Cena 200.00 z DDV

Podrobnosti
playlist_add_check
Akontacija

Certificiran in licenciran NLP COACH

Plačilo akontacije v višini 200€ z vključenim DDV.
Ob vplačani akontaciji 200€ z DDV, je potrebno preostanek poravnati do začetka tečaja. Preostali znesek v višini 2236,34€ z DDV mora biti poravnan do 1. maja 2021.

Znesek celotnega tečaja Certificiran in licenciran NLP Coach, v tej akcijski ponudbi, je skupaj samo 2436,34€ z vključenim DDV.

Kako lahko postanete NLP coach in pridobite certifikat?

Kaj ljudje danes najbolj iščejo pri coachih?

5 skrivnosti uspeha v coachingu

In še veliko, veliko več …

Trajanje in potek

Termini:

1. MODUL: 4. – 6. maj 2021

2. MODUL: 15. junij 2021

3. MODUL: 14. – 16. september 2021

4. MODUL: 5. oktober 2021

5. MODUL: 16. – 18. november 2021

6. MODUL: 14. december 2021

tor: 15:00 – 19:30, sre., čet.:9:00 – 17:30

Vsebina po modulih

MODUL 1

Vaša coaching pot se začne s spoznavanjem NLP coachinga in kolesom dobrega coacha. V prvem modulu bomo pozornost namenili vzpostavljanju stika, ujemanju s klientom, 3 najpomembnejšim stvarem pri NLP Coachingu, igranju vlog, 5 nivojem poslušanja, 3 ključnim stilom coaching vrnitvenega sporočila. Spoznali boste prve coaching koncepte, kot so zaupanje, povezanost, utilizacija in drugi. Naučili se boste pisati coaching dnevnik in podajati ter prejemati povratno informacijo. Dobili boste okvir, kako začeti in izvesti coaching srečanje.

MODUL 2

Tekom drugega modula boste spoznali in vključili v vaše coaching poslanstvo nov coaching koncept, ki vam bo omogočil, da klientom pomagate, da na izziv, s katerim pridejo k vam, pogledajo z različnih perspektiv. S spoznavanje novih coaching vprašanj boste postopoma dopolnjevali vaš blueprint prebojnih vprašanj.

MODUL 3

Na tretjem modulu boste spoznali uporabo kolesa življenja, kolesa uspeha, kolesa poslovanja in različnih dimenzij kolesa pri coachingu, preslikanje v coachingu, T.O.T.E. v coachingu. Z vajami, kot npr. igranje vlog in coaching juggling boste utrjevali nova znanja, spreminjali prepričanja in preokvirjali. Spoznali boste vrsto novih coaching konceptov (integriteta, izziv, dovoljenje, bistvo, agenda, intuicija, …) in ugotovili, kaj pomeni klient kot sistem ter posodobili vašo zbirko coaching vprašanj s torpedo vprašanji. Po tem modulu boste že precej usposobljeni in pripravljeni pomagati drugim do preboja.

MODUL 4 

Mastermind akademija slovi po tem, da znanja pridobivate na sproščen in zabaven način. Modul 4 pri NLP Coachu pa bo zagotovo eden izmed najbolj zabavnih, saj boste spoznali, kako in kdaj lahko uporabite humor kot coaching koncept za preboj vaših klientov.

MODUL 5

Do tega modula bo vaša orodjarna učinkovitega coacha že precej bogata, zato se boste z Life, Business in NLP rešitvami lahko odločili za specializacijo na vašem področju. Poleg tega boste na tem modulu dodali 13 klasičnih coaching vprašanj, nove coaching koncepte (tišina, integracija, strukture, prvak) in spoznali gremline. Modul 5 bo tudi precej poslovno obarvan: spoznali boste coaching sprejemanja odločitev, sistematični pristop k sprejemanju odločitev v 6 korakih; GROW model, različice viharjenja možganov (brainstorming), GRID analizo, osebno SWOT analizo, 3 dimenzije izbire; coaching v praksi – pri vodenju in v poslovnem svetu.

MODUL 6

Na zadnjem modulu boste dopolnili vašo orodjarno učinkovitega coacha z novimi coaching koncepti ter razvili vaš coaching koncept. Ob koncu sledi izpit in izpitne igre ter popotnica za vaš nov začetek.

O dr. Aleksandru Šinigoju

Dr. Aleksander Šinigoj je NLP master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Dr. Aleksander Šinigoj je bil izbran v skupino asistentov dr. Richarda Bandlerja, soustanovitelja Nevrolingvističnega programiranja. Tri leta je bil redni član ekipe prostovoljcev in sodelavcev Anthony Robbinsa, enega izmed najbolj priznanih motivatorjev na svetu.

Šolal se je pri številnih mednarodnih trenerjih in znanih podjetnikih, kot so Sir Richard Branson, Paul Mckenna, Jack Canfield, Keith Cunningham, Brian Tracy, Robert G Allen, Bob Proctor, Harv T. Eker, Dr. John Demartini, Lord Sugar, itd.

K boljšim rezultatom pomaga številnim domačim in tujim gospodarstvenikom, zdravnikom, športnikom, psihologom, študentom, dijakom, itd.

Delal je za številna ugledna podjetja v Sloveniji in v tujini, kot je npr. Coca-cola GmbH iz Nemčije. Predaval je že v 22 državah, na štirih kontinentih, med drugim je tudi avtor številnih avdio programov, knjig in inovativnih pristopov, ki vodijo k pozitivnim spremembam in uresničevanju ciljev posameznika.

Verjame, da je čisto v vsakemu posamezniku ogromno potenciala in možnosti za rast in razvoj.

Delite na socialnih omrežjih:

chat_bubble_outlineOcena izdelka

Povprečna ocena

0
Ni ocen 0 Glasov
200.00 z DDV
0 Zvezdic

Podrobna ocena

5 Zvezdic
0
4 Zvezdic
0
3 Zvezdic
0
2 Zvezdic
0
1 Zvezdic
0

Trenutno ocena še ni bila podana.

Bodi prvi ocenjevalec “Akontacija 200€ Certificiran in Licenciran NLP Coach”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja