Certificiran Mojster Praktik hipnoze | Aleksander Šinigoj

MOJSTER PRAKTIK HIPNOZE

Kako upravljati z vašimi mislimi, zavedno delati spremembe na nezavednem?  Obiščite vrhunsko delavnico Certificiran Mojster Praktik hipnoze, katero organiziramo za vse navdušence hipnoze in samohipnoze. Gre za nadaljevalni in napredni tečaj, kjer bomo spoznavali, kako lahko hipnozo še poglobimo, dodamo nove elemente in dosegamo globoka hipnotična stanja.

Kaj boste izvedeli na delavnici?

Za vse navdušence hipnoze in samohipnoze organiziramo delavnico Mojster Praktik Hipnoze. Gre za nadaljevalni in napredni tečaj, kjer bomo spoznavali, kako lahko hipnozo še poglobimo, dodamo nove elemente in dosegamo globoka hipnotična stanja. Dobite lahko 2 popusta: popust, če ste naši NLP Praktiki in popust, če ste naši Praktiki Hipnoze.  Oba popusta se seštevata.

Termini in potek Mojstra praktika hipnoze:

ONLINE TEČAJ:

Predviden začetek tečaja je v avgustu 2024.

Tečaj obsega 9 online modulov v spletni učilnici.

+ BONUS V ŽIVO:

3-dneven tečaj v živo v Ljubljani.

  • 9. oktober 2024, od 10.30 do 18.30
  • 10. oktober 2024, od 9.00 do 17.30
  • 11. oktober 2024, od 9.00 do 17.30

+ 2 ZOOM SREČANJI V ŽIVO

Naslednja delavnica z začetkom avgusta 2024.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Prvi dan bomo ponovili znanje in ga postavili na skupen imenovalec, saj eni izmed vas že nekaj časa niste uporabljali hipnoze in ste vaša NLP gradiva oz. gradiva, ki ste jih dobili na Praktiku Hipnoze “pozabili” na policah. V nadaljevanju, bomo vadili nove tehnike indukcije, poglabljanja, regresije, časovne črte. Z eno besedo – zadeti boste od transa.

V okviru tečaja bomo odkrivali in prakticirali anestezijo, kjer udeleženci ne čutijo bolečine s hipnotično sugestijo. Ta tehniko se lahko uporablja, na primer pri zobozdravniku.

Obravnavali bomo tudi hitro indukcijo, ponovno indukcijo in poglabljanje tehnik. 

Program bo kot vedno zelo bogat in doživet. 

Naslednja delavnica z začetkom avgusta 2024.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Pohvale zadovoljnih udeležencev

Številni udeleženci naših delavnic so potrdili, da so naša predavanja vrhunska!

Roman Šuštaršič Kozan

Motivacijski govorec

»Delavnica Mojster Praktik Hipnoze ni le izpolnila moja pričakovanja temveč jih je tudi krepko prekosila. Dr. Aleksander Šinigoj je v sodelovanju s Philipom Holtom pripravil odlično predavanje. Velika dodana vrednost, je praktična usmerjenost podprta z jasnim, strokovnim a izjemno lahko razumljivim predavanjem. Naučena snov mi veliko pomaga tako pri predavanjih kakor delu s klienti. Priporočal jo bi vsakemu, ki želi uporabiti hipnozo profesionalno, ali kot samopomoč za razvoj in dvig osebnega potenciala.Ko na koncu dodamo še sproščeno energijo z veliko humorja in kančkom igrivosti je to delavnica, ki je enostavno ne smete zamuditi. «

Polona Pulko

»Delavnica je bila enkratna. Odlična skupina in vrhunski predavatelj, ki nam ni predajal samo svojega bogatega znanja, ampak je z nami nesebično delil tudi svoje bogate izkušnje. Delavnico priporočam vsakomur, ki ga to področje zanima in bi želel delati tudi s hipnozo. Priporočam osebam, ki bi želeli spremeniti kaj tudi v svojem življenju. Po teh delavnicah se namreč počutiš zelo sproščen, srečen, ker imaš v rokah “orodje”, ki ti pomaga, da lažje premaguješ te negotove z negativizmom prepojene čase.«

Zara Krivec

»Tudi sama sem bila na hipnozi pri Aleksandru. Izjemno koristno in čudovito orodje za naše uspešno življenje. Aleksander Hvala. In vsem toplo priporočam udeležbo. In tudi, kar sem se naučila pri tvojih delavnicah, sem najprej uporabila doma, seveda tudi pri mojih otrocih in kar je bilo pozitivnih sprememb in koristi je bilo vredno časa in denarja.«

Naslednja delavnica z začetkom avgusta 2024.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Želite pridobiti več informacij o dogodku?

Imate specifično vprašanje? Potrebujete spodbudo pri prvih korakih v pravo smer – smer boljše prihodnosti? Pišite nam in poslali vam bomo najugodnejšo ponudbo v tem trenutku. Veselimo se vašega sporočila ali klica na mobilno številko 031 323 690.

[wpforms id=”3772″]
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X