NLP PRAKTIK

Si želite spremembe vsaj na enem izmed naslednjih področij: odnosi, zdravje, kariera, finance, komunikacija, osebna rast, bivalno in delovno okolje? Želite spoznati načine, kako povečati vašo motivacijo, hitreje doseči cilje in se pri tem bolj zabavati? Bi radi pridobili nova znanja, s katerimi lahko ustvarite povsem novo kariero in spremenite vaše življenje na bolje? Želite odpraviti strah pred javnim nastopanjem, letenjem ali čem drugim? Vas zanima, kako upravljati z vašimi mislimi, kako programirati vaš um, kako spreminjati nezavedne vzorce vedenja, da boste končno zaživeli vaše sanjsko življenje?

Želim več informacij!
nlp praktik

CERTIFICIRAN IN LICENCIRAN NLP PRAKTIK

je prva stopnja študija odličnosti, kjer se boste naučili bolje upravljati z vašimi mislimi in občutki.

Vaši občutki vplivajo na vaše vedenje.

Vaše vedenje vpliva na rezultate, ki jih dosegate v življenju.

Na Certificiranem in licenciranem NLP Praktiku boste pridobili nova orodja in tehnike za uspeh v življenju. Vsa komunikacijska znanja in tehnike za samopomoč ter strategije za življenjski uspeh boste že tekom delavnice vadili v praksi, kar vam bo omogočilo, da jih tudi takoj uporabite in ustvarite vaše novo življenje.

Uspešni ljudje, pa naj bo to na poslovnem ali osebnem področju (zdravje, kariera, družina, odnosi, osebna rast, …) imajo nekaj skupnega: miselne in besedne vzorce ter strategije, ki jih vodijo k njihovim željam, sanjam in ciljem. Tudi vi se jih lahko naučite.

Aleksander Šinigoj

”NLP Praktik je prvi korak v vaše novo sanjsko življenje.”

Aleksander

Naslednja delavnica z začetkom 4. novembra 2021.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Termini in potek NLP praktika:

Ljubljana

ONLINE:

4. november 2021
5. november 2021
6. november 2021

+ V ŽIVO:

9. 11, 10. 11, 11. 11. in 12. 11

*Glede na trenutne razmere, si pridržujemo pravico, da termine, ki so planirani v živo, izpeljemo v celoti ali delno online preko spleta.

Na NLP Praktiku boste obravnavali naslednje teme:

Odličnost kot odločitev

Nič več vstajanja »na levo nogo«. Od zdaj naprej boste sprejeli odgovornost za vaše življenje in sami odločali o tem, kako se počutite. Končno boste imeli orodja, ki vam bodo pomagala, da se odločite za odličnost.

Reprezentacijski sistemi

Poznavanje vašega prevladujočega reprezentacijskega sistema (VAKOG) in vašega zemljevida sveta vam bo pomagalo razumeti tudi druge. Pomembno je, da se zavedamo, da ”realnosti” in naša ”percepcija realnosti” nista eno in isto. Naučili se boste prepoznati reprezentacijske sisteme z opazovanjem očesnih gibov pri sogovornikih, kar vam bo omogočilo vzpostavitev boljšega stika in komunikacije s sogovorniki.

Meta model

Prave besede in prava vprašanja ob prvem trenutku … naučili se boste uporabljati meta model – lingvistično orodje, ki vam pomaga obogatiti vaš ali sogovornikov zemljevid sveta.

Strategije

Učite se od najboljših: Disneyeva strategija načrtovanja, Diltsova piramida, motivacijske strategije, strategije za doseganje ciljev, oblikovanje in postavljanje ciljev po NLP, SMART cilji, … Modeliranje dobrih strategij, Modeliranje »genijev«.

Podmodalnosti

Pomislite na kateri koli dogodek v vašem življenju … podmodalnosti so tiste, ki določajo vaše občutke, perspektive in možnosti izbire. Naučili se boste spreminjati vpliv vaših pozitivnih in negativnih občutkov na vašo sedanjost.

Odprava strahov

Strah pred javnim nastopanjem, strah pred letenjem, strah pred (ne)uspehom, … najpogostejša ovira na poti do vaših ciljev je strah. Na fobija dnevu boste lahko odpravili vaše nekoristne strahove in spoznali Fast fobia cure in druge tehnike za odpravo strahov, spreminjanje smeri čustvom, …

Preokvirajanje

Informacije same po sebi ne obstajajo, brez da jih postavite v določen kontekst. Pomen, ki ga dobite iz določene izkušnje, je odvisen od okvirja, ki je podan. Okvir pogojuje to, kako se počutite, ko razmišljate ali se pogovarjate o nečem. Okvir lahko spreminjate – preokvirjamo!

''Chunking up – chunking down''

Vidite drevo ali gozd? Naučili se boste, kako glede na potrebe preklapljati med detajli in veliko sliko.

Časovna črta in spreminjanje preteklosti

Skozi čas zbirate vaše spomine, odločitve, izkušnje, slabe in dobre, ki na nek način določajo, kako dojemate svet. Na NLP Praktiku boste spoznali kakšna je vaša časovna črta in kako lahko spreminjate vašo preteklost …

Uvod v hipnozo

S transom in hipnozo do vašega notranjega miru in izjemnih rezultatov navzven. Spoznali boste Miltonov model jezika, osnove hipnoze, indukcije v hipnozo, … in praktično uporabnost tega najmogočnejšega orodja za programiranje vašega uma.

… in še veliko več …

NLP delavnice premagaj strahove pajki kace

Pohvale zadovoljnih udeležencev

Številni udeleženci naših delavnic so potrdili, da so naša predavanja vrhunska!

Naslednja delavnica z začetkom 4. novembra 2021.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Izjava udeleženke na NLP Praktiku

Izjava udeleženke na NLP Praktiku

Izjava udeleženca na NLP Praktiku

Izjava udeleženke na NLP Praktiku

Zakaj NLP Praktik?

Vsepovsod so priložnosti navzven, vendar ker imajo ljudje omejitve navznoter, teh priložnosti ne vidijo, ne opazijo in jih ne dobijo. Če tudi za vas velja, da si ne znate postaviti ciljev ali si postavite cilje, začnete in nato hitro odnehate na poti do ciljev ali pa ne znate uporabljati notranjega sveta na način, da bi ga načrtno usmerjali k vašim ciljem, potem je NLP Praktik prava delavnica za vas.

Čas je, da končno oblikujete vaše cilje tako, da jih boste tudi dosegali. Na NLP Praktiku boste prepoznali vaše nezavedne vzorce in sidra, ki vas ovirajo pri doseganju želenih rezultatov ter jih spremenili. Spremenili boste vaša omejujoča prepričanja, odpravili nekoristne strahove, se naučili strateško načrtovati vašo prihodnost. Dobili boste lingvistična orodja, s katerimi boste lahko spremenili in obogatili vaš ali sogovornikov zemljevid sveta. Spoznali osnove programiranja vašega uma.

Najbolj pomembno pa je, da boste postali praktik, kar pomeni, da ne boste samo teoretično spoznali nevrolingvističnega programiranja, temveč boste prakticirali NLP v vašem vsakdanjem življenju, kar vam bo pomagalo, da boste končno vedeli, kam greste v vašem življenju in kako do tja priti.

Glavni cilj NLP Praktika je, da VI z uporabo NLP spremenite vaše življenje na bolje.

Vi imate ključ za vaše sanjsko življenje v sebi; na NLP Praktiku se boste naučili ta ključ uporabljati.

NLP Praktik na Mastermind akademiji je preizkušen licenčni program, ki je že mnogim pomagal do preboja. Med njimi so podjetniki, vodje, športniki, glasbeniki, strokovnjaki z domala vseh področij, mame, očetje, zakonski pari, mladi in mladi po srcu … NLP je univerzalno orodje, ki ga lahko uspešno implementirate na vseh področjih vašega življenja. Dr. Aleksander Šinigoj vas na sproščen in zabaven način spodbudi, da prevzamete odgovornost za vaše življenje in naredite spremembo od znotraj navzven.

NLP delavnica praktik Slovenija Aleksander Šinigoj

Izjava udeleženke na NLP Praktiku

Izjava udeleženke na NLP Praktiku

Izjava udeleženke na NLP Praktiku

Izjava udeleženca na NLP Praktiku

Vsem udeležencem NLP Praktika podarjamo še 3 BONUS online delavnice:

BONUS 1:
Kako spremenite vaše talente v €?

BONUS 2:
Kako služite denar medtem, ko spite?

BONUS 3:
Osnove samohipnoze.

Kako spremenite vaše talente v €?

Vsi ljudje imamo v sebi talente. Tudi vi. Zakaj jih ne bi spremenili v €? V tem online video treningu boste spoznali, kako lahko vaše talente spremenite v €.

Kako služite medtem ko spite?

Predstavljajte si, da medtem ko spite in sanjate služite vašim strankam in ob tem služite denar. V tej online delavnici vam bo dr. Aleksander Šinigoj odkril metodo, kako lahko služite medtem ko spite.

Osnove samohipnoze

Na NLP Praktiku boste naredili prve korake v hipnozo in ugotovili, da je vsaka hipnoza v resnici samohipnoza. V tej spletni bonus delavnici boste spoznali osnove samohipnoze.

 

Izkoristite to priložnost in se odločite, da naredite preboj z NLP Praktikom.

Z opravljenim izpitom, ki bo potekal zadnji dan, boste pridobili tudi mednarodno priznan certifikat, ki ga lastnoročno podpiše dr. Richard Bandler.

NLP certificate Aleksander Šinigoj
NLP world certificate Aleksander Šinigoj

Naslednja delavnica z začetkom 4. novembra 2021.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Izjava udeleženke na NLP Praktiku

Izjava udeleženke na NLP Praktiku

Izjava udeleženke na NLP Praktiku

Izjava udeleženke na NLP Praktiku

Pogosto zastavljena vprašanja

Zelo si želim na NLP Praktik, vendar nimam dovolj finančnih sredstev. Ali lahko plačam na obroke?

Popolnoma razumem vašo situacijo, saj sem se v preteklosti tudi sam soočal s tem izzivom, vendar sem vedel, da bom lahko naredil preboj na področju financ in kariere samo tako, da bom investiral vase, da se bom naučil tega, kar še ne vem in me omejuje na poti do uspeha. Na začetku sem s težavo prišel do denarja, da sem lahko obiskal kakšno delavnico, vendar sem vedel, da me bo to pripeljalo bližje k mojim ciljem. Verjamem, da bo tudi vam uspelo, saj je investicija v vas in vaše znanje investicija, ki vam prinese najvišje obresti. Z istim razmišljanjem kot ste ga imeli do sedaj ne morete pričakovati drugačnih rezultatov. Za preboj na področju financ potrebujete investirati v vas in v nova znanja.

Na Mastermind akademiji vam ponujamo možnost plačila na 12 obrokov s plačilno kartico.

Koliko časa traja NLP Praktik?

V današnjem svetu smo vsi omejeni na 24 ur na dan in smo nenehno razpeti med delom in družino … verjemite, tudi jaz … zato moramo vsi poskrbeti, da maksimalno izkoristimo čas, ki nam je dan.

NLP Praktik je strnjen v intenzivno delavnico prav z namenom optimizacije časa. Vso znanje in tehnike boste nemudoma preizkusili v praksi in jih lahko začeli takoj uporabljati v vašem življenju.

Termine NLP Praktika smo oblikovali tako, da omogočajo čim lažjo prilagoditev vašemu delu in družini. Skupaj smo 7 dni. Če se slučajno zgodi, da kakšen dan resnično ne uspete priti na srečanje, vam bomo omogočili, da zamujeno nadoknadite.

Ob tem je pomembno, da se zavedate, da je investicija vašega časa v vašo rast, v resnici naložba v vašo boljšo prihodnost.

Na ta termin žal ne morem. Bo še kakšen NLP Praktik v tem letu?

Če ne ZDAJ, kdaj?

Seveda je moje priporočilo, da se ZDAJ odločite in se udeležite NLP Praktika, kjer boste skupaj z mano stopili na prvo stopničko vašega novega sanjskega življenja. Če pa je vaš urnik v tem času dejansko zapolnjen in ga ne morete spremeniti, vas vabim, da nas redno spremljate Instagramu, Facebooku ter na naši spletni strani www.mastermindakademija.com, kjer sproti objavljamo termine naših delavnic.

Običajno na Mastermind akademiji izvedemo dva NLP Praktika na leto v Ljubljani (februar in junij) ter enega v Mariboru (oktober/november). Torej, če ne zdaj, kdaj?

Kakšne rezultate lahko pričakujem, ko končam NLP Praktik?

Ko boste končali NLP Praktik na Mastermind akademiji je ena stvar, ki vam jo garantiram, da boste zagotovo drugače gledali na svet. Dobili boste paket tehnik in orodij, s katerimi boste lahko hitreje in bolj učinkovito korakali proti vašim ciljem. Da pa boste vaše cilje dosegli, je na vas, da potem ko končate NLP Praktik, vzamete knjigo, izberete tehniko in to konkretno tehniko vadite z namenom, da dosežete vaš določen cilj. Kakršenkoli rezultat želite, vam ga garantiram pod pogojem, da se boste vsak dan trudili in izboljševali ter osredotočeno delali na vašem cilju. Osebna rast namreč ni enkratno dejanje, je nenehni proces, ki ga boste od zdaj naprej delali vse do konca življenja.

Koliko vaje bo na NLP Praktiku?

Vsako tehniko, ki jo boste spoznali na NLP Praktiku, vam bom osebno demonstriral, nakar jo boste vadili v skupini. Cilj bo, da boste tehnike najprej zavedno uporabljali in jih vadili toliko časa, da postanejo vaša nezavedna kompetenca. Kar pa ne pomeni, da boste po končani delavnici NLP Praktika nehali vaditi. Nasprotno. Na NLP Praktiku boste začeli in nato vadili samo do konca vašega življenja.

Ali lahko uporabljam NLP na drugih ljudeh?

Prva oseba, na kateri morate uporabiti NLP ste vi sami. Nenehno se lahko izboljšujete. Ko boste naredili transformacijo na sebi, se bo zgodila transformacija tudi na ljudeh okoli vas. Pomembno je, da nenehno vadite in se učite.

Kakšna je razlika med NLP Praktikom in NLP Mojstrom Praktikom?

Če je NLP Praktik prva triada osnovne šole, potem je NLP Mojster Praktik druga triada. Tako kot ste se v prvih treh letih osnovnega šolanja naučili poštevanko ste jo kasneje uporabljali (in jo najbrž še danes uporabljate) pri reševanju kompleksnejših nalog in nadgrajevali z novimi matematičnimi operacijami in funkcijami. Ko se odločite za preboj v vašem življenju z NLP, je priporočljivo, da začnete z NLP Praktikom in zatem vaše znanje in tehnike poglobite in nadgradite na NLP Mojstru Praktiku.

Kakšno licenco dobim, ko končam NLP Praktik?

Soustanovitelj NLP dr. Richard Bandler je licenciral NLP in ko se prijavite na NLP Praktik na Mastermind akademiji, podpišete pogodbo (v angleškem jeziku) s Society of NLP, najstarejšo in največjo zvezo za NLP na svetu. Licenčna pogodba je vaša garancija za licenco in kakovost izvedbe NLP Praktika ter je osnova za izdajo certifikata, ki ga podpiše dr. Richard Bandler. Certifikat je mednarodno priznan v več kot 200 državah po svetu.

Pa vendar, na NLP Praktik k nam pridete zato, da se boste tehnike dejansko naučili in uporabljali v vašem življenju – da postanete praktiki nevrolingvističnega programiranja in z njimi dosegate vaše cilje.

Verjamem, da je skrivnost uspeha v detajlih. Sam se nenehno izpopolnjujem in učim ter sem že 10 let asistent pri dr. Richard Bandlerju. To pomeni, da sem večkrat letno na njegovih delavnicah NLP, kjer si zapisujem novosti in jih še sveže prinašam na naše delavnice NLP, kar je garancija za vas, da pri nas dobite najnovejša znanja s področja NLP neposredno iz vira.

»Kmet, čigar žito je vedno prejelo prvo nagrado na državnem sejmu, je imel navado, da je delil svoje najboljše seme z vsemi kmeti v sosedstvu. Ko so ga vprašali, zakaj, je odgovoril: ‘Pravzaprav zaradi lastne koristi. Veter dviga cvetni prah in ga odnaša s polja na polje. Če torej moji sosedje gojijo slabše žito, bo križna oprašitev znižala tudi kakovost mojega žita. Zato skrbim, da sejejo samo najboljše seme.’ Vse, kar dajte drugim, dajte sebi.« Anthony De Mello

Želite pridobiti več informacij o dogodku?

Imate specifično vprašanje? Potrebujete spodbudo pri prvih korakih v pravo smer - smer boljše prihodnosti? Pišite nam in poslali vam bomo najugodnejšo ponudbo v tem trenutku. Veselimo se vašega sporočila ali vašega klica na mobilno številko 031 323 690.

Izjava udeleženke na NLP Praktiku

Izjava udeleženke na NLP Praktiku