Praktična online delavnica: Kako ustvariti in prodati online tečaj | Aleksander Šinigoj

KAKO USTVARITI IN PRODATI ONLINE TEČAJ

Enkrat, ko boste pripravili svoj online tečaj, ga lahko prodajate in vam služi kot dodaten vir prihodka vse do konca vašega življenja.

Postanite tudi vi online oz. e-podjetnik

Pridružite se praktični online delavnici KAKO USTVARITI IN PRODATI ONLINE TEČAJ, kjer se boste naučili, kako znanje, ki ga imate, spremenite v online tečaj in si s tem zagotovite nove pasivne dohodke. 

Trenutno ni razpisanega termina.

Ste se pripravljeni pridružiti in spremeniti svoje življenje? Postanite e-podjetnik!

Začnemo 2. aprila 2020 - kar iz domače pisarne

Ste se pripravljeni pridružiti in spremeniti svoje življenje? Postanite e-podjetnik!

Morda se tudi vi zavedate, da e-učenje ni prihodnost – je sedanjost – in da je skrajni čas, da vaše znanje in izkušnje, s katerimi lahko drugim pomagate, postavite na splet.

Morda ste do nedavnega celo izvajali delavnice v živo ali pa ste vsaj razmišljali o tem, pa vendar se sedaj, ko bi morali vse to postaviti na splet, soočate z mislimi, kot so kaj si bodo drugi mislili … nimam prave platforme … nisem dovolj dober … jaz tega ne zmorem … kaj naj izberem izmed vsega znanja, ki ga imam … to drugih ne bo zanimalo … sem še preveč v osebni stiski … kakšna je uporabna vrednost mojega znanja …

Morda se soočate z vprašanji: kako pripraviti tečaj … katere metode dela uporabiti … kakšna gradiva narediti … kako poimenovati tečaj … kako narediti načrt snemanja … kakšno tehnologijo uporabiti … Ali pa se sprašujete kako nagovoriti potencialne stranke … katere marketing strategije uporabiti … kako določiti ceno tečaja … Če karkoli od navedenega velja za vas, potem je ste tukaj na pravem mestu.

Postanite tudi vi on-line oz. e-podjetnik z on-line tečajem:

Kako ustvariti in prodati on-line tečaj

Tudi če ste povsem na začetku ali pa že imate izkušnje z izvajanjem delavnic in tečajev ter želite vaše znanje in izkušnje prenesti na splet, se boste on-line tečaju, kako ustvariti in prodati on-line tečaj naučili:

Trenutno ni razpisanega termina.

Ste se pripravljeni pridružiti in spremeniti svoje življenje? Postanite e-podjetnik!

Uspehi naših študentov

Številni udeleženci naših delavnic so potrdili, da so naša predavanja vrhunska!

Podrobneje o on-line tečaju

Vaš on-line trening poteka iz vašega domačega naslonjača, kar pa ne pomeni, da boste lahko počivali, če želite ustvariti vaš on-line tečaj.

Srečali se bomo enkrat na teden v 4 zaporednih modulih V ŽIVO preko spleta, kjer boste po »teoretičnem« delu imeli možnost postavljati vprašanja.

Med enim in drugim modulom boste lahko že sproti gradili in ustvarjali vaš on-line tečaj. Znanje in izkušnje, ki jih boste pridobili tekom tega on-line tečaja pa boste lahko uporabili v prihodnje tekom ustvarjanja vaših novih on-line tečajev.

V 1. modulu on-line tečaja Kako ustvariti in prodati on-line tečaj boste

 • spoznali, kako definirati in odpraviti morebitna omejujoča prepričanja,
 • pridobili naravnanost k cilju (ustvariti in prodati on-line tečaj),
 • spoznali, kako narediti raziskavo trga,
 • spoznali, kako se osredotočiti in določiti nišo ter avatarja,
 • sprejeli nepreklicno odločitev in se zavezali, da boste ustvarili in prodali svoj on-line tečaj.

V 2. modulu on-line tečaja Kako ustvariti in prodati on-line tečaj boste spoznali, kako:

 • določiti korake transformacijskega procesa,
 • pripraviti strukturo vašega on-line tečaja,
 • pripraviti pisne vsebine in gradiva,
 • poimenovati e-tečaj in module (korake).

V 3. modulu on-line tečaja Kako ustvariti in prodati on-line tečaj boste spoznali:

 • kako pripraviti načrt snemanja,
 • tehnologijo za snemanje in pripravo video/avdio gradiv,
 • platforme, ki so na voljo za oddajanje on-line vsebin,
 • po izdelanem načrtu, sami posnamete vsebino (z vašim mobilni telefonom npr).

V 4. modulu on-line tečaja Kako ustvariti in prodati on-line tečaj boste spoznali:

 • kako določiti ceno svojega on-line tečaja,
 • katere marketing strategije izbrati,
 • kako komunicirati s strankami,
 • prodaja online tečajev z uporabo webinarja,
 • prodajne in poprodajne aktivnosti.
Za vsak modul boste dobili dostop do e-gradiva, ki vam bo v oporo in pomoč pri spremljanju on-line tečaja in ustvarjanju vašega on-line tečaja. Za vsak modul se bomo srečali v živo preko online konferenčnega klica, kjer bomo odgovorili čisto na VSA vprašanja, ki jih boste imeli v zvezi z vašim online produktom.

Trenutno ni razpisanega termina.

Ste se pripravljeni pridružiti in spremeniti svoje življenje? Postanite e-podjetnik!

Vsem udeležencem delavnice KAKO USTVARITI IN PRODATI ONLINE TEČAJ podarjamo še 7 BONUSOV:

Verjamemo, da lahko že samo z on-line tečajem Kako ustvariti in prodati on-line tečaj uspešno ustvarite in prodate vaš on-line tečaj.

Ker pa želimo, da razmišljate drugače, se povezujete in si pomagate med sabo, izkoristite vse možnosti, da pridete do rezultata v najkrajšem možnem času, vam dodajamo 7 bonusov v skupnem znesku preko 2.600 € (med njimi dva, ki ju niti ni možno kupiti), za katere verjamemo, da imajo neprecenljivo vrednost za vas na vaši poti do vašega on-line tečaja.

Vsi udeleženci on-line tečaja Kako ustvariti in prodati on-line tečaj boste povabljeni v zaprto Fb Mastermind skupino, kjer boste lahko dobili podporo in pomoč skupine, reševali vprašanja, ki se vam bodo morebiti pojavljala tekom študija in praktičnih vaj, delili vaše izkušnje in napredek ter se nenehno učili, da kar najbolje ustvarite vaš on-line tečaj. Cena udeležbe v tovrstnih mastermind skupinah je 997 €, za udeležence našega on-line tečaja je udeležba brezplačna. Vrednost tega bonusa je neprecenljiva. Med seboj si boste lahko pomagali, se spodbujali, poslovno sodelovali itd.

Tekom on-line tečaja Kako ustvariti in prodati on-line tečaj boste pripravili načrt za snemanje vašega tečaja, ki vam bo omogočil hitrejšo in bolj kvalitetno produkcijo. Vsem udeležencem, ki boste to želeli, bomo naredili brezplačno revizijo vašega načrta za snemanje, da bo vaše snemanje potekalo čimbolj gladko in hitro. Cena tovrstne revizije je 500 €, udeleženci tega on-line tečaja jo dobite brezplačno. Že sam načrt vam bo pomagal, da razjasnite kaj bi radi posneli.

Veliko ljudi niti ne začne ustvarjati svojega on-line tečaja prav zaradi strahu pred tehnologijo. Danes vemo, da je strah konstrukt našega uma in ljudje imajo strah pred tehnologijo predvsem zato, ker je ne poznajo. Na posebnem BONUS webinarju bomo naredili pregled tehnologije za snemanje in urejanje on-line tečajev, da vam približamo tehnologijo, ki vam bo v pomoč in oporo pri ustvarjanju vašega on-line tečaja. Cena za udeležbo na tem webinarju je 397 €, udeleženci on-line tečaja Kako ustvariti in prodati on-line tečaj boste dobili dostop do tega webinarja brezplačno.

Cilj on-line tečaja Kako ustvariti in prodati on-line tečaj je, da ustvarite, posnamete in pričnete prodajati vaš on-line tečaj. Danes ima večina pametnih telefonov kvalitetnejše kamere kot marsikateri snemalni studio, tako da snemanje lahko izvedete sami v vaši domači pisarni, studiu ali celo v naravi, če se tako odločite. Za tiste, ki morda nimate možnosti posneti sami, boste (ko bodo razmere dovoljevale) imeli možnost za 1 dan brezplačno najeti naš studio za snemanje vašega on-line tečaja. Cena enodnevnega najema studia je 500 €, udeleženci tega on-line tečaja lahko najamete naš studio za 1 dan brezplačno. Brezplačen najem bo na voljo takoj, ko bo situacija to dovoljevala. Predlagamo, da verzijo 1.0 posnamete s telefonom, da boste lahko potem verzijo 2.0 lahko izboljšali in posneli v našem profesionalnem studiju.

Nič vam ne koristi ustvariti in posneti vaš on-line tečaj, če nihče ne ve zanj, zato bomo zadnji modul posvetili prodajnim in poprodajnim aktivnostim ter (pol)avtomatizaciji prodaje. Poleg tega boste kot bonus dobili zbirko 33 preverjenih marketing strategij za prodajo e-tečajev. Naučili se boste 33 različnih načinov, kako oglaševati vaš on-line tečaj in povečati vpis ter prodajo. Cena zbirke je 297 €, za udeležence tega on-line tečaja brezplačno. Vam lahko sedaj že damo 1 nasvet iz te zbirke nasvetov? Da? Velja, nasvet št. 7 je naslednji: Naredite oz. poimenujte vaš tečaj oz. posamezne module znotraj vašega tečaja na temelju raziskave ključnih besed, ki jih ljudje iščejo na spletu s katerimi boste vaš tečaj še bolj približali vašemu avatarju. Uporabljati morate besede, ki jih ljudje sami iščejo oz. sami uporabljajo, ne besede, ki so vam všečne. Pri temu lahko uporabite orodji kot so Google Keyword Planner oz. Buzz Sumo. S tem boste vaš online tečaj pozicionirali na način, ki ga vaš potencialni študent, učenec oz. stranka išče na spletu. Več znotraj bonusa 5. 

Tekom priprave in izvedbe on-line tečaja Kako ustvariti in prodati on-line tečaj ustvarjamo posebno mailing listo ljubiteljev e-tečajev. Ko boste imeli pripravljen vaš on-line tečaj, bomo na to listo poslali 2 unikatna maila o vašem on-line tečaju. Tega ni možno kupiti in je na voljo le udeležencem on-line tečaja Kakoo ustvariti in prodati on-line tečaj. Pozor – dobili boste 2 unikatna oz. samo za vas maila na listo, ki jo bomo ustvarili mi.

Za tiste, ki ste povsem na začetku in še nimate vzpostavljene spletne strani ali spletne trgovine in želite ob svoji službi z vašim znanjem dodatno zaslužiti, bomo omogočili prodajo vašega on-line tečaja preko naše spletne trgovine – 90% prihodka gre vam, 10% nam za stroške. Ta možnost je na voljo le našim tečajnikom in je ni možno kupiti. Ko mi denar prejmemo, ga nakažemo vam. Seveda moramo pred tem podpisati ustrezno pogodbo o sodelovanju.

Trenutno ni razpisanega termina.

Ste se pripravljeni pridružiti in spremeniti svoje življenje? Postanite e-podjetnik!

Praktična online delavnica KAKO USTVARITI IN PRODATI ONLINE TEČAJ je za vas, če:

Če ste vsaj na eno od zgornjih alinej odgovorili z »DA«, potem boste nad praktično online delavnico KAKO USTVARITI IN PRODATI ONLINE TEČAJ navdušeni. Pridružite se zdaj!

Vas še nismo prepričali?

Kaj vse vas čaka na tem tečaju, si lahko pogledate v tem posnetku. Klik TUKAJ

Trenutno ni razpisanega termina.

Ste se pripravljeni pridružiti in spremeniti svoje življenje? Postanite e-podjetnik!

Pogosta vprašanja z odgovori

Ne, posebno predznanje ni potrebno. Dovolj so znanja in izkušnje, ki jih že imate. Eden izmed ciljev tega on-line tečaja je, da vaše obstoječe znanje in izkušnje uporabite za to, da pomagate drugim. Spoznali boste več različnih strategij, na kakšen način lahko posredujete vaše znanje oziroma znanje drugih. Moj mentor Tony Robbins, pri katerem sem že vrsto let Senior Leader, nima nobene formalne izobrazbe, vendar ima nekaj najboljših praktičnih online izobraževanj na svetu.

To je odvisno predvsem od vas. Kako zavzeti in predani boste, da ustvarite vaš on-line tečaj. Tisti najbolj predani boste lahko svoj on-line tečaj imeli pripravljen že ob koncu naših srečanj in boste lahko začeli pomagati svojim strankam.

Da. Dobili boste osebni dostop do vseh posnetkov in gradiv on-line tečaja.

Nič hudega. Morebitna vprašanja nam lahko posredujete po elektronski pošti in vsi posnetki vseh srečanj vam bodo na voljo, da si jih pogledate lahko kasneje skladno z vašim urnikom.

Da, s kreditno kartico lahko poravnate znesek pred začetkom in si uredite plačilo na 12 obrokov.

Modul 1 je namenjen točno temu, da razjasnimo vašo nišo in da izberete konkretno kaj in komu bi radi pomagali z vašim online programom.

Vsakič, ko počnete eno aktivnost prvič je lahko neprijetno. Zato bomo v okviru Modula 1 rahljali omejujoča prepričanja in vas pripravili do tega, da in postanete odlični pri nastopu pred kamero. Pozor – nobenega posnetka s katerim ne boste vi res zadovoljni, vam ne bo treba deliti z nikomer. Edino vaja vas bo naredila mojstre.

V tem trenutku je najbrž strah večino ljudi na tem planetu, vendar ljudje, ki verjamejo vase in prevzemajo odgovornost, prav v tem trenutku največ vlagajo vase in v nova znanja. Sedaj je najboljši čas, da se pripravite na novo prihodnost oz. realnost, v kateri bo skoraj zagotovo veliko, res veliko online tečajev. Iz krize leta 2008 je nastalo nekaj res uspešnih milijardnih startupov od Airbnb, Uber itd.

Super. Ni vam treba prodajati, dovolj je, da ljudi osveščate zakaj je vaše znanje pomembno zanje v tem trenutku. Poleg tega imamo celoten modul 4 namenjen prav prodaji. Dodajamo tudi poseben bonus v okviru katerega bomo mi z našo bazo in bazo naših partnerjev + našimi FB oglasi zgradili posebno mailing listo in poslali kar 2 ekskluzivna maila za vas na to listo v katerih bomo promovirali vaš online tečaj. Seveda pa bo veliko tudi na vas, da boste komunicirali z javnostjo in ponavljam ne rabite prodajati, temveč jih osveščajte, učite, izobražujte, opozarjajte, zakaj je to, kar delate pomembno.

Odlično. Točno zato smo naredili ta online tečaj, da vam pomagamo, da se premaknete naprej in ustvarite zase in vašo družino dodaten vir prihodka. Prijavite se in dobili boste vprašalnik, s katerim boste marsikatero odprto vprašanje že razjasnili.

Želite pridobiti več informacij o dogodku?

Imate specifično vprašanje? Potrebujete spodbudo pri prvih korakih v pravo smer – smer boljše prihodnosti? Pišite nam in poslali vam bomo najugodnejšo ponudbo v tem trenutku. Veselimo se vašega sporočila ali vašega klica na mobilno številko 031 323 690.

[wpforms id=”5032″]
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X