TEČAJI (SAMO)HIPNOZE

(Samo)hipnozo bomo uporabljali z namenom, da sebi ali drugim pomagamo uresničiti cilje. Obiščite vrhunske praktične delavnice za (samo)hipnozo:

  • Praktik hipnoze
  • Mojster praktik hipnoze

Hipnoza je najmogočnejše orodje za programiranje uma z namenom. Hipnoza je v bistvu način komunikacije, ki ga že danes uporabljate v vašem življenju. Vsak slišan stavek je hipnoza. Vsak prebran stavek je hipnoza. Vsak izrečen stavek, vsak stavek, ki ga imate v mislih, je hipnoza oziroma samohipnoza. Torej, vsaka hipnoza je samohipnoza. Če imate čez dan negativne misli, ste sebe (samo)hipnotizirali za slabe rezultate, svoj um pa programirali za nekaj slabega. Če so vaše misli pozitivne, če poslušate dobre in spodbudne novice in se družite z uspešnimi ljudmi, sebe (samo)hipnotizirate za dobre rezultate. Z vseh strani ste deležni sugestij, ki programirajo vaš um. Nekatere vam koristijo, veliko njih pa ne. Morda se niti ne zavedate, kako sugestije vplivajo na vas in vaše misli ter kako vaše misli vplivajo na vaše življenje. In potem se čudite, da v vašem življenju še ni vse tako kot bi si želeli? Morda se sprašujete, zakaj ne dosegate rezultatov, ki si jih želite? Kje je težava? Dobra novica je, da ko spoznate hipnozo, boste bolj pozorni na to, kaj poslušate in kaj berete tudi ko niste pozorni. Ne glede na to ali je vaša želja, da končno naredite izjemen preboj v vašem osebnem ali poslovnem življenju, ali da preprosto pomagate sebi in drugim spremeniti življenje na bolje, je programiranje uma z namenom osnova za vaš uspeh.

Hipnoza je pomemben del NLP. Soustanovitelja NLP, dr. Richard Bandler in John Grinder sta preučila znanje in spretnosti od dr. Miltona H. Ericksona ter najboljših psihoterapevtov, kakršna je bila Virginia Satir, in spoznala, da so pri delu s klienti vsi intuitivno uporabljali nevrološko sposobnost človeka, da se uči in raste. Hipnoza, nad katero so sprva zamahovali z roko, je nazadnje le zasijala v vsem svojem sijaju kot vedenjska tehnologija, ki se danes uspešno uporablja domala na vseh področjih v življenju (družina, medicina, prodaja, šport, …). Hipnoza postaja vse bolj sprejeto orodje za učenje in terapijo, so pa potrebna določena znanja in spretnosti. Še ena dobra novica je, da se jih lahko naučite.

Dr. Aleksander Šinigoj, edini NLP Master Trener v Sloveniji, ki mu je dr. Richard Bandler, so-ustanovitelj NLP in genij za hipnozo z odprtimi očmi, podelil ta častni naziv, uči hipnozo že vrsto let in se tudi nenehno dodatno izobražuje. Je avtor knjige Skrivnostna moč nezavednega uma – Hipnoza I, s katero odpira vrata v svet nezavednega uma in nam na preprost in razumljiv način približa hipnozo. Njegove delavnice hipnoze pa so praktično naravnane in udeležencem omogočajo takojšnje prakticiranje in doseganje rezultatov s hipnozo. Aleksander je predaval že v več kot 20 državah po svetu. Na tisoče in tisoče ljudi samo v Sloveniji posluša njegove hipnotične zgoščenke. Je predavatelj s srcem.

... POSTANITE CERTIFICIRAN PRAKTIK HIPNOZE NA NAŠIH DELAVNICAH (SAMO)HIPNOZE.

Vpišite svoje podatke in prejmite super darilo - brezplačno e-knjigo.

Postanite del naše družine. Skupaj z vami, za uspešno in srečno prihodnost.


Vpišite svoje podatke in prejmite super darilo - brezplačno e-knjigo.

Postanite del naše družine. Skupaj z vami, za uspešno in srečno prihodnost.


Aleksander Šinigoj

Pišite mi. Kako vam lahko pomagam?

Imate specifično vprašanje? Potrebujete spodbudo pri prvih korakih v pravo smer - smer boljše prihodnosti? Veselim se vašega sporočila.

Podjetje: ZEMA d.o.o.,
Davčna številka: SI14778386

Mednarodni prehod 2A, Vrtojba
5290 Šempeter pri Gorici

Tel: + 386 (0) 5 338 48 57
tjasa@mastermindakademija.com