Brezplačna knjiga: 8 korakov, kako uvesti interni coaching v vaše podjetje

Avtor

dr. Aleksander Šinigoj

Cena

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

8 korakov, kako uvesti interni coaching v vaše podjetje

Lepo pozdravljeni.

Veseli me, da si želite tudi v vaše podjetje uvesti interni coaching, tako kot so to naredile že številne organizacije doma in po svetu. Razultati kažejo, da je lahko interni oz. notranji coach dragocen člen pri povečanju uspešnosti, motiviranosti in produktivnosti zaposlenih znotraj podjetja.

Hkrati pa sem seveda navdušen, da vam lahko pri tem pomagam.

Kot obljubljeno sem za vas pripravil super poučno e-knjigo, kjer vam zaupam 8 preprostih korakov, kako uvesti notranji coaching v vaše podjetje.

Vse kar morate narediti za dostop do e-knjige je, da izpolnite obrazec, ki ga najdete spodaj.

In brez skrbi…

Edini razlog, da morate vpisati vaš email naslov je ta, da vam lahko občasno pošljemo kakšno uporabno stvar, ki bo še dodatno pomagala pri uvedbi internega coachinga.

Tako…

Sedaj, pa vas vabimo, da izpolnite spodnja polja in že čez nekaj sekund vas bo na emailu pričakala tale simpatična in uporabna e-knjiga.

Delite na socialnih omrežjih:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Dodaj mnenje

Cena

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

dr. Aleksander Šinigoj
dr. Aleksander Šinigoj
NLP Master trener

Dr. Aleksander Šinigoj je Licenciran NLP Master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Poglej celoten profil
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X