Akontacija 200€ Certificiran Mojster Praktik Hipnoze

Avtor

dr. Aleksander Šinigoj

Kategorije

/ /

Cena

200.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

Postanite Certificiran Mojster Praktik Hipnoze

Plačilo akontacije v višini 200€ z vključenim DDV.
Ob vplačani akontaciji 200€ z DDV, je potrebno preostanek poravnati do začetka tečaja. Preostali znesek v višini 1.748,34€ z DDV mora biti poravnan do 1. septembra 2021.

Znesek celotnega tečaja Certificiran mojster praktik hipnoze, v tej akcijski ponudbi, je skupaj samo 1.948,34 € z vključenim DDV.

Kako upravljati z vašimi mislimi, zavedno delati spremembe na nezavednem?
Obiščite vrhunsko delavnico Certificiran Mojster Praktik hipnoze, katero organiziramo za vse navdušence hipnoze in samohipnoze. Gre za nadaljevalni in napredni tečaj, kjer bomo spoznavali, kako lahko hipnozo še poglobimo, dodamo nove elemente in dosegamo globoka hipnotična stanja.

Kaj boste izvedeli na delavnici?

Kako lahko poglobite vaša trans in hipnotična stanja? Kako lahko hitro pomagate sebi in drugim, da preidejo v globoka trans stanja?

Kako lahko izbrišete NOCEBO efekt, ki je velikokrat poglavitni razlog zakaj ljudje nimajo denarja, kariere in odnosov, ki jih želijo?

Kako lahko uporabite tehniko časovne črte za brisanje negativnih občutkov, negativnih korenov teh občutkov in celo brisanje odločitev, ter prepričanj?

Kako lahko uporabite podmodalnosti na časovni črti za poglabljanje transa in izvajanje terapije brez asociranja klienta v pretekle izkušnje (npr. travme)?

Kako lahko uporabite posebno Asocirano Regresijsko Metodo s katero bo vaša preteklost izgubila moč, negativni vzorci bodo povsem izginili?

Kako lahko hipnotizirate verbalno in kako neverbalno? Kako lahko uporabite verižni DTI za preboj v vašem življenju, ter katere so glavne tehnike za indukcijo v globoki trans?

Kako se pozicionirati na trgu? Kako ravnati s klienti, ki se še ne znajo čisto prepustiti in umiriti, ter kako uporabiti hipnozo v “terapevtske” namene?

Vse o podmodalnosti globokega transa, ter spreminjanju podmodalnosti za še globji trans. Kako kombinirati hipnozo z drugimi tehnikami?

Vse o verižnih metaforah za sprožanje verige čustvenih stanj pri hipnozi z odprtimi očmi, ter odpraviti kajenje, odvečno telesno težo, izboljšati disciplino in koncentracijo?

Obravnavali bomo tudi amnezijo, anestezijo, hipnotičnega “mačka” … in številna druga (hipnotična) presenečenja.

Termini tečaja:

21. 9. 2022 (16:30 – 20:30)
22. 9. 2022 (9:00 – 18:00)
23. 9. 2022 (9:00 – 18:30)
24. 9. 2022 (9:00 – 18:00)

*Glede na trenutne razmere, si pridržujemo pravico, da termine, ki so planirani v živo, izpeljemo v celoti ali delno online preko spleta.

Cena vključuje:

Plačilo tečaja lahko izvedete v enkratnem znesku s kreditno kartico, plačilom preko PayPal-a ali z neposrednim bančnim nakazilom. Možnost obročnega plačevanja (od 2 do 12 obrokov) s kreditno kartico, ki omogoča plačevanje na obroke. 

Certifikat Mojster Praktik hipnoze lahko dobite po zaključenih modulih in v celoti poravnani kotizaciji.

Pohitite s prijavo. Prijavite se že danes, spremenite vaše življenje z Mastermind Akademijo in hipnozo, samohipnozo.

Vabljeni v našo družbo!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Dodaj mnenje

Cena

200.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

dr. Aleksander Šinigoj
dr. Aleksander Šinigoj
NLP Master trener

Dr. Aleksander Šinigoj je NLP master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Poglej celoten profil
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X