Rešitve za osebne izzive | Mastermind Akademija

“REŠITVE ZA OSEBNE IZZIVE ...

Morda ste se v življenju znašli na točki, ko je pred vami pomembna odločitev ali pa želite odpraviti strah, ki vas ovira na poti do vaših ciljev. Morda želite izboljšati komunikacijo in medosebne odnose v družini in/ali v službi. Morda želite prenehati s kajenjem, alkoholom, prenajedanjem ali kakšno drugo nezdravo navado in zaživeti zdravo življenje. Morda ste že na dobri poti osebne rasti in želite več zase. Kjerkoli že se trenutno nahajate, ni naključje, da ste se znašli na tej strani. Pojdite z nami v vašo boljšo prihodnost.

Začnite na začetku. Naredite vaš prvi korak. Certificiran in Licenciran NLP Praktik in/ali Certificiran Praktik Hipnoze vam bosta dala osnovna znanja in tehnike, s katerimi boste spremenili vaše misli. Ko boste spremenili vaše misli, boste spremenili vaše občutke. In ko boste spremenili vaše občutke, boste spremenili vaša vedenja. Vaša spremenjena vedenja prinašajo spremenjene rezultate. Če torej želite drugačne rezultate v vašem življenju, kot ste jih dobivali do zdaj, je morda skrajni čas, da spremenite vaše misli; da se naučite programirati vaš um v smeri vaših želja in ciljev ter končno zaživite življenje vaših sanj. Uporabite tehnike NLP in hipnoze, da zgradite nov oziroma izboljšate obstoječ partnerski odnos, bolj učinkovito komunicirate doma in v službi, napredujete v vaši karieri, odpravite strah in omejujoča prepričanja ter se osvobodite starih nekoristnih vzorcev vedenja.

Če ste že naredili prve korake v svet NLP, če že (po)znate programirati vaš um in s prakticiranjem NLP in/ali hipnoze že dosegate boljše rezultate v vašem življenju ter želite vaša znanja poglobiti in nadgraditi z namenom, da naredite naslednji kvantni skok v vašem življenju, sta Certificiran in Licenciran NLP Mojster Praktik in/ali Certificiran Mojster Praktik Hipnoze prava za vas. Spoznali boste napredne tehnike in orodja za programiranje vašega uma in odličnost v komunikaciji, kar vam bo omogočilo, da boste še bolj osredotočeno in motivirano dosegali vaše cilje.

Če že mojstrsko prakticirate odličnost in ste med tistimi, ki želijo pomagati tudi drugim, je vaš naslednji korak Certificiran in Licenciran NLP Coach, Life Coach oziroma Business Coach, ki vključuje napredne tehnike in pristope NLP in coachinga in vas opremi z znanjem in kompetencami, da kot coach pomagate drugim, da uspejo.

Vse naše delavnice NLP in hipnoze so licencirane in certificirane s strani The Society of NLPTM, prve in največje NLP zveze na svetu, ustanovljene 1979. Po opravljenih delavnicah prejmete ustrezen mednarodno priznan certifikat, ki ga podpiše dr. Richard Bandler, soustanovitelj NLP.

Dr. Aleksander Šinigoj je edini Master Trener NLP v Sloveniji in je od leta 2009 vsako leto znova izbran v skupino asistentov dr. Richard Bandlerja, zato na delavnicah Mastermind akademije poleg klasičnih orodij in tehnik NLP prejmete zadnje novosti na področju NLP, ki jih ni moč najti še v nobenem učbeniku in jih dr. Aleksander Šinigoj prinaša v Slovenijo neposredno iz vira. Prav tako je redni član ekipe sodelavcev Tony Robbinsa, kjer kot Senior Leader predaja in tudi nenehno pridobiva nova znanja.

Morda vam vaše službene ali družinske obveznosti trenutno ne dopuščajo, da bi se udeležili naših delavnic v živo, kljub temu pa želite preboj v vašem življenju. Brez skrbi. Za vas smo pripravili spletni tečaj Mojster Manifestacije, ki vam bo pomagal pravilno postaviti cilje in jih tudi manifestirati – vse to kar iz vašega domačega naslonjača ali z drugega konca sveta – kjerkoli že ste, ni več izgovorov za odlašanje, da se zbudite iz sanj in zaživite vaše sanje. Sami določite urnik, kdaj boste predelali vsebine in predvsem, kdaj boste končno manifestirali v življenje to, kar si želite. Če ne zdaj, kdaj?

... NA NAŠIH DELAVNICAH ZA OSEBNO RAST."

Prijavite se na e-novice in prejmite super darilo - brezplačno e-knjigo.

Postanite del naše družine. Skupaj z vami, za uspešno in srečno prihodnost.

Pišite mi. Kako vam lahko pomagam?

Imate specifično vprašanje? Potrebujete spodbudo pri prvih korakih v pravo smer – smer boljše prihodnosti? Veselim se vašega sporočila.

[wpforms id=”1608″]
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X