Coaching | 100K+ Coach

Avtor

Cena

20.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

100K+ Coach

Bi radi postali coachi? 100K+ Coaching Masterclass je edini tovrstni program v Sloveniji in svetu, kjer se boste naučili, kako postaviti vaš coaching posel in kako vaše znanje spremeniti v EUR. 

Tier Coaching Masterclass je edini tovrstni program v Sloveniji in svetu, kjer se boste naučili, kako postaviti vaš coaching posel in kako vaše znanje spremeniti v €.

Na delavnici se boste naučili in praktično delali na naslednjih področjih: magovalni mindset za coache, 100.000 EUR in več s pomočjo coachinga, coaching posel – kako ga postaviti in kako ga povečati, pozicioniranje in unique selling proposition (USP), marketing, 5 nivojev coachinga (5 Tier coaching), monetizacija posla. 

Kmalu bo 10 let od kar sem že asistent pri dr. Richard Bandlerju, so-ustanovitelju NLP. 13 leto (z nekaj pavze vmes) sem tudi prostovoljec pri Anthony Robbinsu, zaradi svojega truda in prispevka sem napredoval in postal Senior Leader. Sodeloval sem s številnimi svetovnimi imeni na področju coachinga in predavateljstva. Predvsem pa sem se iz lastnih izkušenj naučil, kako coaching posel in kako predavateljski posel postaviti iz 0. Vse kar sem se naučil pri dr. Bandlerju, pri Tony Robbinsu, pri vrhunskih mentorjih in coachih iz vsega sveta bom sedaj delil z vami. Ni treba, da delate iste napake, ki sem jih jaz naredil na začetku, predvsem bi rad, da hitreje pridete sami do cilja, do rezultata.

Investicija v delavnico znaša samo 20 EUR. V kolikor se kdaj v bodoče odločite in nadaljujete s študijem pri nas na 5 TIER coaching sistemu, vam ta znesek odbijemo. Več o delavnici 5T BUSINESS COACH: 5TIER COACHING MASTERCLASS: KAKO ZGRADITI POSEL IN PRIDOBITI STRANKE ZA COACHING.

Želite pridobiti več informacij o dogodku?

Imate specifično vprašanje? Potrebujete spodbudo pri prvih korakih v pravo smer – smer boljše prihodnosti? Veselim se vašega sporočila.

O dr. Aleksandru Šinigoju

Dr. Aleksander Šinigoj je NLP master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Dr. Aleksander Šinigoj je bil izbran v skupino asistentov dr. Richarda Bandlerja, soustanovitelja Nevrolingvističnega programiranja. Tri leta je bil redni član ekipe prostovoljcev in sodelavcev Anthony Robbinsa, enega izmed najbolj priznanih motivatorjev na svetu.

Šolal se je pri številnih mednarodnih trenerjih in znanih podjetnikih, kot so Sir Richard Branson, Paul Mckenna, Jack Canfield, Keith Cunningham, Brian Tracy, Robert G Allen, Bob Proctor, Harv T. Eker, Dr. John Demartini, Lord Sugar, itd.

K boljšim rezultatom pomaga številnim domačim in tujim gospodarstvenikom, zdravnikom, športnikom, psihologom, študentom, dijakom, itd.

Delal je za številna ugledna podjetja v Sloveniji in v tujini, kot je npr. Coca-cola GmbH iz Nemčije. Predaval je že v 22 državah, na štirih kontinentih, med drugim je tudi avtor številnih avdio programov, knjig in inovativnih pristopov, ki vodijo k pozitivnim spremembam in uresničevanju ciljev posameznika.

Verjame, da je čisto v vsakemu posamezniku ogromno potenciala in možnosti za rast in razvoj.

Delite na socialnih omrežjih:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Dodaj mnenje

Cena

20.00 z DDV

Dodaj na seznam želja
Dodaj na seznam želja

Podrobnosti

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
X