Če bi imeli samo še šest mesecev življenja, kaj bi naredili?

Avtor

dr. Aleksander Šinigoj

Kategorije

/

Cena

33.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

Če bi imeli samo še šest mesecev življenja, kaj bi naredili?

Dr. Aleksander Šinigoj predstavlja …

knjigo, ki lahko obrne vaše življenje na glavo

Če bi imeli samo še šest mesecev življenja, kaj bi naredili?

Življenje je kratko. Prekratko.
Časovna omejitev, ki jo imate v
tem življenju, je nekaj, kar vas nagovarja,
da ne smete zapravljati časa in svojega življenja za to,
da bi živeli življenje nekoga drugega.
Živite življenje, kot da je vsak trenutek
najlepši trenutek, ki ga imate v tem
trenutku na voljo.

AKCIJA OB IZIDU KNJIGE

Za vas smo pripravili dve ponudbi po enkratnih cenah:

1 izvod knjige Če bi imeli samo še šest mesecev življenja,
kaj bi naredili? za vas s 20% popusta, za samo 26,40€

PAKET 5 izvodov knjige Če bi imeli samo še šest mesecev življenja,
kaj bi naredili? za vas s 50% popusta, za samo 82,50€

Izkoristite to ekskluzivno akcijo, samo do 23. 5. 2022!

»Vaše misli imajo neverjetno moč. Karkoli mislite dovolj dolgo z močnimi občutki, boste prej ali slej manifestirali v svojem življenju – dobro ali slabo. Vaš zunanji svet je popolna refleksija vašega notranjega sveta. Če bi radi spremenili svoj zunanji svet, začnite z eno samo mislijo. In potem tej misli dodajte še eno misel in še eno misel. Vse te misli bodo ustvarile nove občutke. Novi občutki bodo ustvarili novo vedenje. Novo vedenje bo ustvarilo želene rezultate. Začnite pri vzroku, ne pri posledici.«

Mnenja bralcev naših knjig:

Namen knjige ni, da poglobi vaše razmišljanje o smrti,

temveč da vas spodbudi k poglobljenemu življenju.

Namen knjige je, da boste živeli

še dolgo in srečno življenje.

OB NAROČILU KNJIGE PREJMETE TUDI NASLEDNJI BONUS:

Brezplačni hipnotični posnetek za prenos ob nakupu knjige.

Avtor: dr. Aleksander Šinigoj

Dr. Aleksander Šinigoj je avtor 8 knjig, tako v slovenskem kot v angleškem jeziku. Z NLP se ukvarja že vrsto let. Od leta 2005  je član ekipe Tony Robbinsa, sprva kot prostovoljec, kasneje kot Senior Leader. Pohvali se lahko tudi z nazivom Master trener, ki si ga deli z le peščico ljudi na svetu. Od leta 2009 je  asistent pri dr. Richard Bandlerju, so-ustanovitelju Nevrolingvističnega programiranja. Do danes je predaval v 22 državah, na 4 kontinentih.

Želite prelistati knjigo?
Izpolnite obrazec spodaj in poslali vam jo bomo na email.

Delite na socialnih omrežjih:

2 mnenji za Če bi imeli samo še šest mesecev življenja, kaj bi naredili?

Tomaž Ban

Knjiga, ki jo je dobro prijet v roke in brat vsaj dvakrat tedensko da ozavestiš, kaj v življenju je dejansko pomembno in kaj je brezvezno pehanje za dobrinami, ki te dolgoročno ne osrečujejo, čeprav misliš da te. Kot so rekli že stari ljudje “nič ne boš nesel sabo na zadnji poti, razen dobra dela in lepe spomine na ljudi, ki si jih imel rad”. Uživajte vsak trenutek, ker je vsak neponovljiv. Krasna knjiga v vseh pogledih, kot vsaka od Aleksandra.

Katja Pristušek

Pozdravljeni!
Knjiga Če bi imeli samo še šest mesecev življenja je navdihujoča! Dala mi je za misliti, kot marsikatera Aleksandrova beseda.
Prebrala sem podobne knjige, knjige v katere naj bi dopisoval svoje misli, ideje, a tega nikoli nisem naredila s kemičnim svinčnikom, naredila sem le v glavi. Ta me je tako prevzela, da sem prvič dejansko vzela v roke, ne svinčnik ampak kemični svinčnik, ter pričela s pisanjem in jo tako nekako »dokončala«.
Všeč mi je struktura vsebine, odlično te vodi od šestih mesecev do minute življenja, ki ti je še preostalo. Pred vsakim poglavjem so zanimive zgodbe, v katerih sem se tudi prepoznala. Odlične so misli znanih mislecev in nenazadnje me je pritegnil Aleksandrov slog pisanja. Menim, da je Aleksander ne samo odličen mojster hipnoze in odličen coach ampak, da skrbno in preudarno izbira besede in jih postavi točno tja, kjer morajo biti, kar se, seveda po mojem mnenju, kaže v odlični knjigi Če bi imeli samo še šest mesecev življenja.
Toplo jo priporočam vsem, ki želite spremeniti karkoli v svojem življenju. Vse šteje, tudi najmanjša sprememba. Potrebno je narediti samo prvi korak, ta je po navadi najtežji, potem je vse lažje!
Moje življenje pred februarjem 2022 (takrat sem se vključila v študij Praktik hipnoze in spoznala Aleksandra) in danes je kot noč in dan. Živela sem v coni udobja, vedela sem, da mi nekaj manjka, a nisem poznala odgovora oz. bolje nisem se ga trudila iskati. Sedaj živim veliko bolj polno, nasmejano; življenje gledam s svetle strani, z izzivi se spopadam z nasmehom in prepričanjem, da se bo vse dobro izšlo! Prepuščam se toku življenja, ki me pelje točno tja, kjer moram biti!
Hvaležna sem Aleksandru za vsa njegova znanja, ki jih srčno deli med nas, ki jih želimo slišati in živeti srečno in nasmejano življenje nič dlje kot do konca življenja!
HVALA, ALEKSADER, KER SI!
Z veseljem bom še prebirala njegove knjige in prisluhnila njegovim izbranim besedam!
Katja Pristušek

Dodaj mnenje

Cena

33.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

dr. Aleksander Šinigoj
dr. Aleksander Šinigoj
NLP Master trener

Dr. Aleksander Šinigoj je Licenciran NLP Master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Poglej celoten profil
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X