Prenehajte s kajenjem | Online tečaj

STOP KAJENJE

Kadite? Vam misli narekujejo, da prenehate? Vas bližnji spodbujajo, da je čas, da cigaretam naredite konec? Želite, pa ne veste kako. Preprosto, iz udobja vašega doma. Online delavnica Prenehajte s kajenjem vam bo pomagala premagati to razvado in vam omogočila bolj zdravo življenje.

Koko prenehati s kajenjem stop kajenje

Online delavnica Prenehajte s kajenjem je sestavljena iz osmih video posnetkov, delovnega zvezka, ki ga izpolnjujete, medtem ko spremljate video posnetke, povezav do drugih video posnetkov, ki bodo vašo željo po kajenju še znižali in tri hipnotične avdio zgoščenke, Jeklena volja, Fuj cigareti in Bodi srečen.

Online delavnico lahko spremljate kadarkoli, kjerkoli in kolikokrat želite. Gradivo vam je na spletnem portalu na voljo za učenje, ponovno poslušanje, dajanje motivacije. Če pa vidite, da delavnica ni imela želenih učinkov na vas, vam prvih 30 dni omogočamo 100 % vračilo denarja. Edini pogoj je, da predelate celotno gradivo in avdio zgoščenke poslušate vsak dan do zahtevka za vračilo denarja.

Online delavnica. Začnite danes in naredite cigaretom konec!

Prenehajte s kajenjem vam bo pomagala premagati to razvado in vam omogočila bolj zdravo življenje.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X