Brezplačna knjiga: Think and Grow Rich

Avtor

Cena

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

Think and grow rich

Knjiga Think and Grow Rich je ena od največjih uspešnic vseh časov, ki se je prodala v 70 milijonov izvodov po celem svetu in postavila standard za motivacijsko mišljenje.

Knjiga Think and Grow Rich vam bo pomagala, da obogatite – obogatila bo vaše življenje – na vse načine, ki so pomembni, ne samo finančno in materialno. Ideje v knjigi so izvir, iz katerega so potekla vsa uveljavljena gibanja »Osebnega uspeha« in »Pozitivnega duševnega odnosa«.

Knjiga Think and Grow Rich je ena od največjih uspešnic vseh časov, ki se je prodala v 70 milijonov izvodov po celem svetu in postavila standard za motivacijsko mišljenje.

Več kot dvajset let je Napoleon Hill imel intervjuje in študiral petsto največjih ustvarjalcev bogastva svojega časa. V njihovih primerih je odkril univerzalne zakone uspeha – principe, ki bodo delovali za vsakega, ki jih hoče spremeniti v dejanja. Rezultat, ki je bil prvič objavljen leta 1937, je bila knjiga »Think and Grow Rich«. Napoleon je pokazal pot iz Velike Depresije in proti uspešni prihodnosti. Sedemdeset let pozneje se soočamo z novimi ekonomskimi izzivi, toda zakoni uspeha se niso spremenili.

Izpolnite spodnji obrazec za prenos brezplačne knjige:

[wpforms id="1545"]

Delite na socialnih omrežjih:

3 mnenja za Brezplačna knjiga: Think and Grow Rich

Maksimiljana (preverjena stranka)

V pomoč do drugačnega načina življenja

Osma

Odlično

Klavdija

Odlično!

Dodaj mnenje

Cena

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X