Cena 3,097.00 z DDV

Podrobnosti
playlist_add_check
Certifikat NLP Praktik
terrain
Certificiran in Licenciran NLP Praktik

Postanite Certificiran in licenciran NLP Praktik

Bi radi spoznali načine, kako povečati vašo motivacijo, dosegati hitreje vaše cilje in se pri tem bolj zabavati?

Vas zanimajo načini in tehnike, kako upravljati z vašimi mislimi, kako programirati vaš um, kako spreminjate nezavedne vzorce vedenja?

Si želite spremembe na enem izmed področij: kariera, finance, odnosi, zdravje, komunikacija, osebna rast itd?

Bi radi pridobili nova znanja, s katerimi lahko potencialno ustvarite povsem novo kariero in spremenite življenje sebi ter drugim izmed vas?

Bi se radi učili NLP s strani enega najbolj nadarjenih, zabavnih in rezultatsko orientiranim NLP trenerjev v Sloveniji in celo v svetu?

Vsem udeležencem NLP PRAKTIKA podarjamo 3 BONUS ONLINE DELAVNICE:

Kako spremenite vaše talente v €?

Kako služite denar medtem, ko spite?

Osnove (samo)hipnoze

NLP praktik Ljubljana Aleksander Šinigoj

Termini tečaja:

Ljubljana:

ONLINE:

26. maj 2021, 15.00 do 20.30

27. maj 2021, 15.00 do 20.30

28. maj 2021, 9.00 do 17.30

+ V ŽIVO:

10.6., 11.6, 12.6. in 13.6.

ALI

Maribor: 

ONLINE:

26. maj 2021, 15.00 do 20.30

27. maj 2021, 15.00 do 20.30

28. maj 2021, 9.00 do 17.30

+ V ŽIVO:

15.6., 16.6, 17.6. in 18.6.

*Glede na trenutne razmere, si pridržujemo pravico, da termine, ki so planirani v živo, izpeljemo v celoti ali delno online preko spleta.

Cena vključuje:

udeležbo na vseh srečanjih NLP Praktikov,

sodelovanje na izpitnih igrah za pridobitev certifikata NLP Praktik,

gradivo s praktičnimi vajami v slovenskem jeziku,

pogostitev med odmori,

spoznavanje podobno mislečih ljudi,

posebni popusti pri nakupu knjig in avdio programov na strani Mastermind akademije,

dostop do tehnik, ki jih dr. Richard Bandler sploh še ni objavil v nobeni knjigi in ima dostop do njih omejena skupina asistentov in ljudi, ki so ob dr. Richard Bandlerju,

mednarodni certifikat NLP Praktik (najbolj priznan in razširjen certifikat NLP po vsem svetu – vaš študij lahko nadaljujete v preko 200 državah),

licenco za uporabo NLP (pozor – to je eden izmed redkih študijev, kjer dobite tudi licenco in pravico za prakticiranje NLP),

dostop do enega izmed 30 Licenciranih Master trenerjev NLP na svetu in edinega v Sloveniji, Vzhodni in Srednji Evropi.

Plačilo tečaja lahko izvedete v enkratnem znesku s kreditno kartico, plačilom preko PayPal-a ali z neposrednim bančnim nakazilom. Možnost obročnega plačevanja (od 2 do 12 obrokov) s kreditno kartico, ki omogoča plačevanje na obroke. 

Certifikat NLP Praktik lahko dobite po zaključenih modulih in v celoti poravnani kotizaciji.

Pohitite s prijavo. Prijavite se že danes, spremenite vaše življenje z Mastermind Akademijo in NLP.

Vabljeni v našo družbo!

