Cena 3,697.00 z DDV

Podrobnosti
access_time
4. maj 2021
playlist_add_check
Certifikat NLP Coach

Certificiran in licenciran NLP coach

Bi radi spoznali osnovna orodja
in tehnike NLP Coachinga?

Bi radi bili boljši v vodenju, motivaciji in komunikacije, s tem ko boste vključevali prvine coachinga v vaše vsakdanje življenje?

Vas zanima, kako lahko s preprostim pogovorom pomagate sogovorniku do pozitivne spremembe?

Bi radi bili bolj uspešni
v vaši komunikaciji?

Vas zanimajo pristopi, ki jih pri coachingu uporabljajo najbolj uspešni svetovni coachi?

NEPRECENLJIVA VREDNOST GRADIVA: Vsi tečajniki bodo dobili poleg ogromno praktičnih znanj in vsebin tudi veliko gradiva v e-obliki (v wordu), da to gradivo tudi takoj uporabijo in začnejo s coachingom.

Termin NLP COACH v Ljubljani:

Ljubljana:

1. MODUL: 4. – 6. maj 2021

2. MODUL: 15. junij 2021

3. MODUL: 14. – 16. september 2021

4. MODUL: 5. oktober 2021

5. MODUL: 16. – 18. november 2021

6. MODUL: 14. december 2021

tor: 15:00 – 19:30, sre., čet.:9:00 – 17:30  

Glede na trenutne razmere, si pridržujemo pravico, da termine, ki so planirani v živo, izpeljemo online preko spleta

Cena vključuje:

udeležbo na vseh srečanjih NLP Coachev,

sodelovanje na izpitnih igrah za pridobitev certifikata NLP Coach,

gradivo s praktičnimi vajami v slovenskem jeziku,

pogostitev med odmori,

spoznavanje podobno mislečih ljudi,

posebni popusti pri nakupu knjig in avdio programov na strani Mastermind akademije,

dostop do tehnik, ki jih dr. Richard Bandler sploh še ni objavil v nobeni knjigi in ima dostop do njih omejena skupina asistentov in ljudi, ki so ob dr. Richard Bandlerju,

mednarodni certifikat NLP Coach (najbolj priznan in razširjen certifikat NLP po vsem svetu – vaš študij lahko nadaljujete v preko 200 državah),

licenco za uporabo NLP (pozor – to je eden izmed redkih študijev, kjer dobite tudi licenco in pravico za prakticiranje NLP),

dostop do enega izmed 30 Licenciranih Master trenerjev NLP na svetu in edinega v Sloveniji, Vzhodni in Srednji Evropi.

Plačilo tečaja lahko izvedete v enkratnem znesku s kreditno kartico, plačilom preko PayPal-a ali z neposrednim bančnim nakazilom. Možnost obročnega plačevanja (od 2 do 12 obrokov) s kreditno kartico, ki omogoča plačevanje na obroke. 

Certifikati:

V kolikor še nimate zaključen program Certificiran in licenciran NLP Praktik ter Certificiran in licenciran NLP Mojster vam bomo izdali ob koncu izobraževanja 2 certifikata Mastermind Akademije: LIFE COACH ter BUSSINES COACH v slovenskem in angleškem jeziku. 

MEDNARODNI CERTIFIKAT v angleškem jeziku, ki ga podpiše sam dr. Richard Bandler, lahko dobite šele potem, ko zaključite NLP Praktik in NLP Mojster Praktik, ki pa NISTA nujna pogoja za udeležbo na samem seminarju NLP Coach.

Pohitite s prijavo. Prijavite se že danes, spremenite vaše življenje z Mastermind Akademijo in NLP.

Vabljeni v našo družbo!

Uspešne zgodbe naših tečajnikov:

Sara Škorjanc pohvala nlp aleksander sinigoj

O dr. Aleksandru Šinigoju

Dr. Aleksander Šinigoj je NLP master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Dr. Aleksander Šinigoj je bil izbran v skupino asistentov dr. Richarda Bandlerja, soustanovitelja Nevrolingvističnega programiranja. Tri leta je bil redni član ekipe prostovoljcev in sodelavcev Anthony Robbinsa, enega izmed najbolj priznanih motivatorjev na svetu.

Šolal se je pri številnih mednarodnih trenerjih in znanih podjetnikih, kot so Sir Richard Branson, Paul Mckenna, Jack Canfield, Keith Cunningham, Brian Tracy, Robert G Allen, Bob Proctor, Harv T. Eker, Dr. John Demartini, Lord Sugar, itd.

K boljšim rezultatom pomaga številnim domačim in tujim gospodarstvenikom, zdravnikom, športnikom, psihologom, študentom, dijakom, itd.

Delal je za številna ugledna podjetja v Sloveniji in v tujini, kot je npr. Coca-cola GmbH iz Nemčije. Predaval je že v 22 državah, na štirih kontinentih, med drugim je tudi avtor številnih avdio programov, knjig in inovativnih pristopov, ki vodijo k pozitivnim spremembam in uresničevanju ciljev posameznika.

Verjame, da je čisto v vsakemu posamezniku ogromno potenciala in možnosti za rast in razvoj.

Delite na socialnih omrežjih:

chat_bubble_outlineOcena izdelka

Povprečna ocena

5
5.00 3 Glasov
3,697.00 z DDV
3 Zvezdic

Podrobna ocena

5 Zvezdic
0
4 Zvezdic
0
3 Zvezdic
0
2 Zvezdic
0
1 Zvezdic
0
  • Alan Gregorec

    Od vseh NLP izobraževanj po vrsti mi je NLP Coach najbolj koristil pri mojem delu. Težavam se naučiš pristopati s coaching pristopom in te kar naenkrat dobijo novo dimenzijo. Coaching odprta vprašanja ti predvsem pri prodaji dajo nove možnosti, začneš več poslušati in “prodajati s vprašanji”. Dosegle sem natančnejše postavljanje vprašanj, v prodajnem timu je rezultiralo 30% rast klijentov in prihodkov.

  • Sara Škorjanc

    Skozi NLP, Life in Business Coach izobraževanje pri dr. Aleksander Sinigoju sem se v prvi vrsti naučila, kako pomagati sebi: -kako obdržati fokus -kako najti moč in pogum -kako odpraviti prepričanja in strahove Na kratko ?. Kako galopirati lahkotno z vajetmi v rokah?Poleg tega je to čudovito orodje, da sledim svojemu poslanstvu in pomagam drugim?. Hkrati pa je odlična kombinacija z mojo že obstoječo kariero- konji?. Poleg tega, da sem izredno uživala v naših srečanjih, me ta naša neverjetna energija spremljala kar lep čas☺️. Pridobila pa sem ogromno čudovitih ljudi v svoje življenje, s katerimi smo razvili pristne, iskrene in spoštljive odnose. Neprecenljivo! ? Hvala za vse! ?

  • Miha Tropenauer

    Certificiran in licenciran NLP coach 2018 je bilo zame najboljše izobraževanje kar sem jih kdaj doživel. S pomočjo Aleksandra ter izjemne skupine sošolcev sem korenito izboljšal svojo komunikacijo, končno prepoznal svoje notranje vire ter se naučil prepoznati vire v drugih ljudeh. Tako sem danes sposoben POMAGATI sebi ter drugim na raznih življenjskih področjih. Končno si postavljam PRAVE cilje, katere dosegam vsaj 1x HITREJE kot prej. Vse skupaj absolutno neverjetno in nad mojimi pričakovanji! HVALA celotni Mastermind akademiji! ???

Podaj oceno

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja