NLP | Certificiran in licenciran NLP Mojster Praktik

Avtor

dr. Aleksander Šinigoj

Kategorije

/ /

Cena

2,070.34 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

Kot Mojstri Praktiki boste lahko:

Termini in potek NLP MOJSTER PRAKTIK :

ONLINE:

Vsebine dobite v 9 modulih, v spletni učilnici. 

Predviden začetek tečaja je 14. 3. 2024, ob 20.00.

Dostop do spletne učilnice prejmete po poravnani kotizaciji tečaja.

+ BONUS V ŽIVO:

4-dneven tečaj v živo v Ljubljani.

16. september 2024, od 10.30 do 18.30
17. september 2024, od 9.00 do 17.30
18. september 2024, od 9.00 do 17.30
19. september 2024, od 9.00 do 17.30

+ 2 ZOOM SREČANJI V ŽIVO

Cena vključuje:

Prijavite se danes in prejmite 4 BONUSE v skupni vrednosti 2000 EUR + DDV (za vas brezplačno) v podporo vašemu učenju in uspehu

Plačilo tečaja lahko izvedete v enkratnem znesku s kreditno kartico, plačilom preko PayPal-a ali z neposrednim bančnim nakazilom. Možnost obročnega plačevanja (od 2 do 24 obrokov) s kreditno kartico, ki omogoča plačevanje na obroke, (od 2 do 36 obrokov) s kreditno kartico Diners ter (od 2 do 48 obrokov) preko spletne platforme Leanpay.

Z opravljenim izpitom, ki bo potekal zadnji dan, boste pridobili mednarodno priznan certifikat, ki ga lastnoročno podpiše dr. Richard Bandler.

Pogosto zastavljena vprašanja

Prav iz tega razloga je nujno, da stopite korak naprej in se odločite, da investirate vase in naredite finančni preboj. Popolnoma razumem vašo situacijo, saj sem se v preteklosti tudi sam soočal s tem izzivom, vendar sem vedel, da bom lahko naredil preboj na področju financ in kariere samo tako, da bom investiral vase, da se bom naučil tega, kar še ne vem in me omejuje na poti do uspeha. S težavo sem prišel do denarja na začetku, da sem lahko obiskal kakšno delavnico, saj sem vedel, da me bo to pripeljalo bližje k mojim ciljem. Prav tako vam na Mastermind akademiji ponujamo možnost plačila na 12 obrokov s plačilno kartico.

Lahko. Certificiran in licenciran NLP Mojster praktik je zasnovan tako, da boste znanja in tehnike NLP ponovili, poglobili in nadgradili z novimi in naprednejšimi tehnikami.

V današnjem svetu smo vsi omejeni na 24 ur na dan in smo nenehno razpeti med delom in družino … verjemite, tudi jaz … zato moramo vsi poskrbeti, da maksimalno izkoristimo čas, ki nam je dan. Zaradi tega smo NLP Mojster Praktik strnili v intenzivno delavnico in termine oblikovali tako, da omogočajo čim lažjo prilagoditev vašemu delu in družini. Če se slučajno zgodi, da kakšen dan resnično ne uspete priti na srečanje, vam bomo omogočili, da zamujeno nadoknadite.

V tem primeru vam toplo priporočam, da se udeležite Certificiranega in licenciranega NLP Praktika, kjer boste skupaj z mano stopili na prvo stopničko vašega novega sanjskega življenja.

Točno zato priporočam, da pridete na NLP Mojster Praktik, da ponovite to, kar ste se naučili na NLP Praktiku in znanje nadgradite z novimi vsebinami. Veliko ljudi reče, da razumejo NLP šele takrat, ko končajo NLP Mojster Praktik.

Če je NLP Praktik prva triada osnovne šole, potem je NLP Mojster Praktik druga triada. Tako kot ste se v prvih treh letih osnovnega šolanja naučili poštevanko in množenje, ste se v drugi triadi učili deljenje in ulomke. Tako množenje (prva triada OŠ) in deljenje oz. ulomki (druga triada OŠ) sta koristna za vaše življenje. Za vašo rast je nujno, da nekatere vsebine iz NLP Praktika na NLP Mojstru Praktiku ponovimo, saj jih bomo nato poglobili in nadgradili z naprednejšimi.

Delite na socialnih omrežjih:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Dodaj mnenje

Cena

2,070.34 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

dr. Aleksander Šinigoj
dr. Aleksander Šinigoj
NLP Master trener

Dr. Aleksander Šinigoj je Licenciran NLP Master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Poglej celoten profil
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X