8 posnetkov za izboljšanje na 8 področjih za celovito osebnostno rast v vašem življenju

Avtor

dr. Aleksander Šinigoj

Kategorije

/ /

Cena

200.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

Opis:

Ljudje pogosto pozabijo, da življenje niso samo finance ali kariera niti samo zabava, osebna rast ali zdravje. Pozor zgoščenka za zdravje ni nadomestilo za zdravnika oz. uradno medicino, temveč zgolj služi, da spremenite vaše misli in prepričanja, ki so usmerjene k zdravju. Vedno se posvetujte z vašim zdravnikom, ko je vprašanje o zdravju. Zgoščenke služijo za to, da uravnotežite svoje življenje. Tudi sanjska hiša ali avto hitro izgubita svoj sijaj, če nimate pristnega partnerskega odnosa, družine in prijateljev, s katerimi bi delili svojo srečo. Morda se tudi vi iz dneva v dan soočate z izzivom, kako uspešno uskladiti kariero in družino, kako izboljšati zdravje ali odnose, kako zaslužiti več ali kako se bolj posvetiti osebnostni rasti. Dr. Aleksander Šinigoj, izkušen hipnotizer in NLP Master trener vam s serijo osmih transmeditacijskih posnetkov pomaga, da naredite

  • finančni preboj,
  • kvantni preskok na področju kariere,
  • izboljšajte zdravje,
  • komunikacijo in odnose z ljudmi,
  • ustvarite pristen partnerski odnos,
  • osebno in poslovno zrastete,
  • si privoščite več zabave in rekreacije ter
  • si ustvarite sanjsko okolje, v katerem boste uživali samo do konca življenja.

Avtor: dr. Aleksander Šinigoj

Delite na socialnih omrežjih:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Dodaj mnenje

Cena

200.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

dr. Aleksander Šinigoj
dr. Aleksander Šinigoj
NLP Master trener

Dr. Aleksander Šinigoj je Licenciran NLP Master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Poglej celoten profil
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X