NLP DELAVNICE IN TEČAJI

NLP je umetnost spreminjanja sebe. In s tem, ko spreminjamo sebe, spreminjamo svet okrog nas.

NLP je kratica za nevrolingvistično programiranje.

Aleksander Šinigoj, edini NLP Master trener za nevrolingvistično programiranje v Sloveniji.

NLP praktik Ljubljana Aleksander Šinigoj
NLP praktik Ljubljana Aleksander Šinigoj

Ime »nevrolingvistično programiranje« je v 70-ih letih prejšnjega stoletja izumil Dr. Richard Bandler, so-ustanovitelj NLP. Pred kratkim so ga prosili, da zapiše definicijo NLP, ki je objavljena v slovarju Oxford English Dictionary.

Nevrolingvistično programiranje: »model medosebne komunikacije, pri katerem gre večinoma za odnos med uspešnimi vzorci vedenja, temelječimi na osebnih izkušnjah« in »sistem alternativne terapije temelječe na tem, da ljudi uči samozavedanja in učinkovite komunikacije ter spreminjanja miselnih vzorcev, občutkov in vedenj«.

Dr. Aleksander Šinigoj je edini NLP Master trener v Sloveniji, Vzhodni in Srednji Evropi, ki mu je Dr. Richard Bandler podelil ta častni naziv, kar ga uvršča med TOP 30 trenerjev NLP na svetu.

NLP je …
… odnos do življenja, ki ga zaznamuje radovednost ali neke vrste avantura do življenja in želja po učenju tehnik in orodij, s katerimi lahko ugotovimo, kakšne vrste komunikacije vplivajo na nekoga in kaj je sploh pomembno, da vemo.
… pogled na življenje kot na priložnost za učenje in rast.
… metodologija, zasnovana na domnevi, da ima vsako vedenje strukturo, ki jo je mogoče modelirati, se je naučiti in spremeniti ter znova in znova reprogramirati.
… inovativna tehnologija, ki omogoča praktiku, da organizira informacije in dojemanje le-teh na način, ki pelje k doseganju ciljev, ki so se v preteklosti zdeli nedosegljivi.

Nevrolingvistično programiranje pogosto vključuje hipnozo in samohipnozo kot orodje za doseganje želene spremembe (»programiranje«).

... POSTANITE CERTIFICIRAN IN LICENCIRAN NLP PRAKTIK, MOJSTER ALI COACH.

Vpišite svoje podatke in prejmite super darilo - brezplačno e-knjigo.

Postanite del naše družine. Skupaj z vami, za uspešno in srečno prihodnost.


Vpišite svoje podatke in prejmite super darilo - brezplačno e-knjigo.

Postanite del naše družine. Skupaj z vami, za uspešno in srečno prihodnost.


Aleksander Šinigoj

Pišite mi. Kako vam lahko pomagam?

Imate specifično vprašanje? Potrebujete spodbudo pri prvih korakih v pravo smer - smer boljše prihodnosti? Veselim se vašega sporočila.

Podjetje: ZEMA d.o.o.,
Davčna številka: SI14778386

Mednarodni prehod 2A, Vrtojba
5290 Šempeter pri Gorici

Tel: + 386 (0) 5 338 48 57
tjasa@mastermindakademija.com