Praktik hipnoze – certificiran tečaj | Aleksander Šinigoj

PRAKTIK HIPNOZE

Bi radi spremenili vaše vedenje in vaša omejujoča prepričanja? Delavnica Certificiran Praktik Hipnoze je ciljno naravnana. (Samo)hipnozo bomo uporabljali z namenom, da sebi ali drugim pomagamo uresničiti cilje.

Če bi radi pomagali sebi ali drugim s hipnozo in/ali samohipnozo je delavnica za vas. Delali bomo na vašem notranjem svetu, brez da vi karkoli delite z nami. Naučili se boste klasičnih indukcij, do bolj naprednih. Znali boste delati hipnozo zase (samohipnoza) in za druge. Ker je karizma sprememba notranjega sveta boste postali še bolj karizmatični.

Bi radi spremenili vaše vedenje in vaša omejujoča prepričanja? Bi se radi naučili samohipnoze, načina, kako lahko programirate vaš um? Bi radi končno naredili korak naprej in prekinili s starimi vzorci, ki vas omejujejo? Bi se radi naučili, kako ven iz tega začaranega kroga negativnih misli? Vas zanimajo praktične tehnike, kako uporabiti v praksi zakon privlačnosti?

Praktična znanja + odlično gradivo + ogromno vaj + mednarodno priznan certifikat + veliko zabave pri učenju + vrhunski mednarodno priznan predavatelj s primorskim naglasom = Certificiran Praktik Hipnoze

Neverjetno, pa še kako resnično, vendar ljudje porabimo več časa, da se naučimo upravljati s pralnim ali pomivalnim strojem, kot pa z lastnim umom. Verjetno poznate poštevanko do 10, kajne? Poznate črke in znate iz črk sestavljati besede, kajne? Vse to in še veliko drugih stvari so vas naučili v šoli. Pred vami pa so vsebine, ki bi jih morali slišati že v vrtcu. Vse to bi vas morali naučiti že šoli, kako upravljati z vašimi mislimi. Kako sploh zavedno delati spremembe na nezavednem. Certificiran Praktik Hipnoze je neke vrste zbirka tehnik, ki predstavljajo uporabniški vmesnik do vašega uma. Gradivo, ki bi ga morali dobiti že ob rojstvu.

Vrhunska delavnica znajverjetneje najbolj praktičnimi in uporabnimi vsebinami za hipnozo in samohipnozo na svetu. Delavnica je ciljno naravnana. Hipnozo in samohipnozo bomo uporabljali z namenom, da sebi ali drugim pomagamo uresničiti cilje.

Naslednja delavnica z začetkom 22. 8. 2024.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Termini in potek Certificiranega Praktika hipnoze:

Online spletni tečaj:

Tečaj obsega 19 online modulov. V spletni učilnici prejmete vsak teden 2 modula.

Predviden začetek tečaja je v februarju 2024.

Vsebina online modulov:

 • 1. modul – uvod v hipnozo + struktura hipnoze
 • 2. modul – namera, stik in sidra v hipnozi
 • 3. modul – postavljanje dobrih vprašanj, definicija hipnoze, coaching
 • 4. modul – indukcija 1 – enostavna indukcija (progresivna relaksacija, odštevanje, 321 VAK, itd)
 • 5. modul – indukcija 2 – 5×4 indukcija, elmanova indukcija, indukcije s frakcinacijo
 • 6. modul – indukcija 3 – eriksonova indukcija, globoki trans, somnambulizem
 • 7. modul – indukcija 4 – predpostavke za poglabljanje transa in spremembe
 • 8. modul – indukcija 5 – zmeda, disociacija, pivot grammar
 • 9. modul – indukcija 6 – hitre indukcije, šok indukcije, odrska hipnoza
 • 10. modul – sugestija in posthipnotična sugestija
 • 11. modul – metafore
 • 12. modul – samohipnoza 1
 • 13. modul – samohipnoza 2
 • 14. modul – časovna črta in regresija v hipnozi
 • 15. modul – terapije s pomočjo hipnoze (kajenje, grizenje nohtov, teža, učenje, motnje vedenja, odvisnosti itd)
 • 16. modul – hipnoza v poslovnem svetu (vodenje, prodaja, pisanje hipnotičnih oglasov, hipnotični mailii)
 • 17. modul – hipnoza na področju odnosov (partnerski odnosi, starševski odnosi, vzgoja)
 • 18. modul – praktična seminarska naloga
 • 19. modul – izpit

5 hipnoz s supervizijo (trojke)

+ 3x ZOOM SREČANJA 

BONUS:

Udeležba na 3-dnevnem tečaju Certificiran Praktik Hipnoze v živo, v Ljubljani ali Mariboru.

