ONLINE TEČAJI / SPLETNI TEČAJI

Naši ONLINE tečaji in delavnice vam omogočajo pridobivanje znanj in veščin kar pri vas doma, v vaši pisarni oziroma kjerkoli ste in se želite izobraževati, imeti coacha, ki vas podpira in vas spodbuja k doseganju vaših ciljev – vse to prilagojeno vašemu urniku.

  • Online Mojster Manifestacije
  • Online šola vodenja
  • Prenehajte s kajenjem

Online tečaji spletni tečaji slovenija motivacija

Pozabite na čakanje v prometnih zamaških, prestavljanje sestankov zaradi vašega izobraževanja in iskanja varstva za otroke zaradi vaše večdnevne odsotnosti. Naši ONLINE tečaji in delavnice vam omogočajo pridobivanje znanj in veščin kar pri vas doma, v vaši pisarni oziroma kjerkoli ste in se želite izobraževati, imeti coacha, ki vas podpira in vas spodbuja k doseganju vaših ciljev – vse to prilagojeno vašemu urniku. Tako boste prihranili čas vožnje, potne stroške in morebitne stroške bivanja in vaše šolanje uvrstili v vaš urnik po vaši želji. Do vsebin izbranega programa dostopate kadarkoli, kjerkoli in kolikokrat želite. Na voljo so vam za učenje, ponovno poslušanje, spodbujanje. Vsi naši spletni programi pa vključujejo tudi online srečanja »v živo«, kar pomeni, da imate tekom online delavnic dostop do edinega NLP Master Trenerja v Sloveniji, dr. Aleksandra Šinigoja, ki bo ves čas trajanja programa Vaš trener.

... KO POVEM SVOJ CILJ NA GLAS, ŽE PROGRAMIRAM SVOJ UM.

Vpišite svoje podatke in prejmite super darilo - brezplačno e-knjigo.

Postanite del naše družine. Skupaj z vami, za uspešno in srečno prihodnost.

Vpišite svoje podatke in prejmite super darilo - brezplačno e-knjigo.

Postanite del naše družine. Skupaj z vami, za uspešno in srečno prihodnost.


Aleksander Šinigoj

Pišite mi. Kako vam lahko pomagam?

Imate specifično vprašanje? Potrebujete spodbudo pri prvih korakih v pravo smer - smer boljše prihodnosti? Veselim se vašega sporočila.

Podjetje: ZEMA d.o.o.,
Davčna številka: SI14778386

Mednarodni prehod 2A, Vrtojba
5290 Šempeter pri Gorici

Tel: + 386 (0) 5 338 48 57
[email protected]