Pomembno obvestilo

Dr. Aleksander Šinigoj ni zdravnik, niti psihiater ali psiholog. Seminarji in delavnice, ki se izvajajo pod njegovim vodstvom niso terapije, temveč gre za izobraževanja. V primeru bolezni, naj se udeleženci obrnejo na svojega osebnega zdravnika.

Udeleženci izobraževanj pridobivajo znanja o tem, kako lahko drugače mislijo. Ko drugače mislijo, se velikokrat zgodi, da se drugače vedejo in s tem dobivajo tudi drugačne rezultate v življenju. Dr. Aleksander Šinigoj, prav tako nobeden izmed morebitnih drugih predavateljev, niti podjetje Zema d.o.o., ne sprejemajo odgovornosti za morebitne napake ali opustitve, niti ne jamčijo, da so informacije, ideje, načrti, sugestije, ki so predstavljene, resnične, primerne in legalne. Udeleženec sam prevzema odgovornost, da se pred kakršnokoli aktivnostjo ali implementacijo posvetuje z odvetnikom, zdravnikom, psihologom ali strokovnjakom za posamezno področje.

Vse raziskave in ideje, ki so predstavljene na spletni strani, na posameznih izobraževanjih, v knjigah in zgoščenkah, temeljijo na avtorjevih izkušnjah in mnenjih. Model sveta, ki ga ima avtor, njegove vrednote, prepričanja in miselni procesi lahko predstavljajo pomembno omejitev, ki naj jo posameznik upošteva pri branju in poslušanju. Dodatno branje, študij in mnenje strokovnjaka je treba upoštevati, preden posameznik izvede kakršnokoli akcijo.

Cene
Vse cene na spletni strani in v cenikih so v evrih (€). Če ni drugače navedeno, cene ne vključujejo davka na dodano vrednost (DDV).

Naročilo in prijava
Naročilo posameznega produkta ali prijava na izobraževanje se šteje od trenutka, ko stranka vpiše svoje podatke in odda naročilo. Stranka odda naročilo na posameznih straneh s klikom na jasno označene gumbe. V p’Po kliku na gumb za naročilo, je stranka preusmerjena v spletno trgovino, kjer lahko pregleduje naročila, izbira količino, vpiše kodo za popust. S klikom na gumb za nadaljevanje naročila, je stranka preusmerjena na stran, kjer vpiše svoje podatke, ki so potrebni za naročilo (ime, priimek, naslov, elektronski naslov, telefonska številka, naziv podjetja, opombe). Na isti strani stranka izbira med ponujenimi načini plačila ter pregleda povzetek naročila. Pred izvršilom plačila se mora stranka strinjati s Pogoji plačila.

Naročilo se zaključi s klikom na gumb na dnu strani. Z naročilom produkta ali prijavo na izobraževanje, dogodek, seminar, delavnico se stranka obvezuje, da bo poravnala kotizacijo za udeležbo oziroma znesek za nakup produkta po pogojih, ki se nahajajo na spletni strani.

Po oddaji naročila je stranka preusmerjena na zaključno stran s povzetkom naročila, istočasno pa na svoj elektronski naslov prejme sporočilo, da je naročilo v obdelavi, če gre za plačilo na TRR oziroma, da je naročilo potrjeno, če gre za direktno plačilo.

Če gre za plačilo na TRR organizatorja, organizator po prejetem plačilu, pošlje stranki na elektronski naslov sporočilo o zaključenem naročilu.

Enkratno plačilo
Enkratno plačilo lahko stranka izvede s plačilom na TRR organizatorja, s plačilom s plačilnimi oziroma kreditnimi karticami (Activa, MasterCard, BA Maestro,Visa, Visa Electron, American Express) ali s PayPalom. V primeru enkratnega plačila na TRR, se stranka zavezuje k poravnavi celotnega zneska v roku 7 delovnih dni od izvedene prijave.

Plačilo na obroke
Obročno plačilo je omogočeno komitentom NLB s kartico z odloženim plačilom MasterCard ali Visa. Stranka si lahko izbere od 2 do največ 12 obrokov.

V primeru nerednega plačevanja obrokov ima organizator pravico prepovedati nadaljnjo obiskovanje izobraževanja vse do poravnave zamudnih obrokov. V primeru dolgoročnega odlašanja s plačilom ima organizator pravico vaše podatke posredovati pristojnim službam za izterjavo zneska.

Nakup izdelka in dostava
Nakup izdelka stranka opravi v spletni trgovini. Izdelek je stranki skupaj z računom dostavljen na posredovani naslov najkasneje v petih delovnih dneh po prejetem plačilu, razen v primeru višje sile. Dostavo pošiljk omogoča Pošta Slovenije.

Nakup izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja
Stranka kupi izobraževanja, delavnico, dogodek ali seminar v spletni trgovini. Storitev je izvedena glede na datume zapisane v ponudbi za posamezno izobraževanje, delavnico, dogodek ali seminar.

Izvedba storitev
Organizator mora storitev izvesti v roku, ki je naveden v ponudbi za posamezno izobraževanje, delavnico, dogodek ali seminar.

Dostop do spletnih vsebin

Dostop do zakupljenih spletnih vsebin je stranki omogočen takoj po oddanem naročilu, če gre za plačilo s plačilnimi ali kreditnimi karticami oziroma plačilo s PayPalom. Če gre za plačilo na TRR, dobi stranka dostop do spletnih vsebin naslednji delovni dan po prejetem plačilu. O podatkih za dostop je stranka obveščena po elektronski pošti.

Odpoved s strani organizatorja
Organizator si pridržuje pravico do odpovedi posameznega izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja ali spremembe terminov. Zavezuje se k obvestilu prijavljenim najkasneje en delovni dan pred predvidenim pričetkom izobraževanja. V primeru odpovedi izobraževanja s strani organizatorja, organizator, morebitno že vplačano kotizacijo, brezobrestno povrne v roku štirinajstih dni od obvestila o odpovedi ali pa omogoči stranki, da kotizacijo porabi za druge izdelke ali storitve.

Odpoved s strani udeleženca
Če udeleženec odpove udeležbo na izobraževanju iz utemeljenih razlogov, kot so bolezen ali nesreča udeleženca ali bližnjega člana njegove družine, se mu opraviči plačilo, vendar le z ustreznimi pisnimi dokazili na info@mastermindakademija.com ali po pošti, na naslov Zema d.o.o., Mednarodni prehod 2a, 5290 Šempeter pri Gorici.

Organizator zaračuna 50 € administrativnih stroškov in stroške gradiva, če je le-to bilo že natisnjeno.

Odjava udeleženca od izobraževanja, delavnice, dogodka, seminarja
Skrajni rok za odjavo od izobraževanja je 7 delovnih dni pred pričetkom posameznega izobraževanja. Odjava od posameznega izobraževanja mora biti vedno v pisni obliki na info@mastermindakademija.com ali po pošti, na naslov Zema d.o.o., Mednarodni prehod 2a, 5290 Šempeter pri Gorici. V primeru odjave po tem datumu, organizator zaračuna 70 % kotizacije za administrativne in druge stroške povezane z odjavo. V primeru neudeležbe brez odjave pa organizator zaračuna celotno kotizacijo izobraževanja.

Politika varstva osebnih podatkov in zasebnosti

Zagotavljamo, da bomo vse vaše podatke, ki nam jih boste na kakršenkoli način posredovali, brezpogojno varovali ter ravnali z njimi v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Uradni list RS, št. 94/2007) oz. v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Vaših podatkov ne bomo pod nobenim pogojem uporabili brez vašega privoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon za potrebe nacionalne varnosti, obrambe, javne varnosti, preprečevanja, razkrivanja, odkrivanja in preganjanja kaznivih dejanj ali kršitve etičnih norm, idr.

Zagotavljamo, da osebnih podatkov ne bomo zlorabili ali kako drugače kršili vaše zasebnosti. Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

Posredovane podatke bomo uporabili izključno za potrebe pošiljanja zahtevanih informacij z vaše strani in obveščanja o vsebinah in dogodkih s področja nevrolingvističnega programiranja (osebne in poslovne rasti) (e-novice), za namene neposrednega trženja.

Namen obveščanja vključuje tudi segmentiranje in profiliranje za namen neposrednega trženja in zagotavljanja prilagojenih vsebin ter boljše uporabniške izkušnje.

Vaše soglasje lahko kadarkoli prekličete in se odjavite od obveščanja.

Vaše osebne podatke bomo shranjevali in uporabljali do vašega pisnega preklica (npr. odjava od e-novic).

Delite na socialnih omrežjih: