NLP Coach – licenciran, certificiran tečaj in coaching | Aleksander Šinigoj

Certificiran in licenciran NLP Coach, Life Coach in Business Coach

je vaš naslednji korak, če slišite klic, poklicanost, da pomagate drugim, vendar še ne veste, kako; če si želite spremembe v vašem kariernem življenju in bi radi začeli znova, delali, kadar želite in s kom želite ter zaživeli vaše sanjsko življenje, ali če ste vodja in se soočate z izzivi, kako pomagati vašim sodelavcem, da boste skupaj naredili preboj.

Certificiran in Licenciran NLP Coach, Life Coach in Business Coach vključuje napredne tehnike in pristope NLP in coachinga ter vas opremi z znanjem in kompetencami, da pomagate drugim, da uspejo. Tudi, če ne nameravate poklicno izvajati coachinga, je Certificiran in licenciran NLP Coach lahko koristen za vas, saj lahko NLP in coaching tehnike, ki se jih boste naučili, učinkovito uporabljate pri prodaji, pri vzgoji otrok, pri komunikaciji s partnerjem, pri odpravi blokad, strahov, ki jih morda imate vi ali ljudje okoli vas, domala na vseh področjih. Tako boste postali pravi Life Coach oziroma Business Coach.

Tekom programa Certificiran in licenciran NLP Coach boste spoznali:

Transformacija v podjetju po načelu Paretovega pravila 20/80

” Sodeluj in deluj z nekom, ki je uspešnejši od tebe! “

Naslednja delavnica z začetkom 30. marca 2023.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Moduli in vsebina po modulih:

 • Modul 1: Uvod v coaching, osnove, coaching
 • Modul 2: Coaching koncepti 1, 2 in 3
 • Modul 3: Coaching koncepti 4, 5 in 6
 • Modul 4: Začetno coaching srečanje (intake session)
 • Modul 5: Dobra coaching vprašanja
 • Modul 6: Preokviranje v coachingu, koncept št. 7
 • Modul 7: TOTE model v coachingu, uporaba kolesa življenja
 • Modul 8: Coaching koncept 8, 9 in 10
 • Modul 9: Coaching koncept 11, 12 in 13
 • Modul 10: Torpedo vprašanja
 • Modul 11: Coaching koncept št. 14, 15
 • Modul 12: Coaching koncept št. 16, 17
 • Modul 13: Coaching concept št. 18, 19, 20
 • Modul 14: Gremlini v coachingu
 • Modul 15: Grow model, SWOT model, storming model
 • Modul 16: Coaching sprejemanja odločitev
 • Modul 17: Life coach, Business Coach, NLP Coach, Interni coach
 • Modul 18: Coaching paketi, prodaja coachinga, izgradnja coaching posla
 • Modul 19: Integracija znanja in priprava na izpit
 • IZPIT

+ BONUS:

Udeležba na 6-dnevnem tečaju Certificiran in licenciran NLP Coach v živo, v Ljubljani:

 • 20. april 2023, od 16.00 do 20.00
 • 21. april 2023, od 9.00 do 17.30
 • 7. junij 2023, od 16.00 do 20.00
 • 2. oktober 2023, od 16.00 do 20.00
 • 3. oktober 2023, od 9.00 do 17.30
 • 4. oktober 2023, od 9.00 do 17.30

+ 4 SKUPINSKI COACHING KLICI

Iskreno verjamemo v pravilo “10.000 ur”, zato boste na srečanjih veliko vadili tako s soudeleženci kot tudi z gostujočimi klienti. Vsaka vaja vključuje tudi podajanje in prejemanje povratne informacije kot ene izmed najpomembnejših pospeševalcev transformacije v coachingu. Transformacije, da postanete NLP Coach, Life Coach in Business Coach. Prav tako bo vaša naloga, da izvedete določeno število coachingov med enim in drugim srečanjem, zato je celoten program sestavljen iz 19 modulov ter izpita.

Naslednja delavnica z začetkom 30. marca 2023.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Po končani delavnici boste prejeli naslednje certifikate:

*Pogoj za pridobitev certifikata NLP Coach, ki ga izdajamo skladno z licenco Society of NLP – najstarejše in največje svetovne organizacije za NLP – in ga podpiše sam dr. Richard Bandler, so-ustanovitelj NLP, je, da imate opravljen Certificiran in Licenciran NLP Praktik in Certificiran in Licenciran NLP Mojster Praktik (ki pa nista nujna pogoj za udeležbo na delavnici). Poleg mednarodno priznanega certifikata pridobite tudi licenco za uporabo NLP tehnik in vsebin v okviru coachinga. Za pridobitev licence in mednarodnega certifikata je potrebno podpisati licenčno pogodbo z mednarodno zvezo v angleškem jeziku. Veljavnost pogodbe in licence znaša navadno dve leti, po tem obdobju je mogoče licenco brezplačno podaljšati na posebnem spletnem naslovu.

NLP world certificate Aleksander Šinigoj

Naslednja delavnica z začetkom 30. marca 2023.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Ustvarjajte AHA trenutke...

Pohvale zadovoljnih udeležencev

Številni udeleženci naših delavnic so potrdili, da so naša predavanja vrhunska!

Naslednja delavnica z začetkom 30. marca 2023.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Vsem udeležencem NLP Coacha podarjamo še 5 BONUSOV:

BONUS 1 - KAKO PRIDOBITI STRANKE ZA COACHING + ZAČETNA PREDSTAVITEV NA TRGU

BONUS 2 – ODPRAVITE OMEJUJOČA PREPRIČANJA

BONUS 3 – KAKO SPREMENITI TEMELJNO VPRAŠANJE ZA PREBOJ IN USPEH

BONUS 4 – ZAPRTA FB MASTERMIND SKUPINA

BONUS 5 – COACH V ŽIVO V LJUBLJANI (6 dni)

Naslednja delavnica z začetkom 30. marca 2023.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

7 razlogov, zakaj je delavnica
Certificiran in licenciran NLP Coach, Life Coach in Business Coach primerna za vas

NOV POKLIC

Morda slišite nek klic, poklicanost, da pomagate drugim z vašo zgodbo in izkušnjami, vendar nimate še ustreznega znanja in tehnik, kako to prenesti na druge, da bodo naredili preboj. Po delavnici NLP Coach, Life Coach in Business Coach praktično pridobite nov poklic, ki lahko vam in mnogim ljudem okoli vas spremeni življenje na bolje.

COACHING KOT STIL VODENJA

Ste vodja in bi radi coaching kot stil vodenja uvedli v vaše delo ter s tem povečali motivacijo sodelavcev, izboljšali komunikacijo in klimo v podjetju

POVEČANJE PRODAJE

Morda ste podjetnik oziroma prodajalec in želite povečati vašo prodajo. Coaching vprašanja in NLP tehnike so mogočno prodajno orodje, ki vašo prodajo dvigne na drug nivo, ne da bi pri tem bili vsiljivi. Vaša prodaja bo srčna in vaše stranke bodo navdušene od strasti, ki jo boste izžarevali nad vašimi produkti in storitvami.

DODATNA MILJA

Vsi najuspešnejši ljudje na tem svetu (ne glede na branžo) so najuspešnejši zato, ker so pripravljeni narediti nekaj več, ker so kljub svoji veličini vedno lačni novega znanja in ker so pripravljeni narediti dodatno miljo, dodaten korak. Morda želite tudi vi narediti korak naprej in vašim strankam ponuditi več. S tem ko boste vključili coaching v vaš obstoječ izobraževalni, svetovalni, terapevtski posel, boste vašim strankam dali več kot pričakujejo in dosegli boljše rezultate.

VZTRAJNOST & MOČ

Ne glede na to, kaj počnete, ali ste podjetnik/podjetnica, vodja, prodajalec/prodajalka, maser/maserka, frizer/-ka, terapevt/-ka, zdravnik/zdravnica, učitelj/učiteljica, joga inštruktor/-ica, … vedno in povsod ste obkroženi z ljudmi, ki potrebujejo vašo pomoč. Morda se vam dogaja, da nimate prave moči in/ali vztrajnosti, da bi jih razumeli in jim pomagali. Ko boste podkovani z najnovejšimi NLP tehnikami in coaching koncepti, boste imeli bistveno več moči in vztrajnosti, da ljudem pomagate pri transformaciji njihovih življenj.

VAŠ MASTERMIND

Dobili boste dostop do znanj, tehnik in pristopov, ki jih uporabljajo najbolj uspešni svetovni coachi, kar vam bo omogočilo, da jih tudi vi uporabite pri podpori vašim strankam, da bodo z vašo pomočjo naredile preboj. Vaši soudeleženci bodo vaša nova mastermind skupina, ki vas bo podpirala in vam pomagala na vaši nadaljnji poti. In naj vas spomnimo, da se boste na Mastermind akademiji učili od edinega Master trenerja NLP v Sloveniji dr. Aleksandra Šinigoja, ki mu je dr. Richard Bandler, soustanovitelj NLP podelil ta naziv, kar ga uvršča med 30 TOP trenerjev na svetu.

USTVARJANJE ČAROBNOSTI

Morda vas zanima, kako lahko z na videz preprostim pogovorom pomagate vašim najbližjim do pozitivne spremembe. Coaching je namreč zelo učinkovito orodje uspešne komunikacije tudi v vašem vsakdanjem življenju, tako v partnerskem odnosu, v odnosu z otroci, s starši, prijatelji, … S tem ko se boste naučili poslušati in slišati ter postavljati prava vprašanja, boste v vaših odnosih ustvarili čarobnost pristnega in kvalitetnega sobivanja tako doma kot pri delu in poslovanju.

Naslednja delavnica z začetkom 30. marca 2023.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Vaš Master Trener NLP, dr. Aleksander Šinigoj

Poznan kot srčen predavatelj in nenehni učenec. Je kot edini v Sloveniji, Vzhodni in Srednji Evropi, nosilec naziva Master Trener NLP, ki ga soustanovitelj NLP dr. Richard Bandler podeli le redkim, kar ga uvršča med TOP 30 trenerjev NLP na svetu. Prav tako je redni član ekipe sodelavcev Anthonyja Robbinsa. Nova znanja neposredno iz svetovnih virov prinaša v Slovenijo, da tudi vam omogoči dostop do teh znanj, brez da bi morali potovati na drug konec sveta. Aleksander ljudi uči, kako izkoristiti njihov neverjeten potencial in ob tem uživati tako v majhnih kot v izjemnih dosežkih.

Pogosto zastavljena vprašanja:

Ali je možno plačilo na obroke?

Da, na Mastermind akademiji vam nudimo možnost, da pred začetkom delavnice znesek poravnate s kreditno kartico in si uredite plačilo na 12 obrokov.

Ali srečanja potekajo tudi preko spleta?

Da, nekateri moduli potekajo v živo preko spleta (Zoom ali podobno). V spletni učilnici vzpostavimo okolje zelo podobno okolju v pravi učilnici. Enako kot v živo se tudi v spletni učilnici pri vajah razdelite v pare ali manjše skupine in vadite enako kot bi bili skupaj v učilnici.

Kaj, če se ne morem udeležiti vseh srečanj v živo ali preko spleta?

Nič hudega. Morebitna vprašanja nam lahko posredujete po elektronski pošti. Posnetki spletnih srečanj vam bodo na voljo, da si jih pogledate lahko kasneje skladno z vašim urnikom. Posnetke srečanj v živo si lahko pridete ogledat na sedež Mastermind akademije ali jih nadomestite z naslednjo skupino. Prav tako imate med enim in drugim modulom naloge v parih oziroma manjših skupinah, kar pomeni, da ste v nenehnem stiku z vašimi sošolci in si boste lahko tudi vzajemno pomagali.

Nimam izkušenj s coachingom in se bojim, da mi bo neprijetno.

Vsakič, ko počnete neko aktivnost prvič je lahko neprijetno. Delavnica Certificiran in licenciran NLP Coach je zelo praktično naravnana, kar pomeni da boste vse coaching tehnike sproti vadili in uvajali v prakso. Z vajo boste tehnike ponotranjili in jih uporabljali tako v karieri kot v vsakodnevnem življenju. Edino vaja vas bo naredila mojstre.

Strah me je, kaj bo v prihodnje.

V tem trenutku je najbrž strah večino ljudi na tem planetu, vendar ljudje, ki verjamejo vase in prevzemajo odgovornost, prav v tem trenutku največ vlagajo vase in v nova znanja. Sedaj je najboljši čas, da se pripravite na novo prihodnost oz. realnost, morebiti vašo novo kariero. Iz krize leta 2008 je nastalo nekaj res uspešnih milijardnih startupov. Podobno bo tudi sedaj. Glede na trenutno situacijo lahko pričakujemo, da bo potreba po coachingu eksponentno naraščala še naprej, predvsem zaradi tega, ker se ROI (return on investment), ki ga coach prinaša v podjetje ali za posameznika lahko neverjetno hitro izmeri.

Ne maram prodaje in ne znam prodajati

Super. S coaching tehnikami se boste naučili prodajati brez da bi prodajali. Tudi če coaching ni ali ne bo vaša nova kariera in tudi če niste poklicni prodajalec, dejansko vsak dan prodajate vaše ideje, zamisli, prepričanja; vsak dan se pogajate tako doma kot v službi. Coaching tehnike vam bodo omogočile, da bodo ta pogajanja potekala bolj umirjeno in izidom win-win.

