MOJSTER PRAKTIK HIPNOZE

Kako upravljati z vašimi mislimi, zavedno delati spremembe na nezavednem?  Obiščite vrhunsko delavnico Certificiran Mojster Praktik hipnoze, katero organiziramo za vse navdušence hipnoze in samohipnoze. Gre za nadaljevalni in napredni tečaj, kjer bomo spoznavali, kako lahko hipnozo še poglobimo, dodamo nove elemente in dosegamo globoka hipnotična stanja.

Želim več informacij!
Mojster Praktik hipnoze certificiran tečaj Aleksander Šinigoj

Kaj boste izvedeli na delavnici?

Kako lahko poglobite vaša trans in hipnotična stanja? Kako lahko hitro pomagate sebi in drugim, da preidejo v globoka trans stanja?

Kako lahko izbrišete NOCEBO efekt, ki je velikokrat poglavitni razlog zakaj ljudje nimajo denarja, kariere in odnosov, ki jih želijo?

Kako lahko uporabite tehniko časovne črte za brisanje negativnih občutkov, negativnih korenov teh občutkov in celo brisanje odločitev, ter prepričanj?

Kako lahko uporabite podmodalnosti na časovni črti za poglabljanje transa in izvajanje terapije brez asociranja klienta v pretekle izkušnje (npr. travme)?

Kako lahko uporabite posebno Asocirano Regresijsko Metodo s katero bo vaša preteklost izgubila moč, negativni vzorci bodo povsem izginili?

Kako lahko hipnotizirate verbalno in kako neverbalno? Kako lahko uporabite verižni DTI za preboj v vašem življenju, ter katere so glavne tehnike za indukcijo v globoki trans?

Kako se pozicionirati na trgu? Kako ravnati s klienti, ki se še ne znajo čisto prepustiti in umiriti, ter kako uporabiti hipnozo v “terapevtske” namene?

Vse o podmodalnosti globokega transa, ter spreminjanju podmodalnosti za še globji trans. Kako kombinirati hipnozo z drugimi tehnikami?

Vse o verižnih metaforah za sprožanje verige čustvenih stanj pri hipnozi z odprtimi očmi, ter odpraviti kajenje, odvečno telesno težo, izboljšati disciplino in koncentracijo?

Obravnavali bomo tudi amnezijo, anestezijo, hipnotičnega “mačka” … in številna druga (hipnotična) presenečenja.

Za vse navdušence hipnoze in samohipnoze organiziramo delavnico Mojster Praktik Hipnoze. Gre za nadaljevalni in napredni tečaj, kjer bomo spoznavali, kako lahko hipnozo še poglobimo, dodamo nove elemente in dosegamo globoka hipnotična stanja. Dobite lahko 2 popusta: popust, če ste naši NLP Praktiki in popust, če ste naši Praktiki Hipnoze.  Oba popusta se seštevata.

Termini in potek Mojstra praktika hipnoze:

(Ljubljana)

14. 9. (16:30 – 20:30)
15. 9. (9:00 – 18:00)
16. 9. (9:00 – 19:00)
17. 9. (9:00 – 16:00)

*Glede na trenutne razmere, si pridržujemo pravico, da termine, ki so planirani v živo, izpeljemo v celoti ali delno online preko spleta.

Naslednja delavnica z začetkom 14. septembra 2022, v Ljubljani.

Prvi dan bomo ponovili znanje in ga postavili na skupen imenovalec, saj eni izmed vas že nekaj časa niste uporabljali hipnoze in ste vaša NLP gradiva oz. gradiva, ki ste jih dobili na Praktiku Hipnoze “pozabili” na policah. V nadaljevanju, bomo vadili nove tehnike indukcije, poglabljanja, regresije, časovne črte. Z eno besedo – zadeti boste od transa.

V okviru tečaja bomo odkrivali in prakticirali anestezijo, kjer udeleženci ne čutijo bolečine s hipnotično sugestijo. Ta tehniko se lahko uporablja, na primer pri zobozdravniku.

Obravnavali bomo tudi hitro indukcijo, ponovno indukcijo in poglabljanje tehnik. 

Program bo kot vedno zelo bogat in doživet.

Naslednja delavnica z začetkom 14. septembra 2022, v Ljubljani.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Pohvale zadovoljnih udeležencev

Številni udeleženci naših delavnic so potrdili, da so naša predavanja vrhunska!

Naslednja delavnica z začetkom 14. septembra 2022, v Ljubljani.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!.

Želite pridobiti več informacij o dogodku?

Imate specifično vprašanje? Potrebujete spodbudo pri prvih korakih v pravo smer - smer boljše prihodnosti? Pišite nam in poslali vam bomo najugodnejšo ponudbo v tem trenutku. Veselimo se vašega sporočila ali klica na mobilno številko 031 323 690.