Certificiran Mojster Praktik hipnoze

Avtor

dr. Aleksander Šinigoj

Kategorije

/ /

Cena

4,876.34 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

Certificiran Mojster Praktik Hipnoze

Termini:

ONLINE TEČAJ 

Predviden začetek tečaja je v avgustu 2024.

Tečaj obsega 9 online modulov v spletni učilnici.

+ BONUS V ŽIVO:

3-dneven tečaj v živo v Ljubljani.

9. oktober 2024, od 10.30 do 18.30
10. oktober 2024, od 9.00 do 17.30
11. oktober 2024, od 9.00 do 17.30

+ 2 ZOOM SREČANJI V ŽIVO

Za vse navdušence hipnoze in samohipnoze organiziramo delavnico Mojster Praktik Hipnoze.

Gre za nadaljevalni in napredni tečaj, kjer bomo spoznavali, kako lahko hipnozo še poglobimo, dodamo nove elemente in dosegamo globoka hipnotična stanja.

Redna cena delavnice je 4876,34 EUR z DDV

Dobite lahko 2 popusta: popust, če ste naši NLP Praktiki in popust, če ste naši Praktiki Hipnoze.
Oba popusta se seštevata.

Praktična znanja + odlično gradivo + ogromno vaj + mednarodno priznan certifikat + veliko zabave pri učenju + vrhunski mednarodno priznan predavatelj s primorskim naglasom = Certificiran MOJSTER Praktik Hipnoze

Cena vključuje:

*Pogostitev med odmori je vključena v ceno

Plačilo tečaja lahko izvedete v enkratnem znesku s kreditno kartico, plačilom preko PayPal-a ali z neposrednim bančnim nakazilom. Možnost obročnega plačevanja (od 2 do 12 obrokov) s kreditno kartico, ki omogoča plačevanje na obroke. 

Delite na socialnih omrežjih:

Pohvale zadovoljnih udeležencev

»Ko smo se naučili tehniko, kako doseč anestezijo, kako zmanjšati bolečino, sem jo takoj zvečer uporabila, ko sem prišla domov s totalnim glavobolom in seveda najprej pomislila na tableto, ampak sem rekla: »Ok, ne. Vzemi si par minut časa pa probaj zdaj tisto, kar si se naučila.« In dejansko glavobola v minuti, dveh ni bilo več. To je samo en tak mali primerček iz vseh teh tehnik, ki smo se jih naučili. Delavnico bi priporočila vsem, ki se vrtijo v nekih starih vzorcih, strahovih, blokadah, ker dejansko s temi hipnotičnimi tehnikami direktno vplivajo na svoje nezavedno in tako bistveno, bistveno hitreje dosežejo tiste vzorce, ki jih ovirajo in ki se jih v bistvu mogoče niti ne zavedajo. Dr. Aleksandra Šinigoja res toplo priporočam. To je bila zdaj že moja peta, šesta, sedma, niti ne vem več katera delavnica in definitivno se jih bom udeleževala še naprej z velikim veseljem.« - Andreja F.

»Delavnice sem se udeležil zaradi tega, ker sem želel nova znanja in ta znanja sem pridobil. Odprejo se ti nove dimenzije s pomočjo katerih lahko začneš novo življenje, ki te popelje v svet, katerega ti želiš. Vsakega, ki zanima nov svet in želi začeti novo življenje, mu priporočam, da pride na delavnico.« - Branko P.

»To je moje drugo srečanje z Aleksandrom. Res je, da sem se dolgo pripravljala za ta korak in zato sem ravno jaz tisti predstavnik, ki vam lahko rečem: »Nikoli ni prepozno.« In ni mi žal, da sem odlašala, kajti do tu sem zbrala veliko modrosti. In to modrost zdaj nadgrajujem. Brez predznanja ne bi bilo takega napredka, kot ga čutim danes. Tako bomo kvalitetno preživeli zadnjo tretjino svojega življenja, ga osmislili in ravno to je bil moj stavek, ko sem prišla: Osmisliti starost. In dosegla sem to. Ponosna sem nase in ponosna na ekipo, ki me je podpirala in hvaležna Aleksandru, da me je sprejel med svoje učence.« - Draga B.

»V prvi vrsti sem ponosna mama 19-letne hčerke in šele potem čez nekaj časa sem direktorica Varstveno delovnega centra in po poklicu tudi socialna delavka. Poleg mojega poslanstva, ki je pomagati ljudem, ki so duševno prizadeti v okviru mojega rednega dela, si neizmerno želim tudi pomagati ljudem, ki so v stiski, ki rabijo pomoč in to delo opravljati v prostem času. Prav zaradi tega sem se zraven svojega socialno delavskega znanja, ki ga imam, odločila, da bom obiskala delavnice pri Aleksandru Šinigoju. Že pred leti sem se vključila v delavnico hipnoze in pozneje se mi je nekako zdelo, da mi to znanje nekako zmanjkuje, zato sem ga želela nadgraditi z novimi znanji. In izbrala sem Aleksandra Šinigoja ponovno in njegove delavnice Mojster Hipnoze. Po pravici povedano, enkrat, ko izberete Aleksandra, ostane samo še Aleksander. V svoji karieri sem izkusila in poslušala dosti različnih predavateljev, ampak Aleksander je človek s krizmo, je človek, ki ti zna v stiski pomagati, in je človek, ki ti zna vedno priti na proti z dobro besedo in z vrhunskim znanjem.« - Katjuša S.

»Bila sem na točki, ko nisem vedela, kako naprej in sem končno dala sebe na prvo mesto in to me je pripeljalo do te delavnice Mojster Praktik Hipnoze, ki mi je dala orodje, torej hipnozo in neizmerno količino znanja, kako bom to orodje sedaj uporabljala, tako da bom se povezovala sama s sabo, s svojim nezavednim umom in tako načrtno usmerjala in kreirala svoje življenje. Aleksander je oseba, katero zelo spoštujem in sem mu neizmerno in iz srca hvaležna za vso znanje, ki ga predaja med nas. Delavnico Mojster Praktik Hipnoze priporočam vsem, ki ste na točki, ko ne veste, kako naprej ali ko iščete odgovore za svoje življenje ali želite narediti kakršnokoli spremembo v življenju, pridite, že sama energija Aleksandra vas bo popeljala višje, znanje, ki ga boste pridobili in orodja, pa vam bodo dala samo še dodatno moč in tehnike, s katerimi boste svoje življenje še obogatili in naredili korake naprej proti uspešnejšemu in bolj srečnemu življenju.« - Martina L.

»Ukvarjam se z izobraževanjem s področja komunikacije. Ko sem se udeležila prvega dela seminarja za pridobitev certifikata Praktik Hipnoze me je motivacija in pa energija na tistem seminarju spodbudila, da sem se takoj prijavila na Mojstra Praktika Hipnoze. Ni mi žal. Oseben pristop z veliko vaje mi je pomagal, da smo utrdili znanje, ki ga bomo lahko koristno uporabili v vsakdanjem življenju, tako v poslovnem kot v zasebnem svetu in slogan, 'enkrat Aleksander, vedno Aleksander' drži tudi pri meni. Priporočam vsem, ki želijo nekaj storiti zase ali pa želijo veliko dobrega storiti za druge.« - Martina Š. Č.

»Pomagam odpravljat ljudem njihove travme, njihove težave, njihove globoke vzorce. Za delavnico Mojster Praktik Hipnoze sem se odločil, da bi pridobil več znanja, več moči, več izkušenj, zato, ker te delavnice niso kar nekaj, tukaj delaš v paru, delaš z ljudmi in pridobivaš nove izkušnje. Aleksander je čudovit človek, poln znanja, poln moči, poln volje, da pomaga in pomaga nam vsem, tako da sem res najprej s Praktikom in potem z Mojstrom Hipnoze pridobil neverjetno mnogo. Na nobeni delavnici do zdaj še nisem odkril tako globoke moči, kako pomagat ljudem. Še nikjer nisem videl toliko velikega zanosa pri predavateljih. Zato, ja res, močno priporočam.« - Mihael P.

»Ker v poslu želim biti boljši, najboljši, predvsem pa hočem na najboljši možni način pomagati vsem mojim strankam, kolegom, klientom, sem se odločil postati Mojster Praktik Hipnoze. Učenje se nikoli ne konča in vsi tisti, ki želite nekaj narediti na svojem področju, bodisi v podjetništvu bodisi v odnosih bodisi mojster svojega življenja, je prav, da se izobražujete naprej. Delavnico priporočam vsem tistim, ki bi radi bili mojstri v tem, kar počnete, da se udeležite tega tečaja, tega izobraževanja, ker vam bo v kratkem času prinesel tisto, kar še ne veste in tisto, kar že mogoče mislite, da veste in boste sedaj ponovno ozavestili, da to bolje veste.« - Milenko B.

»To je zame že tretji Mojster Praktik Hipnoze. Prvič sem bila v vlogi učenca, zdaj že drugič kot asistentka in se zahvaljujem ob tej priložnosti, da imam možnost na ta način pridobivat nove izkušnje in tudi seveda nova znanja. Vsaka skupina, s katero sem se srečala, ima neko posebno dinamiko. Tudi vsaka delavnica je nekaj posebnega. Ta znanja uporabljam v svojem privatnem življenju in pa seveda tudi pri delu. Najbolj mi pridejo prav pri vodenju ljudi, tudi pri izvajanju predavanj, ker se ukvarjam z izobraževanjem odraslih. To delavnico in pa seveda tudi vse ostale delavnice pri Aleksandru Šinigoju priporočam prav vsem. Jaz mislim, da bi morali že vsi otroci, ko grejo v osnovno šolo, imeti en predmet, vsaj izbirni predmet iz NLP tehnik in hipnoze.« - Mirjam T. B.

»Za to delavnico sem se odločila najprej zase in seveda, da poglobim svoje znanje tudi, da pomagam še bolj svojim strankam. Potem ko sem objavila en program online, sem uporabila svoja znanja in način, jasnost, kako sem povedala svojim strankam, kaj točno rešujem, se je prijavilo takoj v dveh dneh 30 ljudi.« - Shpresa R.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Dodaj mnenje

Cena

4,876.34 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

dr. Aleksander Šinigoj
dr. Aleksander Šinigoj
NLP Master trener

Dr. Aleksander Šinigoj je Licenciran NLP Master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Poglej celoten profil
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X