PRAKTIK HIPNOZE

Bi radi spremenili vaše vedenje in vaša omejujoča prepričanja? Delavnica Certificiran Praktik Hipnoze je ciljno naravnana. (Samo)hipnozo bomo uporabljali z namenom, da sebi ali drugim pomagamo uresničiti cilje.

Želim več informacij!

Če bi radi pomagali sebi ali drugim s hipnozo in/ali samohipnozo je delavnica za vas. Delali bomo na vašem notranjem svetu, brez da vi karkoli delite z nami. Naučili se boste klasičnih indukcij, do bolj naprednih. Znali boste delati hipnozo zase (samohipnoza) in za druge. Ker je karizma sprememba notranjega sveta boste postali še bolj karizmatični.

Bi radi spremenili vaše vedenje in vaša omejujoča prepričanja? Bi se radi naučili samohipnoze, načina, kako lahko programirate vaš um? Bi radi končno naredili korak naprej in prekinili s starimi vzorci, ki vas omejujejo? Bi se radi naučili, kako ven iz tega začaranega kroga negativnih misli? Vas zanimajo praktične tehnike, kako uporabiti v praksi zakon privlačnosti?

Praktična znanja + odlično gradivo + ogromno vaj + mednarodno priznan certifikat + veliko zabave pri učenju + vrhunski mednarodno priznan predavatelj s primorskim naglasom = Certificiran Praktik Hipnoze

Neverjetno, pa še kako resnično, vendar ljudje porabimo več časa, da se naučimo upravljati s pralnim ali pomivalnim strojem, kot pa z lastnim umom. Verjetno poznate poštevanko do 10, kajne? Poznate črke in znate iz črk sestavljati besede, kajne? Vse to in še veliko drugih stvari so vas naučili v šoli. Pred vami pa so vsebine, ki bi jih morali slišati že v vrtcu. Vse to bi vas morali naučiti že šoli, kako upravljati z vašimi mislimi. Kako sploh zavedno delati spremembe na nezavednem. Certificiran Praktik Hipnoze je neke vrste zbirka tehnik, ki predstavljajo uporabniški vmesnik do vašega uma. Gradivo, ki bi ga morali dobiti že ob rojstvu.

Vrhunska delavnica znajverjetneje najbolj praktičnimi in uporabnimi vsebinami za hipnozo in samohipnozo na svetu. Delavnica je ciljno naravnana. Hipnozo in samohipnozo bomo uporabljali z namenom, da sebi ali drugim pomagamo uresničiti cilje.

DA, želim poglobiti svoje znanje in pridem na to odlično delavnico, kajti več kot znam, bolj fleksibilen sem lahko v življenju.

DA, zanima me, kako lahko hitreje uresničim svoje cilje in kako uresničim zakon privlačnosti v praksi, zato ne smem izpustiti delavnice Certificiran Praktik Hipnoze.
.

Naslednja delavnica z začetkom 25. januarja 2022.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Termini in potek Praktika hipnoze:

Online spletni tečaj:

Začetek Certificiranega praktika hipnoze je 21. januar 2022. Tečaj obsega 19 online modulov in 4-dnevni tečaj v živo (bonus). V spletni učilnici prejmete vsak teden 2 modula.

Vsebina online modulov:

1. modul – uvod v hipnozo + struktura hipnoze

2. modul – namera, stik in sidra v hipnozi

3. modul – postavljanje dobrih vprašanj, definicija hipnoze, coaching

4. modul – indukcija 1 – enostavna indukcija (progresivna relaksacija, odštevanje, 321 VAK, itd)

5. modul – indukcija 2 – 5×4 indukcija, elmanova indukcija, indukcije s frakcinacijo

6. modul – indukcija 3 – eriksonova indukcija, globoki trans, somnambulizem

7. modul – indukcija 4 – predpostavke za poglabljanje transa in spremembe

8. modul – indukcija 5 – zmeda, disociacija, pivot grammar

9. modul – indukcija 6 – hitre indukcije, šok indukcije, odrska hipnoza

10. modul – sugestija in posthipnotična sugestija

11. modul – metafore

12. modul – samohipnoza 1

13. modul – samohipnoza 2

14. modul – časovna črta in regresija v hipnozi

15. modul – terapije s pomočjo hipnoze (kajenje, grizenje nohtov, teža, učenje, motnje vedenja, odvisnosti itd)

16. modul – hipnoza v poslovnem svetu (vodenje, prodaja, pisanje hipnotičnih oglasov, hipnotični mailii)

17. modul – hipnoza na področju odnosov (partnerski odnosi, starševski odnosi, vzgoja)

18. modul – praktična seminarska naloga

19. modul – izpit

 

BONUS:

Udeležba na 3-dnevnem tečaju Certificiran praktik hipnoze v živo, v Ljubljani ali Mariboru.

Kaj boste izvedeli na delavnici?

 Kako pripraviti vaš osebni laboratorij uma (ena najbolj naprednih tehnik za samohipnozo na svetu)?

Kako lahko nekomu dokažete ali pokažete hipnotizabilnost in zakaj smo vsi ljudje hipnotizabilni, odvisno seveda od posameznega transa?

Kako pripraviti zelo direktiven način za hipnozo in tudi direktiven način za samohipnozo? Uporabili bomo več trikov, ne samo klasično štetje, ampak tudi tehniko zmede, 5 Rep, metaforično indukcijo v samohipnozo itd.

Kako ste lahko pri hipnozi in samohipnozi indirektni? Kaj je delal eden največjih genijev hipnoze Milton Erickson?

Kako pripraviti in opraviti hipnozo z odprtimi očmi, kako hipnozo izvajati pred skupino, kaj je pomembno ko ste npr. pri samohipnozi sami?

 Kako lahko hipnozo poimenujete in uporabite v poslovnem svetu in kako lahko hipnozo uporabite pri vašem vsakdanjem delu?

Z napravo za merjene EEG možganskih valov za domačo uporabo, boste lahko preverili, v katerem stanju se trenutno nahajate ( v alfa, delta, theta …).

Pogledali si bomo, kako je hipnoze izvajal Milton Erickson, kaj je dodal v hipnoze Dr. Richard Bandler, kaj počne Paul Mckenna, da pripravi tako globoka trans stanja. Prav tako bomo slišali, kakšen sistem za hipnoze uporablja sam Anthony Robbins. Gre torej za celovit pogled najboljših hipnotizerjev, ki trenutno delujejo v svetu ali so kdaj delovali.

Pri samohipnozi velja za enega izmed mojstrov tudi Dave Elman. Njegove tehnike bomo dodali tehnikam, ki jih boste spoznali od drugih velikih mojstrov.

Prvič v Sloveniji bomo na Certificiranem Praktiku izvajali staro indijsko tehniko za samohipnozo, ki jo uporabljajo modreci za doseganje popolnega miru.

Nekaj izkušenj iz preteklosti: Večina naših tečajnikov pride na delavnico ZASE, z namenom, da bi se naučili samohipnoze oz. tehnik, s katerimi lahko sebi spremenili notranji svet, postali bolj mirni, uspešni, bolj samozavestni, bolj fokusirani itd. V manjšini so tisti, ki bi se radi s tem preživljali. DOBILI BOSTE VEČ KOT DOVOLJ znanja za začetek vaše lastne prakse, vendar je potrebno za to veliko VAJE. Na koncu dobite mednarodni certifikat, ki ga podpiše eden najboljših hipnotizerjev vseh časov, dr. Richard Bandler.

Za akcijsko ceno nas pokličite na 031 323 690 ali nam pošljite povpraševanje na [email protected]

Znam si postaviti pozitivne miselne vzorce

S hipnotičnim CD-jem podvojil število strank

Popolnoma spremenila svoj zemljevid sveta

Izpilila znanje angleščine in še več

Naslednja delavnica z začetkom 25. januar 2022.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

DA, prijavljam se na delavnico, ker bi v prvi vrsti rad pomagal sebi, potem pa bil (s svojim na novo pridobljenim znanjem) zgled in pomoč  tudi drugim.

Garancija dobrega nakupa. Dr. Aleksander Šinigoj je zadnjih nekaj let edini iz srednje iz vzhodne Evrope, ki je bil povabljen kot asistent dr. Richard Bandlerja, so-ustanovitelja NLP in genija za hipnozo z odprtimi očmi. Je tudi asistent najbolj znanega angleškega hipnotizerja Paul Mckenna. Aleksander je predaval že v več kot 20 državah po svetu. Na tisoče in tisoče ljudi samo v Sloveniji posluša njegove hipnotične zgoščenke. Je predavatelj s srcem.

Kako veste, da je praktik hipnoze prava delavnica za vas?

Ste pozitivni ali bi vsaj radi bili bolj pozitivni? Vas zanimajo nova znanja? Bi radi spremenili vaše vedenje in vaša omejujoča prepričanja?

Bi radi naredili nekaj dobrega zase in za svet okrog vas? Verjamete, da so pri vas še priložnosti za izboljšanje?

Bi radi bili bolj uspešni, bolj motivirani, bi radi izkoristili več vašega potenciala? Potem je delavnica zagotovo odlična izbira za vas.

Prvič na zmenek po 25-ih letih

Prenehala kaditi, shujšala, postala asistentka,...

DA, rad/a bi znal/a spreminjati svoje vedenje in svoje navade. Pridem na delavnico Certificiran Praktik Hipnoze. Predznanje ni potrebno. Za delavnico Certificiran Praktik Hipnoze ne potrebujete nobenega predznanja, vendar pa boste po zaključeni delavnicidobili domače naloge, da vadite in pridobivate še praktične izkušnje na hipnotičnih subjektih, v kolikor jih nimate v družini, jih boste lahko dobili iz same skupine.

DA, nič ne vem o hipnozi, vendar sem se pripravljen/a učiti in bom naredil/a vse, da se delavnice udeležim. Dodatne izkušnje, ki jih boste pridobili: s pomočjo posebne napravice, ki generira posebne zvoke in tudi druge efekte, boste lahko preizkusili in ustvarili alfa, theta ali celo delta stanja. S tem lahko dobite izkušnjo, kako je biti v takšnem alfa stanju.

Snemanje vaših hipnoz je zaželeno: snemanje dejanske delavnice ni dovoljeno, je pa zaželeno, da s svojim mobilnimi telefonom ali diktafonom snemate vaše osebne hipnoze, kajti imeli boste glasbeno podlago. Vse vaše posnetke lahko kasneje poslušate ali uporabite pri vaših samohipnozah ali pri nadaljnjem učenju.

DA, rad/a bi imel/a nekaj svojih lastnih hipnoz posnetih s posebno glasbeno podlago, zato se tudi prijavljam na delavnico. Poslali vam bomo nekaj odličnih linkov za to, da boste imeli glasbene podlage za vašo hipnozo in samohipnozo. Dobili boste tudi možnost, da kupite avtorsko glasbo po znižani ceni, še posebej, če vas zanima snemanje zgoščenk za trg. Če vas zanima zgolj priprava lastnih samohipnoz ali glasba za vaše samohipnoze, bo na voljo brezplačno preko povezav, ki jih boste dobili v okviru delavnice.

DA, nekoč bi rad/a s temi znanji poskusil/a kakšno novo smer v karieri. Certifikat mi daje možnost, da v okviru svoje kariere naredim še kaj več, zato bi mi ta znanja lahko bila zelo, zelo koristna. Hipnotični jezik v slovenščini ali angleščini: Nekatere stvari so lažje pri sami hipnozi v angleščini, vendar boste dobili ogromno primerov in tudi napisali vašo prvo hipnozo in samohipnozo v slovenščini. Z vajo se lahko v slovenščini pripravi res veliko primerov. Celotna delavnica poteka v slovenskem jeziku.

Video in avdio posnetki: Seveda se bomo učili od velikih svetovnih mojstrov hipnoze in poslušali nekaj avdio in videoposnetkov. Pri tem je pomembno, da boste še vedno ohranili svoj slog govora in svoj način hipnoze.

DA, zanima me, kaj počnejo najboljši na svetu na tem področju, zato pridem na delavnico. 

DA, vem, da bo super in verjamem vase. Zagotovo pridem na to delavnico. Prijavil se bom še danes.

Naslednja delavnica z začetkom 25. januarja 2022.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Poglejte si kratek intervju, ki ga je imel Aleksander za eno najbolj uglednih oddaj za osebnostno rast v Sloveniji. Še posebej priporočamo ogled od 39. minute dalje, če ne uspete pogledati celote.

Delavnica bo v osnovi razdeljena na 3 sklope:

Delavnica Certificiran Praktik hipnoze je vrhunska delavnica z najverjetneje najbolj praktičnimi in uporabnimi vsebinami za hipnozo in samohipnozo na svetu. V osnovi bomo z udeleženci obravnavali 3 sklope, navedene v nadaljevanju.

SKLOP 1:
Klasične oblike in kratka zgodovina hipnoze.

SKLOP 2:
Zahtevnejše oblike hipnoze in samohipnoze.

SKLOP 3:
Hipnoza v poslovnem svetu in vsakdanjem življenju.

SKLOP 1 - KLASIČNE OBLIKE HIPNOZE

Pogledali si bomo kratko zgodovino hipnoze, kaj sploh hipnoza je in se naučili najbolj osnovnih načinov uvoda v hipnozo. Eden največjih svetovnih hipnotizerjev Milton Erickson bo postal naš model in osnova, kjer si bomo pogledali vse vidike, ki jih je Erickson uporabljal od vzpostavitve stika, uporabe vsega, kar je sogovornik rekel, do posthipnotične sugestije.

POZOR: Izvedeli boste veliko več o Miltonu Ericksonu, kot pa izveste v okviru NLP Praktika ali NLP Mojstra Praktika, kajti izvedeli boste znanja in tehnike, ki so jih odkrili drugi njegovi učenci, ne samo dr. Richard Bandler in John Grinder.

Zanimalo nas bo tudi, kako lahko določimo ali je oseba hitro hipnotizabilna ali ne. Pogledali si bomo metodo kisle limone, metodo slovarja / balona, metodo »magnetnih« kazalcev, metodo elastičnih krogov, uporabo gravitacijeZanimale nas bodo osnovne tehnike od metode štetja, metode odštevanja, kako naredimo hipnozo v hipnozi, tehnika štetja do 10, tehnika štetja do 100, fiksiranje nosnega korena, tehnika požiranja, toplota roke, tehnika uporabe t.i. placebo tablet za hipnozo, sugestija toplote, uporaba nihala, štetje nazaj, tehnika stopnic, tehnika premičnih stopnic, tehnika t.i. hipnotičnega olja itd. V tem sklopu bomo tudi spoznali, kako lahko klienta dvigniti iz hipnotičnega stanja.

SKLOP 2 - ZAHTEVNEJŠE OBLIKE (SAMO)HIPNOZE

Naučili se bomo izdelovati tudi svoje lastne zapise hipnoze, ki jih boste lahko sprva prebrali, kasneje pa obnovili po lastni presoji in jih predali sogovorniku. Zanimale nas bodo tehnike poglabljanja hipnoze in kako lahko dosežemo tehniko globokega transa in tehniko za poglabljanje transa. Veliko bomo delali na izgradnji post-hipnotičnih sugestij in povečanju hitrosti vstopa v hipnotično stanje. Zanimale nas bodo tudi odprave odvisnosti kot so: kajenje, alkohol, mamila, hrana itd s pomočjo hipnoze in samohipnoze.

Pogledali si bomo: verbalno in neverbalno hipnozo, hipnozo s pogledom, hipnozo z dotikom.

Podrobno bomo preučili tudi: hipnotične zgodbe, metafore, izomorfizem in homomorfizem, izgradnjo metafor.

SKLOP 3 - HIPNOZA V POSLOVNEM SVETU IN VSAKDANJEM ŽIVLJENJU

S pomočjo vgrajenih ali vgnezdenih zank, lahko znotraj zgodb dodajamo ustrezne hipnotične ali post hipnotične sugestije. Vsak udeleženec si bo pripravil lastne zgodbe, s katerimi bo uporabil vgrajene zanke. Spoznali boste tehniko, kako si lahko te zgodbe enostavno in hitro zapomnite. Zanimala nas bo tudi specifika hipnoze otrok, specifika hipnoze starejših oseb in odraslih oseb, ki se imajo za t.i. »nehipnotizabilne«.

Naučili se bomo tudi narediti delno katalepsijo in katalepsijo celega telesa. Kombinacija hoje in hipnoze, kombinacije časovne črte in hipnoze so vsi fenomeni, ki jih bomo zajeli. Zanimalo nas bo tudi kako lahko hipnozo uporabimo skupaj z drugimi tehnikami. Naučili se bomo kako iz trenutnega stanja, s pomočjo hipnoze, pridemo pri našemu klientu na želeno stanje.

Poleg številnih znanih hipnotičnih tehnik, bomo obdelali tudi nekatere manj uporabljene koncepte in tehnike, kot je: hipnoza s šepetanjem, hipnoza v spanju in verižna hipnoza, sistem vgnezdenih zank (nested loops), hipnoza pri vodenju. Delavnica Certificiran Praktik Hipnoze vam bo pomagala spremeniti vaše vedenje in omejujoča prepričanja, ter vas usmerila k uresničevanju vaših ciljev.

Pohvale zadovoljnih udeležencev

Številni udeleženci naših delavnic so potrdili, da so naša predavanja vrhunska!

Vse in še več lahko najdemo na skupnem odkrivanju naših notranjosti

Dobila sem 100x več, kakor sem mislila

Naslednja delavnica z začetkom 21. januarja 2022.

Ne zamudite edinstvene priložnosti za boljšo prihodnost. Prijavite se še danes!

Želite pridobiti več informacij o dogodku?

Imate specifično vprašanje? Potrebujete spodbudo pri prvih korakih v pravo smer - smer boljše prihodnosti? Pišite nam in poslali vam bomo najugodnejšo ponudbo v tem trenutku. Veselimo se vašega sporočila ali klica na mobilno številko 031 323 690.