Akontacija 200€ - Online tečaj Mojster Manifestacije

Avtor

dr. Aleksander Šinigoj

Cena

200.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

Plačilo akontacije v višini 200€ z vključenim DDV

Ob vplačani akontaciji 200€ z DDV, je potrebno preostanek poravnati do začetka tečaja. Preostali znesek v višini 797€ z DDV mora biti poravnan pred pričetkom tečaja.

Znesek celotnega tečaja Online Mojster Manifestacije v tej akcijski ponudbi je skupaj samo 997€ z vključenim DDV.

18 tedenski spletni tečaj MOJSTER MANIFESTACIJE

Pridružite se spletnemu programu MOJSTER MANIFESTACIJE, kjer se boste naučili, kako vključiti spoznanja zakona privlačnosti v vaše življenje in manifestirati osebne in poslovne cilje. 

Začnite beležiti svoje uspehe in ne padcev!

18 tednov zaporedoma, enkrat tedensko, prejmete dostop do novih online vsebin, v sklopu katerih vam dr. Aleksander Šinigoj predaja znanje s področja zakona privlačnosti. Prednost online tečaja je, da lahko do video posnetkov dostopate kadarkoli, kjerkoli in kolikokrat želite. Na voljo so vam za učenje, ponovno poslušanje, spodbujanje k motivaciji


Občasno se vam Aleksander javlja tudi v živo in tudi v tem primeru, če vsebini v živo ne uspete prisluhniti, lahko pogledate posnetek tega srečanja in tako nič ne zamudite. Če pa vidite, da vsebina ni primerna za vas, imate prve 4 tedne možnost 100 % vračila denarja. Brez vprašanj!

Program MOJSTER MANIFESTACIJE je za vas, če:

Če ste vsaj na eno od zgornjih alinej odgovorili z »DA«, potem boste nad programom MOJSTER MANIFESTACIJE navdušeni. Pridružite se zdaj!

Cena delavnice je 997 EUR z DDV.

Možnost plačila na obroke, za več informacij pišite na [email protected] ali pokličite na 031 323 690.

Kaj je poleg on-line delavnice še vključeno:

Ste pripravljeni  spremeniti vaše življenje in manifestirati vaše želje in cilje? Prijavite se!

Začetek: 31.3.2021, od 16.30 do 19.30
Trajanje: 18 tednov

Pogosto zastavljena vprašanja:

Za udeležbo na online programu Mojster Manifestacije ni potrebno posebno predznanje, v program se lahko vključi prav vsakdo, ki želi doseči določene cilje, izpolniti svoje želje, pričakovanja na osebnem in/ali profesionalnem področju. Vsakdo, ki že pozna principe zakona privlačnosti, vendar jih še ne zna najbolj učinkovito vnesti v svoje življenje, pa tudi tisti, ki še ne veste, kakšne prednosti vam zakon privlačnosti lahko prinese. Tu sem, da vodim in usmerjam vsakega posameznika po njegovi poti uspeha. Edini pravi pogoj, da se nam pridružite je, da imate cilj ali željo, ki bi jo radi uresničili in je do sedaj še niste, ali pa bi radi drugim pomagali pri uresničevanju želja in ciljev. Vabljeni, da postanete Mojstri Manifestacije.

Online program Mojster Manifestacije nudi celovito podporo manifestaciji vaših ciljev. Program traja 18 tednov. Vsak teden dobite dostop do novega video in avdio posnetka, predstavitev in delovni zvezek. Poleg tega pa dobite še 4 online coaching srečanja z mano v živo, kjer bom delal z vami osebno, z ostalimi člani skupine, odgovarjal na vaša vprašanja. Kot bonus dobite tudi 9 zgoščenk povezanih s temo privlačnosti, hipnotično zgoščenko in delovni zvezek za odpravo omejujočih prepričanj, coaching srečanje z izbranim coachem ter udeležbo v zaprti Facebook skupini. Sliši se veliko. In tudi je. Podelim namreč ogromno znanja, nasvetov, ki sem jih pridobival vsa ta leta na najrazličnejših svetovno znanih delavnicah in programih. Znanja, ki sem jih pridobival skozi svoje življenje in življenje številnih ljudi, ki sem jim pomagal do uresničitve njihovih ciljev. Ste pripravljeni vse to sprejeti in se naučiti, kako zasukati vaše življenje v smer, kamor vas usmerja notranji kompas?

Na začetku si boste zastavili cilje, ki jih boste morali v določenem časovnem okvirju tudi doseči. Sam sem tu, da vam svetujem, odgovarjam na vaša vprašanja, vodim po pravi poti, vi pa ste tisti, ki zastavljeno uspešno uresničujete. Obljubim vam, da boste s tako zastavljenim programom dosegli napredek, če boste za to pripravljeni tudi sami kaj storiti. V prav vsakem od vas je skrita iskrica, ki pri nekaterih še tli, pri drugih pa je že zanetila ogenj in žanje uspehe. Verjetno ste med tistimi, ki iščete iskrico oziroma ste jo že našli pa je ne znate prižgati. Na programu Mojster Manifestacije vam bom to iskrico pomagal poiskati in prižgati. Mojstri Manifestacije so ljudje, ki znajo uporabiti zakon privlačnosti v želeni smeri. Rad bi, da se tudi vi to naučite početi.

Nekateri si boste postavili kratkoročne cilje, nekateri dolgoročne. Prvi se lahko uresničijo že pred iztekom programa, za druge boste morda potrebovali več časa. Obljubim pa vam, da bodo cilji s trdim delom, vztrajnostjo in pozitivnim mišljenjem doseženi. Pot vsakega posameznika bom skrbno spremljal in beležil ter vam tako pomagal pri vsakem vašem vprašanju do dosege končnega cilja.

Vsakdo na tem svetu si zase želi le najboljše. Verjamem, da niste vi nič drugačni. Zakaj vedno tega ne dosežete? Morda niste dovolj trdno prepričani vase, morda vam primanjkuje samozavesti, morda nimate pravega kroga ljudi, ki bi v vas zaupal in verjel, da vam bo uspelo. Zdaj boste postali član Mastermind družine in imeli najmanj eno osebo več, ki zaupa v vaše sposobnosti in je trdno prepričana, da vam bo uspelo. Verjamem pa, da vam bodo tudi ostali udeleženci programa dajali moč in zagon za uspeh. Presenečeni boste nad močjo Mastermind družine. 

Pod video posnetki bo omogočena možnost komentiranja in postavljanja vprašanj, na katera lahko odgovarjamo vsi udeleženi v program. Seveda mi lahko tudi meni osebno pišete in postavite kakršnokoli vprašanje. Odgovarjal bom tedensko oziroma vsakih 14 dni. Enkrat mesečno pa boste z mano imeli tudi online coaching srečanje v živo. Na teh srečanjih v živo bom delal z različnimi udeleženci in hkrati pomagal vam, da se boste začeli premikati. Ker smo skupaj praktično 18 tednov, boste lahko teh 18 tednov delali na sebi, delali na ciljih, ob sebi pa imeli mentorja, ki vas bo vodil in usmerjal. 

Če komentirate video posnetek, so vaši podatki vidni. Če mi pišete elektronsko sporočilo in za anonimnost izrecno prosite, bom seveda to upošteval in izjemoma dovoljeval. Vendar pa je namen vaših vprašanj tak, da se vsi iz njih nekaj naučimo in si poskušamo drug drugemu pomagati. Zato vas bom usmerjal, da se poslužujete komentiranja video posnetkov.

Zavedam se, da nimam odgovorov na vsa vprašanja tega sveta, vendar sem tu, da vam jih pomagam poiskati. Moji odgovori so navadno zasnovani tako, da se spraševalec iz tega tudi kaj nauči, da ga usmerim v pravo smer, vendar do odgovora pride sam. Le takšna izkušnja je navadno tudi najbolj učinkovita in dolgotrajna.

Za priključitev k programu potrebujete računalnik, tablico ali pametni telefon, kjer boste lahko spremljali video posnetke in slušalke z mikrofonom. Dostop do spletne platforme vam bo omogočen z uporabniškim imenom in geslom za čas trajanja programa. Gradiva pa ostanejo z vami vse do konca vašega življenja. Torej gre za delavnico, ki jo vedno znova obiščete in vedno znova poslušate določene vsebine.

Verjamem, da boste s programom pridobili toliko znanja, motivacije, pozitivnih misli, da boste svoje cilje in želje tudi uresničili in da bo program vplival na vaše nadaljnje življenje. Zavedam se, da ima vsakdo dobra obdobja, ko mu gre vse kot po maslu in nekoliko slabša obdobja, ko se nam zadano nikakor noče uresničiti. Ko se boste znašli v obdobju, ki za vaše življenje ni tako ugodno, si ponovno preberite zapiske, spomnite se vseh vaj, ki smo jih na delavnici počeli, povežite se z drugimi udeleženci skupine in si prislikajte v spomin misel, da ste sposobni doseči vse, kar si zadate. Uporabite lahko avdio, video posnetke, vse gradivo je vaše do konca vašega življenja.

Možnost plačila na obroke, za več informacij pišite na [email protected] ali pokličite na 031 323 690.

Uspešne zgodbe:

“Ta program je najboljše, kar se mi je zgodilo v zadnjih letih. Izstopila sem iz cone udobja in uresničila svoje sanje. Napisala knjigo za otroke, jo izdala in v enem letu prodala 700 izvodov!

Program je zame bil transformacijski. Najprej sem s prvimi moduli dobila GORIVO, potrebno da se spravim v akcijo. Potem sem s pomočjo ALEKSANDRA spet odkrila vse svoje potenciale in jih usmerila v PRAVO SMER. Svoje ŽELJE in SANJE spremenila v KONKRETNE CILJE. Z vajami iz modulov sem začrtala POT in ji sledila DO KONCA. REZULTAT je bila knjiga in sodelovanje z založbo, ki me še danes podpira. Ta konec se je spremenil v nov začetek in zdaj razvijam svoj posel. Pustila sem luksuzno službo v sosednji Italiji in se zdaj 100% posvečam svojemu poslu.”

Ivana Šolc

Kdo bo vaš mentor vseh 18 tednov?

18 tednov se enkrat tedensko, na isti dan in ob isti uri, srečate s predavateljem dr. Aleksandrom Šinigojem, ki vam bo predajal znanje s področja zakona privlačnosti.

Delite na socialnih omrežjih:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

2 mnenji za Akontacija 200€ – Online tečaj Mojster Manifestacije

Anton (preverjena stranka)

Odlično

Anton (preverjena stranka)

Odlično

Dodaj mnenje

Cena

200.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

dr. Aleksander Šinigoj
dr. Aleksander Šinigoj
NLP Master trener

Dr. Aleksander Šinigoj je NLP master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Poglej celoten profil
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X