Uspešne zgodbe naših tečajnikov:

NLP praktik uspeh resnični uspeh

O dr. Aleksander Šinigoj

Dr. Aleksander Šinigoj je NLP master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Dr. Aleksander Šinigoj je bil izbran v skupino asistentov dr. Richarda Bandlerja, soustanovitelja Nevrolingvističnega programiranja. Tri leta je bil redni član ekipe prostovoljcev in sodelavcev Anthony Robbinsa, enega izmed najbolj priznanih motivatorjev na svetu.

Šolal se je pri številnih mednarodnih trenerjih in znanih podjetnikih, kot so Sir Richard Branson, Paul Mckenna, Jack Canfield, Keith Cunningham, Brian Tracy, Robert G Allen, Bob Proctor, Harv T. Eker, Dr. John Demartini, Lord Sugar, itd.

K boljšim rezultatom pomaga številnim domačim in tujim gospodarstvenikom, zdravnikom, športnikom, psihologom, študentom, dijakom, itd.

Delal je za številna ugledna podjetja v Sloveniji in v tujini, kot je npr. Coca-cola GmbH iz Nemčije. Predaval je že v 22 državah, na štirih kontinentih, med drugim je tudi avtor številnih avdio programov, knjig in inovativnih pristopov, ki vodijo k pozitivnim spremembam in uresničevanju ciljev posameznika.

Verjame, da je čisto v vsakemu posamezniku ogromno potenciala in možnosti za rast in razvoj.

Delite na socialnih omrežjih:

chat_bubble_outlineOcena izdelka

Povprečna ocena

5
5.00 4 Glasov
3,097.00 z DDV
4 Zvezdic

Podrobna ocena

5 Zvezdic
0
4 Zvezdic
0
3 Zvezdic
0
2 Zvezdic
0
1 Zvezdic
0
 • Tinkara

  Ko sem obiskala Aleksandrovo prvo delavnico, sem spoznala nekaj povsem novega – Aleksander je NLP. Njegova delavnica, polna zabavnih insertov, je polna rock’n’roll energije, živih barv in pozitivnih čustev. Gre za takojšnjo implementacijo nevrolingvističnega programiranja v naša življenja, dokler se sploh ne zavedamo več časa, ko tega v življenju nismo imeli. Neverjetno je občutiti, kako lahko še bolj kot karkoli prej, učinkovito komuniciram, uvajam spremembe na sebi in drugih na vseh področjih življenja. In tukaj sem sedaj, da se naučim, da lahko to počnem kadarkoli, po svoji volji in eleganci.

 • Klavdija

  Tako nore izkušnje pa že dolgo ne! Meni je bilo super v vseh možnih pogledih: top energija, top ljudje, top izmenjave izkušenj, mnenj, top predavatelj in asistenti. Prav potrebovala sem to brco v rit oziroma da me nekdo zbeza iz moje (zdaj več ne) že kar globoke luknje, v kateri sem se dobesedno skrivala. In metala stran čas, medtem ko sem delala za službo, pa za dom pa za družino, medtem ko sem sama sebe nekje na poti izgubila. Ter pozabila, zakaj sem že na tem svetu – da enostavno sem, da se imam rada in da sem srečna. Zdaj sem se ponovno našla. Zdaj vem, da zmorem vse, da ni pomembno, kaj si drugi mislijo o meni (so fucking what), da sem super takšna, kot sem in da se čudeži dogajajo, če si le dovoliš verjeti vanje. Vi ste moj čudež, naše druženje pa mi bo ostalo v najlepšem spominu. Pa še to: Toliko, kot sem se včeraj presmejala in naredila norca iz same sebe s tisto blesavo masko, pa že dolgo ne, hehe. Me je kar grlo nehalo od sile bolet (hvala Aniti in Barbari za “terapije”). Vse dobro vam želim. Imejte se radi, verjemite vase in uresničite vse svoje cilje. You can do it! Klavdija

 • Shpresa Rupar

  Mogoče marsikateri pozna ta občutek, ko se najde v eni mrtvi točki; marsikaj mogoče ste lahko dosegli, ampak vseeno nekaj iščete, iščete in še sami ne veste kaj.

  Jaz sem pred leti, ne glede na vse moje uspehe, finančno varnost itd., nekako padla v črno luknjo in nisem znala kako naj naprej. Enostavno nisem razumela sama sebe kdo sem, kaj iščem, zakaj sem na tem svetu (mogoče se sliši zelo ”kliše”), ampak tam sem bila jaz, to je bila moja takratna resnica. Še danes se spomnim prvega predavanja Aleksandra Šinigoja, oktobra 2016. Moje navdušenje nad NLP-jem se je z vsakim dnem povečala. Seveda januarja 2017 sem se udeležila prve delavnice NLP Praktik in s potovanjem po mojih prepletenih mislih, vzorcih, omejujočih prepričanj, mislih…, sem našla to kaj sem iskala. Že po prvih dneh sem precej izboljšala komunikacijo, postavljala sem jasne cilje, ter sem naredila ogromne preskoke v profesionalnem življenju.
  Tako sem bila navdušena nad Aleksandrom, njegovim znanjem, kako na lahkoten in zabaven način predavanja, da seveda sem se udeležila še drugim predavanj,
  in danes delim svoje znanje z drugimi, ki se mogoče najdejo v isti točki, kot sem se jaz nekoč.

  Pridobljena znanja lahko uporabim na vseh področnih življenja in vem da vse tehnike, orodje, znanja so del mene in bodo ostali z mano, tako kot reče Aleksander: ”Nič več kot do konca življenja”. 🙂

  Hvala Aleksander in hvala ekipa Mastermind Akademije.

 • Alenka Vindiš

  Alenka Vindiš, nekdanja Miss Slovenije:
  Že nekaj mesecev nazaj sem dobila željo, da se udeležim NLP PRAKTIKA. Po raziskovanju na spletu, sem se hitro odločila za Mastermind Akademijo. Že prvi dan udeležbe na seminarju, sem vedela, da je bila odločitev najboljša možna. Drug dan pa me je izstrelilo v višave. Za sebe sem vedno menila, da ciljam višje od večine ljudi, da vidim in hočem od življenja več, a ko sem poslušala predavatelja Aleksandra, je neke moje notranje omejitve razstrelilo. Nenadoma sem začela videti toliko večjo vizijo od moje stare. Ideje so začele kar deževati, da sem jih morala praktično ves čas zapisovati v notesnik, da mi kaka ne pobegne. Tokom seminarja sem dobila tudi idejo za svojo knjigo in navdih je bil tako močan, da sem jo že tokom seminarja, ki je trajal sedem dni, pol spisala. Dobila sem tudi cel kup tehnik, ki so res noro dobro delujoče. Predzadnji dan seminarja smo delali vajo za boljše udejanjanje stvari, ki jo želimo, a z njo odlašamo. Sama sem izbrala željo po več teka. To smo s posebno vajo povezali s besedami, ki bi si jih naj rekli, da se motiviramo. Sama sem izbrala besede:”Zdrava sem.” Poleti sem kar lepo tekala, sedaj ob hladnejših dnevih, pa je vse v meni govorilo:”Hladno je. Tema je zunaj. Bom čez vikend.” Dan po seminarju, se zjutraj zbudim, pomislim na tek in ujamem misel, ki je kar sama prišla:”Zdrava sem.” In sem kot na seminarju v miselni vaji vstala, se oblekla in akcija šla teč. Resnično navdihujoče mi je bilo videti, s kakšno vnemo se je Aleksander trudil, da bi resnično pomagal vsem udeležencem seminarja. Na začetku seminarja, je ena udeleženka omenila, da ji gre na živce Smiljan Mori. In ne bodi ga len, nam ga je Aleksander pripeljal v dvorano, da bi tečajnici in vsem ostalim, dal dragoceno lekcijo, da se lahko od vsakega kaj naučimo. Priporočam!

Podaj oceno

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja