kot v službi. Coaching tehnike vam bodo omogočile, da bodo ta pogajanja potekala bolj umirjeno in izidom win-win.

Cena je visoka

Razumem vas. Tudi sam sem nekoč bil mnenja, da so cene izobraževanj, ki se jih sam udeležujem visoke, dokler nisem razumel vrednosti, ki jo dobim. Ko gledam preboje naših strank.  nekateri so našli partnerja, ki so si ga že dolgo želeli, nekateri imajo sedaj srečne partnerske odnose, nove in uspešne kariere, kjer uživajo, ko gredo v službo, nekateri so postali podjetniki, drugi so povečali promet podjejta za 20% in več, spet tretji imajo več zdravja, so shujšali za 30+ kg, nehali kaditi, pretekli maratone, imajo več energije itd., vidim vrsto dokazov, da je vrednost delavnice NLP Coach zanje neprecenljiva. Spomnim se našega udeleženca Igorja, ki je na koncu povedal, da investicija zanj tudi kot podjetnika ni bila majhna, vendar neprecenljiva. Vabim vas, da tudi vi besedo cena zamenjate z besedo investicija. Investirajte vase in v vaše znanje. To znanje bo ostalo z vami vse do konca vašega življenja ter vam bo prineslo najvišje obresti. Imeli smo udeležence, ki so si že po prvem modulu povrnili to investicijo, nekateri so promet podjetja povečali tudi za 1 milijon EUR. Znanje ima danes veliko vrednost, še posebej, če ga znate v pravem trenutku, na pravi način uporabiti in to je v resnici vrednost in korist coachinga. Najvišja cena, ki jo ljudje plačujejo je to, da nič ne naredijo, da se nič ne odločijo in imajo potem problem oz. izziv še naprej. Neodločitev je v resnici tudi odločitev, le da skoraj garantirano ne prinaša želenih rezultatov.

Sem podjetnik in ne bi rad postal coach

Večina ljudi, ki pride na delavnico, pridejo v prvi meri zaradi sebe. S coaching tehnikami boste lahko boljši vodja, boljši podjetnik, boljši prodajalec (Business Coach), boljši partner, boljši starš (Life Coach). Coaching je odličnost v komunikaciji, ki bi jo čisto vsak moral poznati. Coaching je izjemno orodje za vodje, podjetnike, starše, učitelje, športne trenerje, zdravnike, svetovalce, prodajalce, … Izkušnje naših udeležencev kažejo izjemne rezultate, izboljšanje odnosov tako v družini kot v podjetju ter posledično boljše finančne rezultate. Izkušnje naših udeležencev kažejo izjemne rezultate, izboljšanje odnosov tako v družini kot v podjetju ter posledično boljše finančne rezultate.

Nekateri ljudje se po delavnici odločijo za coaching kariero, nekateri s coaching znanjem izboljšajo obstoječo kariero.

Konkurenca na tem trgu je velika

Zapomnite si, da v coachingu ni konkurence. Odvisno je od tega, kakšno nišo boste izbrali oz. kako se boste pozicionirali na trgu ter vaše vztrajnosti, pridobivanja strank, fokusa in odločnosti. Večina coachev prehitro odneha. Tudi, če boste povsem isto počeli kot to počne nekdo drug, se zavedajte vaše edinstvenosti.

Ali je delavnica primerna zame, če želim delati s skupinami, ne 1:1?

Da. Coaching lahko izvajate individualno, torej 1 na 1, lahko ga izvajate tudi skupinsko, 1 na mnogo. V obeh primerih gre za iste postopke, ki jih je potrebno seveda nekoliko drugače uporabiti, kar se tekom delavnice tudi naučite. Prednost skupinskega coachinga je, da so to lahko na koncu odlične delavnice, mastermind skupine, motivacijska srečanja, kjer vam ostali udeleženci pomagajo zgraditi vsebino. Priporočam.

Nlp coach trener za vsakogar

Izjava o omejitvi odgovornosti: Vrstni red vsebin se lahko spremeni in lahko ne bo enak kot na tej strani. Organizator si pridržuje pravico do sprememb.

Naslednja delavnica z začetkom 4. maja 2021, v Ljubljani.

Želite pridobiti več informacij o dogodku?

Imate specifično vprašanje? Potrebujete spodbudo pri prvih korakih v pravo smer - smer boljše prihodnosti? Pišite nam in poslali vam bomo najugodnejšo ponudbo v tem trenutku. Veselimo se vašega sporočila ali vašega klica na mobilno številko 031 323 690.