Cena je visoka

Razumem vas. Tudi sam sem nekoč bil mnenja, da so cene izobraževanj, ki se jih sam udeležujem visoke, dokler nisem razumel vrednosti, ki jo dobim. Ko gledam preboje naših strank.  nekateri so našli partnerja, ki so si ga že dolgo želeli, nekateri imajo sedaj srečne partnerske odnose, nove in uspešne kariere, kjer uživajo, ko gredo v službo, nekateri so postali podjetniki, drugi so povečali promet podjejta za 20% in več, spet tretji imajo več zdravja, so shujšali za 30+ kg, nehali kaditi, pretekli maratone, imajo več energije itd., vidim vrsto dokazov, da je vrednost delavnice NLP Coach zanje neprecenljiva. Spomnim se našega udeleženca Igorja, ki je na koncu povedal, da investicija zanj tudi kot podjetnika ni bila majhna, vendar neprecenljiva. Vabim vas, da tudi vi besedo cena zamenjate z besedo investicija. Investirajte vase in v vaše znanje. To znanje bo ostalo z vami vse do konca vašega življenja ter vam bo prineslo najvišje obresti. Imeli smo udeležence, ki so si že po prvem modulu povrnili to investicijo, nekateri so promet podjetja povečali tudi za 1 milijon EUR. Znanje ima danes veliko vrednost, še posebej, če ga znate v pravem trenutku, na pravi način uporabiti in to je v resnici vrednost in korist coachinga. Najvišja cena, ki jo ljudje plačujejo je to, da nič ne naredijo, da se nič ne odločijo in imajo potem problem oz. izziv še naprej. Neodločitev je v resnici tudi odločitev, le da skoraj garantirano ne prinaša želenih rezultatov.

Sem podjetnik in ne bi rad postal coach

Večina ljudi, ki pride na delavnico, pridejo v prvi meri zaradi sebe. S coaching tehnikami boste lahko boljši vodja, boljši podjetnik, boljši prodajalec (Business Coach), boljši partner, boljši starš (Life Coach). Coaching je odličnost v komunikaciji, ki bi jo čisto vsak moral poznati. Coaching je izjemno orodje za vodje, podjetnike, starše, učitelje, športne trenerje, zdravnike, svetovalce, prodajalce, … Izkušnje naših udeležencev kažejo izjemne rezultate, izboljšanje odnosov tako v družini kot v podjetju ter posledično boljše finančne rezultate. Izkušnje naših udeležencev kažejo izjemne rezultate, izboljšanje odnosov tako v družini kot v podjetju ter posledično boljše finančne rezultate.

Nekateri ljudje se po delavnici odločijo za coaching kariero, nekateri s coaching znanjem izboljšajo obstoječo kariero.

Konkurenca na tem trgu je velika

Zapomnite si, da v coachingu ni konkurence. Odvisno je od tega, kakšno nišo boste izbrali oz. kako se boste pozicionirali na trgu ter vaše vztrajnosti, pridobivanja strank, fokusa in odločnosti. Večina coachev prehitro odneha. Tudi, če boste povsem isto počeli kot to počne nekdo drug, se zavedajte vaše edinstvenosti.

Ali je delavnica primerna zame, če želim delati s skupinami, ne 1:1?

Da. Coaching lahko izvajate individualno, torej 1 na 1, lahko ga izvajate tudi skupinsko, 1 na mnogo. V obeh primerih gre za iste postopke, ki jih je potrebno seveda nekoliko drugače uporabiti, kar se tekom delavnice tudi naučite. Prednost skupinskega coachinga je, da so to lahko na koncu odlične delavnice, mastermind skupine, motivacijska srečanja, kjer vam ostali udeleženci pomagajo zgraditi vsebino. Priporočam.

Izjava o omejitvi odgovornosti: Vrstni red vsebin se lahko spremeni in lahko ne bo enak kot na tej strani. Organizator si pridržuje pravico do sprememb.

Naslednja delavnica z začetkom 30. marca 2023.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Želite pridobiti več informacij o dogodku?

Imate specifično vprašanje? Potrebujete spodbudo pri prvih korakih v pravo smer – smer boljše prihodnosti? Pišite nam in poslali vam bomo najugodnejšo ponudbo v tem trenutku. Veselimo se vašega sporočila ali klica na mobilno številko 031 323 690.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X