Maribor:

 • 6. junij 2024, od 10.30 do 18.30
 • 7. junij 2024, od 9.00 do 17.30
 • 8. junij 2024, od 9.00 do 17.30

ali Ljubljana:

 • 22. avgust 2024, od 10.30 do 18.30
 • 23. avgust 2024, od 9.00 do 17.30
 • 24. avgust 2024, od 9.00 do 17.30
 

Kaj boste izvedeli na delavnici?

Nekaj izkušenj iz preteklosti: Večina naših tečajnikov pride na delavnico ZASE, z namenom, da bi se naučili samohipnoze oz. tehnik, s katerimi lahko sebi spremenili notranji svet, postali bolj mirni, uspešni, bolj samozavestni, bolj fokusirani itd. V manjšini so tisti, ki bi se radi s tem preživljali. DOBILI BOSTE VEČ KOT DOVOLJ znanja za začetek vaše lastne prakse, vendar je potrebno za to veliko VAJE. Na koncu dobite mednarodni certifikat, ki ga podpiše eden najboljših hipnotizerjev vseh časov, dr. Richard Bandler.

Za akcijsko ceno nas pokličite na 031 323 690 ali nam pošljite povpraševanje na [email protected].

Ilka Štuhec - S hipnozo in coachingom do novih uspehov

S hipnozo in samohipnozo do osvojitve olimpijske medalje

Posnela svojo prvo hipnozo in pomagala prijateljici

"Veš, Lea, ta tvoja hipnoza pa deluje!"

Naslednja delavnica z začetkom 22. 8. 2024.​

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Garancija dobrega nakupa. Dr. Aleksander Šinigoj je zadnjih nekaj let edini iz srednje iz vzhodne Evrope, ki je bil povabljen kot asistent dr. Richard Bandlerja, so-ustanovitelja NLP in genija za hipnozo z odprtimi očmi. Je tudi asistent najbolj znanega angleškega hipnotizerja Paul Mckenna. Aleksander je predaval že v več kot 20 državah po svetu. Na tisoče in tisoče ljudi samo v Sloveniji posluša njegove hipnotične zgoščenke. Je predavatelj s srcem.

Kako veste, da je Certificiran Praktik Hipnoze prava delavnica za vas?

Zadosti imam! Sebe bom postavila na prvo mesto in prenehala kaditi.

Zadala sem si cilj, da bom imela svoj posel in zdaj ga imam!

Snemanje vaših hipnoz je zaželeno: snemanje dejanske delavnice ni dovoljeno, je pa zaželeno, da s svojim mobilnimi telefonom ali diktafonom snemate vaše osebne hipnoze, kajti imeli boste glasbeno podlago. Vse vaše posnetke lahko kasneje poslušate ali uporabite pri vaših samohipnozah ali pri nadaljnjem učenju.

Video in avdio posnetki: Seveda se bomo učili od velikih svetovnih mojstrov hipnoze in poslušali nekaj avdio in videoposnetkov. Pri tem je pomembno, da boste še vedno ohranili svoj slog govora in svoj način hipnoze.

Naslednja delavnica z začetkom 22. 8. 2024.​

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Poglejte si kratek intervju, ki ga je imel Aleksander za eno najbolj uglednih oddaj za osebnostno rast v Sloveniji. Še posebej priporočamo ogled od 39. minute dalje, če ne uspete pogledati celote.

Delavnica bo v osnovi razdeljena na 3 sklope:

Delavnica Certificiran Praktik Hipnoze je vrhunska delavnica z najverjetneje najbolj praktičnimi in uporabnimi vsebinami za hipnozo in samohipnozo na svetu. V osnovi bomo z udeleženci obravnavali 3 sklope, navedene v nadaljevanju.

SKLOP 1 - KLASIČNE OBLIKE HIPNOZE

Pogledali si bomo kratko zgodovino hipnoze, kaj sploh hipnoza je in se naučili najbolj osnovnih načinov uvoda v hipnozo. Eden največjih svetovnih hipnotizerjev Milton Erickson bo postal naš model in osnova, kjer si bomo pogledali vse vidike, ki jih je Erickson uporabljal od vzpostavitve stika, uporabe vsega, kar je sogovornik rekel, do posthipnotične sugestije.

POZOR: Izvedeli boste veliko več o Miltonu Ericksonu, kot pa izveste v okviru NLP Praktika ali NLP Mojstra Praktika, kajti izvedeli boste znanja in tehnike, ki so jih odkrili drugi njegovi učenci, ne samo dr. Richard Bandler in John Grinder.

Zanimalo nas bo tudi, kako lahko določimo ali je oseba hitro hipnotizabilna ali ne. Pogledali si bomo metodo kisle limone, metodo slovarja / balona, metodo »magnetnih« kazalcev, metodo elastičnih krogov, uporabo gravitacijeZanimale nas bodo osnovne tehnike od metode štetja, metode odštevanja, kako naredimo hipnozo v hipnozi, tehnika štetja do 10, tehnika štetja do 100, fiksiranje nosnega korena, tehnika požiranja, toplota roke, tehnika uporabe t.i. placebo tablet za hipnozo, sugestija toplote, uporaba nihala, štetje nazaj, tehnika stopnic, tehnika premičnih stopnic, tehnika t.i. hipnotičnega olja itd. V tem sklopu bomo tudi spoznali, kako lahko klienta dvigniti iz hipnotičnega stanja.

SKLOP 2 - ZAHTEVNEJŠE OBLIKE (SAMO)HIPNOZE

Naučili se bomo izdelovati tudi svoje lastne zapise hipnoze, ki jih boste lahko sprva prebrali, kasneje pa obnovili po lastni presoji in jih predali sogovorniku. Zanimale nas bodo tehnike poglabljanja hipnoze in kako lahko dosežemo tehniko globokega transa in tehniko za poglabljanje transa. Veliko bomo delali na izgradnji post-hipnotičnih sugestij in povečanju hitrosti vstopa v hipnotično stanje. Zanimale nas bodo tudi odprave odvisnosti kot so: kajenje, alkohol, mamila, hrana itd s pomočjo hipnoze in samohipnoz

SKLOP 3 - HIPNOZA V POSLOVNEM SVETU IN VSAKDANJEM ŽIVLJENJU

S pomočjo vgrajenih ali vgnezdenih zank, lahko znotraj zgodb dodajamo ustrezne hipnotične ali post hipnotične sugestije. Vsak udeleženec si bo pripravil lastne zgodbe, s katerimi bo uporabil vgrajene zanke. Spoznali boste tehniko, kako si lahko te zgodbe enostavno in hitro zapomnite. Zanimala nas bo tudi specifika hipnoze otrok, specifika hipnoze starejših oseb in odraslih oseb, ki se imajo za t.i. »nehipnotizabilne«.

Naučili se bomo tudi narediti delno katalepsijo in katalepsijo celega telesa. Kombinacija hoje in hipnoze, kombinacije časovne črte in hipnoze so vsi fenomeni, ki jih bomo zajeli. Zanimalo nas bo tudi kako lahko hipnozo uporabimo skupaj z drugimi tehnikami. Naučili se bomo kako iz trenutnega stanja, s pomočjo hipnoze, pridemo pri našemu klientu na želeno stanje.

Poleg številnih znanih hipnotičnih tehnik, bomo obdelali tudi nekatere manj uporabljene koncepte in tehnike, kot je: hipnoza s šepetanjem, hipnoza v spanju in verižna hipnoza, sistem vgnezdenih zank (nested loops), hipnoza pri vodenju. Delavnica Certificiran Praktik Hipnoze vam bo pomagala spremeniti vaše vedenje in omejujoča prepričanja, ter vas usmerila k uresničevanju vaših ciljev.

Pohvale zadovoljnih udeležencev

Številni udeleženci naših delavnic so potrdili, da so naša predavanja vrhunska!

Pri nas doma je Aleksander, doma... v kuhinji, dnevni in tudi v spalnici.

Hipnoza mi je prinesla notranji in družinski mir

Naslednja delavnica z začetkom 22. 8. 2024.​

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X