dr. Aleksander Šinigoj

Dr. Aleksander Šinigoj je master trener NLP. Edini trener v Sloveniji in sploh v celotni Srednji in Vzhodni Evropi, ki mu je dr. Richard Bandler podelil ta častni naziv in je dobil to ugledno mesto med približno 30 najboljšimi NLP trenerji na svetu. tjasamastermindakademija.com Dr. Aleksander Šinigoj je predavatelj in strokovnjak za osebno in poslovno rast. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na London School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani. Leta 2009 je bil izbran v skupino asistentov dr. Richarda Bandlerja, soustanovitelja Nevrolingvističnega programiranja, kamor so povabljeni le najboljši NLP trenerji na svetu. Leta 2018 je prejel častni naziv NLP Master trener, ki ga dr. Richard Bandler podeli le peščici najboljših NLP trenerjev na svetu. Prav tako je redni član ekipe sodelavcev Anthonyja Robbinsa. Slednji je med najbolj priznanimi motivatorji na svetu. Dr. Šinigoj se je šolal pri številnih mednarodnih trenerjih in znanih podjetnikih, kot so Sir Richard Branson, Paul Mckenna, Jack Canfield, Keith Cunningham, Brian Tracy, Robert G Allen, Bob Proctor, Harv T. Eker, dr. John Demartini, Lord Sugar itd.

Do boljših rezultatov pomaga številnim domačim in tujim gospodarstvenikom, zdravnikom, športnikom, psihologom, študentom, dijakom itd. Delal je za številna ugledna podjetja v Sloveniji in tujini, npr. Coca-cola GmbH iz Nemčije. Predaval je že v več kot 20 državah po svetu, na štirih kontinentih, je tudi avtor številnih avdioprogramov, knjig in inovativnih pristopov, ki vodijo k pozitivnim spremembam in uresničevanju ciljev posameznika. Je človek iz prakse, kar pomeni, da vse, kar predava, implementira in prenaša v svoje življenje. Verjame, da je čisto v vsakem posamezniku ogromno potenciala in možnosti za rast in razvoj. Povabite ga v svoje podjetje, da vam in vašim sodelavcem pomaga k boljšim rezultatom in drugačnemu razmišljanju, ali pa se mu pridružite na kakšni odlični delavnici, ki jo izvaja doma ali po svetu.

Kadar ne potuje po svetu in predava ali se dodatno izobražuje, piše in ustvarja nove vsebine, ki navdihujejo na tisoče ljudi po vsem svetu. 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X