Transmeditacijski posnetek:
Naredite preboj na lastni podjetniški poti

Ko stopate ali pa ste morda že stopili na svojo lastno podjetniško pot, potrebujete raznovrstna znanja, samozavest, zaupanje vase, vztrajnost, motivacijo in disciplino za akcijo. 

S tem posnetkom boste programirali svoj um, da se boste hitreje premikali proti ciljem na svoji lastni podjetniški poti.

Ko izpolnite spodnji obrazec, se naročite na naše e-novice in prejmete transmeditacijski posnetek Naredite preboj na lastni podjetniški poti.

Kako deluje transmeditacijski posnetek Naredite preboj na lastni podjetniški poti:

V posnetku Naredite preboj na lastni podjetniški poti boste slišali prijeten sproščujoč Aleksandrov glas z meditativno glasbo v ozadju. Ob poslušanju tega hipnotičnega posnetka dr. Aleksandra Šinigoja se boste z zaprtimi očmi sprostili in umirili. V tem zelo dovzetnem sproščenem stanju boste v svoj nezavedni um prejeli številne neposredne in post hipnotične sugestije, ki vam bodo pomagale, da naredite preboj na lastni podjetniški poti.

Posnetek poslušajte vsaj 21 dni zapored in vsak večer pred spanjem in/ali zjutraj med prebujanjem in/ali kadarkoli, ko se lahko povsem sprostite in umirite. Za boljše delovanje posnetka uporabite slušalke. Med posnetkom boste lahko nekatere zvoke slišali z leve strani in nekatere z desne. Včasih se bodo glasovi med seboj prekrivali. Vse je narejeno z namenom, da se sprostite, umirite, povečate dobre občutke in naredite preboj na lastni podjetniški poti. Ob koncu posnetka vas bo Aleksander s sugestijo povabil, da odprete oči in se vrnete v t.i. budno stanje.

Za dodatne informacije o ostalih avdio programih in prijavo na delavnice Mastermind akademije, obiščite spletno stran www.mastermindakademija.com ali piši na info@mastermindakademija.com. Ko se boste prijavljali na delavnice, napišite pod opombe, da ste poslušali ta posnetek in kakšen se vam je zdel.

Izjava o omejitvi odgovornosti:

*Pred uporabo se posvetujte z zdravnikom. Ne poslušajte posnetka med vožnjo ali pri opravljanju kakršnihkoli aktivnosti, ki od vas potrebujejo popolno pozornost. Vsi posnetki, vključno s tem, so avtorsko zaščiteni. Presnemavanje in nepooblaščeno javno predvajanje niso dovoljeni brez pisnega dovoljenja avtorja. Originalni posnetki delujejo z največjo energijo prepričljivostjo. Avtor in založnik ne predpisujeta nobenega materiala, tehnike ali koncepta predstavljenega v tem programu kot obliko zdravljenja katere koli bolezni ali zdravstvenega stanja niti namen avtorja in založnika ni diagnosticiranje ali predpisovanje. Prav tako avtor in založnik ne dajeta pravnih, finančnih in drugih nasvetov. Namen je ponuditi informacije v zvezi z zdravjem, financami, odnosi, ki vam bodo pomagale pri delu s katerim koli zdravnikom, finančnim oziroma drugim specializiranim svetovalcem, ob spoznanju, da je na področju zdravja, zdravstva, prehrane, telesne vadbe, financ, investicij, odnosov zelo veliko različnih stališč in mnenj. Pred začetkom kakršne koli prakse, povezane z zdravjem, prehrano ali gibanjem, je zelo priporočljivo, da najprej pridobite soglasje in nasvet pooblaščenega zdravnika. Če se odločite za uporabo informacij, ki jih vsebuje program, brez predhodnega posvetovanja z zdravnikom, predpisujete sami sebi, kar je vaša pravica. Avtor in založnik ne prevzemata nobene odgovornosti za odločitve, ki jih sprejmete po uporabi tega programa in vašega posvetovanja z izbranim strokovnjakom s področja zdravja, prava, financ idr..

Avtor: dr. Aleksander Šinigoj

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X