Cena 6,097.00 z DDV

Podrobnosti
language
Language: English
access_time
7 hours on-demand video
playlist_add_check
11 Lessons
spellcheck
Study Level: Intermediate
terrain
Certificate of Completion

5T Business Coach - 5TIER Coaching Masterclass: Kako zgraditi posel in pridobiti stranke za coaching?

Vas zanima kako zgraditi posel in pridobiti stranke za coaching?

Vas zanima, kako bi zgradili vaš coaching posel in ovrednotili vaše coaching delo?

Bi radi povečali vaš promet s coachingi od 0 do 100.000 EUR in več?

Bi radi zgradili avtomatiziran coaching program s katerim boste lahko pomagali vašim strankam in služili denar tudi medtem ko spite?

Bi radi delali skupinski coaching, poslovni coaching, life coaching?

5 Tier Coaching Masterclass je edini tovrstni program v Sloveniji in svetu, kjer se boste naučili, kako postaviti vaš coaching posel in kako vaše znanje spremeniti v EUR.

Komu je delavnica namenjena:

Delavnica je namenjena vsem, ki že imate nekaj predznanja vsaj iz 1 izmed naslednjih področij: NLP, hipnoze, coachinga, theta healinga, reiki, masaže, terapije itd.

Komu delavnica ni namenjena:

Če še niste obiskali nobene delavnice s področja osebnostne rasti, potem delavnica ni za vas. Delavnica tudi ni za vas, če niste pripravljeni res intenzivno delati in stopiti na trg ter se predstaviti javnosti.

POZOR: Polna cena delavnice znaša 4.997 EUR + DDV. Akcijska cena za vse, ki ste opravili vsaj enega od tečajev NLP, Hipnozo, EFT, Reiki, Coaching ali kakršnokoli praktično delavnico s področja osebnostne rasti, znaša 2.497 EUR + DDV. Dodatni pogoj, da dobite to ceno je še, da ko dosežete 100k+ EUR prometa, se zavežete za video pohvalo.

Cena vključuje pogostitev med odmori.

Termini:

četrtek, 30.9.2021, od 16.30 do 20.30
petek, 1.10.2021, od 9.00 do 18.00
sobota, 2.10.2021, od 9.00 do 15.00

*Glede na trenutne razmere, si pridržujemo pravico, da termine, ki so planirani v živo, izpeljemo v celoti ali delno online preko spleta.

Mesečni coaching klici (4 predvidenih klicev) – termin določimo naknadno

4x praktična mastermind srečanja, približno vsake 2 meseca.

V kolikor ste v teh terminih odsotni, lahko dobite posnetek predavanja v celoti oz. nam lahko sledite tudi na daljavo (Skype/Zoom).

Vsem udeležencem delavnice podarjamo tudi 9 BONUSOV za lažji začetek:

BONUS 1 – mesečni coaching klici online (predvideni so 4 coaching klici)

BONUS 2 – 4X praktična mastermind srečanja v živo/online

BONUS 3 – specializirana FB objava

BONUS 4 – Zaprta Facebook skupina z ostalimi člani in mano

BONUS 5 – Poslovni brainstorming za uspeh – za podjetnike in vodje

BONUS 6 – Scenarij za FB video

BONUS 7 – 2x predstavitev na trgu – Online Multispeaker event

BONUS 8 – Digitalna akademija za coache – online

BONUS 9 – Najem studia za 1 dan (ob plačilu delavnice v celoti v enkratnem znesku)

Moja garancija za vaš uspeh!

GARANCIJA: Z delavnico vam ne morem jamčiti, da boste zaslužili že v prvem letu več kot 100.000 EUR z vašimi predavanji ali coachingi. Lahko pa vam obljubim, da bom naredil vse, kar je v moji moči, vam predal vse znanje, ki je v moji moči, da boste naredili preboj, ki si ga želite in se lahko kasneje ekskluzivno posvetili temu, kar je vaše poslanstvo. Garantiram tudi, da boste dobili vsaj 10x toliko vrednosti, kot boste zanjo plačali.

Na delavnici boste dobili naziv “5T Business Coach”. To bo pisalo na certifikatu in to bo pisalo tudi na računu. Delavnica je primerna tudi za podjetnike in vodje, da znajo svoje produkte in storitve pravilno “zapakirati”.

Plačilo na obroke je mogoče, vendar morate vsaj 50% zneska poravnati pred začetkom delavnice. Enkratno plačilo v celoti vam prinaša še en poseben dodaten bonus. Če imate kreditno kartico, ki omogoča obroke dobite obroke + bonus. Kaj je dodaten bonus, če takoj plačate v celoti oz. s kreditno kartico? Za 1 dan lahko od 8 do 16. ure brezplačno najamete naš studio z vso opremo.

POZOR – delavnica je namenjena temu, da se boste naučili, kako postaviti coaching posel. O coachingu se bomo pogovarjali samo z vidika tega, kako lahko vaša znanja zapakirate v pakete, kaj boste dali v 1. nivo coachinga, kaj 2. nivo coaching, kaj v 3. nivo coachinga itd. Seveda se bomo pogovarjali kako coaching predstaviti, kako prodati oz. zaključiti stranko na brezplačnem srečanju itd. O coachingu se bomo pogovarjali vsebinsko na način – kaj, kje, kako in komu ponuditi, tako da bomo zagotovo šli v vsebino vašega dela. Ne bomo pa se učili npr. coaching tehnik.

Pred prijavo potrebujete pametni telefon, ki ima kamero – danes jo ima praktično že vsak telefon. Prosim, da ne kupujete novega telefona, ker je ta, ki ga imate že sedaj čisto v redu. Potrebujete mikrofon za ta telefon (cca 30 EUR), potrebujete stojalo za telefon (od cca 5 EUR do 80 EUR), potrebujete FB stran (brezplačno) in/ali spletno stran. Tudi če nič od tega nimate, lahko kupite naredite naknadno. Priporočeno opremo vam bomo pokazali in tudi dali linke, kjer si jo lahko kupite. Če imate prenosnik, ga lahko prinesete s sabo.

Ne moremo vam dati 100% in absolutne garancije, da boste že prvo leto zaslužili 100.000 EUR. Če boste implementirali vse, kar se bomo dogovorili na delavnici je zelo, res zelo velika verjetnost, da boste imeli toliko prometa že prvo leto. Vendar je nemogoče 100% garantirati, ker je odvisno koliko časa boste namenili temu (če boste to počeli poleg službe, lahko traja nekoliko dlje), odvisno je tudi od tega ali ste že dovolj suvereni pred kamero oz. telefonom itd. Vendar – z znanjem in tehnimami ter obilo dobre volje boste zlahka naredili finančni preboj.

Pogoj za udeležbo na delavnici je, da ste prej že opravili kakršnokoli drugo delavnico, ki vam je dala določeno znanje – npr. Reiki, NLP, hipnoza, coaching, EFT, itd, s katerim lahko pomagate ljudem. Če to znanje imate, boste na tej delavnici dobili znanje, kako definirati ciljno publiko, kako tržiti storitve, kako narediti pakete, kako ovrednotiti pakete, kako prodati in dobiti denar, kako postaviti 5 nivojski coaching, kako dobiti pasivne prihodke iz coachinga, kako pomagati ljudem in kako služiti denar tudi, ko spite. Možno je tudi obratno, da najprej naredite to delavnico, šele potem pa greste po dodatno znanje, vendar morate imete vsaj približno idejo, kako bi radi pomagali ljudem na trgu.

Izobraževanja podjetniki podjetja vodje politiki govorci motivatorji

Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa. 

O dr. Aleksandru Šinigoju

Dr. Aleksander Šinigoj je NLP master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Dr. Aleksander Šinigoj je bil izbran v skupino asistentov dr. Richarda Bandlerja, soustanovitelja Nevrolingvističnega programiranja. Tri leta je bil redni član ekipe prostovoljcev in sodelavcev Anthony Robbinsa, enega izmed najbolj priznanih motivatorjev na svetu.

Šolal se je pri številnih mednarodnih trenerjih in znanih podjetnikih, kot so Sir Richard Branson, Paul Mckenna, Jack Canfield, Keith Cunningham, Brian Tracy, Robert G Allen, Bob Proctor, Harv T. Eker, Dr. John Demartini, Lord Sugar, itd.

K boljšim rezultatom pomaga številnim domačim in tujim gospodarstvenikom, zdravnikom, športnikom, psihologom, študentom, dijakom, itd.

Delal je za številna ugledna podjetja v Sloveniji in v tujini, kot je npr. Coca-cola GmbH iz Nemčije. Predaval je že v 22 državah, na štirih kontinentih, med drugim je tudi avtor številnih avdio programov, knjig in inovativnih pristopov, ki vodijo k pozitivnim spremembam in uresničevanju ciljev posameznika.

Verjame, da je čisto v vsakemu posamezniku ogromno potenciala in možnosti za rast in razvoj.

Delite na socialnih omrežjih:

chat_bubble_outlineOcena izdelka

Povprečna ocena

5
5.00 4 Glasov
6,097.00 z DDV
4 Zvezdic

Podrobna ocena

5 Zvezdic
0
4 Zvezdic
0
3 Zvezdic
0
2 Zvezdic
0
1 Zvezdic
0
 • Kim Brce

  Najboljši mentor in znanje seveda, BIG LIKE! 🙂

 • Robert Brecelj

  Res nora delavnica!! Ni boljšega kot biti postavljen pred problem in se soočiti z njim na licu mesta! Zelo priporočam delavnico kdor si želi narediti naslednje korake in ni siguren kako! Jaz grem pa nazaj na grajenje vsega.

 • Janez Požar

  Na Aleksandrovi delavnici sem skupaj s preostalimi udeleženci na enostaven in učinkovit način pridobil praktična znanja, ki jih takoj uporabim v praksi. Hvala!

 • Ivana Šolc

  Delavnica je bila odločilna za preboj podjetja na višjo raven. Pridobila sem uporabna znanja, ki sem jih lahko takoj dala v prakso. Z Aleksandrovo pomočjo sem jasno opredelila svoj produkt in cilje, ki jih želim doseči. Prej nisem imela jasnih pojmov, kako naj svoje ideje združim v zanimiv produkt in nisem vedela, kje naj začnem. Zdaj imam natančno izdelan sistem in metodo. V treh tednih po izobraževanju sem podpisala pogodbe v vrednosti 12.800,00 €. Računam, da jih bom v naslednjih 7 dneh prav toliko. Prej sem bila one man band, s 1. oktobrom pa bom imela 2 zaposlena.

Podaj oceno

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja