Cena 200.00 z DDV

Postanite Certificiran Mojster Praktik Hipnoze

Plačilo akontacije v višini 200€ z vključenim DDV.
Ob vplačani akontaciji 200€ z DDV, je potrebno preostanek poravnati do začetka tečaja. Preostali znesek v višini 2.236,34€ z DDV mora biti poravnan do 1. septembra 2020.

Znesek celotnega tečaja Certificiran mojster praktik hipnoze, v tej akcijski ponudbi, je skupaj samo 2.436,34€ z vključenim DDV.

Kako upravljati z vašimi mislimi, zavedno delati spremembe na nezavednem?
Obiščite vrhunsko delavnico Certificiran Mojster Praktik hipnoze, katero organiziramo za vse navdušence hipnoze in samohipnoze. Gre za nadaljevalni in napredni tečaj, kjer bomo spoznavali, kako lahko hipnozo še poglobimo, dodamo nove elemente in dosegamo globoka hipnotična stanja.

Kaj boste izvedeli na delavnici?

Kako lahko poglobite vaša trans in hipnotična stanja? Kako lahko hitro pomagate sebi in drugim, da preidejo v globoka trans stanja?

Kako lahko izbrišete NOCEBO efekt, ki je velikokrat poglavitni razlog zakaj ljudje nimajo denarja, kariere in odnosov, ki jih želijo?

Kako lahko uporabite tehniko časovne črte za brisanje negativnih občutkov, negativnih korenov teh občutkov in celo brisanje odločitev, ter prepričanj?

Kako lahko uporabite podmodalnosti na časovni črti za poglabljanje transa in izvajanje terapije brez asociranja klienta v pretekle izkušnje (npr. travme)?

Kako lahko uporabite posebno Asocirano Regresijsko Metodo s katero bo vaša preteklost izgubila moč, negativni vzorci bodo povsem izginili?

Kako lahko hipnotizirate verbalno in kako neverbalno? Kako lahko uporabite verižni DTI za preboj v vašem življenju, ter katere so glavne tehnike za indukcijo v globoki trans?

Kako se pozicionirati na trgu? Kako ravnati s klienti, ki se še ne znajo čisto prepustiti in umiriti, ter kako uporabiti hipnozo v “terapevtske” namene?

Vse o podmodalnosti globokega transa, ter spreminjanju podmodalnosti za še globji trans. Kako kombinirati hipnozo z drugimi tehnikami?

Vse o verižnih metaforah za sprožanje verige čustvenih stanj pri hipnozi z odprtimi očmi, ter odpraviti kajenje, odvečno telesno težo, izboljšati disciplino in koncentracijo?

Obravnavali bomo tudi amnezijo, anestezijo, hipnotičnega “mačka” … in številna druga (hipnotična) presenečenja.

Termini tečaja:

1. 9. (16:30 – 20:30)
2. 9. (9:00 – 18:00)
3. 9. (9:00 – 18:30)
4. 9. (9:00 – 18:00)

*Glede na trenutne razmere, si pridržujemo pravico, da termine, ki so planirani v živo, izpeljemo v celoti ali delno online preko spleta.

Cena vključuje:

udeležbo na vseh srečanjih Mojstrov Praktikov hipnoze,

sodelovanje na izpitnih igrah za pridobitev certifikata Mojster Praktik hipnoze,

gradivo s praktičnimi vajami v slovenskem jeziku,

pogostitev med odmori,

spoznavanje podobno mislečih ljudi,

posebni popusti pri nakupu knjig in avdio programov na strani Mastermind akademije,

dostop do tehnik, ki jih dr. Richard Bandler sploh še ni objavil v nobeni knjigi in ima dostop do njih omejena skupina asistentov in ljudi, ki so ob dr. Richard Bandlerju,

mednarodni certifikat Mojster Praktik hipnoze.

Plačilo tečaja lahko izvedete v enkratnem znesku s kreditno kartico, plačilom preko PayPal-a ali z neposrednim bančnim nakazilom. Možnost obročnega plačevanja (od 2 do 12 obrokov) s kreditno kartico, ki omogoča plačevanje na obroke. 

Certifikat Mojster Praktik hipnoze lahko dobite po zaključenih modulih in v celoti poravnani kotizaciji.

Pohitite s prijavo. Prijavite se že danes, spremenite vaše življenje z Mastermind Akademijo in hipnozo, samohipnozo.

Vabljeni v našo družbo!

Pohvala mojster hipnoze

O dr. Aleksander Šinigoj

Dr. Aleksander Šinigoj je NLP master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Dr. Aleksander Šinigoj je bil izbran v skupino asistentov dr. Richarda Bandlerja, soustanovitelja Nevrolingvističnega programiranja. Tri leta je bil redni član ekipe prostovoljcev in sodelavcev Anthony Robbinsa, enega izmed najbolj priznanih motivatorjev na svetu.

Šolal se je pri številnih mednarodnih trenerjih in znanih podjetnikih, kot so Sir Richard Branson, Paul Mckenna, Jack Canfield, Keith Cunningham, Brian Tracy, Robert G Allen, Bob Proctor, Harv T. Eker, Dr. John Demartini, Lord Sugar, itd.

K boljšim rezultatom pomaga številnim domačim in tujim gospodarstvenikom, zdravnikom, športnikom, psihologom, študentom, dijakom, itd.

Delal je za številna ugledna podjetja v Sloveniji in v tujini, kot je npr. Coca-cola GmbH iz Nemčije. Predaval je že v 22 državah, na štirih kontinentih, med drugim je tudi avtor številnih avdio programov, knjig in inovativnih pristopov, ki vodijo k pozitivnim spremembam in uresničevanju ciljev posameznika.

Verjame, da je čisto v vsakemu posamezniku ogromno potenciala in možnosti za rast in razvoj.

Delite na socialnih omrežjih:

chat_bubble_outlineOcena izdelka

Povprečna ocena

0
Ni ocen 0 Glasov
200.00 z DDV
0 Zvezdic

Podrobna ocena

5 Zvezdic
0
4 Zvezdic
0
3 Zvezdic
0
2 Zvezdic
0
1 Zvezdic
0

Trenutno ocena še ni bila podana.

Bodi prvi ocenjevalec “Akontacija 200€ Certificiran Mojster Praktik Hipnoze”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja