Cena 3,297.00 z DDV

Podrobnosti
access_time
2. marec 2021
playlist_add_check
Certifikat NLP Mojster Praktik
terrain
Ljubljana

Kot Mojstri Praktiki boste lahko:

Odpravili strahove, ki vam ne služijo,

naredili svojo designer swish tehniko, s katero lahko spreminjate svoje vedenje,

spoznali, kateri so vroči gumbi, s katerimi motivirate sebe in druge,

spet “srečali” Bandlerja, tokrat kako modelira uspešnega podjetnika (na praktiku je modeliral športnika),

se povezali kot skupina pri izdelavi seminarske naloge, ki bo modeliranje uspešnosti, odličnosti,

pripravili svojo lastno NLP tehniko,

se naučili hipnoze z odprtimi očmi in poglobili hipnozo z uporabo različnih predpostavk,

spoznali napredne oblike NLP strategij,

delali veliko na sebi in svojem notranjem miru in sreči,

dosegli idealno telesno težo in premaknili malo zadnjico,

zastavili cilje, s katerimi boste naredili preboj v tekočem letu,

imeli svojo mastermind skupino, s katero boste delili svoje cilje in sanje,

pobrisali preteklost, da se končno osvobodite in stopite v prihnodnost,

številne druge zabavne in hipnotične vsebine.

Termini NLP MOJSTER PRAKTIK v Ljubljani:

2. in 3. marec 2021, 16.30 do 20.30
4.-6. marec 2021, 9.00 do 17.30
30. marec in 31. marec 2021 , 16.30 do 20.30
1.-3. april 2021, 9.00 do 17.30

Cena vključuje:

udeležbo na vseh srečanjih NLP Mojstrov Praktikov,

sodelovanje na izpitnih igrah za pridobitev certifikata NLP Mojster Praktik,

gradivo s praktičnimi vajami v slovenskem jeziku,

pogostitev med odmori,

spoznavanje podobno mislečih ljudi,

posebni popusti pri nakupu knjig in avdio programov na strani Mastermind akademije,

dostop do tehnik, ki jih dr. Richard Bandler sploh še ni objavil v nobeni knjigi in ima dostop do njih omejena skupina asistentov in ljudi, ki so ob dr. Richard Bandlerju,

mednarodni certifikat NLP Mojster Praktik (najbolj priznan in razširjen certifikat NLP po vsem svetu – vaš študij lahko nadaljujete v preko 200 državah),

licenco za uporabo NLP (pozor – to je eden izmed redkih študijev, kjer dobite tudi licenco in pravico za prakticiranje NLP),

dostop do enega izmed 30 Licenciranih Master trenerjev NLP na svetu in edinega v Sloveniji, Vzhodni in Srednji Evropi.

Prijavite se danes in prejmite 4 BONUSE v skupni vrednosti 2000 EUR + DDV (za vas brezplačno) v podporo vašemu učenju in uspehu

BONUS 1: OD 0 DO 1.000.000 EUR

BONUS 2: NLP IN AVTENTIČNI VODJA

BONUS 3: MOŠKI VS. ŽENSKE – ODPRAVITE BLOKADE

BONUS 4: 63 MODELOV ODLIČNOSTI

Naši študentje dobite s prijavo na NLP Mojster Praktik poseben VIP popust. Pokličite Tjašo na 031 323 690 ali ji pišite na [email protected]

Plačilo tečaja lahko izvedete v enkratnem znesku s kreditno kartico, plačilom preko PayPal-a ali z neposrednim bančnim nakazilom. Možnost obročnega plačevanja (od 2 do 12 obrokov) s kreditno kartico, ki omogoča plačevanje na obroke. 

Z opravljenim izpitom, ki bo potekal zadnji dan, boste pridobili mednarodno priznan certifikat, ki ga lastnoročno podpiše dr. Richard Bandler.

NLP world certificate Aleksander Šinigoj
NLP certificate Aleksander Šinigoj

Pogosto zastavljena vprašanja

Bi se udeležil, ampak si trenutno ne morem privoščiti. Kaj lahko naredim?
Prav iz tega razloga je nujno, da stopite korak naprej in se odločite, da investirate vase in naredite finančni preboj. Popolnoma razumem vašo situacijo, saj sem se v preteklosti tudi sam soočal s tem izzivom, vendar sem vedel, da bom lahko naredil preboj na področju financ in kariere samo tako, da bom investiral vase, da se bom naučil tega, kar še ne vem in me omejuje na poti do uspeha. S težavo sem prišel do denarja na začetku, da sem lahko obiskal kakšno delavnico, saj sem vedel, da me bo to pripeljalo bližje k mojim ciljem. Prav tako vam na Mastermind akademiji ponujamo možnost plačila na 12 obrokov s plačilno kartico.

NLP Praktik sem opravila drugje. Ali lahko šolanje nadaljujem na Mastermind akademiji?
Lahko. Certificiran in licenciran NLP Mojster praktik je zasnovan tako, da boste znanja in tehnike NLP ponovili, poglobili in nadgradili z novimi in naprednejšimi tehnikami.

Ali moram biti prisotna na vseh terminih?
V današnjem svetu smo vsi omejeni na 24 ur na dan in smo nenehno razpeti med delom in družino … verjemite, tudi jaz … zato moramo vsi poskrbeti, da maksimalno izkoristimo čas, ki nam je dan. Zaradi tega smo NLP Mojster Praktik strnili v intenzivno delavnico in termine oblikovali tako, da omogočajo čim lažjo prilagoditev vašemu delu in družini. Če se slučajno zgodi, da kakšen dan resnično ne uspete priti na srečanje, vam bomo omogočili, da zamujeno nadoknadite.

Kaj če se šele prvič srečujem z NLP?
V tem primeru vam toplo priporočam, da se udeležite Certificiranega in licenciranega NLP Praktika, kjer boste skupaj z mano stopili na prvo stopničko vašega novega sanjskega življenja.

Znanja NLP Praktika sem že pozabil, ker sem ga opravil pred 5. leti
Točno zato priporočam, da pridete na NLP Mojster Praktik, da ponovite to, kar ste se naučili na NLP Praktiku in znanje nadgradite z novimi vsebinami. Veliko ljudi reče, da razumejo NLP šele takrat, ko končajo NLP Mojster Praktik.

Kakšna je razlika med NLP Praktikom in NLP Mojstrom Praktikom?
Če je NLP Praktik prva triada osnovne šole, potem je NLP Mojster Praktik druga triada. Tako kot ste se v prvih treh letih osnovnega šolanja naučili poštevanko in množenje, ste se v drugi triadi učili deljenje in ulomke. Tako množenje (prva triada OŠ) in deljenje oz. ulomki (druga triada OŠ) sta koristna za vaše življenje. Za vašo rast je nujno, da nekatere vsebine iz NLP Praktika na NLP Mojstru Praktiku ponovimo, saj jih bomo nato poglobili in nadgradili z naprednejšimi.

O dr. Aleksandru Šinigoju

Dr. Aleksander Šinigoj je NLP master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Dr. Aleksander Šinigoj je bil izbran v skupino asistentov dr. Richarda Bandlerja, soustanovitelja Nevrolingvističnega programiranja. Tri leta je bil redni član ekipe prostovoljcev in sodelavcev Anthony Robbinsa, enega izmed najbolj priznanih motivatorjev na svetu.

Šolal se je pri številnih mednarodnih trenerjih in znanih podjetnikih, kot so Sir Richard Branson, Paul Mckenna, Jack Canfield, Keith Cunningham, Brian Tracy, Robert G Allen, Bob Proctor, Harv T. Eker, Dr. John Demartini, Lord Sugar, itd.

K boljšim rezultatom pomaga številnim domačim in tujim gospodarstvenikom, zdravnikom, športnikom, psihologom, študentom, dijakom, itd.

Delal je za številna ugledna podjetja v Sloveniji in v tujini, kot je npr. Coca-cola GmbH iz Nemčije. Predaval je že v 22 državah, na štirih kontinentih, med drugim je tudi avtor številnih avdio programov, knjig in inovativnih pristopov, ki vodijo k pozitivnim spremembam in uresničevanju ciljev posameznika.

Verjame, da je čisto v vsakemu posamezniku ogromno potenciala in možnosti za rast in razvoj.

Delite na socialnih omrežjih:

chat_bubble_outlineOcena izdelka

Povprečna ocena

0
Ni ocen 0 Glasov
3,297.00 z DDV
0 Zvezdic

Podrobna ocena

5 Zvezdic
0
4 Zvezdic
0
3 Zvezdic
0
2 Zvezdic
0
1 Zvezdic
0

Trenutno ocena še ni bila podana.

Bodi prvi ocenjevalec “NLP | Certificiran in licenciran NLP Mojster Praktik”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja