Cena 3,656.34 z DDV

Podrobnosti
access_time
25. avgust 2020
terrain
Certifikat Praktik hipnoze

Certificiran Praktik Hipnoze

Bi radi spremenili vaše vedenje in vaša omejujoča prepričanja?

Vas zanimajo praktične tehnike, kako uporabiti v praksi zakon privlačnosti?

Bi se radi naučili samohipnoze, načina, kako lahko programirate vaš um?

Bi radi končno naredili korak naprej in prekinili s starimi vzorci, ki vas omejujejo?

Bi se radi naučili, kako ven iz tega začaranega kroga negativnih misli?

Praktična znanja + odlično gradivo + ogromno vaj + mednarodno priznan certifikat + veliko zabave pri učenju + vrhunski mednarodno priznan predavatelj s primorskim naglasom = Certificiran Praktik Hipnoze

Termin Ljubljana 2020:

25.8. (16:30 – 20:30)

26.8. (16:30 – 20:30)

27.8. (9:00 – 17:30)

28.8. (9:00 – 18:30)

29.8. (9:00 – 14:00)

Termin Maribor 2021: trenutno še ni razpisanega termina

Cena vključuje:

udeležbo na vseh srečanjih Praktikov Hipnoze,

sodelovanje na izpitnih igrah za pridobitev certifikata Praktik Hipnoze,

gradivo s praktičnimi vajami v slovenskem jeziku,

pogostitev med odmori,

spoznavanje podobno mislečih ljudi,

posebni popusti pri nakupu knjig in avdio programov na strani Mastermind akademije,

dostop do tehnik, ki jih dr. Richard Bandler sploh še ni objavil v nobeni knjigi in ima dostop do njih omejena skupina asistentov in ljudi, ki so ob dr. Richard Bandlerju,

mednarodni certifikat Praktik Hipnoze,

Plačilo tečaja lahko izvedete v enkratnem znesku s kreditno kartico, plačilom preko PayPal-a ali z neposrednim bančnim nakazilom. Možnost obročnega plačevanja (od 2 do 12 obrokov) s kreditno kartico, ki omogoča plačevanje na obroke. 

Nekaj pohval številnih zadovoljnih udeležencev

O dr. Aleksandru Šinigoju

Dr. Aleksander Šinigoj je NLP master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Dr. Aleksander Šinigoj je bil izbran v skupino asistentov dr. Richarda Bandlerja, soustanovitelja Nevrolingvističnega programiranja. Tri leta je bil redni član ekipe prostovoljcev in sodelavcev Anthony Robbinsa, enega izmed najbolj priznanih motivatorjev na svetu.

Šolal se je pri številnih mednarodnih trenerjih in znanih podjetnikih, kot so Sir Richard Branson, Paul Mckenna, Jack Canfield, Keith Cunningham, Brian Tracy, Robert G Allen, Bob Proctor, Harv T. Eker, Dr. John Demartini, Lord Sugar, itd.

K boljšim rezultatom pomaga številnim domačim in tujim gospodarstvenikom, zdravnikom, športnikom, psihologom, študentom, dijakom, itd.

Delal je za številna ugledna podjetja v Sloveniji in v tujini, kot je npr. Coca-cola GmbH iz Nemčije. Predaval je že v 22 državah, na štirih kontinentih, med drugim je tudi avtor številnih avdio programov, knjig in inovativnih pristopov, ki vodijo k pozitivnim spremembam in uresničevanju ciljev posameznika.

Verjame, da je čisto v vsakemu posamezniku ogromno potenciala in možnosti za rast in razvoj.

Delite na socialnih omrežjih:

chat_bubble_outlineOcena izdelka

Povprečna ocena

5
5.00 8 Glasov
3,656.34 z DDV
8 Zvezdic

Podrobna ocena

5 Zvezdic
0
4 Zvezdic
0
3 Zvezdic
0
2 Zvezdic
0
1 Zvezdic
0
 • Vesna Zalar

  Za delavnico Hipnoze lahko rečem, da je bila ena mojih najboljših investicij do sedaj. Aleksander je čudovita in humorna oseba, vedno vredna poslušanja. Odnesla sem ogromno znanja, ki mi bo prišlo prav v čisto vsakdanjem življenju.

 • Aleš Otoničar

  Sam sem bil že večkrat udeležen na Aleksandrovih delavnicah in moram reči, da me fascinira praktična naravnanost le – teh. Če se pri ostalih delavnicah potrebuje do 2 uri za razlago teorije, porabi Aleksander 15 minut, da pove, kaj je bistvo te teorije in kako to teorijo aplicirati v življenje. Pridobljeno znanje se prenese na sam “case” (primer), ki ga prakticiraš s sošolci. To se ti v zelo kratkem času odraža tudi v realnem življenju.

 • Roberta Filipič

  Preden sem prišla na delavnico NLP Praktik Hipnoze si nisem predstavljala nastopati v javnosti. Po delavnici, sem s pomočjo Aleksandra spoznala, da imam v sebi neverjetno moč. Danes vodim delavnice, sproščeno in suvereno nastopam, od česar pa tudi služim.

 • Alenka Megušar

  Z možem sva se oba udeležila delavnice in mislim, da si s temi tehnikami, ki smo jih osvojili, lahko bistveno izboljšamo kvaliteto svojega življenja, se spravimo v akcijo in naredimo preboj na osebnem ali poslovnem področju. Zelo sem hvaležna, da sem se delavnice udeležila.

 • Gregor Megušar

  Z Aleksandrovimi tehnikami in posredovanjem sem premagal strah pred letenjem in od takrat mi je letenje v užitek. Delavnico bi priporočal vsakemu, ki ima kakršenkoli strah.

 • Milenko Boroja

  Delavnica Praktik Hipnoze je bila zelo učinkovita. Povem lahko samo to. Po prvem dnevu delavnice sem naslednji delovni dan uspel prodati svojo storitev za 12.000 €.

 • Maya Peron

  Certificiran Praktik Hipnoze je delavnica, ki je definitivno primerna za vsakogar. Poleg srčnosti predavatelja, mi je bilo všeč, kako je združeval tehnike in znanja iz različnih področij. Primeri iz realnega življenja, zaradi katerih bom znala naučeno znanje vplesti v svoj vsakdan. Odličen stik z udeleženci (pa ne zgolj naučen!). Ogromno vaj, skozi katere nam ni le predajal znanja, ampak nam dokazoval, da zmoremo. Varno okolje. Delavnica je definitivno primerna za vsakogar. Če bi vsi ljudje prakticirali en kratek transek na dan, bi bil Svet veliko prijaznejši, ljudje pa dosti bolj zadovoljni in mirni. Definitivni investicija, ki se izplača- če si pripravljen na korak, seveda.

 • Karmen Štumberger

  Spoštovani! Aleksander je ustvarjalen in enkraten predavatelj, moderator in animator, ki s svojo življenjsko energijo na humoren in inovativen način spodbuja udeležence svojih delavnic k osebni rasti in medosebni interakciji. Svoje tudi mednarodno pridobljene izkušnje in znanje altruistično prenaša v slovenski prostor ter s tem omogoča širjenje pozitivnih življenjskih vibracij med nami. Udeležba na njegovih delavnicah stke vezi med podobno mislečimi ljudmi za vse življenje. Eno njegovih pomembnih sporočil je, bodi preprosto Človek.

Podaj oceno

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja